Talket

Talket

Sweden

Joel Wållgren, Viktor Bodelius och Vilhelm Carlström talkar varannan vecka. Mejla oss: talket.podcast@gmail.com

Episodes

16. Do you love me?  


Ett nytt DIMMIGT avsnitt inspelat på Krakows ÄLDSTA bar, där Ville beskriver en erotisk dröm, Joel försöker vaska dollars och Viktor avslöjar att Talket i själva verket är ett GIGANTISKT pyramidspel. Men framförallt välkomnar vi en ny HIPP sponsor - klädmärket OAS, som gör någon typ av sko. Välkommen kära lyssnare! KYSSAR!

Talket 0

VILLE STÖTER  


I den här veckans Talket; följ med på Villes mer eller mindre lyckade romansförsök, Viktor testar den mest hypade nya dejtingappen och Joel är som vanligt burlesk! Går detta att missa... NEJ! Så STAY TUNED!

Talket 0

14. Hjälp! Är jag psykopat?!  


TALKET No.14 presenteras i samarbete med taxibolaget UBER! Använd vår kod och få 150 kr att åka taxi för! I detta avsnitt går vi till botten med frågan om Joels psykopatskap. Dessutom lobbar vi för att man borde få knäskålarna utslagna och knyter snyggt ihop det att man skall försöka undvika att vara snyggare än andra människor - i alla fall så länge de inte tänker långsamt. Och hur utnyttjar man bäst icke-valet? Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt). STAY TJUUUNED!

Talket 0

Hey Uber! #titanic  


TALKET är tillbaka med nya ämnen och en NY sponsor; det HÄRLIGA taxibolaget UBER! I veckans avsnitt (1) bjussar vi på 150 pix att åka taxi för, (2) förintar myten om att skattesänkningar skulle kosta pengar och (3) diskuterar om "DÖDS-SELFIEN" är det nya heta? Vad hade hänt om Instagram funnits på TITANICS tid? Eller TJERNOBYL? #IWasThere? Ps. Vi pratar även lite om det BEDRÖVLIGA supervalåret. Om du hatar SUPERVALÅRET lika mycket som vi gör kan du spola förbi 04.00-05.00. Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt). STAY TJUUUNED!

Talket 0

12. JULPODDEN  


Talket beger sig på en häpnadsväckande resa in i medlemmarnas julminnen!

Talket 0

11. INTIMT med "Torka tårar-Adam"  


Denna vecka sponsras Talket av UCPA - företaget som erbjuder FANTASTISKA resor till Alperna. Detta firar Viktor genom att byta namn till Klaus-Heidi, medan Ville drar till ett slott och hänger med ADAM och Adam från TORKA ALDRIG TÅRAR! Joel tipsar om hur du blir EN GUDOMLIG LYSSNARE och till på köpet bjuder vi på 100 KRONOR I RABATT när du reser med UCPA. Dessutom: "Tidernas värsta KLYSCHOR på Instagram! Hatar du Talket? ÄLSKAR du Talket? Mejla och berätta --> talket.podcast@gmail.com. RÖSTA och KOMMENTERA gärna på iTunes, vi blir så LYCKLIGA!

Talket 0

10. Hunden Fido aborterar ett foster  


Är DÖDSDROGEN crocodile lösningen på jämställdhetsproblematiken? Vad är det med Immanuel Kant som får RYSSAR att ta till vapen, och hur många miljoner visningar kommer youtube-klippet med den ABORTERANDE HUNDEN FIDO egentligen nå? SVAREN får du i det SERIÖSA avsnitt 10 av Talket! Den här veckan sponsras Talket av fastighetsbolaget Fabege. OM du söker bra kontor --> sök dig till deras TRIVSAMMA lokaler i Luma. GLÖM INTE att sätta betyg på Talket OCH mejla gärna din KRITIK till talket.podcast@gmail.com. STAY TJUNED!

Talket 0

9. Bieber i Obamas hockeyrink  


Talket firar 10 000 LYSSNARE med kräftkalas! Mellan snapsarna behandlas frågorna: Vem var USA:s svartaste president? Vad händer när OBAMA MÖTER BIEBER i en hockeyrink? Hur kan man vända ROPA-INTE-VARG-SYNDROMET till sin fördel? Och varför föder ZLATAN upp ALBINORÅDJUR på en ö i Stockholms skärgård? DESSUTOM sätter vi Joels humor på prov och MISSA INTE Talkets nya HITSINGEL featuring Ibrahimovic och Snoop Doggy Dogg. Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt). STAY TJUUUUNED!

Talket 0

Handelsspecial  


TALKET hälsar ettorna välkomna till Handelshögskolan med ett SPECIALAVSNITT! VAD TYCKER FOLK om Handelsstudenter egentligen? Hur viktiga är BETYGEN? Gäller HANDELSRABATT på allt? Talket undersöker. DESSUTOM tips om hur man håller sig på fötterna i Rotundan och hur man kan gå från pluggis till festprisse. STAY TUNED! featured alumn: Fredde Schiller Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt).

Talket 0

8. Tantsnusk på Guantanamo  


Borde vi LJUGA mer? Och varför har vi blivit så frikostiga med likes? Joel drar HÄPNADSVÄCKANDE paralleller mellan kändisars och alkisars livssyn och vi berättar varför man dras till TANTSNUSK när Döden knackar på dörren. Men framför allt pratar vi om gråt: Hur GRÅTER man egentligen allra bäst och effektivast? Som Sylvester Stallone månne? Talket är ÅTERFÖRENADE och har VÄLDIGT INTRESSANTA saker att tala om. Missa INTE avsnitt 8 av Talket - KAN var det FRÄSCHASTE som hänt sedan sjuan. Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt). STAY TJUUUUNED!

Talket 0

7. Skyskrapa eller penis?  


Varför finns det så många skyskrapor i USA och Kina, men inga i Afrika? Är Joel lika osäker på sin läggning som på sina åsikter? TALKET avslöjar NATIONERNAS KOMPENSATIONSFAKTOR, att ALLA ÄR BISEXUELLA, och lyckas dessutom knäcka livets mening med riskaversion. Dessutom berättar Viktor om sitt hisnande GANGSTERDRAMA i hiphopens vagga. featuring: Håkan Hellström Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt). STAY TUNED!

Talket 0

6. Ho Lee Fuk vilken otur  


Kan man besegra Snowden med en spya? Hur många kan man SHANGHAJA på en gång? Och vad har Timbuktu gemensamt med VÄRMLANDS STOLTASTE SON? Händelserna har tagit sig över Atlanten med hälsan som insats och bjuder på långväga berättelser. Vi hedrar minnet av piloten HO LEE FUK, Harvey Milk och andra drabbade av MURPHYs förbannelse. Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt). STAY TUNED!

Talket 0

5. Nördarnas revansch  


Talket är på plats i Almedalen och gör en EXKLUSIV INTERVJU med Sveriges jordbruksminister Eskil Erlandsson. Dessutom avslöjar vi vem som är Sveriges mest kamerakåta statsvetare, och vilka beryktade personer som spärrats in i Visbys fängelse. MISSA INTE heller Viktors oanade mörka sida och ett av Joels sexiga saxsolon. Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt). STAY TUNED

Talket 0

4. Svensexan: "Budapest Madness"  


Ville och Viktor åker till Riga och träffar självaste Putin. På Riga-färjan upplever de en tvivelaktig trend på nära håll - svensexor i Österland. Joel sitter i Värmland och lanserar (hittills) okänd fakta som gör Sveriges alla män till kriminella och alla kvinnor till prostituerade. Har du råd att INTE lyssna på Talket? Nej! Älskar du oss? Hatar du oss? Mejla och berätta! --> talket.podcast@gmail.com. OCH GLÖM INTE att sätta betyg (gärna högt) och kommentera (gärna snällt). STAY TUNED!

Talket 0

3. Innanför lyxmuren  


Talket goes schtek och besöker Connoisseurs Motordag på Steninge Slott där det kryllar av röda byxor och dyra bilar. Viktor lurar stekarna att han är rik som ett troll och vi diskuterar hur man penetrerar den lyxmur som omgärdar de rika och framgångsrika. Mejla: talket.podcast@gmail.com

Talket 0

2. Självmord i Istanbul!  


Denna vecka sänder Talket från Istanbul. Vi pratar om geniala självmordsbombare och vem som ska ersätta Rolf Wolff. Dessutom har vi EXKLUSIVA intervjuer med en turkisk taxichaufför och Russel Crowes personliga servitör. STAY TUNED! Maila oss på talket.podcast@gmail.com.

Talket 0

1. Biebers hockeyrink  


I veckans Talket berättar Peter Siepen hur man blir modell. Vi gör även en exklusiv intervju med Justin Biebers tatuerares kompis - och avslöjar hur Bieber stulit sitt Belieber-koncept från Bruce Springsteen. mejla: talket.podcast@gmail.com

Talket 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose