Techsistens

Techsistens

Denmark

Patrick Damsted og Susanna Rankenberg taler om tech og eksistens - og digitale anliggender over en bred kam. Erkendelsen er, at tech er vævet så tæt ind i tilværelsen, at det berører eksistensen. Det giver både pinlige og uoverskuelige problemstillinger. Men på en hyggelig måde. RSS-feed her: http://feeds.soundcloud.com/users/soundcloud:users:56822074/sounds.rss

Episodes

Breaking News: Techsibaby Yeah!  

Ikke mindre end to lækre Techsiebabyer har valgt perfekte forældreenheder er nu i ultimativ beta - på vej mod alpha.

Techsistens #51  

Vi siger velkommen til vores failkorrespondent. Taler om Facebooks nye reactions. Du kan høre om brevet fra politiet, der ikke kunne svares. Og så debaterer vi om konferencetweets - like eller ARGH! Dette er Techsistens #51, der gør et reelt forsøg på at tale internettet i stykker. Beværtet af de digitale og danske svar på Fragglerne - Patrick Damsted og Susanna Rankenberg.

Techsistens #50  

I dette afsnit: sessionslogning, når medier henter historien på some, Nescafé beder om det og Amazombie tager sine forholdsregler. Nåja, og så er der jo lige den der ting, du ved godt... Det er slet ikke så slemt, at blive 50 når man er del af verdens bedste community. I denne udgave af Techsistens, bliver der sat stemme på en række af programmets ører. En oplevelse, der er både overvældende og føles langt i ind i hjertet. Tak til: @spiri, @ambusanga, @hanstosti, @helleras, @hermansenmartin, @anderstvede, @hjwiberg, @ivaloandreassen, @jettevindum, @johanneskriver, @jsaaby, @kennycph, @lbwassini, @linemsj, @malenehald, @mariaagergaard, @mongaard, @roserhartorne, @slyngel_kbh, @sqaark, @twomasc.

Techsistens #49  

Denne gang stilles store spørgsmål som f.eks.: Er sjov med dyr sjovt - og i det tilfælde, er det så SÅ sjovt? Hvor hurtigt skal underlægningen være - og skal den være? Hvem kan få verificeret sin konto og hvordan? Og ikke mindst - ser min røv stor ud i denne podcast. Velkommen til podcasten før midtlivskrisen. Techsistens nummer 49.

Techsistens #48  

Man må aldrig tabe gejsten - så vi er frem mod tech i seksten. Er helt vilde i varmen over tabet af told og vær sikker på, at der også er snold. Vi skal runde et par apps og lidt ros bag ryggen, uden at fuldstændig overse hyggen. Og så er er streaming og den dramaturgiske kurve, som også bliver vendt af dine podcastspurve. Velkommen til Techsistens nummer 48.

Techsistens #47 - nederen nytårsudgave  

Man kan blive SÅ træt- men også glad igen. Og det gør vi gennem en tour de force af forskellighed. Fra shitstorms til sokketis på bare en time og tyve minutter. Spænd hjelmen, tryk ørepropperne ind og sig farvel til femten med manér. Dine værter er, som altid, Patrick Bay Damsted og Susanna Rankenberg - AKA The Hatefull 2.

Techsistens #46  

Ukulelen er tilbage. Men i stealthmode. Under ledelse af Danmarks hhv. anden- og trediebedste stemme, får du her endnu en tur gennem det formummede område mellem teknologi og eksistens. Patrick Bay Damsted og Susanna Rankenberg er dine værter på denne (meget stille) kanotur på de digitale bølger - og lad os bare være ærlige, vi ryger noget rundt. Men sig det ikke til @slyngelkbh!

Techsistens greatest hits - sæson 1+2  

Vi har prøvet at finde nogle højdepunkter i de forgangne to sæsoner - det lyder ikke altid lige godt. Men for fanden det lyder. Tak fordi I er med - det er hele programmets sjæl.

Techsistens 45  

Telefoner der selvdestruerer, folk der løber for penge, vrøvlejura, tjenester med virkeligt dårlige titler, deadlines fra ministre, serial og madfilmsgadgets - dette er programmet, hvor intet emne er for stort. Vi gaber og tager en bid af techsistensen. Velkommen til Techsistens #45.

Techsistens #44  

Her er Techsistens #44, hvor vi leger med lyset - uden at tisse i bukserne! Vi taler om hvor nemt er det at tale sammen i mobiltelefon i Danmark - altså sådan rigtigt, pigebørn og kodning, Pigs in Space, og så er vi tvunget nødt til at snakke alvorligt om Swipp. Der er også fede ting og Vis mig dit podcastskab med Lea Thau fra Radiotopia.

Techsistens #43  

Har vi fået Swipp? Næ. Men vi har fået taget en god snak om telefoni i det 21. århundrede. Ivalo Adreassens podcastskab, som er et lækkert et af slagsen. Den danske videopodcast med 500.000 afspilninger. Er familien Rankenberg Bluetooth eller Airplay? Hvad gav Chicago Patrick med hjem? Og hvorfor er Youtube og podcast THE SHIT i USA netop nu! Dette er Techsistens #43. For your listening pleasure.

Techsistens #42  

Techsistens #42 by Techsistens

Techsistens #41  

Denne gang om Twitter audio-cards, cookies, kommunerne og digital post, hurtige nyheder med frosne æg og McDonalds, dit privatliv er din intimitets-valuta, fede ting, og vis mig dit podcastskab med Nicolai Eskesen, som præsenterer en podcastvært med verdens sjoveste navn.

Techsistens #40 - The Kevin Lund edition  

For første gang - Techsistens live. Direkte fra Festamager og Odense, var der Techsistens med afsløringen af Kevin Lunds projekt Speedywebs.dk. Det gik ikke stille af sig. Derudover: tre ting om Facebook - Fede ting, der binder det smarte hjem sammen og så åbner Rikke Høm Jensen, kvinden bag Radionaut sit inspirerende podcastskab.

Techsistens #39  

Hvem har ansvaret på nettet? Bliver det bedre med Pressenævnet? Hvornår bliver tonen for hård? Julie Lykke Sørensen åbner sit podcastskab. WTF-ting, siger thumbs up! Ville du sige det til mit ansigt-testen! Og en masse snak om eksistensen og teknologien. Dette er programmet, der gør en god pejs og portvin bedre - Techsistens er tilbage med sin udgave nummer 39.

Techsistens #38  

Endelig et ægte afsnit! Nu skal der Techsisteres. Med Linse Daugaards podcastskab. Kevins storslåede single purpose site. Jensen´s shitstorm. Patricks start på dagen. MXs Sharewall. OG Michael Dreves tur på Øresund.

Techsistens på tur - Internetdagen  

Techsistens er på tur til Internetdagen - og denne gang med fuldt hold, bestående af: Malte von Sehested, Michael Dreves Beier, Torben Heikel Vinther, Helle Rasmussen, Søren Hugger Møller og Søren Hebsgaard.

Techsistens S02A02 (eller #37)  

Techsistens S02A02 (eller #37) by Techsistens

#venterpåkenny  

Vores med-Techsistensianer Kenny er kommet bagud med Techsistens. Derfor er vi nødt til at vente på Kenny.

Techsistens Talk: Johanna Koljonen  

Techsistens Talk: Johanna Koljonen At The Conference in Malmö 2014, we were so impressed with the stage host Johanna Koljonen that we had to talk to her. Johanna is a media star in Sweden and an extremely interesting, nice and productive person. She talks about how she is able to be such a good moderator, and about the need for good conferences. And a little bit about sleep and love.

0:00/0:00
Video player is in betaClose