Ted & Kaj

Ted & Kaj

Finland

Ted Forsström och Kaj Korkea-ahos podcast handlar om livet som Ted & Kaj upplever det. Med bland annat mycket humor, ångest, vänskap, böcker och djur.

Episodes

Skräckfilm  

Ted och Kaj talar om tystnad och dofter och Stephen King. Kaj har varit på en fin men skräckfylld middag. Ted har en alternativ tolkning och filmtrailer till succéfilmen It.

Ted & Kaj 0

Kajs ordlösa ursäkt  

Ted och Kaj talar om Teds nya espressomaskin. Kaj ska på en fin middag och vill göra minnesvärt intryck och Ted har överraskande nyheter om Super Mario.

Ted & Kaj 0

Ted och Kaj och Tapani  

Ted och Kaj talar om parfym, förpackningar och tiden då de bodde tillsammans med en rumskamrat som kanske inte existerade. Kaj har iakttagit en grundläggande skillnad mellan sig själv och Teds son.

Ted & Kaj 0

Glöm inte bort att änglarna finns  

Ted och Kaj talar om skyddsänglar och folk som inte kan bete sig på nätet. Kaj har mött djävulen själv på gatan och Ted har en teori om att ilska går i arv.

Ted & Kaj 0

Kristen trance  

Ted och Kaj talar om fiender på sociala medier. Ted har råkat ut för en ond karaktär i sina drömmar och Kaj har äntligen förstått orsaken bakom många arga blickar genom åren.

Ted & Kaj 0

Brutala faddrar  

Ted och Kaj minns en livsförändrande händelse och funderar kring anarkins och brutalitetens roll i sina liv. Ted har en idé om australiensiska landsvägar och Kaj har plockat blåbär i shorts.

Ted & Kaj 0

Sweet power  

Ted och Kaj talar om humorgruppen KAJs publikrekord och Kajs ungdom som hårdrockare. Kaj har varit på släktträff och Ted har spelat in skrämmande ljud.

Ted & Kaj 0

Fattiggubben  

Ted och Kaj talar om fattiggubbar. Ted redogör för en livsomvälvande händelse i Mini-Suomi och Kaj har upplevt två fall av ren och sann glädje.

Ted & Kaj 0

Forsströmska inkvisitionen  

Ted och Kaj talar om att inte kräva för mycket av livet. Ted erkänner en grym hemlighet och Kaj har en besynnerlig relation till sin cykel.

Ted & Kaj 0

Poddänkan  

Ted och Kaj talar om myggbett, pridefestival och bröllop. Ted berättar om attraktiva dofter och Kaj är svartsjuk på Teds nya kompis.

Ted & Kaj 0

Tobaken räddade mitt liv  

Ted och Kaj talar om svunna tider och trauman som väckts till liv ur Kajs gamla dator. Ted har besökt en flottig buffetrestaurang och Kaj har blivit besatt av citron.

Ted & Kaj 0

Lilla gubben  

Ted och Kaj talar om tår. Kaj är frustrerad över det som han upplever är sitt ansvar att hålla samtalet igång och Ted har mött en fruktansvärd människa på spårvagnen.

Ted & Kaj 0

Assholeus maximus  

Ted och Kaj talar om Sannfinländarnas nya partiordförande. Ted har upptäckt en ny form av public service och Kaj firar tio år av gråtande.

Ted & Kaj 0

Bröd och salt  

Ted och Kaj talar om helgen som gick. Ted har varit sjuk och Kaj har varit på fest. Ted läser en otroligt bra bok och Kaj lyssnar på sovjetisk melankolisk musik.

Ted & Kaj 0

Gröna rör  

Ted och Kaj talar om att utnyttja de möjligheter som universum ger en. Kaj har blivit förbannad på sin frisör och Ted har en strålande idé gällande kalenderns röda dagar.

Ted & Kaj 0

Gröna rör  

Ted och Kaj talar om att utnyttja de möjligheter som universum ger en. Kaj har blivit förbannad på sin frisör och Ted har en strålande idé gällande kalenderns röda dagar.

Ted & Kaj 0

Lyxig pytt  

Ted och Kaj talar om irakiska män och klassiska teveögonblick. Teds klassresa blir tydlig i mataffären och Kaj berättar en anekdot som bevisar att verkligheten är mer romantisk än fiktionen.

Ted & Kaj 0

Happy thoughts  

Ted och Kaj diskuterar allt från Koivistos frisyr och daterade sketcher till varför Eurovisionsvinnaren från Portugal har fel åsikt om musik. Ted har problem med en present han fått från Kaj.

Ted & Kaj 0

Motsatsen till opera  

Ted och Kaj talar om skåpbögar och fanatiker och hur de verkar höra ihop. Ted har beställt ungkarlsmat och Kaj minns hur han i gymnasiet försökte omvända Ted.

Ted & Kaj 0

Dröm om mitt Larsmo  

Ted och Kaj talar om ett nytt sätt att navigera. Ted har utfört ett hjältedåd och gjort det mest förbjudna man kan göra i lokaltrafiken. Kaj har fått inbjuden till alla kommuner utom en.

Ted & Kaj 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose