Tee Party

Tee Party

Sweden

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow om golf. Finns att titta på på länken nedan. Eller så lyssnar man på den i lurarna här!

Episodes

#2 PRO AM  med Wille Schauman - TOURFINAL  

Pro Am med Wille Schauman (= Pro) och Johan Sköld (Tee Partys programledare och Am) snackar upp The Tour Championship på East Lake. Vi tippar vinnare av tävlingen och av FedEx och sen svarar på alla utmärkta lyssnarfrågor.

Tee Party 0

Annas MAJORVINST, vilda gissningar om FedEx och sjukt svår plakett  

Gäster: Tommy Billberg, c more golf och Mathias Bosson Dagen efter en svensk majorvinst för Anna Nordqvist är det dags för Tee Party.

Tee Party 0

#1 PRO AM med Wille Schauman - Pilot  

Pro Am med Wille Schauman (= Pro) och Johan Sköld (Tee Partys programledare och Am) snackar upp tourgolfen. Det här är piloten!

Tee Party 0

Sandras VM-guld, Salzmanns klubbor och Ahnbergs Skåne  

Sandras VM-guld, Salzmanns klubbor och Ahnbergs Skåne by Johan Sköld

Tee Party 0

Asfaltera Torekov, mannen som älskar hundar och tittarfrågor  

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

DJ:s drive, nä till cykelskor och saker vi inte fattar  

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

Solheim Cup-underhållningen, Stensons vinst och NYTT purfärskt inslag  

Gäster: Tobias Bergman, Jenny Hagman och Oskar Åsgård Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

Sova med klubborna, Semesterfavoriter och Mupparna  

Vi pratar Hideki och Annika Sörenstams Wildcards, det blir prat om bästa golfbaneupplevelserna i sommar, Bosson går igenom sin bag, vi snackar om årets sista major och så Fri Dropp eller Plikt, tittartävlingen med Sandra Carlborg och massa annat. KANONAVSNITT! GÄSTER: Eric Franzén, Mathias Bosson, Per Holmkvist och Hasse Brontén.

Tee Party 0

Attityd, KM-frossa och coachklokheter  

GÄSTER: Carl Fredrik Järrel och Jenny Hagman Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30

Tee Party 0

Appendix 5: Svenskhelgen i helgen! Gäst: Martin Hardenberger  

Vi pratar om den fina svenska golfhelgen som kom och gick. Konstaterar att det är EXAKT 450 dagar till Ryder Cup. Det blir Fri Dropp eller plikt, vi pratar The Open och mycket annat. 00:00 - 01:46 Introduktion plus Humorgolfen och svenskhelgen 01:47 - 2:38 Tee Party Shoot Out har fått lite finalister 03:33 - 09:10 Svenskhelgen! 09:11 - 24:50 Ryder Cup på Le Golf National, bland annat om Wiesbergers personlighet som argument 25:11 - 26:54 Håller Lingmerth? 27:04 - 30:48 Sagström 30:49 - 41:30 Fri Dropp eller Plikt 41:35 - The Open och golf på Open Rota-banor. Och Färjan-Håkan på fest.

Tee Party 0

Solbränna, bollar och Sveriges Matt Kuchar  

GÄSTER: Gusten Dahlin och Eric Franzén Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

US Open-eftersnack, Spöa Stenson och Sommarlöften  

US Open-eftersnack, Spöa Stenson och Sommarlöften GÄSTER: Peter Hedblom och Johan Sköld Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. LIVE varje måndag på Youtube och på Facebook klockan 14:30 med eftersändningsstart senast klockan 21:00.

Tee Party 0

0-0 med medicinboll  

GÄSTER: Johan Salzmann, Gusten Dahlin och Mathias Bosson. Uppsnack inför US Open, pitchen för den olästa Stensonbarnboken och nya inslaget Mer eller mindre.

Tee Party 0

Bandesign, Kung Alex och Bibel-Zach  

Se Tee Party på fantv.se/tee-party GÄSTER: Christian Lundin, arkitekt på Henrik Stenson Golf Design, Eric Franzén från Golf Digest och Jacob Sjöman, golfbanefotograf.

Tee Party 0

Mentala spärrar, klackade drivar och en mugg  

Veckans gäster: Peter Ahnberg, c more golf, Johan Salzmann, Golfstar och Eric Franzén, Golf Digest.

Tee Party 0

The Players och Clowner till kaffet  

THE PLAYERS OCH CLOWNER TILL KAFFET GÄSTER: Patrik Larsson och Per Holmkvist

Tee Party 0

Borttappad keps, bästa fiket efter nio och bouncenörderi  

GÄSTER: Wille Schauman och Johan Salzmann Två veckors tävlingar, vem får lov att kalla sig golfare, Willes möte med MJ - igen, Sibylla efter nio hål och så har jag besökt Lanna Lodge tidigt på säsongen.

Tee Party 0

Premiärrunda, Killertips och Batmogolfbil  

GÄSTER: Anders Sjöstrand Viasat golf, komikern Hasse Brontén och hockeyproffset Mathias Bosson. Idel favoriter i panelen alltså!

Tee Party 0

Appendix 4: Utan kroppen ingen golf! KG Nissén är gäst  

GÄST: KG Nissén, sjukgymnast sen -83, jobbar med svenska landslagsgolfare på både dam- och herrsidan samt på touren. Han berättar om den viktiga uppvärmningen, ger dig konkreta rörlighetsövningar, svarar på Tee Party-tittarnas frågor och reder ut allt mellan kalla bad och bärbagar. Samt berättar om Kalsongtestet!

Tee Party 0

Appendix 3: Han var på plats på Augusta  

Gäst: Martin Hardenberger Golfbloggen på Expressens Martin Hardenberger var på plats på The Masters för fjärde gången i år. Hör Martin berätta om STÄMNINGEN på plats. Hur hela mediakåren var på #TeamSergio och om hur det är att SPELA Augusta National. Dessutom bytte han några ord med svenskarna Stenson och Norén under veckan.

Tee Party 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose