Tee Party

Tee Party

Sweden

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow om golf. Finns att titta på på länken nedan. Eller så lyssnar man på den i lurarna här!

Episodes

Tiger Woods COMEBACK, Sveriges proffssegrar 2017 och puttning.  

GÄSTER: Jenny Hagman, Wille Schauman, Mathias Bosson och Oskar Åsgård Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

Nyhetssvep och resultatet av tittartävlingen  

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

Otympliga priser, Race to Dubai och Simulatorkampen  

GÄSTER: Johan Sköld och Mathias Bosson Vi pratar om det finfina svenskåret efter Race to Dubai-upplösningen! Det blir en del snack otympliga priser och så ger sig dagens gäster i kast med puttsimulatorn! Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

KUNG ALEX, PUTT-TÄVLING I STUDION och FYS för GOLFARE  

KUNG ALEX, PUTT-TÄVLING I STUDION och FYS för GOLFARE by Johan Sköld

Tee Party 0

Fannys plockhandske, Gadgets och Alex på Augusta.  

Fannys plockhandske, Gadgets och Alex på Augusta. by Johan Sköld

Tee Party 0

Bus eller godis, Trickslag och Ruttna ögon  

GÄSTER: Mats Hallberg, Jacob Sjöman och Mackan Edlund Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30

Tee Party 0

Sportljud, Hollywoods nästa golfsvingstylist och putta damsadel  

GÄSTER: Wille Schauman, Peter Ahnberg och Johan Salzmann Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

RYDER CUP SPECIAL: Kul klipp, TV-pucken och gesterna som kommer förevigas  

Roliga bilder och klipp från Ryder Cup-veckan, när kommer TV-pucken - fast för golf och hur ska Europa vinna 2018? GÄSTER: ex-hockeyproffset Mathias Bosson och Svensktgolfforum.se-grundaren Johan Salzmann Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

Arnies betydelse, dyr kisspaus och gastkramande tourfinal  

Dagens avsnitt handlar om den otroliga upplösningen av Tour Championship, Arnold Palmers betydelse för golfen och massor av annat skojsigt. GÄSTER: Tommy Billberg, Johan Sköld och Mats Hallberg. Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

Dumbo, Beef och sönderplockning av World Super 6  

Varför kallas vår senaste majorvinnare för Dumbo? Hur funkar egentligen web.com-slutspelet och vad säger gamle Minnesota-representanten Wille om Hazeltine? GÄSTER: Wille Schauman, Jörgen Sjöberg och Johan Salzmann Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

Noréns sjätte, KM:s bekymmer och vem som BORDE spela Ryder Cup  

GÄSTER: Anders Sjöstrand (Viasat Golf) och Johan Salzmann (svensktgolfforum.se) Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

Stensons sicknote, Pornstascher och Trackmanskola  

Vad innebär Stensons WD för resten av slutspelet? Hur kommer det gå med USAs överarbetade Ryder Cup-uttagning? Och kolla in några hemmasnickrade svingövningar som ger dig bättre Trackmanvärden. Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00 och i efterhand på Teeparty.se

Tee Party 0

Tårar, Wild Cards Och Timing För Klubbköp  

Hur summerar vi golfens nyintroduktion i OS, vilka Wild Cards skulle panelen plocka ut till Ryder Cup, vem är favorit inför Fed Ex Cup och så inleder vi en custom fitting-special. Kort sagt: FULLMATAT AVSNITT! GÄSTER: Mats Hallberg, Conny Lindgren och Per Holmkvist Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

TEE PARTY - ALLT OM STENSONS SILVER och PEST eller KOLERA på vårt vis  

GÄSTER: Hasse Brontén, Mathias Bosson och Henrik Hjelt. Allt om OS: Stenson, Bubbas insupande av OS-atmosfären och Mexikos stolthet. Varför gillar Mathias signalklockan på Wittsjös femtonde och vilket blir flagga 14 på vårt vansinniga banbygge i Ångermanland. Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

Tee Party Special – Med Stjärnskottet Madelene Sagström 1  

Hur kan du TÄNKA dig till en bättre puttning? Hur står sig Madde mot världsettan Lydia Ko om vi tittar på statistiken? Och vem vinner den fullständigt unika long driving-tävlingen mellan Johan & Madde? Madelene Sagström är med sina två proffssegrar i år ett av svensk golfs stora framtidshopp. Hela det här avsnittet är en intervju med vår blivande storstjärna! Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

TEE PARTY - STENSON, STENSON Och Lite Annat Än STENSON 1  

Jörgen undrar över storleken på Stensons seger, vi tittar på Rorys skottsäkra väst och Johan tvingar panelen att lida sig igenom osexigt videogranskningssnack. GÄSTER: Eric Franzén från Svensk Golf och Jörgen Sjöberg, komiker. Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar!

Tee Party 0

Tee Party - FULSTREAM OCH STENSONS SNITTSCORE 1  

Vilka insikter fick Patrik som kollade på en fulstream och hur bra har Stenson spelat på sistone? Se Tee Partys eftersnack efter årets fjärde och sista major: PGA Championship. Och så har vimpel 5 på Sveriges bästa golfbana avgjorts. GÄSTER: Patrik Larsson och Johan Salzmann Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar med eftersändning på kvällen.

Tee Party 0

SMOKINGLIRARE I HOYLAKES KLUBBHUS, SPRIT PÅ BANAN Och DÖD ÅT VIDEOGRANSKNINGEN 1  

Hör Per berätta om vad som försiggår i Royal Liverpools klubbhus tidiga junikvällar, Noréns seger och Anna Nordqvist sura särspelsförlust. Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

TEE PARTY- USGAS FARS PÅ OAKMONT och ERIC FRANZÉNS FARS PÅ CYPRESS POINT  

Hör US Open-eftersnacket om DJ:s härliga seger, vad har panelen för ban bucket list och hur går det när Johan ska göra trickslag i studion?

Tee Party 0

ATT VARA BESATT, SKITSVÅRA OAKMONT och DRIVER-YIPS  

Hur svårt blir US Open på Oakmont? Vilken sport är Alexander just nu besatt av? Hur sned är den snedaste driven som slagits på dansk mark? GÄSTER: Wille Schauman, Alexander Kronlund och Olle Palmlöf

Tee Party 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose