Tee Party

Tee Party

Sweden

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow om golf. Finns att titta på på länken nedan. Eller så lyssnar man på den i lurarna här!

Episodes

Mentala spärrar, klackade drivar och en mugg  

Veckans gäster: Peter Ahnberg, c more golf, Johan Salzmann, Golfstar och Eric Franzén, Golf Digest.

Tee Party 0

The Players och Clowner till kaffet  

THE PLAYERS OCH CLOWNER TILL KAFFET GÄSTER: Patrik Larsson och Per Holmkvist

Tee Party 0

Borttappad keps, bästa fiket efter nio och bouncenörderi  

GÄSTER: Wille Schauman och Johan Salzmann Två veckors tävlingar, vem får lov att kalla sig golfare, Willes möte med MJ - igen, Sibylla efter nio hål och så har jag besökt Lanna Lodge tidigt på säsongen.

Tee Party 0

Premiärrunda, Killertips och Batmogolfbil  

GÄSTER: Anders Sjöstrand Viasat golf, komikern Hasse Brontén och hockeyproffset Mathias Bosson. Idel favoriter i panelen alltså!

Tee Party 0

Appendix 4: Utan kroppen ingen golf! KG Nissén är gäst  

GÄST: KG Nissén, sjukgymnast sen -83, jobbar med svenska landslagsgolfare på både dam- och herrsidan samt på touren. Han berättar om den viktiga uppvärmningen, ger dig konkreta rörlighetsövningar, svarar på Tee Party-tittarnas frågor och reder ut allt mellan kalla bad och bärbagar. Samt berättar om Kalsongtestet!

Tee Party 0

Appendix 3: Han var på plats på Augusta  

Gäst: Martin Hardenberger Golfbloggen på Expressens Martin Hardenberger var på plats på The Masters för fjärde gången i år. Hör Martin berätta om STÄMNINGEN på plats. Hur hela mediakåren var på #TeamSergio och om hur det är att SPELA Augusta National. Dessutom bytte han några ord med svenskarna Stenson och Norén under veckan.

Tee Party 0

THE MASTERS eftersnacket  

Varför är inte David på Team Sergio? Detta och mycket annat reds ut i det enda Masterseftersnacket du behöver! GÄSTER: Wille Schauman, Mathias Bosson och David Fjäll

Tee Party 0

LEXIS TÅRAR, EPISK FITTING och MASTERSVECKA  

Vad hände egentligen i årets första major? Johan testar den heta drivernyheten GBB Epic från Callaway och så snackar vi naturligtvis upp Masters. GÄSTER: Johan Sköld, Jenny Hagman och Eric Franzén

Tee Party 0

DJ vs Rahmbo, Masterspepp och Hedbloms stege  

Tee Party: DJ vs Rahmbo, Masterspepp och Hedbloms stege GÄSTER: Mackan Edlund, Peter Hedblom och Max Persson

Tee Party 0

Annas SEGER, veckans MELTDOWN och fin SKYPEGÄST  

Annas seger, veckans meltdown och fin Skypegäst GÄSTER: Jenny Hagman, Johan Salzmann och Patrik Larsson samt Fredrik Andersson Hed

Tee Party 0

HÅRRESANDE fakta, Hasses FYLLETATUERING och Masterstipset  

Utmärkta gästerna Peter Ahnberg från c more golf, komikern Hasse Brontén och ex-hockeyproffset Mathias Bosson utgör dagens panel när vi pratar golf i Thailand, Stensons form och så gör vi vår variant av Sno stilen med tourspelarna.

Tee Party 0

Appendix 2: Tee Party Shoot Out  

Inbjudan, Q & A och anmälningsstatus I JUST DIN REGION. Innehåll: 01:34 - 03:00 Inbjudan till tävlingen 03:07 - 04:20 Ge aldrig upp 04:27 - 06:24 Tävlingsinfo 06:29 - 07:28 Regelfrågor Q&A 07:35 - 09:13 Status på matchstegarna 09:20 - 10:19 Hur anmäler jag mig?

Tee Party 0

Tee Partys Appendix 1: Thailandsdebriefing  

Komikern Niklas Andersson debriefar golfresan till Phuket Country Club. Hur är Ernst Billgrens humör, vi pratar Hasse Bronténs bestående men och så blir det en del om roliga caddies. PREMIÄR för Tee Partys appendix!

Tee Party 0

Världstoppen i Mexico, Masterspepp och nya regler  

C more golfs expertkommentator Mats Hallberg, Martin Hardenberger bakom Golfbloggen på Expressen och sångaren Patrik Isaksson joinar Tee party-soffan för en dryg timmes kul och nördigt golfsnack. Vad tycker Martin om Mats frisyr? Och vilken svensk bana skulle Patrik kunna skriva en låt om? Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

Dubbelmord vid Mälaren, Rickie stänger och prylnörderi  

Vi pratar om de svenska motsvarigheterna till Bear Trap bland våra golfbanor, huruvida Rickie kan stänga tävlingar och så blir Mathias orolig för Johans prylinköp. GÄSTER: Johan Salzmann och Mathias Bosson Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

PUTTERSPECIAL, Trista DJ och torka i Fri dropp eller plikt  

GÄSTER: Mackan Edlund, Johan Sköld och Per Holmkvist Stor putterspecial med flera heta nyheter inför 2017 års säsong från dominanterna bland klubbtillverkarna. Sen avhandlar vi World Super 6, Dustin Johnsons känsloregister och mycket annat. Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

Jetlag, DJ som DJ och kändisgolfens problem  

I dagens Tee Party blir det mycket fokus på saker runt omkring tourgolfen och sen får vi se ännu en grym prestation i Simulatorkampen! GÄSTER: Karin Fagerlund Jerrstedt och Anders Sjöstrand Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

Golf med svärmor, förbättring av festen runt 16:e och Stensons ranking  

GÄSTER: Peter Hedblom, Mathias Bosson och Hasse Brotén Vad fick Brontén att få en tesked i brallan, varför mådde Bosson dåligt och vad säger Hedblom om Lassgård. Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

Vi Snackar Gräs, Nerver I Simulatorn Och Gadgets Från Orlando  

Vi hyllar Ollie för att han är utan huvudbonad och Jon Rahm för segern. Vi fortsätter tro på Jocke Lagergren och så hjälper Jenny Hagman till lite med den mentala biten. GÄSTER: Wille Schauman, Lasse Karlsson och Jenny Hagman Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

Brutna löften, breaking news och sensationell simulatorkamp  

GÄSTER: Peter Ahnberg, Patrik Larsson och Johan Salzmann I SÄSONGSPREMIÄREN får vi reda på vad panelen har lovat sig själv inför 2017, vi får prata med Sveriges bästa amatörgolfare som har något att berätta och så levererar Patrik och Peter sina scorer till leaderboarden i Simulatorkampen. Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:30.

Tee Party 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose