Tee Party

Tee Party

Sweden

Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow om golf. Finns att titta på på länken nedan. Eller så lyssnar man på den i lurarna här!

Episodes

TEE PARTY- USGAS FARS PÅ OAKMONT och ERIC FRANZÉNS FARS PÅ CYPRESS POINT  

Hör US Open-eftersnacket om DJ:s härliga seger, vad har panelen för ban bucket list och hur går det när Johan ska göra trickslag i studion?

Tee Party 0

ATT VARA BESATT, SKITSVÅRA OAKMONT och DRIVER-YIPS  

Hur svårt blir US Open på Oakmont? Vilken sport är Alexander just nu besatt av? Hur sned är den snedaste driven som slagits på dansk mark? GÄSTER: Wille Schauman, Alexander Kronlund och Olle Palmlöf

Tee Party 0

NAKENCHOCK, BRO HOF-BONANZA och DRESSCODE!  

Varför kallas Mats Hallberg för Hyllan? På vilken internationell privatklubb har Karin blivit uppkallad till intendenten? Och vilket är Johans favoritslag på en svensk golfbana? Svar på frågor som du inte ens visste att du hade! En vanlig Tee Party-måndag alltså! GÄSTER: Mats Hallberg, Karin Fagerlund Jerrstedt och Johan Salzmann Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

THE PLAYERS, STATISTIK och PIRATBYXOR  

Se "Sköld vs. Scott" när Johan utmanar världsstjärnans järnspelsstatistik, vad tycker Patrik Larsson om golftips på hemmafesten och hur bra är Rickie Fowler som barnvakt? Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

Tee Party om Dålig stämning, gamla klubbor och lite om Vanilla Ice  

Lyssna på Hasses tråkiga avslutning under S:t Andrews-resan. Hur långt slår Johan med olika klubbor han köpt på Stadsmissionen? Och i favoritinslaget Fri dropp eller plikt diskuteras bilden som är så fylld av frågor, men har inga svar.

Tee Party 0

Tee Party - Ljud, Japan och Nybörjare!  

Programledare: Johan Sköld Gäster: Johan Salzmann, Dan Buthler & Fritte Fritzson Vilka fore-ropartyper finns det? Hur ska man bete sig på en japansk privatbana och hur kommer det gå med Fritte Fritzsons gröna kort? Tee Party är Sveriges enda veckoaktuella talkshow för oss som älskar att titta på, snacka om och framförallt spela golf. Vi sänder LIVE på måndagar klockan 14:00.

Tee Party 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose