Terapi

Terapi

Norway

Terapi for oss, terapi for deg - med Sofie Frøysaa og Simen Sund.

Episodes

Juleavslutning  

Terapi 0

Ørjan Burøe, hvordan har du det egentlig?  

Komiker og tidligere blogger Ørjan Burøe har skapt mange overskrifter og kontroverser. Han omtaler seg selv som en skyteskive — hva er grunnen til dette? Har han bare blitt misforstått?

Terapi 0

Mikkel Niva, hvordan har du det egentlig?  

Programleder og skuespiller Mikkel Niva vil helst at det skjer noe hele tiden, og er livredd for å gå glipp av noe. Han er hypersosial, men vet at han egentlig burde ha mer alenetid. Hvordan skal han få til dette når han er redd for å være alene?

Terapi 0

Espen P. A. Lervaag, hvordan har du det egentlig?  

Serieskaper, skuespiller og komiker Espen PA Lervaag er flink til å leve i nuet. Han er imidlertid så flink til å leve i nuet at han glemmer viktige gjøremål på hjemmebane. Hva skal til for at han klarer å betale de hersens regningene?

Terapi 0

Dean-Erik Andersen, hvordan har du det egentlig?  

Tidligere Great Garlic Girls-artist Dean-Erik Andersen har reist land og strand rundt og gitt glamour til folket. Nå ønsker han en roligere hverdag - helst med en kjæreste. Men hvordan finne drømmemannen etter så mange år som singel?

Terapi 0

Kristine Riis, hvordan har du det egentlig?  

Radio- og TV-stjerne, Kristine Riis synes det er vanskelig å skulle innfri forventninger, samtidig som hun ønsker å være tydelig. Hvordan finne den berømte balansen?

Terapi 0

Lars Berrum, hvordan har du det egentlig?  

Komiker og programleder, Lars Berrum er aktiv både på dag- og kveldstid. Kanskje litt for aktiv. Han får nemlig dårlig samvittighet om han slapper av og ikke gjør noe produktivt

Terapi 0

Jørgen Foss, hvordan har du det egentlig?  

Politiker, samfunnsdebattant og skuespiller, Jørgen Foss vil helst være sosial døgnet rundt, og hater stillheten når han kommer hjem om kvelden.

Terapi 0

Siri Seljeseth, hvordan har du det egentlig?  

Serieskaper og skuespiller, Siri Seljeseth tar alltid sorgene på forskudd, i stedet for å nyte suksess og oppturer.

Terapi 0

Jonna Støme, hvordan har du det egentlig?  

Komiker og TV-fjes, Jonna Støme sliter med å si nei til gutta når de spør om å drikke øl, samtidig er han redd for å gå glipp av noe.

Terapi 0

Depresjon og kyssesyke  

Sofie og Simen svarer på lytterspørsmål

Terapi 0

Lilli Bendriss, hvordan har du det egentlig?  

Medium og TV-stjerne Lilli Bendriss snakket med oss om hennes forhold til døden, hvordan det er å være konfliktsky og at hun har møtt seg selv fra fremtiden - i en annen galakse.

Terapi 0

Ulrikke Falch, hvordan har du det egentlig?  

Ulrikke Falch føler at hun alltid har blitt hørt. Som barn tok hun så mye plass at hun måtte høres på. I terapi snakker hun om alt annet enn Skam.

Terapi 0

Legeskrekk og tourettes  

Simen og Sofie svarer på lytterspørsmål og annonserer Terapis første konkurranse! Simen trenger dessuten din hjelp til å finne ut hva det er som feiler ham. Sofie vet imidlertid hva som feiler henne.

Terapi 0

Thea Klingenberg, hvordan har du det egentlig?  

Thea Klingenberg er radioprateren, podderen og bloggeren som deler det aller meste fra hverdagen sin og hos oss deler hun enda mer. Hvordan er det for eksempel når sønnen på fem lurer på om mamma er ensom, og ikke skjønner hvorfor hun ikke har kjæreste? Også tar vi en tur innom Tinder for å se hvor draget Thea egentlig har.

Terapi 0

Siri Kristiansen, hvordan har du det egentlig?  

Programleder, Siri Kristiansen er dronningen av å gi råd. I denne episoden er imidlertid rollene byttet om, og vi er spente på hvordan hun takler å sitte i den andre enden. Vi prater om førsteinntrykk, vennskap og at Siri fikk et noe spesielt resultat på en personlighetstest.

Terapi 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose