Terapi

Terapi

Norway

Terapi for oss, terapi for deg - med Sofie Frøysaa og Simen Sund.

Episodes

Sandra Spjelkavik, hvordan har du det egentlig?  

Komiker og Komipris-nominerte Sandra Spjelkavik er vant til å gå ut av komfortsonen på scenen. På det private plan har hun derimot veldig behov for kontroll — gjerne i form av oddetall...

Terapi 0

Søskenprat: Psykisk syk og pårørende  

Søskenparet Sofie og Matias Frøysaa har vokst opp under samme tak, men har likevel hatt svært forskjellig oppvekst. Hvordan er det når den ene sliter psykisk og den andre er pårørende? Hvordan påvirker dette relasjonen og hvilke utfordringer oppstår?

Terapi 0

Kristin Jess Rodin, hvordan har du det egentlig?  

Til tross for at skuespiller Kristin Jess Rodin er en reser i improteater, blir hun stressa når hun ikke har kontroll. Hun beskriver seg selv som en bekymret type, og vi prøver å finne ut av hvordan man kan kvitte seg med unødvendige bekymringer.

Terapi 0

Herman Flesvig, hvordan har du det egentlig?  

Herman Flesvig, aka kongen av Instagram, har som regel energi til overs — bortsett fra på mandager. Da blir han nemlig depressiv og demotivert. Hvordan snu om det negative tankemønsteret, og gjøre monday's great again?

Terapi 0

Silje Halstensen, hvordan har du det egentlig?  

Artist Silje Halstensen, bedre kjent som Bendik, har oppnådd karrieredrømmen. Likevel er hun sin egen største kritiker. Hvordan overdøve saboterende tanker? Og er det utelukkende negativt å være selvkritisk?

Terapi 0

Henrik Farley, hvordan har du det egentlig?  

Komiker Henrik Farley mener selv at han er «fucka i hodet», blant annet fordi han krisemaksimerer situasjoner før de i det hele tatt har oppstått.

Terapi 0

Vinneren av lytterkonkurransen - Tom Emil, hvordan har du det egentlig?  

Før jul lanserte vi en konkurranse der en lytter kunne vinne en Terapi-time. Vinneren ble Tom Emil, som sliter med dårlig samvittighet for det han kategoriserer som egen narsissisme og selvsentrisitet.

Terapi 0

Alexandra Gjerpen, hvordan har du det egentlig? Live fra Oslo podfest  

Terapi tok til scenen på Oslo Podfest. Med seg på scenen hadde de skuespiller Alexandra Gjerpen, hyperaktuell i rollen som Alex i NRK-serien Unge Lovende. Men hvordan er det å være ung, lovende og redd for å bli gammel?»

Terapi 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose