Terapi

Terapi

Norway

Terapi for oss, terapi for deg - med Sofie Frøysaa og Simen Sund.

Episodes

Siri Seljeseth, hvordan har du det egentlig?  

Serieskaper og skuespiller, Siri Seljeseth tar alltid sorgene på forskudd, i stedet for å nyte suksess og oppturer.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Lilli Bendriss?  

Medium og TV-stjerne Lilli Bendriss snakket med oss om hennes forhold til døden, hvordan det er å være konfliktsky og at hun har møtt seg selv fra fremtiden - i en annen galakse.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Ulrikke Falch?  

Ulrikke Falch føler at hun alltid har blitt hørt. Som barn tok hun så mye plass at hun måtte høres på. I terapi snakker hun om alt annet enn Skam.

Terapi 0

Legeskrekk og tourettes  

Simen og Sofie svarer på lytterspørsmål og annonserer Terapis første konkurranse! Simen trenger dessuten din hjelp til å finne ut hva det er som feiler ham. Sofie vet imidlertid hva som feiler henne.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Thea Klingenberg?  

Thea Klingenberg er radioprateren, podderen og bloggeren som deler det aller meste fra hverdagen sin og hos oss deler hun enda mer. Hvordan er det for eksempel når sønnen på fem lurer på om mamma er ensom, og ikke skjønner hvorfor hun ikke har kjæreste? Også tar vi en tur innom Tinder for å se hvor draget Thea egentlig har.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Siri Kristiansen?  

Programleder, Siri Kristiansen er dronningen av å gi råd. I denne episoden er imidlertid rollene byttet om, og vi er spente på hvordan hun takler å sitte i den andre enden. Vi prater om førsteinntrykk, vennskap og at Siri fikk et noe spesielt resultat på en personlighetstest.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Lara Rashid?  

I forbindelse med femårsmarkeringen av 22. juli, har vi fått besøk av en ung og modig stemme: Lara Rashid, som var på Utøya den grufulle dagen. Hun opplevde at den tyngste sorgen kom først i ettertid. Lara ønsker at vi prater om at vi ikke prater om det lenger.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Henrik Todesen?  

Denne uken er det komiker Henrik Thodesen som legger seg ned på divanen på terapirommet. Vi snakker blant annet om å date kjendiskvinner, å være konfliktsky og å aller helst bare ville bygge lego.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Ingeborg Senneset?  

Journalist, Ingeborg Senneset brenner for ytringsfrihet og åpenhet rundt psykiske lidelser, men synes det er vanskelig å vite hvordan man skal takle negative kommentarer på internett. Og i hvilken grad er selvkritikk bra for produktivitet?

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Mayoo Indiran?  

Mayoo Indiran, den uoffisielle vinneren av Paradise Hotel, serverer nok en gang de nydeligste sitater. Han leter etter den store kjærligheten, og i mellomtiden trener han to ganger daglig.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Rasmus Wold?  

Standup-komiker, Rasmus Wold har kanskje NM-mesterskap i ironisk distanse, men i denne episoden legger han (nesten) bort ironien og forteller om ambisjoner, apati og tvangstanker.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Hanne Sigbjørnsen?  

Hanne Sigbjørnsen, bedre kjent som Tegnehanne har tusenvis av lesere hver uke. Hvordan er det å forholde seg til lesernes forventninger om å være morsom hele tiden? Og hvordan er det å kombinere forventningspresset med å hele tiden utsette deadlines?

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Christine Jentoft?  

Denne terapitimen er noe litt utenom det vanlige. I denne episoden er det først og fremst gjesten som kommer med rådene, da vi nødig vil drive cisplaining i terapirommet. Christine Jentoft omtaler seg selv som en "social justice warrior", da hun som offentlig transperson ønsker å utfordre hvordan vi ser på og forholder oss til kjønn.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Erlend Osnes? LIVE fra Humorfest  

Erlend Osnes mener selv at han er usikker, men han elsker å prate - helst foran så mange som mulig. I denne episoden prates det om daddy issues, drikkepress, feminisme og den moderne mannen.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Tore Petterson?  

Det siste året har Tore Petterson blitt folkekjær og allemannseie - men selv ønsker han seg bare en kjæreste.

Terapi 0

Hvordan har du det egentlig, Tara Shahin?  

Tara Shahin har tusenvis av følgere i sosiale medier, men det eneste hun klarer å tenke på er døden.

Terapi 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose