Terapi

Terapi

Norway

Terapi for oss, terapi for deg - med Sofie Frøysaa og Simen Sund.

Episodes

Kristin Jess Rodin, hvordan har du det egentlig?  

Til tross for at skuespiller Kristin Jess Rodin er en reser i improteater, blir hun stressa når hun ikke har kontroll. Hun beskriver seg selv som en bekymret type, og vi prøver å finne ut av hvordan man kan kvitte seg med unødvendige bekymringer.

Terapi 0

Herman Flesvig, hvordan har du det egentlig?  

Herman Flesvig, aka kongen av Instagram, har som regel energi til overs — bortsett fra på mandager. Da blir han nemlig depressiv og demotivert. Hvordan snu om det negative tankemønsteret, og gjøre monday's great again?

Terapi 0

Silje Halstensen, hvordan har du det egentlig?  

Artist Silje Halstensen, bedre kjent som Bendik, har oppnådd karrieredrømmen. Likevel er hun sin egen største kritiker. Hvordan overdøve saboterende tanker? Og er det utelukkende negativt å være selvkritisk?

Terapi 0

Vinneren av lytterkonkurransen - Tom Emil, hvordan har du det egentlig?  

Før jul lanserte vi en konkurranse der en lytter kunne vinne en Terapi-time. Vinneren ble Tom Emil, som sliter med dårlig samvittighet for det han kategoriserer som egen narsissisme og selvsentrisitet.

Terapi 0

Alexandra Gjerpen, hvordan har du det egentlig? Live fra Oslo podfest  

Terapi tok til scenen på Oslo Podfest. Med seg på scenen hadde de skuespiller Alexandra Gjerpen, hyperaktuell i rollen som Alex i NRK-serien Unge Lovende. Men hvordan er det å være ung, lovende og redd for å bli gammel?»

Terapi 0

Juleavslutning  

Terapi 0

Tomine Harket, hvordan har du det egentlig?  

Sanger og SOME-queen Tomine Harket er vanligvis utadvendt og frempå, men hvis hun blir keen på en fyr blir hun sjenert og usikker. Hvorfor blir vi så kleine når vi liker noen?

Terapi 0

Ørjan Burøe, hvordan har du det egentlig?  

Komiker og tidligere blogger Ørjan Burøe har skapt mange overskrifter og kontroverser. Han omtaler seg selv som en skyteskive — hva er grunnen til dette? Har han bare blitt misforstått?

Terapi 0

Mikkel Niva, hvordan har du det egentlig?  

Programleder og skuespiller Mikkel Niva vil helst at det skjer noe hele tiden, og er livredd for å gå glipp av noe. Han er hypersosial, men vet at han egentlig burde ha mer alenetid. Hvordan skal han få til dette når han er redd for å være alene?

Terapi 0

Espen P. A. Lervaag, hvordan har du det egentlig?  

Serieskaper, skuespiller og komiker Espen PA Lervaag er flink til å leve i nuet. Han er imidlertid så flink til å leve i nuet at han glemmer viktige gjøremål på hjemmebane. Hva skal til for at han klarer å betale de hersens regningene?

Terapi 0

Dean-Erik Andersen, hvordan har du det egentlig?  

Tidligere Great Garlic Girls-artist Dean-Erik Andersen har reist land og strand rundt og gitt glamour til folket. Nå ønsker han en roligere hverdag - helst med en kjæreste. Men hvordan finne drømmemannen etter så mange år som singel?

Terapi 0

Kristine Riis, hvordan har du det egentlig?  

Radio- og TV-stjerne, Kristine Riis synes det er vanskelig å skulle innfri forventninger, samtidig som hun ønsker å være tydelig. Hvordan finne den berømte balansen?

Terapi 0

Hallgeir Kvadsheim, hvordan har du det egentlig?  

Selv om man skulle tro at Luksusfellens Hallgeir Kvadsheim har system på alt, har han en tendens til å prokrastinere på hjemmebane...

Terapi 0

Lars Berrum, hvordan har du det egentlig?  

Komiker og programleder, Lars Berrum er aktiv både på dag- og kveldstid. Kanskje litt for aktiv. Han får nemlig dårlig samvittighet om han slapper av og ikke gjør noe produktivt

Terapi 0

Jørgen Foss, hvordan har du det egentlig?  

Politiker, samfunnsdebattant og skuespiller, Jørgen Foss vil helst være sosial døgnet rundt, og hater stillheten når han kommer hjem om kvelden.

Terapi 0

Siri Seljeseth, hvordan har du det egentlig?  

Serieskaper og skuespiller, Siri Seljeseth tar alltid sorgene på forskudd, i stedet for å nyte suksess og oppturer.

Terapi 0

Jonna Støme, hvordan har du det egentlig?  

Komiker og TV-fjes, Jonna Støme sliter med å si nei til gutta når de spør om å drikke øl, samtidig er han redd for å gå glipp av noe.

Terapi 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose