The Homies PodCast

The Homies PodCast

Sweden

Två vänner pratar om vad vi finner intressant

Episodes

Nya planeter vi kan fly till för att slippa fler foton på Kent  

Teo inleder med lite gamla hederliga pappersnyheter, vad sägs om Jerry Williams på turné, onanivanor och de sista fotona på Kent! Peter pratar vidare om de nyupptäckta planeterna, hur ska vi ta oss dit och vilka Sci-Fi farkoster är dom snabbaste? The Piratebay blir nästa ämne, ska vi acceptera censur av delar av internet via våra leverantörer? Har upphovsmännen någon rätt i det hela eller ska det återigen bara mjölkas pengar? Konsumenter blir alltid blåsta! Kloning så, får vi moralpanik över tekniken som innebär att vi kan klona människor eller har det danat av sedan fåret Dolly? Vill du inte ha en egen liten kopia av dig själv? Vi ber om ursäkt för att det knäpper i delar av Teos inspelning denna veckan. Det ska åtgärdas till nästa avsnitt var så säkra!

Kackerlackor och Toarullar  

Veckans avsnitt inleds med lite nytänk, nämligen vad vi skulle kunna tänkas hitta på i yrkesväg om vi skulle få för oss att sadla om. Teo fortsätter sedan att prata om Kina och deras användande utav solpaneler vilket vida överskrider många andra länder. Peter pratar sedan om en vidrig artikel som dök upp i media för några dagar sedan, kvinnan som på riktigt blev invaderad av en livs levande kackerlacka. Teo avslutar sedan med att berätta lite om toarullens historia, skitintressant!

Onani och Svettlukt  

Peter inleder med att berätta om nya trender inom virtual reality sex, det gäller ju att komplettera och föda sinnena med ytterligare intryck, och i dagens avsnitt pratar vi om dofter sammanknippade med sex. Teo fortsätter sedan att prata om Johnny Bode, en pionjär inom kategorin sexinspirerade musikalster. Nu har Johnny Bode sällskapet delat ut årets pris som gick till Mona Sahlin, en mycket välförtjänt vinnare i sann skojaranda. Peter fortsätter sedan att prata om att det andra barnet i världen med tre föräldrar nu fötts, är detta bra och hur långt skall vi våga avlägsna oss från vad som egentligen är naturligt? Teo avslutar med att prata onani, men inte vilken onani som helst utan arbetsplatsonani, vi drar lite statistik som kanske kan verka uppseendeväckande.

Olösta brott och jag mötte (inte) Lassie  

I årets andra Homies ventilerar vi en hel massa vi retar oss på och annat kul!

Dickpics och Gode män  

Peter börjar med att prata om en samling forumsajter som finns under namnet Stackexchange. Till skillnad mot vanliga lekmannaforum så finns här experter som kan hjälpa dig. Vi tar några exempel i kategorierna musik och lifehacks. Teo tar sedan upp fyrverkerier och de nya lagarna som trätt i kraft nu efter nyår, t.ex dyrare alkohol och du får inte köra polisbil utan att vara polis. Peter sedan lite om Gode män, ett exempel från pressen och ett privat. Avslutningsvis pratar vi kukar i formen dick pics, varför skickar män sådana?

Verkliga hungerspel och avslöjade porridentiter  

Ryska Hungerspel snart en reality på en skärm nära dig! Porridentiteter avslöjas av ansiktsigenkänningsprogram och översättningstekniken gör stora framsteg.

Salviatrippar och Kyrkoonani  

Peter inleder med att berätta om den läskiga drogen/kryddan salvia och roligt innehåll på youtube innehållande personer som inte är alltför begåvade. Teo tar sedan upp knarkarna som terroriserar en församling i Kristianstad. Vi går sedan vidare till nyheten att det svenska rättsväsendet inte längre nöjer sig med att lagföra personer som bryter mot lagen i Sverige utan nu skall svenska medborgare sättas dit vart de än befinner sig. Avslutningsvis tar Teo upp nyheten att svenska staten anser att solen är gratis, något man kan tycka är självklart, men det så har det inte alltid varit.

Kändissalami och Galna pastorer  

Teo öppnar med odlat kött producerat av kändisars vävnad, vill man ens smaka? Peter fortsätter med möjligheten till liv på andra planeter. Vad är sannolikheten? Det finns en ekvation som beräknar detta och svaret finner ni hos oss! Vi snackar pinsamma minnen och befinner oss på tåg både i Sverige och forna DDR. Dessutom, en inblick i vad tokiga predikanter gör på Periscope, ingen vacker syn. Ja, och så Julbockarna i Gävle då, ska den gävlen brinna varje år?

Rymdporr och Sexdockor  

Peter inleder med att berätta crowdfundingprojektet som Pornhub driver där målet är att spela in den första porrfilmen i tyngdlöst tillstånd. Teo tar sedan upp hur det det kontantlösa samhället håller på att växa fram, bra eller dåligt? Sedan pratar vi Brittisk komedi, vilka är våra favoriter? Till sist, den nya sexdockan som reagerar på beröring, och inte så dyrt är det heller. :)

Donald Trump och #AudiGate  

Vi är nominerade till Svenska Podcastpriset! ;) Om du gillar att lyssna på oss så tycker vi att det inte är mer än rätt att du stöttar oss genom att rösta. Gå till http://tinyurl.com/podcastpris i din webbläsare så kommer du till vår sida. Där anger du din e-postadress och sedan får du en länk till din mail som du använder dig av för att rösta. Det är inte svårare än så, det tar cirka 30 sekunder, och du kan rösta en gång om dagen fram tills den 27:e november. Så till veckans avsnitt, det går ju inte att undgå att Donald Trump är USA:s blivande president, vad kan tänkas hända och vad har Homies Podcast för tankar kring denna oberäknelige, galna och sexistiska man? Vi tar sedan upp Audis grymt misslyckade kampanj där de valde Kakan Hermansson som representant för deras varumärke, konstigt kan man tycka då en enkel sökning google borde räckt till för att avskräcka.

En svensk prepper, dvs svenskprepper.se  

Vi har pratat om prepping tidigare vid ett flertal tillfällen och i veckans avsnitt har vi bjudit in Anders som driver http://www.svenskprepper.se och twitterkontot @svenskprepper. Vi går igenom varför det är viktigt att vara förberedd, inte bara på något som liknar världens undergång utan mer troliga scenarion såsom t.ex längre strömavbrott. Vad kan man tänkas behöva under de första dagarna och vad skall man packa ner i sin "bug out bag" Anders berättar även om sin strategi vad gäller mer långvariga katastrofer, hur man löser bristen på mat och hur viktigt det är att samarbeta. I slutet får vi även ta del av några enkla tips gällande hur man på ett enkelt och billigt sätt kan komma igång, dessa råd gör att din tid under en kortare katastrof kommer att te sig mycket enklare. Vi tackar Anders för att han tog sig tid att medverka i Homies Podcast!

Påvebesök och Artificiell Intelligens  

Teo inleder med att prata om påvebesöket, vad tycker vi om påven och katolicismen rent generellt? Peter följer sedan upp ett tidigare ämne, närmare bestämt lucid dreaming. Peter berättar om sin första vakna dröm. Nästa ämne handlar om artificiell intelligens, vad finns det för risker och fördelar? Avslutningsvis pratar vi om den Titanickopia som byggs av en australiensisk miljardär, vem vill åka på jungfruturen?

Knark som underhållning och Mördarclowner  

I veckans avsnitt tar Peter upp något som kan bli framtidens underhållning, eller vad säger du? Netflix VD blickar framåt och spånar på nya möjligheter för underhållningsindustrin, skräddarsydda piller där du hallucinerar tv-serien istället för att se på en trist tv skärm. Teo tar därefter upp clownhysterin som råder över hela världen, vad skulle du göra om du mötte en blodig clown på den mörka skogsstigen? Det bästa man kan göra är att förbereda sig tycker vi. Nästa ämne handlar om machine learning, något som växer stor bland dagens it-lösningar, på gott och ont kan man ju tycka för nu byggs en lögndetektor. Vad händer när denna teknologi når våra mobiler, husförhör hållt av den svartsjuka partnern? Till sist, Bob Dylan, den gamla malätna rebellen, vi står som fågelholkar och undrar hur han kunde få fredspriset.

Analblekning och Ensamhet  

Teo inleder med att prata om en intressant tävling, nämligen snyggaste rövhålet. Tävlingen är öppen för både män och kvinnor och vi misstänker att det blir svårt att vinna utan att bleka analområdet. Peter tar sedan upp programmet Alone som går på History Channel, det gäller att klara sig så länge som möjligt i vildmarken med 10 medhavda objekt, den som är sist kvar får en halv miljon dolloar. I dessa tider är det ju svårt att undgå det stundande amerikanska valet och Peter förklarar varför han vill att Donald Trump skall vinna. Vi kommer även in på svensk politik, hur svårt är det komma in i toppolitiken i Sverige?

Coachingsamtal och Troll  

Peter träffar den här veckan Viktoria Svenberg, hon jobbar bland annat som personlig coach. Vi pratar om hur vi skall finna lugnet i vardagen, vara glad över de små sakerna, hur vi skyddar oss mot troll, och mycket annat såklart.

Japanska oskulder och Få barn med dig själv  

Teo inleder med att berätta om de japanska männen som verkar få till det väldigt sent i livet. Peter tar sedan upp att det snart kan bli möjligt att skaffa barn med dig själv, med hjälp av dina egna spermier och dina egna hudceller. Nästa ämne hamnar om crowdfunding, är det den nya tidens demokrati? Till sist lite astronomi, i oktober skall två astronomer försöka få fram fotobevis på att det finns en nionde planet.

Lucid dreaming och iPhone 7  

Peter inleder med att prata om Lucid dreamin, vad är det, hur går det till och till sist några tips på hur du skall gå till väga för att lära dig att uppleva hur det känns att t.ex flyga, eller sätta på Charlotte Perelli. Teo tar sedan upp iPhone7 som presenterades samma dag som vi spelade din, hörlursuttaget slopas, dåligt tycker vi. Är det så att innovationen dött hos Apple, är det viktigaste att telefonen är så platt som möjligt eller skulle t.e.x trådlös laddnin vara värt en 1 mm tjockare telefon?

Manspreading och Queerteori i grundskolan  

Teo inleder med att prata om Pokemon Go samt hur en oskyldig människa bragts om livet utav en under bilfärd spelandes förare. Peter fortsätter sedan att berätta om hur han tycker att skolan är på väg att spåra ur ännu mer. Med utgång ifrån artikeln "Fångad av en normvind" kommer vi sedan in på hur det hela kan sluta. Till sist tar Teo upp fenomenet manspreading som vi båda tar starkt avstånd ifrån. Teo har dock riktlinjer till hur du skall bli härskare över tvåsitsen på bussen/tåget.

Inspelade sexköp och Dio som hologram  

Peter inleder med att prata om killen som valt att dokumentera och föra statistik över sina sexköp och sexvanor, inte nog med det utan han spelar även in sina sexäventyr med diverse sexleksaker. Teo fortsätter sedan att prata om den uppmärksammade prisutdelningen vid OS 1968 då två svarta vinnare gjorde black power hälsningen, samt om historien om den vita australiensaren som även han gjorde avtryck. Peter berättar sedan om sin nybyggda armborstprototyp. Teo avslutar med att berätta om att Dio nu återuppstått som hologram, vi kommer osökt in på tidig hårdrock rent generellt och hur vi lyssnade på och hittade musik förr i tiden.

0:00/0:00
Video player is in betaClose