The Homies PodCast

The Homies PodCast

Sweden

Två vänner pratar om vad vi finner intressant

Episodes

Analblekning och Ensamhet  

Teo inleder med att prata om en intressant tävling, nämligen snyggaste rövhålet. Tävlingen är öppen för både män och kvinnor och vi misstänker att det blir svårt att vinna utan att bleka analområdet. Peter tar sedan upp programmet Alone som går på History Channel, det gäller att klara sig så länge som möjligt i vildmarken med 10 medhavda objekt, den som är sist kvar får en halv miljon dolloar. I dessa tider är det ju svårt att undgå det stundande amerikanska valet och Peter förklarar varför han vill att Donald Trump skall vinna. Vi kommer även in på svensk politik, hur svårt är det komma in i toppolitiken i Sverige?

Coachingsamtal och Troll  

Peter träffar den här veckan Viktoria Svenberg, hon jobbar bland annat som personlig coach. Vi pratar om hur vi skall finna lugnet i vardagen, vara glad över de små sakerna, hur vi skyddar oss mot troll, och mycket annat såklart.

Japanska oskulder och Få barn med dig själv  

Teo inleder med att berätta om de japanska männen som verkar få till det väldigt sent i livet. Peter tar sedan upp att det snart kan bli möjligt att skaffa barn med dig själv, med hjälp av dina egna spermier och dina egna hudceller. Nästa ämne hamnar om crowdfunding, är det den nya tidens demokrati? Till sist lite astronomi, i oktober skall två astronomer försöka få fram fotobevis på att det finns en nionde planet.

Lucid dreaming och iPhone 7  

Peter inleder med att prata om Lucid dreamin, vad är det, hur går det till och till sist några tips på hur du skall gå till väga för att lära dig att uppleva hur det känns att t.ex flyga, eller sätta på Charlotte Perelli. Teo tar sedan upp iPhone7 som presenterades samma dag som vi spelade din, hörlursuttaget slopas, dåligt tycker vi. Är det så att innovationen dött hos Apple, är det viktigaste att telefonen är så platt som möjligt eller skulle t.e.x trådlös laddnin vara värt en 1 mm tjockare telefon?

Manspreading och Queerteori i grundskolan  

Teo inleder med att prata om Pokemon Go samt hur en oskyldig människa bragts om livet utav en under bilfärd spelandes förare. Peter fortsätter sedan att berätta om hur han tycker att skolan är på väg att spåra ur ännu mer. Med utgång ifrån artikeln "Fångad av en normvind" kommer vi sedan in på hur det hela kan sluta. Till sist tar Teo upp fenomenet manspreading som vi båda tar starkt avstånd ifrån. Teo har dock riktlinjer till hur du skall bli härskare över tvåsitsen på bussen/tåget.

Inspelade sexköp och Dio som hologram  

Peter inleder med att prata om killen som valt att dokumentera och föra statistik över sina sexköp och sexvanor, inte nog med det utan han spelar även in sina sexäventyr med diverse sexleksaker. Teo fortsätter sedan att prata om den uppmärksammade prisutdelningen vid OS 1968 då två svarta vinnare gjorde black power hälsningen, samt om historien om den vita australiensaren som även han gjorde avtryck. Peter berättar sedan om sin nybyggda armborstprototyp. Teo avslutar med att berätta om att Dio nu återuppstått som hologram, vi kommer osökt in på tidig hårdrock rent generellt och hur vi lyssnade på och hittade musik förr i tiden.

Existerar tid? och Medias dubbla måttstockar  

Teo inleder med den intressanta frågeställningen om tid verkligen finns, är det människans påhitt eller är det en universell regel? Vi pratar sedan om medias dubbla måttstockar där brott utav vissa personer rapporteras på olika sätt i framförallt svensk media.

Konstiga människor och Pokemon GO  

Peter inleder med att berätta hur han stötte på en evangelist utanför Konsum och vi kommer sedan in på märkliga människor vi stött på. Teo tar sedan upp den otroliga spelhiten Pokemon GO, hur går det till och vem spelar? Vi diskuterar sedan spel och vad som gör ett spel bra.

Falskmynteri och Sexism  

Teo inleder med att prata om misslyckade tatueringar och vi tar upp några exempel på hur fel det kan gå. Peter fortsätter sedan och pratar om sexism i reklam, är vältränade kroppar i reklam sexistiska i reklam? Peter tycker inte det, snarare bör de som tar illa upp acceptera att det finns olika ideal. Teo avslutar att prata om falskmynteri, och vi tar även upp guld som investering och betalsätt om saker och ting går fel i världen.

Nikola Tesla och Djurbordeller  

Nicola Tesla och Djurbordeller

Meatspin och Böglyft  

Teo inleder med lite blandade småämnen, bl.a om den långsynte mannen som efter många år fortfarande hämnas på sin ärkerival som en gång i tiden stal hans flickvän genom att vinna en fisketävling. Vi pratar till sist om böglyftet, denna fantastiska bild som innehåller så många frågor, vi besvarar några!

Aftonbladets startsida och Handtrallasång  

Vi går igenom Aftonbladets startsida, 2 riktiga nyheter, typ 30 clickbait artiklar, är det sån skit folk vill ha? Teo avslutar med puben där du blir avrunkad om du går upp på scen och sjunger, men det måste ske samtidigt.

Amorteringskrav och “Flyktingbarn”  

Den första juni träder amorteringskravet i kraft, vi diskuterar kring detta och vad har egentligen bankerna för skyldigheter? 34:24 Pratar vi om de "flyktingbarn" som ljuger om sina åldrar och varför.

69 – We know you like it!  

Ingen beskrivning för veckans avsnitt, man måste helt enkelt lyssna.

De sämsta låtarna och Störiga partners  

2:45 De sämsta låtarna Teo inleder med att prata om de 50 sämsta låtarna genom tiderna, sedan berättar Teo om sin inte så minnesvärda personliga upplevelse av Axl Rose. 22:30 Störiga partners Om du inte har en partner just nu så har du antagligen haft en tidigare, vad störde du dig på hos din partner, eller vad störde sig din partner på hos dig? Vi går igenom några personliga erfarenheter och även en undersökning. 55:58 Skatter och invandring Vi glider in på lite politik såhär på slutet, beskattning av ciggaretter, fet mat, läsk. Teo pratar även om ökade kostnader gällande invvandringen.

Alternativ medicin och Ett liv utan internet  

Peter inleder denna veckan med att prata om alternativ medicin, dels 5HTP och Damiana te. Vill du bli kåt, glad och tacksam? Då bör du absolut lyssna på veckans avsnitt. Teo fortsätter sedan att ta upp internet och hur beroende vi har blivit utav den, vad skulle hända om internet försvann för alltid? Hur skulle tillbakagången till papperssamhället gå till, och hur mycket skulle det kosta att återinföra bankgiroinbetalningar igen? Peter pratar sedan om ett enklare sätt att bygga månbaser, genom att utnyttja lavatunnlar på eller strax under månens yta. Vi avslutar att spåna lite gällande framtida poddar, ämnen och inspelningsplatser.

Brevbomber och Dammforskare  

Teo inleder med att prata om tillståndet i miljön och i världen och hur matproduktionen hotas utav att antalet bin minskar. Peter fortsätter sedan att prata om kameror som ligger öppna på internet samt datorer som är enkelt åtkomstbara via internet. Teo pratar sedan om brevbombens uppfinnare. Peter avslutar med att ta genusforskaren som självutnämde sig som dammexpert och som blev tagen på bar gärning med byxorna eller kanske kjolen nere vid fotknölarna.

Familjen Adelsohn och Necropants  

Peter inleder med att prata om Ulf Adelsohn och hans fru Lena som ibland går in på sajten avpixlat för att läsa mer detaljer om brott, detaljer som normalt inte uppges i main stream media. Detta var dock ett misstag, kritiken lät inte vänta på sig. Teo tar sedan upp en klassisk dryck, Sour Toe Cocktail som består av en amputerad stortå som lagts i sprit. Peter pratar sedan om sin favorit podcast Free Talk Live som på inspelningsdagen blev raidade utav FBI. Teo fortsätter med det kroppsliga temat, Necropants, när du avlider så blir du flådd och utav ditt skinn skapas ett par byxor.

Analmassage och Melodifestivalen  

Denna vecka har vi spelat in live på Backstage i Varberg, och vi ber om ursäkt för den lite bristande ljudkvaliteten. Teo inleder med att prata om läkaren som använt analmassage på kvinnor för att bota deras åkommor, antagligen fungerade det enbart på kvinnor eftersom det enbart utövades på personer av ovan nämnda kön. Peter pratar sedan om något som antagligen kommer att öka framöver, nämligen virtual reality glasögon där du använder din egen mobil som skärm, hyffsat imponerande tycker Peter som provat. Samtidigt som vi spelade in gick melodifestivalen av stapeln, slutsatsen är att det var bättre förr och vi går igenom några utav våra favoriter genom tiderna. Peter avslutar med att prata om Lumia 950XL som du kan använda som dator tillsammans med en display dock. Spelar du inte grafikintensiva spel eller jobbar med grafik eller programmering så är datorn numera ett minne blott.

Cannabisstudier och Nekrofili  

Peter inleder med att prata om Liberala Ungdomsförbundets förslag om att legalisera nekrofili och incest. Vi kommer sedan in på hur kvinnor har det i samhället, medias rapportering och mycket annat. Teo tar sedan upp en intressant studie som skall påbörjas i USA, där ett antal personer skall röka gräs dagligen. Vi kommer sedan in på psilocybin och dess nytta som svamparna visats ha på vissa personer och hur de hanterat sina problem.

0:00/0:00
Video player is in betaClose