The Homies PodCast

The Homies PodCast

Sweden

Två vänner pratar om vad vi finner intressant

Episodes

Mordplanering och mumifierad kuk  

The Homies #106 - Mordplanering och mumifierad kuk

Sniperskott och Breatheairians  

Ett nytt avsnitt utav the Homies Podcast, som vanligt när vi spelar in öga mot öga så blir det inte 100% koll på tid och ämnen utan det hela har en tendens att spåra ur, och det gör absolut inget alls tycker vi. :) I veckans avsnitt pratar vi bland annat om världsrekordet i sniperkill, flygplanet Concorde, aliens, breatheairians, zippotändare, islamister, feminister och annat pack, helt utan tankar på PK såklart. Välkomna!

Jetboards, batikhäxor och hål i huvudet  

Jetboards, batikhäxor och hål i huvudet

Tiggarpengar och Cannabisreligion  

Vi börjar att prata om viruset som infekterat och låst massor utav datorer under den gångna veckan. Vi glider in på det kontantlösa samhället som vi på något sätt ogillar. Teo fortsätter sedan på temat "Off the grid living" Peter tar sedan upp en motion från en kommun i norra sverige där kommunfullmäktige sagt nej till att använda friskvårdstimman till sex. Teo avslutar med att ta upp en ny typ av religion som skapats i Denver Colorado.

Sex i luften och Obegriplig religion  

Peter börjar med att prata om "The one mile high club" och hur du kan bli medlem på ett relativt billigt sätt. Teo tar sedan upp sitt favoritämne, nämligen onani, och vi diskuterar situationer då man blivit påkommen. Peter tar sedan upp remakes av filmer. Teo avslutar med ett annat ämne som dyker upp titt som tätt i podcasten, nämligen religion och vi får uppleva den mest deppiga avslutningen i Homies Podcasts historia.

En platt jord med noll avfall, Mens och TV-spel  

Teo inleder avsnittet med Zero Waste modellen, kan vi leva helt utan avfall, eller är det rentutav en annan modell, en fotomodell fast utan midja? Peter har koll på nya metoder för kvinnor att förhindra att mensen tar sig ut när man inte vill det. Är det en teknik som även går att använda i andra syften? Vi reder ut begreppen och raljerar runtikring själva förekomsten av menstruationen. Teo's andra ämne är total retro-nostalgi när han berättar om sin nygamla Nintendo Entertainment System och går in på historia runtikring de TV-spel vi känner till idag. Peter berättar om den allt större växande skaran som på fullaste allvar tror att jorden är platt. Har vi blivit grundlurade alla dessa år? Det kan vara en konspiration alltsammans. Gösta Ekman, Vila i Frid

ADHD och Mera porr  

Då är vi äntligen tillbaka med ett nytt avsnitt av Homies Podcast! Peter inleder med att prata om en intressant händelse som inträffade på krogen, nämligen en manlig uppraggning och vi kommer sedan in på lite tal om ADHD och vi spekulerar i vad det kan vara som eventuellt triggar förändringen i hjärnan. Teo kommer sedan med 7 livsviktiga tips, nämligen varför det är bra att titta på porr! Peter pratar sedan om pension, men vad skall vi ha det till när vi snart är odödliga? Nu har man lyckats föryngra möss i laboratoriet åtminstone. Vi avslutar med att prata om datorsäkerhet, det ser inte bra ut tycker vi.

Nya planeter vi kan fly till för att slippa fler foton på Kent  

Teo inleder med lite gamla hederliga pappersnyheter, vad sägs om Jerry Williams på turné, onanivanor och de sista fotona på Kent! Peter pratar vidare om de nyupptäckta planeterna, hur ska vi ta oss dit och vilka Sci-Fi farkoster är dom snabbaste? The Piratebay blir nästa ämne, ska vi acceptera censur av delar av internet via våra leverantörer? Har upphovsmännen någon rätt i det hela eller ska det återigen bara mjölkas pengar? Konsumenter blir alltid blåsta! Kloning så, får vi moralpanik över tekniken som innebär att vi kan klona människor eller har det danat av sedan fåret Dolly? Vill du inte ha en egen liten kopia av dig själv? Vi ber om ursäkt för att det knäpper i delar av Teos inspelning denna veckan. Det ska åtgärdas till nästa avsnitt var så säkra!

Kackerlackor och Toarullar  

Veckans avsnitt inleds med lite nytänk, nämligen vad vi skulle kunna tänkas hitta på i yrkesväg om vi skulle få för oss att sadla om. Teo fortsätter sedan att prata om Kina och deras användande utav solpaneler vilket vida överskrider många andra länder. Peter pratar sedan om en vidrig artikel som dök upp i media för några dagar sedan, kvinnan som på riktigt blev invaderad av en livs levande kackerlacka. Teo avslutar sedan med att berätta lite om toarullens historia, skitintressant!

Onani och Svettlukt  

Peter inleder med att berätta om nya trender inom virtual reality sex, det gäller ju att komplettera och föda sinnena med ytterligare intryck, och i dagens avsnitt pratar vi om dofter sammanknippade med sex. Teo fortsätter sedan att prata om Johnny Bode, en pionjär inom kategorin sexinspirerade musikalster. Nu har Johnny Bode sällskapet delat ut årets pris som gick till Mona Sahlin, en mycket välförtjänt vinnare i sann skojaranda. Peter fortsätter sedan att prata om att det andra barnet i världen med tre föräldrar nu fötts, är detta bra och hur långt skall vi våga avlägsna oss från vad som egentligen är naturligt? Teo avslutar med att prata onani, men inte vilken onani som helst utan arbetsplatsonani, vi drar lite statistik som kanske kan verka uppseendeväckande.

Olösta brott och jag mötte (inte) Lassie  

I årets andra Homies ventilerar vi en hel massa vi retar oss på och annat kul!

Dickpics och Gode män  

Peter börjar med att prata om en samling forumsajter som finns under namnet Stackexchange. Till skillnad mot vanliga lekmannaforum så finns här experter som kan hjälpa dig. Vi tar några exempel i kategorierna musik och lifehacks. Teo tar sedan upp fyrverkerier och de nya lagarna som trätt i kraft nu efter nyår, t.ex dyrare alkohol och du får inte köra polisbil utan att vara polis. Peter sedan lite om Gode män, ett exempel från pressen och ett privat. Avslutningsvis pratar vi kukar i formen dick pics, varför skickar män sådana?

Verkliga hungerspel och avslöjade porridentiter  

Ryska Hungerspel snart en reality på en skärm nära dig! Porridentiteter avslöjas av ansiktsigenkänningsprogram och översättningstekniken gör stora framsteg.

Salviatrippar och Kyrkoonani  

Peter inleder med att berätta om den läskiga drogen/kryddan salvia och roligt innehåll på youtube innehållande personer som inte är alltför begåvade. Teo tar sedan upp knarkarna som terroriserar en församling i Kristianstad. Vi går sedan vidare till nyheten att det svenska rättsväsendet inte längre nöjer sig med att lagföra personer som bryter mot lagen i Sverige utan nu skall svenska medborgare sättas dit vart de än befinner sig. Avslutningsvis tar Teo upp nyheten att svenska staten anser att solen är gratis, något man kan tycka är självklart, men det så har det inte alltid varit.

Kändissalami och Galna pastorer  

Teo öppnar med odlat kött producerat av kändisars vävnad, vill man ens smaka? Peter fortsätter med möjligheten till liv på andra planeter. Vad är sannolikheten? Det finns en ekvation som beräknar detta och svaret finner ni hos oss! Vi snackar pinsamma minnen och befinner oss på tåg både i Sverige och forna DDR. Dessutom, en inblick i vad tokiga predikanter gör på Periscope, ingen vacker syn. Ja, och så Julbockarna i Gävle då, ska den gävlen brinna varje år?

Rymdporr och Sexdockor  

Peter inleder med att berätta crowdfundingprojektet som Pornhub driver där målet är att spela in den första porrfilmen i tyngdlöst tillstånd. Teo tar sedan upp hur det det kontantlösa samhället håller på att växa fram, bra eller dåligt? Sedan pratar vi Brittisk komedi, vilka är våra favoriter? Till sist, den nya sexdockan som reagerar på beröring, och inte så dyrt är det heller. :)

Donald Trump och #AudiGate  

Vi är nominerade till Svenska Podcastpriset! ;) Om du gillar att lyssna på oss så tycker vi att det inte är mer än rätt att du stöttar oss genom att rösta. Gå till http://tinyurl.com/podcastpris i din webbläsare så kommer du till vår sida. Där anger du din e-postadress och sedan får du en länk till din mail som du använder dig av för att rösta. Det är inte svårare än så, det tar cirka 30 sekunder, och du kan rösta en gång om dagen fram tills den 27:e november. Så till veckans avsnitt, det går ju inte att undgå att Donald Trump är USA:s blivande president, vad kan tänkas hända och vad har Homies Podcast för tankar kring denna oberäknelige, galna och sexistiska man? Vi tar sedan upp Audis grymt misslyckade kampanj där de valde Kakan Hermansson som representant för deras varumärke, konstigt kan man tycka då en enkel sökning google borde räckt till för att avskräcka.

0:00/0:00
Video player is in betaClose