Therese & Zäta

Therese & Zäta

Sweden

Therese Lindgren och Therese Zätterqvist berättar om livet.

Episodes

7. Japp din shuno  

Allt börjar med en kommentar på Instagram och snart är Therese och Zäta mitt uppe i en diskussion om hur man såg på sex när de var små kontra hur dagens unga förhåller sig till det. 

9. Jag skiter i underkläderna  

Zäta har svårt att hitta bra trosor och vill umgås över generationsgränserna. Therese är intresserad av fontänorgasmer och pungar och har möjligen fått en hjärnblödning efter gårdagens helikopterfärd.

8. Vulkanvulvan  

Det blir ett luktsuddsdoftande avsnitt med tillbakablickar till 90-talets Spice girls-kort och Tamagochis, men även tips på moderna teaterpjäser, förebilder och sommarprat.

6. Ladda mobilen i baken  

Om salmonella, tech-projekt, menslistan och en femmetastisk föreställning. 

5. Låt eksemet leva vidare  

Hur skulle Therese och Zäta reagera om de fick reda på att de inte kunde bli gravida? Och hur skulle de reagera om de fick reda på att vi på planeten Tellus är fullständigt ensamma i universum? Det blir ett djupt avsnitt om meningen med livet, eksemgener och att säga ”jag älskar dig”.

4. Med katten som handbagage  

Zäta har varit nere i Rumänien och hämtat hem en hund och Therese firar sin 30-årsdag på Ishotellet i Jukkasjärvi.

3. Ankorna har rymt  

Det blir snuskiga ord och historier men även djupt snack om att komma över sitt ex. Dessutom grubblar Zäta vidare på sin livskris och Therese undrar om hon kan Instagramma i 35 år till. 

2. Tess och Tess nästrim  

Veckans samtal handlar om att vara rädd för saker och berätta om det, The little book of hygge, Tess och Tess nästrim och att göra av med sex kilo stearinljus.

1. Besviken på Sigge  

Therese och Zäta har bestämt sig för att starta pod men vet inte hur de ska börja. Ändå lyckas de pressa in samtal om onani, en spontanresa till Australien, besvikelsen över Sigge Eklund och massa annat. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose