#tifpodden

#tifpodden

Sweden

Breaking News!! Torstorps IF släpper Podcast! #TIFpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes.

Episodes

Kvaltider | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Mitt i det brinnande kvalspelet till division 3 släpps det sista avsnittet denna säsong. Vi "backar bandet" och drar alla förutsättningar inför den spännande fortsättningen i kampen om en plats i trean. Vi gästas också av den engagerade ungdomsledaren Dennis Andersson, senast aktuell som mannen bakom TIF:s längsta matchreferat någonsin. Analyser, hyllningar, en och annan anekdot samt imitation är några av ingredienserna i säsongsavslutningen.

Nya "Olé Olé"? | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Hallå lyssnare! Säsong ett närmar sig sitt slut då det fjärde och näst sista avsnittet är här. Vi drar i vanlig ordning det senaste från vårt vita och blåa läger, stämmer av läget i tabelltoppen och får ett underbart besök av Oda Arn Nilsson. Han bjuder framförallt på ett smakprov av något som kan bli nästa TIF-hit.

Härliga BIK | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Säsongens tredje avsnitt har landat! Häng med på en update i TIF-lägret, där vi också gästas av den forne lagkaptenen Rickard Paulsson med över 300 (!) matcher i föreningen. Hör "Pålles" ljuva stämma förtälja om svunna torstorpstider där godbitar som "Desas enorma pilbåge" och "Wallbergs groda" ingår. Sen har vi hittat en ny favoritlåt, förstås.

NO DESA NO PARTY | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Avsnitt två i #tifpodden är här! Vi konstaterar läget i truppen, lite inför finalen i östgötacupen och att Ola Persson är en "dålig-förlorare-pappa". Men framförallt har vi haft besök av Andreas "Desa" Persson som bjuder på både dementier och bra stories. Observera att ljudnivån i andra halvan är aningen låg emellanåt. Vi ber om ursäkt för det.

Pilotavsnitt | #tifpodden  


Breaking News!! Torstorps IF släpper Podcast! #tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Denna första podd är fullmatad med Torstorps-snack men riktar sig till alla som är intresserade av fotboll i och omkring Östergötland. Ämnen som berörs i just detta avsnitt är: De berömda skottfinterna på Tomtavallen, Igelfors-Puttes inställning till konstgräs, Martin Müllers kamerahantering, Eldsjälen som åker egen gräsklippare till Atlaslunden, Max Skatkas hälsotillstånd samt Josefs Gustafssons Alla-hjärtans-dag-firande.

0:00/0:00
Video player is in betaClose