#tifpodden

#tifpodden

Sweden

Breaking News!! Torstorps IF släpper Podcast! #TIFpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes.

Episodes

Trendbrott | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med Atlas Industrial Print AB. Jubileumsavsnitt! Tif-podden skänker er det allra senaste från vårt vitgråa (shortsen) och härligt blåa läger. Hör om tränare Helmesjös utbrott mot Högsby, saudisk sponsring av atlaslunden och läget inför söndagens "derby" mot Smedby. Gäst detta avsnitt är "den evige" Jakob Oweling. Hör hur han jämför sig själv med en viss svensk landslagsback, berättar om en okänd tif-supporter och bjuder på sylvassa analyser av serien. Trevlig lyssning

"Debacle" | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med Atlas Industrial Print AB. I en tid präglad av motgång rullar TIF-podden vidare med ett nionde avsnitt lagom till helgens omgång av div 3 Nordöstra Götaland. Vi snackar förutsättningar, ber om ursäkt för kollapsen senast och tar ställning till förfrågan från spanska och sydafrikanska spelare.​ Gäst i detta avsnitt är av hög dignitet. Eldsjälen Sten Johanzon ger en intressant infallsvinkel i föreningen, bjuder på anekdoter från sin domarkarriär och får svara på en del snacksrelaterade frågor. I sammanhangen ryms frågor som korruption i forna öststaterna, ny klubbstuga, och spelararvoden i föreningen.

57 avslut på mål | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med Atlas Industrial Print AB. I poddens åttonde avsnitt reflekterar vi kring säsongsinledningen, spekulerar i eventuella försäkringsbedrägerier och ger er förutsättningar inför fortsättningen. Dagens gäst, Daniel "Helme" Helmesjö, bidrar till mysig stämning samtidigt som han får frågan om förra årets "jinx-semester", hans galna måljubel och om spelarkarusellen i IFK Motala senast som kan ge oss ytterligare två poäng i serien.

Seriefokus | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med Atlas Industrial Print AB. Med seriepremiären runt hörnet summerar vi läget inför återkomsten i division 3. Avsnittets höjdpunkt är förstås Dennis Andersson, som gör comeback i säsong 2. Han bjuder på såväl analys som förhandstips och ger oss en inblick i övriga lag. Dessutom nämner vi undulater, skulder och "Ghaneser".

Återkomsten | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med Atlas Industrial Print AB. Vi är tillbaka! Med mindre än en månad kvar till seriepremiären sätter vi återigen "poddbollen i rullning". Vi mjukstartar säsong två med en sedvanlig uppdatering av truppläget, nyförvärv och vad som komma skall. Vi pratar också om rökvanor, nybyggnationer på Atlaslunden, målburar och får besök av U-lagets nya lagledare Niklas Danell.

Kvaltider | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Mitt i det brinnande kvalspelet till division 3 släpps det sista avsnittet denna säsong. Vi "backar bandet" och drar alla förutsättningar inför den spännande fortsättningen i kampen om en plats i trean. Vi gästas också av den engagerade ungdomsledaren Dennis Andersson, senast aktuell som mannen bakom TIF:s längsta matchreferat någonsin. Analyser, hyllningar, en och annan anekdot samt imitation är några av ingredienserna i säsongsavslutningen.

Nya "Olé Olé"? | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Hallå lyssnare! Säsong ett närmar sig sitt slut då det fjärde och näst sista avsnittet är här. Vi drar i vanlig ordning det senaste från vårt vita och blåa läger, stämmer av läget i tabelltoppen och får ett underbart besök av Oda Arn Nilsson. Han bjuder framförallt på ett smakprov av något som kan bli nästa TIF-hit.

Härliga BIK | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Säsongens tredje avsnitt har landat! Häng med på en update i TIF-lägret, där vi också gästas av den forne lagkaptenen Rickard Paulsson med över 300 (!) matcher i föreningen. Hör "Pålles" ljuva stämma förtälja om svunna torstorpstider där godbitar som "Desas enorma pilbåge" och "Wallbergs groda" ingår. Sen har vi hittat en ny favoritlåt, förstås.

NO DESA NO PARTY | #tifpodden  


#tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Avsnitt två i #tifpodden är här! Vi konstaterar läget i truppen, lite inför finalen i östgötacupen och att Ola Persson är en "dålig-förlorare-pappa". Men framförallt har vi haft besök av Andreas "Desa" Persson som bjuder på både dementier och bra stories. Observera att ljudnivån i andra halvan är aningen låg emellanåt. Vi ber om ursäkt för det.

Pilotavsnitt | #tifpodden  


Breaking News!! Torstorps IF släpper Podcast! #tifpodden spelas in av Josef Gustafsson och Viktor Björhn i samarbete med ScandinavianHomes. Denna första podd är fullmatad med Torstorps-snack men riktar sig till alla som är intresserade av fotboll i och omkring Östergötland. Ämnen som berörs i just detta avsnitt är: De berömda skottfinterna på Tomtavallen, Igelfors-Puttes inställning till konstgräs, Martin Müllers kamerahantering, Eldsjälen som åker egen gräsklippare till Atlaslunden, Max Skatkas hälsotillstånd samt Josefs Gustafssons Alla-hjärtans-dag-firande.

0:00/0:00
Video player is in betaClose