TiroLibre

TiroLibre

Sweden

En podd om spansk fotboll av Adam Pinthorp & Marcelo Fernández. ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ Twitter: @pinthorp @marcelofernnde3 Soundcloud.com/tirolibrepodd iTunes: https://itunes.apple.com/se/podcast/tirolibre/id1153681695?mt=2&i=375208931 Instagram: @tirolibrepodd

Episodes

Tiro Libre #15: "Specialavsnitt – Deportivo La Coruñas storhetstid"  

I det här specialavsnittet, som är lite kortare, fokuserar vi bara på ett lag och en tidsepok. Deportivo La Coruña står i centrum under deras storhetstid och framför allt deras ligaseger 2000.

TiroLibre 0

Tiro Libre #14: "Vi petar Cristiano Ronaldo i årets lag"  

I det sista avsnittet innan jul pratar vi om Dani Parejos festhelg, Real Madrids sjuka finalfacit och vi plockar dessutom ut höstenslag och höstens flipp och flopp.

TiroLibre 0

Tiro Libre #13: "Ser vi slutet på Simeones Atlético-era?"  

I det trettonde avsnittet diskuterar tröjnummer, tidningsrubriker, om Simeones era i Atlético lider mot sitt slut och även Champions- och Europa League-lottningen från veckan.

TiroLibre 0

TIRO LIBRE #12: "Blir Alexander Isak andre svensken i Real Madrids historia?"  

I det tolfte avsnittet tar vi ett grepp om de spanska CL-lagen som samtliga avancerat till åttondelsfinal. Vi hyllar Real Madrids elva månader under Zidane, pratar Martin Ødegaard och om Alexander Isak kan bli den andre svensken genom tiderna i Real Madrid. Och så lite Marcelo Bielsa…

TiroLibre 0

Tiro Libre #11: "Madrid kan göra ett mästarryck - all press på Barcelona"  

I det elfte avsnittet tar vi ett stort grepp om El Clásico och riktar blickarna åt det som händer på Camp Nou på lördag. Real Madrid vägrar förlora, Barcelona har otrolig press på sina axlar och vi disktuerar båda lagens skadeläge inför den heta drabbningen. Dessutom surrar vi Denilson och Pablo Piatti.

TiroLibre 0

Tiro Libre #10: "Zidane är verkligen the real deal"  

Vi minijubilerar med det tionde avsnittet av Tiro Libre. Det blir en hel del tränarfokus och vi diskuterar Luis Enriques förändringar i Barça, om Zinedine Zidanes framgångsvåg i Real Madrid och slår ett slag för en av höstens härligaste lag – Real Sociedad.

TiroLibre 0

Tiro Libre #9: "Hjärnornas kamp i Madrid-derbyt"  

I det nionde avsnittet tar vi tempen inför säsongens första Madrid-derby. Ett skadedrabbat Real Madrid åker söder ut till Vicente Calderón för att ta sig an ett Atlético som defensivt varit mer svajigt än på länge den sista månaden. Utöver det snackas det Barças nya sponsoravtal, John Guidettis leverans i Celta, nya tränare i ligan och så hyllas Ronaldo. Ni vet, brasse-Ronaldo.

TiroLibre 0

Tiro Libre #8: "Har Barça blivit det nya Real Madrid?"  

I det åttonde avsnittet vidrör vi nostalgi när vi både pratar Riquelme, Baraja men även skickar en grattishälsning till Guti. Vi pratar också Gareth Bale som kritat nytt med Real Madrid, om Jonathan Viera ska till landslaget, Skandinaviens bäste La Liga-spelare och om Barcelona blivit det nya Real Madrid.

TiroLibre 0

Tiro Libre #7 "Han kunde tunnla en mur"  

Podden har för första gången en gäst och det blir stort Valencia-fokus när Erik Avebäck medverkar. Allt ifrån nostalgi, Cesare Prandellis prägel och framtiden. Även Sevillas imponerande form, löjliga individuella priser och Guidettis sits i Celta.

TiroLibre 0

Tiro Libre #6: "Carrasco går i Cristianos fotspår"  

I det sjätte avsnittet av Tiro Libre fokuserar vi en hel del på Sevillas framfart och Samir Nasris nytändning, Villarreals återhämtning efter kaoset med Marcelino och hyllar Yannick Ferreira Carrasco som går i Cristiano Ronaldos fotspår. Det och mycket mer

TiroLibre 0

Tiro Libre #5: "Är italiensk disciplin vändningen för Valencia?"  

I avsnitt fem går vi in på Valencia under nye tränaren Cesare Prandelli, vi pratar Gerard Piqué-gate, kort om landslagsuppehållet, tar en titt på Segunda División och blickar framåt mot helgens godbitar med baskderbyt Athletic-Real Sociedad i fokus.

TiroLibre 0

Tiro Libre #4 "Atlético är inte ett överraskningslag – utmanar om alla titlar"  

I avsnitt fyra går vi på djupet i Europas just nu hetaste klubb: Atlético Madrid. Seger mot Bayern i Champions League och ny serieledare i La Liga i helgen. Vad har hänt sedan Diego Simeone kom in som tränare i december 2011? Och hur bra är egentligen säsongens upplaga? Det och mycket mer.

TiroLibre 0

Tiro Libre #3 "Han kan bli näste spanjor att säljas dyrt till Premier League"  

Vi tar tempen på Real Madrid efter en tung vecka med flera poängtapp, vi pratar Málagas satsning, Villarreals framgångar trots en turbulent sommar och fortsätter uppdatera kring infernot i Valencia.

TiroLibre 0

Tiro Libre #2 "Valencia känns som cancer"  

I avsnitt två av Tiro Libre snackar vi upp veckans Sevilla-derby, stormatchen Barca-Atlético, vi berör Diego Simeones nya kontraktssituation, hyllar Las Palmas och pratar om Valencias fortsatta kris. Det bland mycket annat.

TiroLibre 0

Tiro Libre #1: "Han är hela Europas bästa värvning"  

Tiro Libre, avsnitt 1: En ny fotbollspodd med fokus på spansk fotboll. Vi tar upp aktuella ämnen från helgen, spanska löpsedlar, Real Madrids och Atléticos transferförbud, sommarens övergångar och en blick framåt mot Europa-spelet. Mycket nöje! #tirolibrepodd ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ Twitter: @pinthorp @marcelofernnde3 Instagram: @tirolibrepodd

TiroLibre 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose