Tirsdage I Stoke

Tirsdage I Stoke

Denmark

Missionen er klar for Danmarks bedste fodbold podcast, Tirsdage i Stoke. Der snakkes ikke nok om Premier League i Danmark. Det skal der laves om på. Med knivskarpe analyser, finurlige stats og en åbenlys kærlighed til fodbold vil Tirsdage I Stoke ændre på det.

Episodes

[73] 28+29 Runde, 16/17 – Koemans Drenge, Middlesboring og To Fly i Arsenal (21.03.17)  

Tirsdage i Stoke er stærkt tilbage efter en uge på fysiobænken, så sæt jer godt til rette, der er fart på i dag! Vi lover fly-aktioner, problembørn og skønsang! Vi runder FA-Cup og Champions League, og snakker Everton, derså sæt der godt til rette. Der er fart på i dag. Everton vinder med fire spillere under 24 i startopstillingen. Vi kigger på Koemans brug af unge spillere og kigger på problembarnet Lukaku og forsøger at spå om hans fremtid. Aitor Karanka blev fyret i Middlesbrough til ingens store overraskelse. Vi diskuterer, hvad gik galt for den stille spanier, og giver et lille nummer som afskedssalut. Crystal Palace vinder uden et skud på mål, hvedebrødsdagene er ovre i Swansea og elendigheden vil ingen ende tage i Sunderland. Sidst må vi igen-igen vende blikket mod toppens prygleknap Arsenal, hvis fans leverede topmålet af idioti, da ikke bare ét men TO fly med divergerende budskaber fløj over The Hawthorns. Piloten fik et fugleperspektiv over et ideforladt Arsenal, der tabte 3-1 på forsvarsfejl der normalt hører hjemme i serie 5. Arsenals elendighed har snart nået et niveau, hvor selv ikke podcastens Spurs-fan kan se morskaben… og dog. Hvordan er det gået så galt for The Gunners - og hvordan ser fremtiden ud? Alt det to ugers kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[72] 27. Runde, 16/17 – Manchester U…afgjort, One Club Men og Knæfald i Arsenal (08.03.17)  

Lord Bendtner er flyttet til Rosenborg, men hvad hedder Crazy Daisy egentlig på norsk og har Bente en reel chance for succes i Trondheim? Manchester United spiller uafgjort for 7. gang ud af de sidste 11 mulige. Hvad er det, der gør at de ikke kan lukke på papiret nemme kampe? ”One Club Men” er efterhånden en saga blot i Premier League, hvad skyldes dette og bliver det bedre eller værre i fremtiden? En lytter udfordrer os til en ”One Club Men” XI og med hiv og sving og lidt bøjning af reglerne lykkedes det os. Middlesbrough viser endnu engang, hvorfor de sammen med Watford er ligaens mest usexede hold, da man hjemme tabte til Stoke og den Østrigske Bendtner. Leicester uden Ranieri ligner et hold, der har genfunden magien, ligesom at Harry Kane med to mål mod formstærke Everton fortsætter sin gode stime. Sidst men ikke mindst snakker vi Arsenal, der med magtopgøret mellem Alexis og Wenger allermest ligner scener fra tv-serien Dollars. 3-1 til Liverpool var ingen overraskelse, men to gange 5-1 til Bayern München i Champions League ser bare ikke godt ud. Er Wenger på vej ud? Hvad med fremtiden? Vi kigger på Arsenal, en klub i krise. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[71] 26. Runde, 16/17 – Kongemord i Leicester, Skandinavere og en Liga-Cup til Zlatan (28.02.16)  

26. spillerunde bød på op til flere overraskende resultater ikke mindst Leicester, der vandt 3-1 hjemme over Liverpool, og Hull der hjemme ikke formåede at vinde over udesvage Burnley. Ligaen og de forskellige hold er ved at have fundet deres respektive niveauer, for overraskelserne til trods er der ikke meget, der har ændret sig i ligaen. Chelsea er nummer et, Sunderland er nummer sjok og Man U er på ligger lunt på 6. pladsen. Vi kigger på Leicesters fyring af Claudio Raniere. Var det korrekt at fyre King Claudio? Hvem stod bag? Hvad betyder det for spillerne? Og er glansen og romantikken lidt gået af Leicester? Vi bliver udfordret til at sætte ikke en men hele to XI-ere af spillere i Premier League, svenskere og nordmænd. Kvartfinale-Gaten fra sidste uge fortsætter, I dette afsnit kan vores to værter ikke kan blive enige om, hvorvidt Manchester United har spillet sig i 1/8, ¼ eller Semi-finalen i Europa Cuppen. Sidst men ikke mindst vandt Zlatan med 10 Manchester United folk på slæb en mere eller mindre fortjent sejr over Southampton i Liga-Cuppen. Hvor god er Zlatan egentlig? Og er Manolo Gabbiadini The Real Deal? Alt det, alle ugens kampe og meget meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[70] FA Cup-Pause, 16/17 – Champions League, Championship og Bortdømte Dommere (22.02.17)  

I dette Premier League-frie afsnit af Tirsdage i Stoke vender vi blandt andet blikket mod Champions League. Vi kigger på 1/8-finalerne eller er det 1/16..? Og få svaret på, hvem af vores værter, der ikke har en matematisk studentereksamen. Vi snakker kampene igennem og får en lille sludder for en sladder om blandt andet PSG’s 4-0 røvfuld til Barcelona og Bayerns årlige nedsabling af Arsenal. Få yderligere Jens svar på to Dark Horses til at ende i finalen. Vanen tro vender vi Premier League-frie afsnit kikkerten mod Championship. Hvordan går det Newcastle? Kan Huddersfield holde den Klopp’esques gejst og er det lykkedes Aston Villa at købe sig ud af problemer i vinter vinduet? I sidste del af afsnittet snakker vi lidt løst og fast, men kommer blandt andet ind på Mark Clattenburg, der sagde op og så ikke gjorde alligevel, en tærte-spisende målmand og Joey Barton, der nok engang er en douche. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[69] 25. Runde, 16/17 – Lidende Leicester, Naive Spurs og Røvkedelige Middlesbrough (15.02.16)  

Tirsdage i Stoke har fundet computeropladeren frem og nu tilbage igen en dag senere end normalt. Vi bruger blandt andet afsnittet på at designere forskellige køkkener til de forskellige klubber. Hvilke nedrykkere fra Premier League har egentlig været det bedste, og hvor ligger dette års nedrykningskandidater i forhold til dem? Var Hull dårlige eller var Arsenal mere heldige end hvad tilladt er? Manchester United var med 2-0 hjemme over Watford parat til at forlade 6. pladsen, før Liverpool valgte at ødelægge den fest. Og hvor god er Marcus Rashford egentlig? Lyt med, når vi kigger igennem Tottenhams Black Box og forklarer, hvorfor Spurs tabte til Liverpool. Thomas har fået nok og gider ikke længere se på røvkedelige Middlesbrough, der ikke lader til at være helt tilfredse med uafgjort uge efter uge. Sidst men ikke mindst har Thomas’ forbandelse ramt Gabriel Jesus og vi forklarer, hvorfor Bournemouth kan være i fare. Alt det meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[68] 23+24. Runde, 16/17 – Bundhold i Topform, Transfer Update og Krise i Liverpool (09.02.17)  

Tirsdage i Stoke er tilbage efter 14 dages pause. Vi gennemgår i dette dobbelt afsnit både 23. og 24. spillerunder. Runder, der begge bærer præg af overraskende point til bundholdene. Vi kalder Chelsea som mestre, og vender i stedet blikket mod bunden, hvor det ser ud til at blive en kamp mellem 5-6 forskellige hold. Swansea og ikke mindst Hull ser ud til at have genvundet troen på overlevelse. Hvad betyder dette i bunden. Vi snakker Arsenal Fan Tv og Jens og Thomas har splittede meninger ang. #WengerIn og #WengerOut. Vi gennemgår transfer vinduet, forklarer hvorfor det kun var bundholdene, der agerede og opsummerer, hvilke hold, der vandt og tabte. Sidst men ikke mindst kigger vi på kriserne i Liverpool, Leicester og Southampton og forklarer dem hver for sig. Alt det, to spillerunder og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke

[67] 22. Runde, 16/17 – Pep med Pep, FIFA-Forslag og Same Old Liverpool (24.01.16)  

Tirsdage i Stoke holder vejret og krydser fingrene for Ryan Mason, der i Chelsea – Hull kampen måtte undgå med kraniebrud. Vi driller ham tit, men visse ting er vigtigere end selv fodbold. Pep tog fusen på Pochettino og var lige ved at løbe med sejren, og vores Spurs-vært indrømmer at Spurs nok var heldige med at få uafgjort. Krisen ser ikke ud til at stoppe foreløbigt for Leicester, der ude taber 3-0 til Southampton, der spiller uden José Fonte, der er skiftet til West Ham. Kommer vi til at se Fonte-effekten på Virgil van Dijk? I West Ham brænder Payet broen mens han står på den, og West Ham ser stærkere ud uden ham. Hvordan ser fremtiden ud for den kontroversielle franskmand? Vi gennemgår nogle af de forslag Marco van Basten har givet FIFA for at ”forbedre” spillet. Nogle bliver accepteret andre skrottet øjeblikkeligt. En breaking transfer-transfer nyhed får os til at kalde et af bundholdene som årets Aston Villa. Liverpool smider point, der bare ikke må smides, og vi forklarer hvorfor. Chelsea cruiser videre og vores værter kigger fremad og nævner to ting, der skal ske før de vil kalde dem mestre inden februar er slut. Alt det, et nyt segment og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[66] 21. Runde, 16/17 – Hurri-Kane, City-Kolaps og Diva-løse Sejre (17.01.16)  

Spurs meldte sig for alvor ind i mesterskabskampen, da man hjemme knuste formstærke West Bromwich, så hvor glad er vores Spurs-fan i studiet? Everton tæver hjemme Manchester City og vi stiller spørgsmålet, hvem fanden er Tom Davies? Hvor galt står det egentlig til i Manchester City? Hvor dybt stikker krisen? Og er Pep den rette mand? Vi snakker diva-løse sejre i West Ham og Chelsea. Og vender blikket indad. Hvem er divaen hos Tirsdage i Stoke? Arsenal vinder overbevisende 4-0, men er de bedst med eller uden Giroud? Få svaret på alle disse spørgsmål og det tidsløse spørgsmål, hvem er fodboldens svar på Nicolas Cage? Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[65] FA Cup-Pause, 16/17 –Talentudvikling, Kina, AFCON og VM i Tåbelighed (11.01.17)  

I dette særafsnit uden Premier League-kamp gir vi os selv lidt tid til at kigge på ellers oversete emner. Vi kigger på talentudviklingen i Premier League og diskuterer udlån vs. ungdomshold. Der sker ting og sager for tiden i Kina. Ikke alene bruges der penge som Di Caprio i Wolf of Wall Street, men også på talentudviklingen er der noget der ulmer i fjernøsten. 14. januar starter Africa Cup of Nations og varer helt til 5. februar. Hvilke klubber går dette værst udover. Vi diskuterer ydermere det problematisk i at have en turnering, der spilles hvert andet år midt i sæsonen. Er dette til mere skade end gavn? Sidst men ikke mindst ryger begge værter helt op i det røde felt, da emnet falder på den nye udvidelse af VM til hele 48 hold. Der bliver ikke holdt igen fra nogle af værterne, så er der børn tilstede opfordrer vi til at have en voksen til stede. Alt dette, Championship, Transfersnak og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[64] 19+20. Runde, 16/17 –Taktiske Tottenham, Nye Trænere og To Tvivlsomme Røde Kort (06.01.17)  

I årets første afsnit sætter Thomas og Jens sig ned for at gennemgå runde 19 og 20. Fokus er på 20. spillerunde, men der skimtes til 19. spillerunde. Siden sidst, er der kommet to nye ansigter i træner sæderne, Paul Clement og Marco Silva. Hvem er de, og hvor store er deres chancer? Vi kigger på de to kontroversielle røde kort i West Ham og Bournemouth, og Jens forklarer Thomas, hvad det vil sige at slå en 20’er i Dungeons & Dragons. Vi kigger på, hvor det lykkedes Spurs at stoppe Chelseas sejrsstime, og forklarer, hvordan det lykkedes Pochettino at knække Conte-kabalen. Liverpool snubler, Pep græder og Arsenal jubler over en uafgjort. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[63] 18. Runde, 16/17 – Trænerfyringer, Selvransagelse og Toppen på Frihjul (30.12.16)  

Så gik den ikke længere for hverken Bob ’Murica’ Bradley eller Dancing Alan Pardew, der begge blev fyret henover julen. Jens og Thomas havde egentlig sagt godt nytår til lytterne, men 18. spillerunde krævede sit helt eget afsnit. Big Sam er ny mand i Crystal Palace, det er godt nyt for dem, men dårligt nyt for alle andre hold i bunden. Specielt en af vores værter er særlig utilfreds med denne udnævnelse. Manchester United ser ud til langt om længe at have fundet formen, der kan skyde dem op igennem rækken. En af vores værter er sågar så fræk, at mene at de trods 13 points forspring sammen med Liverpool er den eneste trussel til Chelseas mesterskab. Vi tager pulsen på Annus Horribilis 2016 og forklarer, hvem det er, der har opbrugt al den gode karma. Til slut kigger vi indad og laver lidt selvransagelse. Hvilke af vores forudsigelse før sæsonens start holdt vand, og hvor må vi sande, at vi var helt galt på den. Sidst men ikke mindst snakker vi Vardy masker, en flabet maskot og teaser en kommende hjemmeside. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke Godt Nytår!

[62] 17. Runde, 16/17 – Jul, Klubbernes Indkøbslister og Same Old Arsenal? (20.12.16)  

Årets sidste afsnit står i julen tegn. Vi lytter til julemusik og skriver ønskelister for de forskellige klubber. Hvem skal Arsenal købe, hvor skal West Ham forstærkes og bliver det i det hele taget jul for bundholdene? Thomas har set to Arsenal nederlag i træk og er nu hoppet videre til et andet hold og har muligvis startet den dansk fanklub? Arsenal har smidt to føringer væk på under en uge? Hvad er problebet? Man City stiller op i Gündogan-trøjer og hverken Thomas eller Jens er synderlig imponeret. Chelsea er på cruise control. Er der overhovedet nogen, der kan hente dem? En stolpe bliver kampens spiller, det sejler for Bob Bradley og Southampton scorer mål! Alt det og meget mere i dette juleafsnit af Tirsdage i Stoke. God Jul og God Nytår. Vi lyttes ved i det nye år.

[61] 15+16. Rnd, 16/17 – CL-Lodtrækning, Ballon D’or, Managerkarakterbog & Hele To Runder (16.12.16)  

I dette marathon-afsnit gennemgår vi runde 15 og 16 hold for hold. Hvem klarede sig bedst gennem de to kampe og hvem failede fælt? Thomas har været en tur på hospitalet, men insisterer stadig trodsigt på, at Arsenal lige nu er klubben for ham. Vi tager et kig på Champions League 1/8-finalerne og snakker lidt Arsenals Bayern forbandelse. Vi kigger på Ballon D’or og forklarer hvorfor Leicester havde to spillere med i top 10. Vi uddeler karakterer til ligaens trænere. Hvem har gjort som forventet, hvem har bestået og hvem har dumpet. Vi ender med en Top 3, hvor 2. pladsen helt sikkert vil overraske. Sidste men ikke mindst gennemgår 15. og 16. spillerunde. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[60] 14. Runde, 16/17 – Chelsea sejrer, West Ham Visner og Liverpool laver en Liverpool (06.12.16)  

Chelsea fortsætter sin suveræne kurs mod mesterskabet, mens der er slinger i valsen i Liverpool. Thomas skifter endnu en gang hold, og denne gang er Jens ikke tilfreds. City må undvære Sergio Aguerro i fire kampe, men har de brug for ham? Forlod Arsenal Liga Cuppen med vilje? Skal vi revurdere Liverpools meskerskabskandidatur efter turen til sydkysten? Har Pardew fået rodet kastanjerne ud af ilden nok engang? Og hvilken Premier League træner minder allermest om Thyra Frank? Få svaret på disse spørgsmål og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[59] 13. Runde, 16/17 – Point of No Return, Forsvarsparløb og Lige ved og Næsten (29.11.16)  

Er løbet kørt for Pardew i Palace? Kan Spurs kæmpe sig tilbage i mesterskabskampen? Hvor god er Moyes til at parkere en bus? Få svarene på disse spørgsmål, en diskussion om de bedste forsvarsmakkerpar i Premier League samt hvilke Premier League trænere Thomas og Jens helst ville på værtshus med. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[58] 12. Runde, 16/17 – Dyden i Midten, Røven i Vandskorpen og Toppen af Poppen (22.11.16)  

Weekenden bød på et hav af gode kampe. En kamp overraskede i en sådan grad, at en af værterne nu har skiftet hold. Hvor pressede er Leicester? Er Sunderland i gang med endnu en Great Escape? Vi opfinder egne ordsprog, og spørger hvilket hold minder mest om en hamburgerryg? Og så snakker vi om Tyveknægtene fra North London. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[57] Landsholdspause – Int. Træningskampe, Championship Watch og Lønloft i London (15.11.16)  

Thomas og Jens kigger længselsfuldt mod weekenden, hvor Premier League starter op igen. Hvem skal vi lægge mærke til i Championship? Er det stadig interessant at have internationale træningskampe? Hvem er det næste Premier League hold, Thomas kaster sin korte men intense kærlighed på? Og på hvilket Premier League stadion bliver der drukket flest Mokaier. Få svar på disse spørsgmål og mange flere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[56] 11. Runde, 16/17 – Mesterskabsfavoritter, Bundpropper og Det Tynde Midter Øl (09.11.16)  

En dag, hvor Trump er blevet USA's kommende Præsident er det vigtigere end nogensinde at snakke om noget andet. Fodbold. City, Liverpool og Chelsea trækker fra i toppen, men hvem er favorit til mesterskabet lige nu og hvorfor kan det ende som en fuser? I bunden ser det svært ud for Sunderland og Hull, men hvem er Premier Leagues dårligste hold? Krisen raser i West Ham, men hvorfor er det endt så galt? North London Derbyet fes ud til en 1-1. Spurs er stadig ubesejret, men er dette en god ting? Få svar på alle de spørgsmål, og mange flere du ikke anede, du havde i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[55] 10. Runde, 16/17 – City Cruiser, Liverpool Er Livsfarlige og Vi Gør Status (03.11.16)  

I ugens afsnit gør vi status. Efter 10 runder hiver vi op til flere Top 3'ere op af hatten. Flere af svarene vil overraske dig. Har Premier League for mange usexede hold? Er krisen i Man City ovre? Er Giroud efter to mål tilbage i Arsenals startopstilling? Kan Mourinho redde livet i Manchester United Få svar på disse spørgsmål og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[54] 9. Runde, 16/17 – Manchester Ulidelig, Faldende Seertal og Problemer for Pep og (25.10.16)  

Chelsea ydmygede Manchester United hjemme med en 4-0 afklapsning. Som lovet på Facebook gennemgår vi kampen og prøver at finde kortslutningen i Mourinhos bus. Prøver at forklare, hvorfor intet fungerer for Manchester United for tiden og vi tager temperaturen på sædet under Mourinho. Hvor der er tæsk til United-drengene, så er der ros til Chelsea og særligt Conte, der med sin 343 opstilling ser ud til endelig at have fået styr på tropperne. Vi taler faldende seertal i Premier League og vurderer, hvilket er det rigtige Manchester City. Det vi så i starten af sæsonen eller det vi ser nu. Vi roser Liverpool, korser os over Arsenal og Spurs og Thomas finder et nyt hold at holde med. Alt dette, resten af ugens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

0:00/0:00
Video player is in betaClose