Tirsdage I Stoke

Tirsdage I Stoke

Denmark

Missionen er klar for Danmarks bedste fodbold podcast, Tirsdage i Stoke. Der snakkes ikke nok om Premier League i Danmark. Det skal der laves om på. Med knivskarpe analyser, finurlige stats og en åbenlys kærlighed til fodbold vil Tirsdage I Stoke ændre på det.

Episodes

[60] 14. Runde, 16/17 – Chelsea sejrer, West Ham Visner og Liverpool laver en Liverpool (06.12.16)  

Chelsea fortsætter sin suveræne kurs mod mesterskabet, mens der er slinger i valsen i Liverpool. Thomas skifter endnu en gang hold, og denne gang er Jens ikke tilfreds. City må undvære Sergio Aguerro i fire kampe, men har de brug for ham? Forlod Arsenal Liga Cuppen med vilje? Skal vi revurdere Liverpools meskerskabskandidatur efter turen til sydkysten? Har Pardew fået rodet kastanjerne ud af ilden nok engang? Og hvilken Premier League træner minder allermest om Thyra Frank? Få svaret på disse spørgsmål og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[59] 13. Runde, 16/17 – Point of No Return, Forsvarsparløb og Lige ved og Næsten (29.11.16)  

Er løbet kørt for Pardew i Palace? Kan Spurs kæmpe sig tilbage i mesterskabskampen? Hvor god er Moyes til at parkere en bus? Få svarene på disse spørgsmål, en diskussion om de bedste forsvarsmakkerpar i Premier League samt hvilke Premier League trænere Thomas og Jens helst ville på værtshus med. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[58] 12. Runde, 16/17 – Dyden i Midten, Røven i Vandskorpen og Toppen af Poppen (22.11.16)  

Weekenden bød på et hav af gode kampe. En kamp overraskede i en sådan grad, at en af værterne nu har skiftet hold. Hvor pressede er Leicester? Er Sunderland i gang med endnu en Great Escape? Vi opfinder egne ordsprog, og spørger hvilket hold minder mest om en hamburgerryg? Og så snakker vi om Tyveknægtene fra North London. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[57] Landsholdspause – Int. Træningskampe, Championship Watch og Lønloft i London (15.11.16)  

Thomas og Jens kigger længselsfuldt mod weekenden, hvor Premier League starter op igen. Hvem skal vi lægge mærke til i Championship? Er det stadig interessant at have internationale træningskampe? Hvem er det næste Premier League hold, Thomas kaster sin korte men intense kærlighed på? Og på hvilket Premier League stadion bliver der drukket flest Mokaier. Få svar på disse spørsgmål og mange flere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[56] 11. Runde, 16/17 – Mesterskabsfavoritter, Bundpropper og Det Tynde Midter Øl (09.11.16)  

En dag, hvor Trump er blevet USA's kommende Præsident er det vigtigere end nogensinde at snakke om noget andet. Fodbold. City, Liverpool og Chelsea trækker fra i toppen, men hvem er favorit til mesterskabet lige nu og hvorfor kan det ende som en fuser? I bunden ser det svært ud for Sunderland og Hull, men hvem er Premier Leagues dårligste hold? Krisen raser i West Ham, men hvorfor er det endt så galt? North London Derbyet fes ud til en 1-1. Spurs er stadig ubesejret, men er dette en god ting? Få svar på alle de spørgsmål, og mange flere du ikke anede, du havde i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[55] 10. Runde, 16/17 – City Cruiser, Liverpool Er Livsfarlige og Vi Gør Status (03.11.16)  

I ugens afsnit gør vi status. Efter 10 runder hiver vi op til flere Top 3'ere op af hatten. Flere af svarene vil overraske dig. Har Premier League for mange usexede hold? Er krisen i Man City ovre? Er Giroud efter to mål tilbage i Arsenals startopstilling? Kan Mourinho redde livet i Manchester United Få svar på disse spørgsmål og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[54] 9. Runde, 16/17 – Manchester Ulidelig, Faldende Seertal og Problemer for Pep og (25.10.16)  

Chelsea ydmygede Manchester United hjemme med en 4-0 afklapsning. Som lovet på Facebook gennemgår vi kampen og prøver at finde kortslutningen i Mourinhos bus. Prøver at forklare, hvorfor intet fungerer for Manchester United for tiden og vi tager temperaturen på sædet under Mourinho. Hvor der er tæsk til United-drengene, så er der ros til Chelsea og særligt Conte, der med sin 343 opstilling ser ud til endelig at have fået styr på tropperne. Vi taler faldende seertal i Premier League og vurderer, hvilket er det rigtige Manchester City. Det vi så i starten af sæsonen eller det vi ser nu. Vi roser Liverpool, korser os over Arsenal og Spurs og Thomas finder et nyt hold at holde med. Alt dette, resten af ugens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[53] 8. Runde, 16/17 – Chelsea i Kontrol, Svanens Død i Arsenal og Narrefisse i Nord Vest (18.10.16)  

Mark er på besøg i studiet, mest af alt for at sørge for, at den genfødte Scouser Thomas ikke løber afsted med noget af grejet. Chelsea vinder sikkert hjemme mod Leicester. Det ligner at krisen for en stund er ovre i den blå del af London, hvilket ikke kan siges om Leicester. Vi kigger kort på Swanseas første kamp under trænerguruen Bob Bradley. Vi hylder Bournemouth, undsiger Spurs, roser Southampton og gruer lidt for Middlesbrough. Sidst men absolut ikke mindst kigger vi på narrefisse-opgøret i North West Derbyet mellem Liverpool og Manchester. Vi prøver at forklare, hvorfor det blev så kedeligt, og hvem det er værst for… og så blander Kylo Jens sig da også i debatten for en stund. Alt det og meget mere i dette særligt vrede afsnit af Tirsdage i Stoke.

[52] Landsholdspause Elendighed, Championship og Gegenpres vs. Possession  

The boys are back in town. Efter ikke at have podded sammen I over en måned er Jens og Thomas atter engang samlet I studiet. Der bliver snakket elendige landshold og så bliver der for en gang skyld tid til at nærstudere Championship lidt. Hvorfor er Aston Villa stadig dårlige, hvad er det Huddersfield gør rigtigt og hvordan går det egentlig Newcastle? Vi leger trøjeleg, diskuterer gegenpres vs. possession og sidst men ikke mindst åbner Thomas lidt mere op om sin nyfundne Liverpool-kærlighed, og Jens ser på Guidolin-fyringen og træder et skridt nærmere på en reel Kylo. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[51] 7. Runde, 16/17 - Slinger i City-Valsen, Amerikanere i Wales og Safe Standing (06.10.16)  

Thomas er vendt tilbage fra sygesengen og får besøg af West Ham-Mark. For som 70'er børnesangen siger 'når min far kommer hjem, så er min mor lige gået', er Jens taget på ferie til Rom. Spurs kastede grus i City-maskinen og vi prøver at gennemgå kampens black box. Er Spurs så gode? Liverpool blev endestation for Swanseas Francesco Guidolin, og de nye ejere har ansat amerikanske Bob Bradley. Et relativt uskrevet blad i europæisk sammenhæng. Hvor klogt er dette? Sidst men ikke mindst kigger vi på mulighederne for ståpladser i Premier League og Mark får listet lidt fantasy football ind i programmet. Alt det, rundens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[50] 5. Runde, 16/17 – Big Sam-Selvmål, Ulmende Chelsea-krise og Sorte Skyer i West Ham (28.09.16)  

Thomas er desværre stadig syg, men dette giver mulighed for at Jens kan få besøg af ikke en, men hele to gæster i studiet. Vi kigger på situationen omkring Big Sam. Forsøger at danne et overblik over krisen i Chelsea. Krisen er tilgengæld for en kort stund afblæst i den røde del af Manchester, og City tordner derudaf. Sidst men ikke mindst forsøger vi at forklare, hvad der dog er gået galt i West Ham denne sæson. Alt det, resten af rundens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[49] 4. Runde, 16/17 – Manchester-Derby, Verdens Bedste Liga og Lukaku-Sygen (14.09.16)  

Podcastens egen Jack Wilshere, Thomas, lagde sig med en skade, så super subben Ole Gunnar i form af Producer Morten trådte til. Der blev snakket Manchester-Derby, Pep vs. Mourinho. Diskuteret hvorvidt Premier League virkelig er verdens bedste liga og sidst men ikke mindst blev der kigget på fjerde spillerunde. En runde, der bød på kun tre clean sheets ud af tyve mulige. Alt det og meget meget i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[48] Transfer Round-Up, 16/17 (07.09.16)  

På trods af tømmernænd fra den ene af værterne lykkedes det vores to helte, at snakke alle hold igennem. I dette marathon-afsnit på to en halv time gennemgås de forskellige holds vinduer og der gives karakterer. Vi uddeler lussinger til Sunderland, undrer os over Tottenhams Sissoko-handel, roser Middlesbrough og vurderer om pengene er brugt bedst i United, Chelsea eller City. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke. 01. Manchester City 02. Chelsea 03. Manchester United 04. Everton 05. Hull 06. Middlesbrough 07. Spurs 08. Arsenal 09. Leicester 10. West Brom 11. Liverpool 12. West Ham 13. Burnley 14. Swansea 15. Southampton 16. Sunderland 17. Crystal Palace 18. Watford 19. Bournemouth 20. Stoke

[47] 3. Runde, 16/17 – Suveræne Tophold, Straffepark og Ginger XI (30.08.16)  

I dette tredje afsnit af den nye sæson kigger Jens og Thomas på Arsenal. Har de stemplet sig ind i den nye sæson, eller var sejren mod Watford på en billig baggrund? Vi forsøger at forklare, hvorfor der har været så mange straffespark i sæsonen indtil videre og sidst men ikke mindst tager vi en lytter udfordring op og stiller med en start ellever kun bestående af rødhårede spillere. Vi roser Hull, bekymrer os for West Ham og overvejer hvorvidt Alan Pardew burde begynde på sit opsigelsesbrev. Alt det, resten af rundens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[46] 2. Runde 16/17 – Transfersnak, Slingrende Liverpool og Taktfaste Toner i Manchester (23.08.16)  

De to Manchester klubber fortsætter parløbet i toppen, hvor Aguerro og Zlatan igen viser deres internationale topklasse. Vi kigger lidt på nedrykningskandidaten Hull og deres flotte start på sæsonen med 6 point for ton kampe. Vi ryster på hovedet af evigt slingrendede Liverpool, der fortsætter sidste års dårlige vane med at smide dumme point til et formodedet bundhold. Sidst men ikke mindst kigger vi med 9 dage tilbage af Transfervinduet på de forskellige trupper og forsøger at danne et overblik, hvor man blandt andet kan høre Thomas klynke over Sunderlands manglende transferaktivitet. Alt det, alle ugens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[45] 1. Runde 16/17 – Sæsonstart, Hull, Zlatan og Liverpool og Arsenal i Hopla (17.08.16)  

Premier League er efter en lang hård sommer igang igen, og som alkoholikeren i Systembolaget føler vi os atter hjemme. Vi kigger på Hulls overraskende sejr over sidste års mestre fra Leicester, og spørger om hvedebrødsdagene er ovre for Ranieris mandskab? Vi snakker om storkampen Arsenal-Liverpool og så vurderer vi Zlatan i Manchester. Sidst men ikke mindste forsøger vi at få et overblik og hele ligaen, introducerer et Championship-segment og Thomas starter en trøje-leg. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke. Ny sæson, nyt logo og ny intro. Vi er klar. Er i?

Premier League Optakt Program 2 - Top 8 (30.07.16)  

I dette afsnit gennemgår vi sidste års Top 8 i Premier League. Hvor står Liverpool? Kan West Ham klare sig kun med Andy Carroll? Hvad sker der, hvis Manchester United ikke får Pogba? Hvordan vil Guardiola spille op? Og hvad med Leicester? Alle disse spørgsmål og mange mange flere, forsøger vi at besvare i dette afsnit af Tirsdage i Stoke. 1. Leicester 2. Arsenal 3. Tottenham 4. Manchester City 5. Manchester United 6. Southampton 7. West Ham 8. Liverpool

Premier League Optakt Program 1 - Holdene uden for top 8  

I dette afsnit analyserer og gennemgår vi de tolv hold som sidste år endte i bunden af Premier Leaague nedefra og op. Er Chelsea på vej tilbage til toppen? Hvordan klarer Bournemouth sig? Er Hull overhovedet klar til Premier League? Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke. 9. Stoke 10. Chelsea 11. Everton 12. Swansea 13. Watford 14. West Brom 15. Crystal Palace 16. Bournemouth 17. Sunderland 18. Burnley 19. Middlesbrough 20. Hull

Transfer Special No. 2 - Britiske Bournemouth, Middlesbrough og Pierre-Emile (23.07.16)  

Transfer Special No. 2: I dette afsnit kigger vi på de forskelle indkøbspolitikker i Premier League klubberne. Bournemouth køber dyrt og engelsk, Middlesbrough køber billigt og europæisk. Vi roser Pierre-Emile for hans klubvalg, og forklarer, hvorfor vi tror, at han er en kommende stjerne - ikke bare i Southampton - men også i Premier League. Alt det og meget mere transfersnak i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

Breaking News Special - Big Sam, Moyes, engelske landstrænere og Hull (23.07.16)  

Tirsdage i Stoke afbryder sommerferien for at snakke breaking news. Big Sam Allardyce er Engelsk landstræner, og Sunderland har fundet en ny manager hurtigere end Roy Hodgson kan skrive en afskedstale. Vi taler om hvorfor David Moyes er det perfekt valg for Sunderland. Jens har desuden kigget på tidligere engelske landstrænere, og sidst men ikke mindst kigger vi på den vanvittige situation i Hull, der har fået Steve Bruce til at tage sit gode tøj og gå. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

0:00/0:00
Video player is in betaClose