Tirsdage I Stoke

Tirsdage I Stoke

Denmark

Missionen er klar for Danmarks bedste fodbold podcast, Tirsdage i Stoke. Der snakkes ikke nok om Premier League i Danmark. Det skal der laves om på. Med knivskarpe analyser, finurlige stats og en åbenlys kærlighed til fodbold vil Tirsdage I Stoke ændre på det.

Episodes

[54] 9. Runde, 16/17 – Manchester Ulidelig, Faldende Seertal og Problemer for Pep og (25.10.16)  

Chelsea ydmygede Manchester United hjemme med en 4-0 afklapsning. Som lovet på Facebook gennemgår vi kampen og prøver at finde kortslutningen i Mourinhos bus. Prøver at forklare, hvorfor intet fungerer for Manchester United for tiden og vi tager temperaturen på sædet under Mourinho. Hvor der er tæsk til United-drengene, så er der ros til Chelsea og særligt Conte, der med sin 343 opstilling ser ud til endelig at have fået styr på tropperne. Vi taler faldende seertal i Premier League og vurderer, hvilket er det rigtige Manchester City. Det vi så i starten af sæsonen eller det vi ser nu. Vi roser Liverpool, korser os over Arsenal og Spurs og Thomas finder et nyt hold at holde med. Alt dette, resten af ugens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[53] 8. Runde, 16/17 – Chelsea i Kontrol, Svanens Død i Arsenal og Narrefisse i Nord Vest (18.10.16)  

Mark er på besøg i studiet, mest af alt for at sørge for, at den genfødte Scouser Thomas ikke løber afsted med noget af grejet. Chelsea vinder sikkert hjemme mod Leicester. Det ligner at krisen for en stund er ovre i den blå del af London, hvilket ikke kan siges om Leicester. Vi kigger kort på Swanseas første kamp under trænerguruen Bob Bradley. Vi hylder Bournemouth, undsiger Spurs, roser Southampton og gruer lidt for Middlesbrough. Sidst men absolut ikke mindst kigger vi på narrefisse-opgøret i North West Derbyet mellem Liverpool og Manchester. Vi prøver at forklare, hvorfor det blev så kedeligt, og hvem det er værst for… og så blander Kylo Jens sig da også i debatten for en stund. Alt det og meget mere i dette særligt vrede afsnit af Tirsdage i Stoke.

[52] Landsholdspause Elendighed, Championship og Gegenpres vs. Possession  

The boys are back in town. Efter ikke at have podded sammen I over en måned er Jens og Thomas atter engang samlet I studiet. Der bliver snakket elendige landshold og så bliver der for en gang skyld tid til at nærstudere Championship lidt. Hvorfor er Aston Villa stadig dårlige, hvad er det Huddersfield gør rigtigt og hvordan går det egentlig Newcastle? Vi leger trøjeleg, diskuterer gegenpres vs. possession og sidst men ikke mindst åbner Thomas lidt mere op om sin nyfundne Liverpool-kærlighed, og Jens ser på Guidolin-fyringen og træder et skridt nærmere på en reel Kylo. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[51] 7. Runde, 16/17 - Slinger i City-Valsen, Amerikanere i Wales og Safe Standing (06.10.16)  

Thomas er vendt tilbage fra sygesengen og får besøg af West Ham-Mark. For som 70'er børnesangen siger 'når min far kommer hjem, så er min mor lige gået', er Jens taget på ferie til Rom. Spurs kastede grus i City-maskinen og vi prøver at gennemgå kampens black box. Er Spurs så gode? Liverpool blev endestation for Swanseas Francesco Guidolin, og de nye ejere har ansat amerikanske Bob Bradley. Et relativt uskrevet blad i europæisk sammenhæng. Hvor klogt er dette? Sidst men ikke mindst kigger vi på mulighederne for ståpladser i Premier League og Mark får listet lidt fantasy football ind i programmet. Alt det, rundens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[50] 5. Runde, 16/17 – Big Sam-Selvmål, Ulmende Chelsea-krise og Sorte Skyer i West Ham (28.09.16)  

Thomas er desværre stadig syg, men dette giver mulighed for at Jens kan få besøg af ikke en, men hele to gæster i studiet. Vi kigger på situationen omkring Big Sam. Forsøger at danne et overblik over krisen i Chelsea. Krisen er tilgengæld for en kort stund afblæst i den røde del af Manchester, og City tordner derudaf. Sidst men ikke mindst forsøger vi at forklare, hvad der dog er gået galt i West Ham denne sæson. Alt det, resten af rundens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[49] 4. Runde, 16/17 – Manchester-Derby, Verdens Bedste Liga og Lukaku-Sygen (14.09.16)  

Podcastens egen Jack Wilshere, Thomas, lagde sig med en skade, så super subben Ole Gunnar i form af Producer Morten trådte til. Der blev snakket Manchester-Derby, Pep vs. Mourinho. Diskuteret hvorvidt Premier League virkelig er verdens bedste liga og sidst men ikke mindst blev der kigget på fjerde spillerunde. En runde, der bød på kun tre clean sheets ud af tyve mulige. Alt det og meget meget i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[48] Transfer Round-Up, 16/17 (07.09.16)  

På trods af tømmernænd fra den ene af værterne lykkedes det vores to helte, at snakke alle hold igennem. I dette marathon-afsnit på to en halv time gennemgås de forskellige holds vinduer og der gives karakterer. Vi uddeler lussinger til Sunderland, undrer os over Tottenhams Sissoko-handel, roser Middlesbrough og vurderer om pengene er brugt bedst i United, Chelsea eller City. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke. 01. Manchester City 02. Chelsea 03. Manchester United 04. Everton 05. Hull 06. Middlesbrough 07. Spurs 08. Arsenal 09. Leicester 10. West Brom 11. Liverpool 12. West Ham 13. Burnley 14. Swansea 15. Southampton 16. Sunderland 17. Crystal Palace 18. Watford 19. Bournemouth 20. Stoke

[47] 3. Runde, 16/17 – Suveræne Tophold, Straffepark og Ginger XI (30.08.16)  

I dette tredje afsnit af den nye sæson kigger Jens og Thomas på Arsenal. Har de stemplet sig ind i den nye sæson, eller var sejren mod Watford på en billig baggrund? Vi forsøger at forklare, hvorfor der har været så mange straffespark i sæsonen indtil videre og sidst men ikke mindst tager vi en lytter udfordring op og stiller med en start ellever kun bestående af rødhårede spillere. Vi roser Hull, bekymrer os for West Ham og overvejer hvorvidt Alan Pardew burde begynde på sit opsigelsesbrev. Alt det, resten af rundens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[46] 2. Runde 16/17 – Transfersnak, Slingrende Liverpool og Taktfaste Toner i Manchester (23.08.16)  

De to Manchester klubber fortsætter parløbet i toppen, hvor Aguerro og Zlatan igen viser deres internationale topklasse. Vi kigger lidt på nedrykningskandidaten Hull og deres flotte start på sæsonen med 6 point for ton kampe. Vi ryster på hovedet af evigt slingrendede Liverpool, der fortsætter sidste års dårlige vane med at smide dumme point til et formodedet bundhold. Sidst men ikke mindst kigger vi med 9 dage tilbage af Transfervinduet på de forskellige trupper og forsøger at danne et overblik, hvor man blandt andet kan høre Thomas klynke over Sunderlands manglende transferaktivitet. Alt det, alle ugens kampe og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

[45] 1. Runde 16/17 – Sæsonstart, Hull, Zlatan og Liverpool og Arsenal i Hopla (17.08.16)  

Premier League er efter en lang hård sommer igang igen, og som alkoholikeren i Systembolaget føler vi os atter hjemme. Vi kigger på Hulls overraskende sejr over sidste års mestre fra Leicester, og spørger om hvedebrødsdagene er ovre for Ranieris mandskab? Vi snakker om storkampen Arsenal-Liverpool og så vurderer vi Zlatan i Manchester. Sidst men ikke mindste forsøger vi at få et overblik og hele ligaen, introducerer et Championship-segment og Thomas starter en trøje-leg. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke. Ny sæson, nyt logo og ny intro. Vi er klar. Er i?

Premier League Optakt Program 2 - Top 8 (30.07.16)  

I dette afsnit gennemgår vi sidste års Top 8 i Premier League. Hvor står Liverpool? Kan West Ham klare sig kun med Andy Carroll? Hvad sker der, hvis Manchester United ikke får Pogba? Hvordan vil Guardiola spille op? Og hvad med Leicester? Alle disse spørgsmål og mange mange flere, forsøger vi at besvare i dette afsnit af Tirsdage i Stoke. 1. Leicester 2. Arsenal 3. Tottenham 4. Manchester City 5. Manchester United 6. Southampton 7. West Ham 8. Liverpool

Premier League Optakt Program 1 - Holdene uden for top 8  

I dette afsnit analyserer og gennemgår vi de tolv hold som sidste år endte i bunden af Premier Leaague nedefra og op. Er Chelsea på vej tilbage til toppen? Hvordan klarer Bournemouth sig? Er Hull overhovedet klar til Premier League? Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke. 9. Stoke 10. Chelsea 11. Everton 12. Swansea 13. Watford 14. West Brom 15. Crystal Palace 16. Bournemouth 17. Sunderland 18. Burnley 19. Middlesbrough 20. Hull

Transfer Special No. 2 - Britiske Bournemouth, Middlesbrough og Pierre-Emile (23.07.16)  

Transfer Special No. 2: I dette afsnit kigger vi på de forskelle indkøbspolitikker i Premier League klubberne. Bournemouth køber dyrt og engelsk, Middlesbrough køber billigt og europæisk. Vi roser Pierre-Emile for hans klubvalg, og forklarer, hvorfor vi tror, at han er en kommende stjerne - ikke bare i Southampton - men også i Premier League. Alt det og meget mere transfersnak i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

Breaking News Special - Big Sam, Moyes, engelske landstrænere og Hull (23.07.16)  

Tirsdage i Stoke afbryder sommerferien for at snakke breaking news. Big Sam Allardyce er Engelsk landstræner, og Sunderland har fundet en ny manager hurtigere end Roy Hodgson kan skrive en afskedstale. Vi taler om hvorfor David Moyes er det perfekt valg for Sunderland. Jens har desuden kigget på tidligere engelske landstrænere, og sidst men ikke mindst kigger vi på den vanvittige situation i Hull, der har fået Steve Bruce til at tage sit gode tøj og gå. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Stoke.

Tirsdage i Toulouse - EM-afrunding: Tendenser, perspektivering og fremtiden for England  

Tirsdage i Toulouse lukker og slukker for EM 2016. Vi afrunder med at se på de sidste par kampe, vurderer slutrunden som en helhed og ser fremad mod 2018 og 2020 slutrunderne. Jens har lavet top- og flopliste og sidst men ikke mindst, kigger vi på Englands fremtidsudsigter uden Roy Hodgson. Alt dette og meget mere i dette sidste afsnit af Tirsdage i Toulouse. Nu glæder vi os til at Premier League går igang igen.

Transfer Special No. 1 - Ambitiøse Crystal Palace, Snu West Ham og Tendenser i Manchester (05.07.16)  

Tirsdage i Stoke tager en pause fra EM i Frankring og vender blikket tilbage mod Premier League. EM er stadig igang og det store transfer cirkus er ikke helt gået igang endnu, men der er alligevel kommet et par transfers, der begynder at vise nogle tendenser. Crystal Palace er klar til at bruge lidt penge, Liverpool har sin årlige shoppingtur i Southampton, Manchester-klubberne viser købe villighed og West Ham ser ud til at have lavet nogle på papiret gode handler. Sidst men ikke mindst kigger vi kort på Big Sams mulige landstrænerjob og Mourinhos første pressemøde. Alt det og meget mere i dette rawcast afsnit af Tirsdage i Stoke.

Tirsdage i Toulouse - Vidunderlige Wales, Taktiske Tyskland, Farlige Frankrig... og Portugal  

Kvartfinalerne har været spillet, så vi sætter os ned og gennemgår den og ser fremad mod semifinalerne. Det lykkedes igen igen Portugal at gå videre uden en sejr i regulær spilletid, Wales slår et taktisk uintelligent Belgien, Tysklands Joachim Löw narrede Italiens Antonio Conte, og sidst men ikke mindst døre vikingerne fra Island med støvlerne på, da de mødte et Frankrig i hopla. Alt det og meget mere i dette rawcast afsnit af Tirsdage i Toulouse.

Tirsdage i Toulouse - 1/8-finaler, Islandske Vikinger, Elendige England og en Brexit-afsteming  

Tirsdage i Toulouse er tilbage fra en uge uden afsnit, og vi kaster os som glubske hunde over 1/8-finalerne. Conte viste taktisk klasse, da Italien smed Spanien ud af turneringen. De Islandske vikinger med Ragnar Sigurdsson forrest gir et elendigt engelsk hold en fodboldlektion i passion og holdånd. Vi kigger lidt på de mulige konsekvenser ved Englands udtrædelse af EU, og sidste men ikke mindst, så har Kylo Jens også noget, han gerne vil af med. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Toulouse

Tirsdage i Toulouse - EM 2016, 2. Runde  

EM's 2. Runde af er overstået, og Tirsdage i Toulouse udkommer med endnu en rawcast. Efter to kampe er det tid til at snakke tendenser og vurdere nogle af holdene. Hvem har skuffet? Hvem har overrasket? Og hvem burde skamme sig? Vi sætter spotlight på England - Wales-kampen, snakker om sprudlende Spanien, og sidst men ikke mindst vender vi tilbage til vores rødder og snakker lidt om Premier League transfer-rygter. Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Toulouse.

Tirsdage i Toulouse - EM 2016, 1. Runde  

Tirsdage i Toulouse fortsætter sin EM-gennemgang. 1. Runde er overstået, og drengene har sat sig ned og snakket kampene igennem. Frankring vandt, Wales vandt og den kedelige Pulje-F viser sig at være mere spændende end forventet. Er Italien bedre end, vi troede? Hvor gode er Belgien egentlig? Og hvor pressede er England? Alt det og meget mere i dette afsnit af Tirsdage i Toulouse.

0:00/0:00
Video player is in betaClose