Tisdagstalk

Tisdagstalk

Sweden

Välkommen till Podden Tisdagstalk som drivs av två unga tjejer bosatta i Stockholm. Vi publicerar ett avsnitt i veckan på Tisdagar och ni hittat oss på alla appar kopplade till iTunes och såklart på appen podcaster i mobilen.

Episodes

42. Vi tar farväl  

Välkommen till Tisdagstalks sista avsnitt, MEN också det med mest kärlek i hittills.

Vi älskar er!

41. Nu flyttar jag hemifrån  

Har Vera skönhetsopererat sig och varför slutar man hångla efter första kåthetsperioden? vad händer egentligen i det 3:de stadiet av ett förhållande och så kliver Emma in på Veras revir.

40. Ihop eller inte ihop?  

Vera vill knarka och har Emma pojkvän eller inte? Vi avslöjar allt om vår karriär 2017 och Vera ger DIY tips. Sen dissar vi några andra poddar också.

39. Kompis crushen  

En av oss kämpar på med en trasig relation och den andra har bevittnat en vuxen man ramla rakt igenom en toalett. Kompis crushes och de hetaste trenderna 2017. Och vill Vera skaffa barn?

38. Det är slut  

Kiss-ångest och håriga naglar. Emma åker alldeles för dyra taxiresor och så är en av oss inte längre i ett förhållande.

37. Allt slår in  

Vi summerar upp det helt galna året och peppar inför det nya. Vi spoilar heta detaljer om Veras musikvideo och en jäkligt cool nyårskyss.

36. Storkukslugnet  

Storkukslugnet och att köpa en bästis. Vera och kid välkomnar en ny familjemedlem och Kid kysser fel tjej. Det går vilt till när vi befinner oss på varsin sida av världen och Emma har ytliga önskemål.

35. Det brinner!  

Smyckade genitalier och en debatt om abort. Saker vi aldrig hade gjort för vilka pengar i världen och varför ska Vera vara naken? Sen brinner det också.

34. Svartsjukerskan  

Vera är hångelsugen och Emma har nervsammanbrott. Ful-gråt och så avslöjar v livets drama. Emmas galna julklappsönskning och vart ska Vera på äventyr?

33. Fuck you  

Om att bli dumpad av en förälder, springa naken, hatsex och liggtorka. Vi spelar fuck marry kill och är Emma hemligt kär i Kid?

32. Glitter-stjärten  

Glittriga genitalier, om att sova tillsammans, ett ex och vad hade vi gjort om vi var män? Emma ställs inför prövning och vem är Veras gamla ragg?

31. Senap i sängen  

Om pms, ett kärleksproblem och en låt om mens. Är det okej att kolla igenom sin partners telefon? Är nyckeln till ett lyckligt förhållande bara att ligga mycket och är det barn på gång?

30. Sex med en youtuber  

Denna veckan gästas vi av den härliga, öppna och sprudlande youtube personligheten Egon Hallström eller som de flesta känner igen honom som "egons life". Tillsammans bjuder vi på vilda diskussioner om kk relationer, porr, pk morsor, våra värsta turnoffs och Vera avslöjar en hemlighet hon aldrig tidigare berättat i podden.

29. Nu kommer den  

Drömtydning, tjatsex och en philadelphia dräkt. Har Veras gamla ragg hört av sig och vad sa han? Vera försäger en hemlis om Danny Saucedo och hur snuskig är Emma egentligen?

28. "My dick is to big"  

Vilda kondomdebatter, clownfobi & bajs donation. Är Emma ett superligg & har Vera vart otrogen? Allt avslöjas i veckans avsnitt.

27. Stafittpinnen  

Vad hände egentligen på Vera och Kids första dejt? Vi avslöjar våra värsta pinsamheter. Ett väldigt annorlunda lyssnar mejl, men även ett VÄLDIGT pinsamt och har Emma gått och blivit mobiltjuv? Vi ringer även härliga Sofia Wistam och tar reda på både en och annan pinsamhet.

26. Arg, kåt & galen  

bebis cravings, ett hormonellt monster, om att alltid prata om sex, ett och annat rövhål, vänsterprassel, och varför vägrar Emma berätta namnet på sitt framtida barn? Vi avslöjar våra värsta ursäkter och veckans track är ingen mindre än den ny kläckte artisten och rapparen Daniel Vincents debut singel Hur jag än mår.

25. Jag älskar dig  

Ett potatis huvud, en överraskning, manshat, och feminism. Vi bjuder på en kärleksförklaring till alla ensamstående och fantastiska mammor, och vart ser vi oss själva om 1 år?

24. Wing-woman  

Mens, nakna bananer, rollspel och morotsdräkten. Vera har blivit dejting coach och Emma avslöjar. Veckans track är låten Dust med CLMD & Astrid S.

23. Dreggel dreggel  

En av oss har panik och en av oss har gått och blivit med lägenhet. Fyllesamtal och rap-attack. Vem vill vi helst vara för en dag och varför vill Vera inte ha barn? Veckans track är My way med Calvin Harris.

0:00/0:00
Video player is in betaClose