Tisdagstalk

Tisdagstalk

Sweden

Välkommen till Podden Tisdagstalk som drivs av två unga tjejer bosatta i Stockholm. Vi publicerar ett avsnitt i veckan på Tisdagar och ni hittat oss på alla appar kopplade till iTunes och såklart på appen podcaster i mobilen.

Episodes

28. "My dick is to big"  

Vilda kondomdebatter, clownfobi & bajs donation. Är Emma ett superligg & har Vera vart otrogen? Allt avslöjas i veckans avsnitt.

27. Stafittpinnen  

Vad hände egentligen på Vera och Kids första dejt? Vi avslöjar våra värsta pinsamheter. Ett väldigt annorlunda lyssnar mejl, men även ett VÄLDIGT pinsamt och har Emma gått och blivit mobiltjuv? Vi ringer även härliga Sofia Wistam och tar reda på både en och annan pinsamhet.

26. Arg, kåt & galen  

bebis cravings, ett hormonellt monster, om att alltid prata om sex, ett och annat rövhål, vänsterprassel, och varför vägrar Emma berätta namnet på sitt framtida barn? Vi avslöjar våra värsta ursäkter och veckans track är ingen mindre än den ny kläckte artisten och rapparen Daniel Vincents debut singel Hur jag än mår.

25. Jag älskar dig  

Ett potatis huvud, en överraskning, manshat, och feminism. Vi bjuder på en kärleksförklaring till alla ensamstående och fantastiska mammor, och vart ser vi oss själva om 1 år?

24. Wing-woman  

Mens, nakna bananer, rollspel och morotsdräkten. Vera har blivit dejting coach och Emma avslöjar. Veckans track är låten Dust med CLMD & Astrid S.

23. Dreggel dreggel  

En av oss har panik och en av oss har gått och blivit med lägenhet. Fyllesamtal och rap-attack. Vem vill vi helst vara för en dag och varför vill Vera inte ha barn? Veckans track är My way med Calvin Harris.

22. Veras dagbok  

Vi söker till Paradise hotell och bjuder på avslöjanden om hur man bland annat vårdar sitt förhållande. Vera ska bli skådespelare och hon avslöjar även sina djupaste hemligheter ifrån sin dagbok. Emma+PP=SANT och hur mycket litar vi egentligen på våra pojkvänner? Veckans track är Deja Vu med Post Malone och Justin Bieber.

21. Gråtfesten  

Gråtfest, tidsbrist och lata förhållanden. Årsdagar och pappor ute på vift. Emma ska bli sambo och så skäller vi ut pryda mammor. Veckans track är låten Us med Anna Of The North.

20. Nyckeln till orgasm  

Roliga lyssnar mejl, nyckeln till orgasm, förutspådd framtid, det han älskar när du gör i sängen och vi avslöjar även våra absolut pinsammaste sex minnen. Veckans track är låten Care med R3hab.

19. Only in Vegas  

Tuttflash, rika män, och kvalster. Vera har gått och gift sig, och Emma har fått rycka in som prinsessa. Veckans track är ingen mindre än våran älskade Veronica Maggios nya låt Dom sa!

18. Tjing tjong kanelstånd  

Sängbråk, nya livsmotton, photoshoots och irriterande pojkvänner. Vad är det för obehaglig tåghändelse Vera vart med om och ingår Emma i ett triangel drama? Veckans track är även Memo med years & years.

17. Ex & Pungbesiktning  

Pungbesiktning, föredettingar, gårdagens vilda bravader, och fria bröstvårtor. Och vad i hela friden är det för galet Vera har prövat på? Veckans track är låten Paris med Tjuvjakt - Olle Grafström.

16. Emmas livskris  

Bortsprungna pappor och Emmas tidigare livskris. festival-mood och livets efterfest. Hur får man ett förhållande att hålla och styvmammor med stora bröst. Veckans track är Rebecca & Fionas nysläppta låt Drugstore Lovin'.

15. Vill du knulla?  

Fejk-stön, grekiska raggningsrepliker, feminism och porrskadade män. Det populära ko-stönet och en dildo på en öde ö. Vi bjuder på hemlisar om våra sexliv och hur fejkar man en orgasm som kille? Vera och Kid spelar även upp sin nya singel för första gången någonsin

14. Sex & Semester  

Flygplats kaos och Karaoke fantaster, kärleksbråk och en alldeles för liten bikini, vi pratar om sex-strejk och Veras kommande låt och vi gästas även en kort stund av Kid.

13. Vem fan har mördat Greta?!  

Barnonani, busringning, gnida sig mot soffan, en guldig klänning och pruttar i sömnen är det som står på menyn inför veckans avsnitt. Veckans track är en nykläckt låt från Rihanna och veckans lista är nog den roligaste hitills.

12. Bra surr!  

Denna vecka pratar vi om familj, längtan efter barn, galna hulliganer,
" go home to your sexy wifes in sweden " och macho pojkar. Vi diskuterar även tungor och snåla män. Veckans track är Miriam Bryants nysläppta singel Black Car och veckans lista är dessutom riktigt riktigt spännande.

11. Zlatan är bitch  

Denna vecka hurrar vi och välkomnar en av våra stora kärlekar i livet till döhalvan. Vi diskuterar drömtydning, kärleksförklaringar från Alex Schulman, hamburgar-hybris och en mobbande legend. Vi spiller även bönorna kring livets spelning och hyllar en fallen popstjärna.

10. Douchebag Daddy  

Vi pratar om dinosaurien Moffe, en brunstig Emma och vad betyder det interna säl lätet? Vi pratar om vänstrande pappor och är vi annorlunda utanför podden? Vi avslöjar vårt kommande projekt och vad var Veras utmaning inför inspelningen av veckans avsnitt? Allt detta ihopkokat med mängder av skratt och humor

9. Den heliga sexdockan  

Denna vecka pratar vi om heliga sexdockor, blöta patetiska pojkar i regnet och jävla idioter med blombuketter, vi pratar om hur man blir proffs på att göra slut och om gamla heartbreaks. Allt detta ihopkokat med mängder av humor och skratt. Visst låter det väl spännande?

0:00/0:00
Video player is in betaClose