Tisdagstalk

Tisdagstalk

Sweden

Välkommen till Podden Tisdagstalk som drivs av två unga tjejer bosatta i Stockholm. Vi publicerar ett avsnitt i veckan på Tisdagar och ni hittat oss på alla appar kopplade till iTunes och såklart på appen podcaster i mobilen.

Episodes

34. Svartsjukerskan  

Vera är hångelsugen och Emma har nervsammanbrott. Ful-gråt och så avslöjar v livets drama. Emmas galna julklappsönskning och vart ska Vera på äventyr?

33. Fuck you  

Om att bli dumpad av en förälder, springa naken, hatsex och liggtorka. Vi spelar fuck marry kill och är Emma hemligt kär i Kid?

32. Glitter-stjärten  

Glittriga genitalier, om att sova tillsammans, ett ex och vad hade vi gjort om vi var män? Emma ställs inför prövning och vem är Veras gamla ragg?

31. Senap i sängen  

Om pms, ett kärleksproblem och en låt om mens. Är det okej att kolla igenom sin partners telefon? Är nyckeln till ett lyckligt förhållande bara att ligga mycket och är det barn på gång?

30. Sex med en youtuber  

Denna veckan gästas vi av den härliga, öppna och sprudlande youtube personligheten Egon Hallström eller som de flesta känner igen honom som "egons life". Tillsammans bjuder vi på vilda diskussioner om kk relationer, porr, pk morsor, våra värsta turnoffs och Vera avslöjar en hemlighet hon aldrig tidigare berättat i podden.

29. Nu kommer den  

Drömtydning, tjatsex och en philadelphia dräkt. Har Veras gamla ragg hört av sig och vad sa han? Vera försäger en hemlis om Danny Saucedo och hur snuskig är Emma egentligen?

28. "My dick is to big"  

Vilda kondomdebatter, clownfobi & bajs donation. Är Emma ett superligg & har Vera vart otrogen? Allt avslöjas i veckans avsnitt.

27. Stafittpinnen  

Vad hände egentligen på Vera och Kids första dejt? Vi avslöjar våra värsta pinsamheter. Ett väldigt annorlunda lyssnar mejl, men även ett VÄLDIGT pinsamt och har Emma gått och blivit mobiltjuv? Vi ringer även härliga Sofia Wistam och tar reda på både en och annan pinsamhet.

26. Arg, kåt & galen  

bebis cravings, ett hormonellt monster, om att alltid prata om sex, ett och annat rövhål, vänsterprassel, och varför vägrar Emma berätta namnet på sitt framtida barn? Vi avslöjar våra värsta ursäkter och veckans track är ingen mindre än den ny kläckte artisten och rapparen Daniel Vincents debut singel Hur jag än mår.

25. Jag älskar dig  

Ett potatis huvud, en överraskning, manshat, och feminism. Vi bjuder på en kärleksförklaring till alla ensamstående och fantastiska mammor, och vart ser vi oss själva om 1 år?

24. Wing-woman  

Mens, nakna bananer, rollspel och morotsdräkten. Vera har blivit dejting coach och Emma avslöjar. Veckans track är låten Dust med CLMD & Astrid S.

23. Dreggel dreggel  

En av oss har panik och en av oss har gått och blivit med lägenhet. Fyllesamtal och rap-attack. Vem vill vi helst vara för en dag och varför vill Vera inte ha barn? Veckans track är My way med Calvin Harris.

22. Veras dagbok  

Vi söker till Paradise hotell och bjuder på avslöjanden om hur man bland annat vårdar sitt förhållande. Vera ska bli skådespelare och hon avslöjar även sina djupaste hemligheter ifrån sin dagbok. Emma+PP=SANT och hur mycket litar vi egentligen på våra pojkvänner? Veckans track är Deja Vu med Post Malone och Justin Bieber.

21. Gråtfesten  

Gråtfest, tidsbrist och lata förhållanden. Årsdagar och pappor ute på vift. Emma ska bli sambo och så skäller vi ut pryda mammor. Veckans track är låten Us med Anna Of The North.

20. Nyckeln till orgasm  

Roliga lyssnar mejl, nyckeln till orgasm, förutspådd framtid, det han älskar när du gör i sängen och vi avslöjar även våra absolut pinsammaste sex minnen. Veckans track är låten Care med R3hab.

19. Only in Vegas  

Tuttflash, rika män, och kvalster. Vera har gått och gift sig, och Emma har fått rycka in som prinsessa. Veckans track är ingen mindre än våran älskade Veronica Maggios nya låt Dom sa!

18. Tjing tjong kanelstånd  

Sängbråk, nya livsmotton, photoshoots och irriterande pojkvänner. Vad är det för obehaglig tåghändelse Vera vart med om och ingår Emma i ett triangel drama? Veckans track är även Memo med years & years.

17. Ex & Pungbesiktning  

Pungbesiktning, föredettingar, gårdagens vilda bravader, och fria bröstvårtor. Och vad i hela friden är det för galet Vera har prövat på? Veckans track är låten Paris med Tjuvjakt - Olle Grafström.

16. Emmas livskris  

Bortsprungna pappor och Emmas tidigare livskris. festival-mood och livets efterfest. Hur får man ett förhållande att hålla och styvmammor med stora bröst. Veckans track är Rebecca & Fionas nysläppta låt Drugstore Lovin'.

15. Vill du knulla?  

Fejk-stön, grekiska raggningsrepliker, feminism och porrskadade män. Det populära ko-stönet och en dildo på en öde ö. Vi bjuder på hemlisar om våra sexliv och hur fejkar man en orgasm som kille? Vera och Kid spelar även upp sin nya singel för första gången någonsin

0:00/0:00
Video player is in betaClose