Tjejbikten - amelias egen podcast

Tjejbikten - amelias egen podcast

Sweden

I amelias alldeles egen podcast Tjejbikten blottar Ann Söderlund och Karin Adelsköld sina synder och får kändisar att avslöja sina innersta hemligheter.

Episodes

Tjejbikten med Soran Ismail  

I amelias alldeles egen podcast Tjejbikten blottar Ann Söderlund och Karin Adelsköld sina synder och får kändisar att avslöja sina innersta hemligheter. I veckans program gästas de av komikern Soran Ismail, 24. I en närgången intervju avslöjar han detaljer om sitt sexliv och vad han tycker om äldre kvinnor som tafsar efter ett par glas vin på krogen ”Sluta dricka efter 45!”.

Tjejbikten med Josefin Crafoord  

I andra avsnittet av amelias nya podcast Tjejbikten berättar radiorösten och medieprofilen Josefin Crafoord om den chockartade tiden som arbetslös, när hon lurade TV4 om sin graviditet för att få ett jobb och hur man gör för att våga satsa på sig själv. Programledare är Ann Söderlund och Karin Adelsköld.

Tjejbikten med Hannah Widell  

I amelias alldeles egen podcast Tjejbikten blottar Ann Söderlund och Karin Adelsköld sina synder och får kändisar att avslöja sina innersta hemligheter. I premiäravsnittet gästas de av programledaren, Aftonbladet-profilen och före detta mulliga modellen Hannah Widell.

0:00/0:00
Video player is in betaClose