tobbeeklar's podcast

tobbeeklar's podcast

Sweden

Ett program om fotboll, sport och livet i allmänhet med gäster från fotbollens värld.

Episodes

Tobbe e Klar #31 D. Sjölund  

IFK Norrköpings Daniel Sjölund är med denna vecka och berättar om hur Norrköping gick från bottenstrid ifjol till SM-guld i år. Varför han tackade nej till MLS och tiden i Liverpool när han tränade med Owen, Fowler och Anelka och om skadan som satte stopp för Liverpoolkarriären. Om varför han började mixtra med kosten och vilka konsekvenser det fick och vad han gör om 10 år.

Å så är Wilton 1,5 år med på ett hörn också!

TobbeeKlar #30 M. Lindström  

Helsingborgs Mattias Lindström som gör sin sista match i helgen gästar oss i veckans avsnitt och han berättar om sitt nya jobb med appen Tonsser.com, varför han väljer att lägga av nu, besvikelsen över att Christoffer Andersson inte fick avsluta i Helsingborg , vad han kommer att sakna efter han lagt av och om ett riktigt dåligt köp!

Tobbe e Klar #29 Sebastian Eriksson  

IFK Göteborgs Sebastian Eriksson är med oss den här veckan och blir förstås snack om guldracet, hur han haft svårt att hitta rätt efter skadorna både mentalt och fysiskt och rädslan och ovissheten om framtiden. om att känna sig missförstådd av lagkamrater, tränare och supportrar. Vad han gör för att imponera på sin tjej, tiden i Italien och varför han vill bjuda en udda duo på middag. 

Tobbe e klar #28  

Veckans podd spelades in i Shanghai där vi hade fått besök av Jacob Lindgren som blev vår vinnare i tävlingen och fick en resa för två till Shanghai för att se en match.  Det blev snack om hur det kom sig att Tobbe hamnade i Kina, toppstriden i Allsvenskan, materialare, å vilka Tobbes drömspelare är.

Tobbe e Klar #27 Extramaterial P. Nilsson  

Vi släpper här lite extramaterial medFCK:s och landslagets Per Nilsson där vi pratar om att vi i svensk fotboll skulle behöva tysk disciplin, hur vi bygger vidare på U-21 landslagets framgångar och att vi måste hitta en struktur att jobba med i både klubb och landslagsfotboll!!

Tobbe e Klar #26 P.Nilsson  

FCK:s Per Nilsson är med å blev snack om sångkvällar med landslaget,Jurgen Klopp, ålderskrämpor, tyskt mode och varför är det så många knappar på en tvättmaskin.

Tobbe e Klar #25  

Toppstriden i Allsvenskan, Anders Svensson vs Jonas Eriksson. Brendan Rodgers vara eller icke vara och det här med skidsemester, är det verkligen nåt att åka på?

Tobbe e Klar #25 Johan Davidsson  

Den här veckan gästas vi av HV71:s assisterande sportchef Johan Davidsson som berättar varför han kallas Snöret, när guldfirandet i Finland spårade ur varför han är rädd för höga broar och hur fåfäng är han egentligen?

Tobbe e Klar #24 Glenn Hysen  

Hur många pucklar har egentligen en kamel?, bilracen till Ullevi, historien bakom poddens namn och att veta ingenting om ingenting! Möt Glenn Hysén!

 

Vi presenterar också vem det var som vann tävlingen och som får en resa för två till Shanghai!

 

Tobbe e klar #23 Magnus  Eriksson  

Vi har med Bröndbys Magnus Eriksson i veckans avsnitt som berättar om tiden i Kina, hur det gick från spel i Champions League till B-laget där och varför de skulle ta en stänkare innan match. Varför det blev Bröndby och inte Allsvenskan, varför han fick hoppa in och agera som Rosenbergs frisör och varför han skulle vilja vara kungen för en dag!

Tobbe e klar #22. M. Rosenberg  

Vi gästas av Malmö FF.s Markus Rosenberg som berättar om varför han tror att Malmö lyckas i Europa, Magnus Eriksson som flytthjälp, galna pengahysterin bland spelarna i England, vem som påverkat honom mest i livet och varför han ibland går över gränsen på plan.

Tobbeeklar #21  

Vill du vinna en resa för 2 personer till Shanghai + matchbiljetter så lyssna och besvara de 5 frågorna som ställs i det här avsnittet och maila svaren till. tobbeeklar@outlook.com 

Tävlingen pågår till 23 aug.

(Du under 18 år måste resa med målsman)

Detta plus mycket annat i veckans podd!

Tobbe e klar #20  

I veckans podd går vi genom Silly Season, Allsvenska toppstriden och vad som hänt i Malmö FF och en hel del Zlatan!

Tobbe e klar #19 G. Engvall  

Den här veckan har vi med IFK Göteborgs anfallare Gustav Engvall som berättar om sitt provspel i Liverpool,när hans föräldrar mörkade anbudet från Göteborg, vad hans stora dröm är som spelare och varför det gått lite trögt i år för honom personligen och varför han skulle vilja vara en glidare för en dag!

Tobbe e klar #18 Kenny Pavey  

I avsitt nr 18 så gästas vi av AIK:s Kenny Pavey som berättar om resan som tog honom från provspel i Aston Villa till Ljungskile och AIK, varför han slutade spela 2002 och tog jobb i byggbranchen, vad Wayne Rooney har i sin frys, om hur det är att spela Non-leaguefotboll i England, sitt sämsta köp och varför Messi har en stor roll i hans matlagning.

Tobbe e Klar #17  

I det här avsnittet så har vi svarat på frågor från både lyssnare och oss själva så man kan säga att vi gästar vår egen podd.

Tobbe berättar om varför det kan bli Ljungskile när han kommer hem, om det finns något han ångrar i sin karriär. Claes drar sin fotbollsbakgrund och hur han hamnade på tv och vad de båda tycker är det tråkigaste som finns och vilka laster dom har.

Tobbe e Klar #16 Fernholm  

I veckans avsnitt gästas vi av Djurgårdens hockeyback Daniel Fernholm som berättar om sviterna efter hjärnskakningen i oktober förra året och om oron för framtiden. Blir även en del storys från hans tid i KHL där de bla fick andas in gas för att återhämta sig, varför han tatuerade in Barcelonas klubbmärke på armen. Sen tar han över podden och börjar intervjua oss.

Tobbe e Klar #15 L. Augustinsson  

Tobbe befinner sig den här veckan i en spökstad i Kina och vi gästas av U-21 landslaget och FCK:s vänsterback Ludwig Augustinsson som berättar lite om hur turneringen varit så här långt och lite inför den avgörande matchen mot Portugal och om hans nya smeknamn Bensinmacken. Vi backar tillbaka till tiden i BP,att han var långt ifrån bäst i sitt lag och vad all extraträning betytt och hur mycket extra man kan köra och varför så många i dagens U-21 landslag kör så mycket extra.

Varför han valde IFK Göteborg och inte AIK, Elfsborg eller IFK Norrköping när han lämnade BP. om att åka på två knäskador inom 1 år.

Hur han trivs i FCK, det nya seriesystemet i Danmark, hur det går med danskan och varför han fick köra Facetime med sin tjej när han skulle tvätta.

 

Tobbe e Klar#14 Almgren  
I veckans podd har vi med Johanna Almgren och det blir snack om hennes syn på tränarrollen, saknaden av att lira själv, landslagets insats i VM, erkänner fusk mot elever i tv-spel, diskussion om damfotboll och näthat och om hon har några dolda talanger.

 

Tobbe e Klar #13 Wernbloom  

I veckans podd gästas vi av Pontus Wernbloom och det är 90 minuter underhållning där det blir snack om allt från livet i Moskva, förhandlingar med CSKA, landslaget, komma tillbaka till Blåvitt, varför han tror Tobbe kommer vara med i Lets Dance, hur det gick när han monterade frugans crosstrainer och att han tillhör dom 300 bästa i världen på NHL15!

 

0:00/0:00
Video player is in betaClose