Tom och Petter

Tom och Petter

Sweden

En podcast av Tom Ljungqvist och Petter Egnefors.

Episodes

8. "Sillstjärt i munnen"  

Åttonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om Ernst Kirchsteiger enorma kön, King Arthur och får en snabbt besök av vår ljuvliga vän Michaela Hamilton. 

10. "Skäms du inte?"  

Tionde avsnittet av Tom och Petters podcast. Känslorna flödar när vi tar oss an idioterna i Ex on the Beach, Jesus och pratar om Toms fängelsetid. 

9. "Donald Trump-effekten"  

Avsnitt nio av Tom och Petters podcast. Vi pratar om varför vi hatar humor, gör krigstal och vad som hände mellan Petter och Shawn Mendes på hans efterfest i Stockholm i veckan. 

7. "Omoget"  

Sjunde avsnittet av Tom och Petters podcast. Filtrerat, moget och eftertänksamt, ja, det är ord man inte kan använda i beskrivningen till veckans podcast där vi pratar om trender, veganism, Hitler och mycket mer. 

6. "Pilla på Erus"  

Sjätte avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi skapar sprillans nya dejt-appar, ljudsätter Nyheter24-artiklar och pratar om att pilla på Erus. 

5. "Nu går vi upp på mitt rum"  

Femte avsnittet av Tom och Petters podcast! Vad händer om man blandar politik med reality? Ska Petter raka Lasse Kroner-frisyr? Har vi hittat ett substitut till dickpics? Allt detta och mer i veckans avsnitt. 

4. "Tummen upp"  

Fjärde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om vad som tynger vår relation, källkritik och saker vi faktiskt hatar. 

3. "Shorts"  

Tredje avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar bland annat om beroende av diarrépiller, skräcken inför tredje världskriget och att han shorts i april. 

2. "Stjärtighet"  

Andra avsnittet av Tom och Petters podcast! Vi självbehandlar oss mot vårångest genom att prata om hundar, självförakt och ranka Sveriges 3 stjärtigaste människor. 

1. "Papi"  

Första avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om slagsmål, rädslor och Toms pappas  brillianta skidvurpa. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose