Tom och Petter

Tom och Petter

Sweden

En podcast av Tom Ljungqvist och Petter Egnefors.

Episodes

8. "Sillstjärt i munnen"  

Åttonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om Ernst Kirchsteiger enorma kön, King Arthur och får en snabbt besök av vår ljuvliga vän Michaela Hamilton. 

17. "Bröstmjölken"  

Sjuttonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om yttrandefrihet, summerblues, bröllop och Petters enda homoerotiska upplevelse. 

16. "Vi ekar och vibrerar"  

Sextonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om skvaller, att sätta mål och naturligtvis om gaser. 

15. "Verbal utstrypning"  

Femtonde podcasten av Tom och Petters podcast. Tom är i Spanien och solar stjärten så vår bästa vän och humorgeni Alfred Svensson hoppade in istället. Vi pratade om storstad vs småstad, att argumentera utan ego och superhjältar. 

14. "Runka på huvudet"  

Fjortonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om att talangfulla bebisar, hur man blir en bättre vän och Petters första sexuella minne. PS. Runka på huvudet betyder inte det ni tror. 

13. "Slå en svan på käften"  

Trettonde avsnittet av Tom och Petters podcast. Skrattrekord när vi pratar om Lorentz, kroppsideal och gör en bucketlist med saker vi skulle göra om vi hade 9 månader kvar i livet. 

12. "Sveriges bästa hygien"  

Tolfte avsnittet av Tom och Petters podcast. Hygien, dejting, ickedejting och terrorism avhandlas av två 24åringar helt utan utbildning. 

11. "Goda intentioner"  

Elfte avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om intentioner bakom skämt, Paolo Roberto och Göteborg. 

10. "Skäms du inte?"  

Tionde avsnittet av Tom och Petters podcast. Känslorna flödar när vi tar oss an idioterna i Ex on the Beach, Jesus och pratar om Toms fängelsetid. 

9. "Donald Trump-effekten"  

Avsnitt nio av Tom och Petters podcast. Vi pratar om varför vi hatar humor, gör krigstal och vad som hände mellan Petter och Shawn Mendes på hans efterfest i Stockholm i veckan. 

7. "Omoget"  

Sjunde avsnittet av Tom och Petters podcast. Filtrerat, moget och eftertänksamt, ja, det är ord man inte kan använda i beskrivningen till veckans podcast där vi pratar om trender, veganism, Hitler och mycket mer. 

6. "Pilla på Erus"  

Sjätte avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi skapar sprillans nya dejt-appar, ljudsätter Nyheter24-artiklar och pratar om att pilla på Erus. 

5. "Nu går vi upp på mitt rum"  

Femte avsnittet av Tom och Petters podcast! Vad händer om man blandar politik med reality? Ska Petter raka Lasse Kroner-frisyr? Har vi hittat ett substitut till dickpics? Allt detta och mer i veckans avsnitt. 

4. "Tummen upp"  

Fjärde avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om vad som tynger vår relation, källkritik och saker vi faktiskt hatar. 

3. "Shorts"  

Tredje avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar bland annat om beroende av diarrépiller, skräcken inför tredje världskriget och att han shorts i april. 

2. "Stjärtighet"  

Andra avsnittet av Tom och Petters podcast! Vi självbehandlar oss mot vårångest genom att prata om hundar, självförakt och ranka Sveriges 3 stjärtigaste människor. 

1. "Papi"  

Första avsnittet av Tom och Petters podcast. Vi pratar om slagsmål, rädslor och Toms pappas  brillianta skidvurpa. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose