Tonårsperspektiv

Tonårsperspektiv

Sweden

Hej och välkomna till Tonårsperspektiv med Matilda Öhman och Sarah Lundberg. Med oss kommer ni få höra på allt mellan himmel och jord. Helt enkelt våra perspektiv på världen och livet. Så häng med oss, för detta vill ni inte missa!

Episodes

8. Jag vill vara en Svensson!!!  


Ett frågeavsnitt där ni får höra tankar och drömmar om vår framtid och ni kommer också få veta hur ni charmar oss på bästa sätt ;)

7. Svarta duvor och vissna liljor  


Special avsnitt med gäst i studion som kommer ge er något att tänka på.

6. Ni är flawless  


Vi förklarar anledningen till en veckas avbrott, hur musik kan få en att må och att alla är underbara som de är och bör skita i andras åsikter

5. Amen  


I detta avsnittet snackar vi om jullovets händelser, ångesten inför studenten och sen spårar vi ur! Vad är det som händer egentligen? Lyssna och se.

4. Blunda inte för verkligheten!  


I det här avsnittet diskuterar vi vår morgon tillsammans, hur en godgärning kan göra någons dag och att samhället måste vakna.

3. Ta dig i kragen!  


I detta avsnitt prata vi om hur snooze-knappen användes för många gånger denna morgon och hur fobier och tidigare händelser i livet hindrar en att leva.

2. Pumpadräkt is the sh*t  


I detta avsnitt snackar vi om vad Matilda klädde ut sig till på halloween som liten, varför man väljer det utmanande samt kärlek, kärlek och lite mer kärlek.

1. Intro avsnitt  


Hej och välkommen till vårt podradio-program ''Tonårsperspektiv'' med Matilda Öhman och Sarah Lundberg. Vi kommer att snacka om allt ifrån himmel och jord. Följ med oss, för detta vill ni inte missa.

0:00/0:00
Video player is in betaClose