Treningspodden - en podcast om trening

Treningspodden - en podcast om trening

Norway

Med treningspodden ønsker Espern Aktivitetspark på Hamar å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podkast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet.

Episodes

Episode 17: Birkebeinerløpet spesial  

I episode 17 av treningspodden er Birkebeinerløpet tema. Vi har med oss Turid Granli, medlem på Espern, som deler sine erfaringer fra sine Birkendeltagelser, og gir deg tips i forkant av løpet.

Treningspodden – episode 16: Funksjonell trening utendørs  

I episode 16 av treningspodden er PT Kristian Göransson gjest, og temaet er funksjonell trening, med hovedvekt på hvordan gjennomføre dette utendørs. Kristian har, sammen med Marius, startet egen utendørs sirkeltime på Espern, hvor det brukes utstyr som dekk, tau og slegge. Kristian forteller også litt om hvor han har hentet sin fascinasjon på slik type funksjonell trening.

Episode 15: Slik har det gått med Ingeborg og “30 kilo ekstra”  

I episode 15 av treningspodden er Ingeborg Øveraasen gjest for tredje gang, og hun oppsummerer “30 kilo ekstra”-prosjektet, og forteller om hvordan det har gått, aktiviteter hun har gjennomført og deler av både opp- og nedturer fra de to siste ukene.

Episode 14: Toppidrettstips fra Bjørg Eva Jensen  

I episode 14 av treningspodden er tidligere OL- og VM-vinner på skøyter, Bjørg Eva Jensen, gjest. Hun deler av sine toppidrettstips til dagens ungdom, og forteller om hva som kreves for å nå toppen i dagens toppidrettsmiljø.

Episode 13: 30 kilo ekstra i to uker  

I episode 13 av treningspodden er Ingeborg Øveraasen gjest, og hun forteller om prosjektet "30 kilo ekstra" - et prosjekt hvor hun skal bære en vest som veier 30 kilo på kroppen i to uker, for å føle overvekt virkelig på kroppen.

Episode 12: Løpetips med Anina Hassan  

I episode 12 av treningspodden er Anina Hassan, medlem på Espern, gjest. Hun satser aktivt på løping, og forteller om sin bakgrunn, hvorfor hun starter med løping og kommer med noen tips til de som er vant med å løpe, men som ønsker å ta løpingen ett steg videre.

Episode 11: Hvorfor trene med PT?  

I ukens episode av treningspodden er personlig trening tema, og sportslig leder Håkon Fosserud snakker om fordelene ved å bruke personlig trener, og hva man får ut av å trene sammen med en PT. Vi får også besøk av PT-kunde gjennom flere år, Anders, som forteller hvordan det er å ha Håkon som personlig trener.

Episode 10: Hvordan trener noen av verdens beste håndballjenter?  

I episode nummer 10 av treningspodden er Tor Odvar Moen, hovedtrener i Larvik Håndballklubb, gjest. Han forteller om hvordan noen av verdens beste håndballspillere trener, og hvordan de som klubb tenker helhetlig når det gjelder toppidrettssatsing, både på og utenfor håndballbanen.

Episode 9: Hvorfor og hvordan bruke testing i treningshverdagen?  

I episode 9 er Tommy Olsen fra Wang Toppidrett, Ottestad IL og INPUT Region Hamar gjest. Temaet er testing, og alt som har med dette og gjøre. Hva slags typer tester finnes, hvorfor bør man teste seg, hva man får vite av å teste seg, og hvilke typer kunder som velger å gjøre dette.

Episode 8: Norges største møteplass for treningsbransjen  

I episode 8 har vi vært på besøk på treningskonferansen Tren16, som er Norges største møteplass for ansatte i treningsbransjen. Vi har intervjuet flere av foredragsholderne, og diskutert årets tema, som er omdømme og merkevarebygging i treningssenterbransjen.

Episode 7: Tips til Birkebeinerrennet  

I episode 7 er Birkebeinerrennet tema. Vi får besløk av daglig leder i Birken, Jo Gunnar Ellevold, som forteller om status før årets renn, og setter Birken i et historisk perspektiv. Vi får også besøk av Espernmedlem og Birkebeiner Per Martinsen, som deler sine beste tips og opplever for et vellykket birkebeinerrenn, i tillegg til noen generelle smøretips.

Episode 6: Løpetips med Marte Kristiansen  

I episode 6 er løpeinstruktør Marte Kristiansen gjest. Vi snakker om fordelene ved å løpe på tredemølle, hva du kan gjøre for å variere mølletreningen din, og kommer med forslag til gode løpeøkter på tredemølle. Espern Aktivitetspark lanserer nå, som første og foreløpig eneste treningssenter i Norge egen podkast. Vi ønsker å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podkast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet. Vi håper å kunne gi deg èn episode hver uke, og vi vil forsøke å lage ett tema hver episode. Nye episoder legges etter hvert ut søndag kveld, slik at du kan starte treningsuka di med nytt påfyll fra oss på Espern.

Episode 5: Riktig bruk av sportsernæring  

I episode 5 er Per Sandbakken fra sportsernæringsleverandøren Sports Nutrition+ gjest, og temaet er riktig bruk av sportsernæring i forbindelse med trening. Vi diskuterer når du skal bruke ulike produkter, og for hvem slike produkter er riktig å bruke. Espern Aktivitetspark lanserer nå, som første og foreløpig eneste treningssenter i Norge egen podkast. Vi ønsker å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podkast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet. Vi håper å kunne gi deg èn episode hver uke, og vi vil forsøke å lage ett tema hver episode. Nye episoder legges etter hvert ut søndag kveld, slik at du kan starte treningsuka di med nytt påfyll fra oss på Espern.

Episode 4: Trening og kreft  

I episode 4 av treningspodden er det både gjester fra Kreftforeningen og Aktiv mot kreft i studio. Temaet er trening og kreftbehandling, og det diskuteres både hva som gjøres i dag, hva som kan gjøres i fremtiden og hvor viktig trening er for kreftpasienter. Espern Aktivitetspark lanserer nå, som første og foreløpig eneste treningssenter i Norge egen podkast. Vi ønsker å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podkast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet. Vi håper å kunne gi deg èn episode hver uke, og vi vil forsøke å lage ett tema hver episode. Nye episoder legges etter hvert ut søndag kveld, slik at du kan starte treningsuka di med nytt påfyll fra oss på Espern.

Treningspodden - episode 3  

I episode 3 av treningspodden er Kim Eilertsen fra Antidoping Norge gjest. Andreas og Kim snakker om doping som samfunnsproblem, og hva både treningssentre og samfunnet ellers gjør for å bekjempe dette. Vi gir deg også noen råd for hva du bør se etter dersom du mistenker andre for å misbruke dopingmidler. Espern Aktivitetspark lanserer nå, som første og foreløpig eneste treningssenter i Norge egen podkast. Vi ønsker å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podkast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet. Vi håper å kunne gi deg èn episode hver uke, og vi vil forsøke å lage ett tema hver episode. Nye episoder legges etter hvert ut søndag kveld, slik at du kan starte treningsuka di med nytt påfyll fra oss på Espern.

Treningspodden - episode 2  

I episode 2 av treningspodden er PT Ingeborg Vesterås Øveraasen gjest, og hun fortsetter der forrige ukes gjest slapp, nemlig å snakke om motivasjon, og hvor viktig dette er for å lykkes. Ingeborg forteller også om sine favorittformer for trening, og hva hun selv gjør for å variere både egen trening og treningen sammen med PT-kundene sine. Espern Aktivitetspark lanserer nå, som første og foreløpig eneste treningssenter i Norge egen podkast. Vi ønsker å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podkast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet. Vi håper å kunne gi deg èn episode hver uke, og vi vil forsøke å lage ett tema hver episode. Nye episoder legges etter hvert ut søndag kveld, slik at du kan starte treningsuka di med nytt påfyll fra oss på Espern.

Treningspodden - episode 1  

Med treningspodden ønsker Espern Aktivitetspark på Hamar å gi deg tips, råd og informasjon om trening, og håper at du ved å lytte og abonnere på vår podkast både blir inspirert til å fortsette treningen, eller å starte med regelmessig aktivitet. I vår første episode av treningspodden er AnMagritt Vangen gjest i studio, og vi snakker om hvordan du opprettholder treningsmotivasjonen noen uker inn i et nytt år, og hvor kanskje nyttårsforsettene settes på prøve. Vi snakker også litt om konkurransesituasjonen i treningssenterbransjen på Hamar for tiden, og gir deg noen tips til deg som vil komme i gang med regelmessig aktivitet.

0:00/0:00
Video player is in betaClose