Treningspodden

Treningspodden

Norway

Trenger du et lite push over dørstokkmila, eller inspirasjonen til å fortsette å trene? I Treningspodden fra ShapeUp er det fokus på treningsglede og enkle, smarte tips som gjør det enklere og morsommere å trene. Dette er podkasten for jenter som vil ha en aktiv livsstil uten strenge treningsregimer og dietter. Redaktør Karine Thyness og PT Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng, og inviterer til ukens utfordring i hver episode. Utgiver: Egmont Publishing Produsent: Kaja Eide Studio: Screen Media Følg @treningspodden og @shapeupnorge, og delta i ukens utfordring.

Episodes

Ep 36: Fire tips til maks effekt av gruppetrening og julas sunneste dessert: bønnebrownies!  

I denne episoden gir Pia og Silje deg tipsene du trenger for å få mest mulig effekt ut av gruppetrening. I tillegg er mat på agendaen, med oppskrift på både matmuffins og bønnebrownies - NAM!

Ep 35: Gode sportyvaner i julebordsesongen, mobilitetsmyter og sesongens beste nøttesmoothie  

I denne episoden tar Silje og Pia oss gjennom sine beste tips til å ta seg en god fest, men samtidig beholde godfølelsen, hele jula gjennom. Videre tar de for seg mobilitet fra a til å, samt vinneren av årets smoothiekonkurranse. Og du.. vet du hva en fleksiterianer er? Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Følg @treningspodden på Instagram, for inspirasjon og konkurranser!

Ep 34: Ekspertens beste treningstips mot skisesongen, søtpotetpizza og Siljes idiotenkle energikuler  

I ukas episode spør vi skiekspert Melina Magulas hvordan vi på best mulig kan forberede oss til skisesongen, uten å faktisk gå på ski. I tillegg deler vi to enkle og effektive treningsøkter, samt to av Siljes supersunne og digge oppskrifter. Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Følg @treningspodden på Instagram, for inspirasjon og konkurranser!

Ep 33: 6 tips som garantert holder deg sporty og motivert helt frem til jul  

I ukas episode gir Pia og Silje deg seks tips til hvordan og hvorfor du kan og skal bevare gode treningsrutiner helt frem til jul, selv gjennom den travle førjulskneika. Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Følg @treningspodden på Instagram for inspirasjon og konkurranser!

Ep 32: Tung styrketrening og slik klarer du din første pullup  

Vi snakker oss gjennom styrketreningens verden! Tung styrketrening er på agendaen - her er øvelsene du bør velge, hvordan du bør gjøre det, og ikke minst hvorfor du skal gjøre det. I tillegg svarer vi på ukens lytterspørsmål, med fire konkrete tips til øvelser du kan gjøre for å klare din første pullup. Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Følg @treningspodden på Instagram for mer inspirasjon og delta i ukens konkurranser.

Ep 31: Stillhetens råskap, spennende smoothiekonkurranse - og hva er egentlig en finisher?  

Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Nå er vi endelig tilbake etter en liten pause, og la oss introdusere dere for Siljes nye makker: Pia Seeberg!

Ep 31: Mindfulness, smoothiekonkurranse - og hva er en finisher?  

Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Nå er vi endelig tilbake etter en liten pause, og la oss introdusere dere for Siljes nye makker: Pia Seeberg!

Ep 30: Lever sunt, men fortsatt sliten?  

Vi har kommet til episode 30 (joho!) og snakker om overskudd, stress og den evig aktuelle work-life-balansen. Husk å delta i #UkensPumaUtfordring, og vinn et treningsantrekk fra vår hovedsponsor Puma!

Ep 29: Landets råeste PT-er gir oss sine beste tips  

Vi møter Funkygine, PT-Pia, Tonje Jenssen og Sølve Sundrehagen på Bislett og får deres beste tips til trappetrening, mentaltrening, den beste rumpeøvelsen og hvordan holde på motivasjonen. Følg @treningspodden på Instagram og vinn et antrekk fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 28: Finn din mestringsfølelse!  

Hver uke deler vår hovedsponsor Puma ut et antrekk til en av våre lyttere. Følg @treningspodden på Instagram og delta i #UkensPumaUtfordring!

Ep 27: Husk å trene ryggen, selv om du ikke ser den selv  

Vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke: Følg @treningspodden på Instagram og delta i #UkensPumaUtfordring! Det er ikke alle som er så ivrige på ryggtrening - kanskje fordi vi ikke ser vår egen rygg i speilet? Silje går gjennom hvorfor det er viktig å ha en sterk rygg, og ikke minst hvordan du trener den. Og så snakker vi om 3D-trening (som ikke har noe med 3D-briller å gjøre), og ukens mat er quinoa.

Ep 26: Trening i tidsklemma  

Har du ikke tid til å trene? Ikke vi heller. Men i denne episoden byr Silje på tre økter du kan få skvist inn i en hektisk uke, uten at treningen går ut over jobb eller fritid. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 25: Sterk på stuegulvet  

Hjemmetrening - hvorfor og hvordan. Følg @treningspodden på Instagram og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 24: Bakkeløp og ostesmørbrød (oh yes!)  

Bli med i vår løpegruppe, og gjennomfør Oslos Bratteste! Vi snakker om løp i motbakke, og hvordan trene seg opp til å tåle lengre strekk oppover. Ukens mat er ostesmørbrød, og ukens lytterspørsmål handler om tøyingen alle må huske - hofteleddsbøyeren. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 23: Fire spørsmål alle bør stille seg selv nå  

For å finne frem til målsetninger som holder deg motivert over tid er du nødt til å grave i hva som er viktig for deg. Og det gjør vi denne uken. Et liiite NB ved denne episoden er at lydkvaliteten ikke er helt på topp. Følg @treningspodden på Instgram og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 22: Mellommåltider og ny motivasjon  

Vi snakker om ulike metoder for å komme godt i gang med høstens trening og hvilke smarte mellommåltider vi sverger til for tiden. Følg @treningpodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma!

Ep 21: Sterk kjerne, markløft og Treningspoddens styrkeprogram  

Ferien er over, og vi gjør oss klare for å kickstarte høstens trening! Følg @treningspodden på Instagram, og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 20: Trusedilemmaer og hvordan takle treningsnedturen  

Ny sommerepisode med lytterspørsmål, for eksempel: Truse eller ikke under treningstightsen? Og hvordan takle en skadeperiode, når man styrer mot konkrete treningsmål og det eneste man vil er å fortsette å trene som man pleier? Følg @treningspodden på Instagram, og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 19: Mettende lunsj og sjekking på treningssenteret  

Vi fortsetter å svare på lytterspørsmål, for eksempel: Er det greit å barbere seg i dusjen på treningssenteret, og kan man trene når man er syk? Følg @treningspodden på Instagram og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 18: Dobbelrumpe og variert utetrening  

Her er den første av årets sommerepisoder, og vi svarer på lytternes spørsmål. Blant annet: Hvordan bli kvitt en såkalt dobbelrumpe, og stemmer det at man ikke skal gjøre inversions på yogatimene når man har mensen? God sommer, nyt ferien, kose dere med episoden, og delta i ukens utfordring og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma!

0:00/0:00
Video player is in betaClose