Treningspodden

Treningspodden

Norway

Trenger du et lite push over dørstokkmila, eller inspirasjonen til å fortsette å trene? I Treningspodden fra ShapeUp er det fokus på treningsglede og enkle, smarte tips som gjør det enklere og morsommere å trene. Dette er podkasten for jenter som vil ha en aktiv livsstil uten strenge treningsregimer og dietter. Redaktør Karine Thyness og PT Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng, og inviterer til ukens utfordring i hver episode. Utgiver: Egmont Publishing Produsent: Kaja Eide Studio: Screen Media Følg @treningspodden og @shapeupnorge, og delta i ukens utfordring.

Episodes

Ep 42: Treningsreiser, hjemmeøkter og 5 tips som gjør det lett å spise grønnsaker  

I disse mørketiden er det digg å tenke på sol og varme! Silje og Pia tar for seg alt om treningsreiser, og dreper de vanligste mytene rundt hva, for hvem, hvordan og hvorfor. I tillegg er hjemmetrening på agendaen, der det er spesielt fire ulike typer trening du med fordel kan gjøre hjemme. Adjø dørstokkmila! Og så får du fem konkrete tips som gjør det lett å spise grønnsaker hver dag!

Ep 41: Slik kickstarter du treningsåret 2017  

Nytt år, nye muligheter, men med en treningsplan og et næringsrikt kosthold som varer over tid. Det er temaet i ukas episode, der Silje og Pia snakker seg igjennom årets ShapeUp Kickstart, samt hvordan vi alle kan legge til rette for en akkurat passe sunn og frisk start på det nye året. Beastmode og overkill er såå 2016 - Treningspodden går for vaner og rutiner som funker over tid.

Ep 40: Slik trener du deg sterkere i knebøy, skrivebordtrening og tøying  

Pia og Silje svarer på lytterspørsmål: Hvordan kan man unngå skader og vondter når man sitter lenge? Hvordan trener man når man har stagnert i en øvelse? Hvordan kan man styrke grepet? Sist, men ikke minst... Er det innafor å tøye selv om man ikke er varm?

Ep. 39: Alt om 4x4-intervaller, morgentrening og dilemmaer på treningssenteret  

Silje og Pia tar for seg spørsmål fra dere lyttere - hva er greia med 4x4-intervaller? Får man bedre eller dårligere effekt av å trene på morgenen? Hvordan unngår man vond lukt i treningsklær? Treningsdilemmaer er også på agendaen. Lyd når man trener for eksempel - yey or ney? Treningspodden er sponset av Kari Traa. Følg @treningspodden på Instagram, for inspirasjon og konkurranser!

Ep 38: Kombitrening og hjemmetreningsøkt på 15 minutter  

Silje og Pia svarer på lytterspørsmål, blant annet hvordan man får motivasjon til å kombinere styrke og løping i samme økt, og hvordan man takler vond lukt i en treningssetting, både fra en selv og andre. I tillegg får du en super hjemmetreningsøkt på 15 minutter - perfekt i jula!

Ep 37: Fire tips til treningsmål som faktisk funker og verdens beste pannekaker  

I denne episoden gir Silje og Pia deg fire tips til hvordan du kan sette deg treningsmål som faktisk funker. Høyaktuelt for treningsåret 2017! I tillegg deler de hver sin oppskrift på pannekaker som er næringsrike, digge og idiotenkle!

Ep 36: Fire tips til maks effekt av gruppetrening og julas sunneste dessert: bønnebrownies!  

I denne episoden gir Pia og Silje deg tipsene du trenger for å få mest mulig effekt ut av gruppetrening. I tillegg er mat på agendaen, med oppskrift på både matmuffins og bønnebrownies - NAM!

Ep 35: Gode sportyvaner i julebordsesongen, mobilitetsmyter og sesongens beste nøttesmoothie  

I denne episoden tar Silje og Pia oss gjennom sine beste tips til å ta seg en god fest, men samtidig beholde godfølelsen, hele jula gjennom. Videre tar de for seg mobilitet fra a til å, samt vinneren av årets smoothiekonkurranse. Og du.. vet du hva en fleksiterianer er? Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Følg @treningspodden på Instagram, for inspirasjon og konkurranser!

Ep 34: Ekspertens beste treningstips mot skisesongen, søtpotetpizza og Siljes idiotenkle energikuler  

I ukas episode spør vi skiekspert Melina Magulas hvordan vi på best mulig kan forberede oss til skisesongen, uten å faktisk gå på ski. I tillegg deler vi to enkle og effektive treningsøkter, samt to av Siljes supersunne og digge oppskrifter. Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Følg @treningspodden på Instagram, for inspirasjon og konkurranser!

Ep 33: 6 tips som garantert holder deg sporty og motivert helt frem til jul  

I ukas episode gir Pia og Silje deg seks tips til hvordan og hvorfor du kan og skal bevare gode treningsrutiner helt frem til jul, selv gjennom den travle førjulskneika. Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Følg @treningspodden på Instagram for inspirasjon og konkurranser!

Ep 32: Tung styrketrening og slik klarer du din første pullup  

Vi snakker oss gjennom styrketreningens verden! Tung styrketrening er på agendaen - her er øvelsene du bør velge, hvordan du bør gjøre det, og ikke minst hvorfor du skal gjøre det. I tillegg svarer vi på ukens lytterspørsmål, med fire konkrete tips til øvelser du kan gjøre for å klare din første pullup. Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Følg @treningspodden på Instagram for mer inspirasjon og delta i ukens konkurranser.

Ep 31: Stillhetens råskap, spennende smoothiekonkurranse - og hva er egentlig en finisher?  

Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Nå er vi endelig tilbake etter en liten pause, og la oss introdusere dere for Siljes nye makker: Pia Seeberg!

Ep 31: Mindfulness, smoothiekonkurranse - og hva er en finisher?  

Treningspodden er sponset av Kari Traa og Den Lille Nøttefabrikken. Nå er vi endelig tilbake etter en liten pause, og la oss introdusere dere for Siljes nye makker: Pia Seeberg!

Ep 30: Lever sunt, men fortsatt sliten?  

Vi har kommet til episode 30 (joho!) og snakker om overskudd, stress og den evig aktuelle work-life-balansen. Husk å delta i #UkensPumaUtfordring, og vinn et treningsantrekk fra vår hovedsponsor Puma!

Ep 29: Landets råeste PT-er gir oss sine beste tips  

Vi møter Funkygine, PT-Pia, Tonje Jenssen og Sølve Sundrehagen på Bislett og får deres beste tips til trappetrening, mentaltrening, den beste rumpeøvelsen og hvordan holde på motivasjonen. Følg @treningspodden på Instagram og vinn et antrekk fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 28: Finn din mestringsfølelse!  

Hver uke deler vår hovedsponsor Puma ut et antrekk til en av våre lyttere. Følg @treningspodden på Instagram og delta i #UkensPumaUtfordring!

Ep 27: Husk å trene ryggen, selv om du ikke ser den selv  

Vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke: Følg @treningspodden på Instagram og delta i #UkensPumaUtfordring! Det er ikke alle som er så ivrige på ryggtrening - kanskje fordi vi ikke ser vår egen rygg i speilet? Silje går gjennom hvorfor det er viktig å ha en sterk rygg, og ikke minst hvordan du trener den. Og så snakker vi om 3D-trening (som ikke har noe med 3D-briller å gjøre), og ukens mat er quinoa.

Ep 26: Trening i tidsklemma  

Har du ikke tid til å trene? Ikke vi heller. Men i denne episoden byr Silje på tre økter du kan få skvist inn i en hektisk uke, uten at treningen går ut over jobb eller fritid. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 25: Sterk på stuegulvet  

Hjemmetrening - hvorfor og hvordan. Følg @treningspodden på Instagram og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 24: Bakkeløp og ostesmørbrød (oh yes!)  

Bli med i vår løpegruppe, og gjennomfør Oslos Bratteste! Vi snakker om løp i motbakke, og hvordan trene seg opp til å tåle lengre strekk oppover. Ukens mat er ostesmørbrød, og ukens lytterspørsmål handler om tøyingen alle må huske - hofteleddsbøyeren. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

0:00/0:00
Video player is in betaClose