Treningspodden

Treningspodden

Norway

Trenger du et lite push over dørstokkmila, eller inspirasjonen til å fortsette å trene? I Treningspodden fra ShapeUp er det fokus på treningsglede og enkle, smarte tips som gjør det enklere og morsommere å trene. Dette er podkasten for jenter som vil ha en aktiv livsstil uten strenge treningsregimer og dietter. Redaktør Karine Thyness og PT Silje Thorstensen er hverandres og lytternes heiagjeng, og inviterer til ukens utfordring i hver episode. Utgiver: Egmont Publishing Produsent: Kaja Eide Studio: Screen Media Følg @treningspodden og @shapeupnorge, og delta i ukens utfordring.

Episodes

Ep 30: Lever sunt, men fortsatt sliten?  

Vi har kommet til episode 30 (joho!) og snakker om overskudd, stress og den evig aktuelle work-life-balansen. Husk å delta i #UkensPumaUtfordring, og vinn et treningsantrekk fra vår hovedsponsor Puma!

Ep 29: Landets råeste PT-er gir oss sine beste tips  

Vi møter Funkygine, PT-Pia, Tonje Jenssen og Sølve Sundrehagen på Bislett og får deres beste tips til trappetrening, mentaltrening, den beste rumpeøvelsen og hvordan holde på motivasjonen. Følg @treningspodden på Instagram og vinn et antrekk fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 28: Finn din mestringsfølelse!  

Hver uke deler vår hovedsponsor Puma ut et antrekk til en av våre lyttere. Følg @treningspodden på Instagram og delta i #UkensPumaUtfordring!

Ep 27: Husk å trene ryggen, selv om du ikke ser den selv  

Vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke: Følg @treningspodden på Instagram og delta i #UkensPumaUtfordring! Det er ikke alle som er så ivrige på ryggtrening - kanskje fordi vi ikke ser vår egen rygg i speilet? Silje går gjennom hvorfor det er viktig å ha en sterk rygg, og ikke minst hvordan du trener den. Og så snakker vi om 3D-trening (som ikke har noe med 3D-briller å gjøre), og ukens mat er quinoa.

Ep 26: Trening i tidsklemma  

Har du ikke tid til å trene? Ikke vi heller. Men i denne episoden byr Silje på tre økter du kan få skvist inn i en hektisk uke, uten at treningen går ut over jobb eller fritid. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 25: Sterk på stuegulvet  

Hjemmetrening - hvorfor og hvordan. Følg @treningspodden på Instagram og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 24: Bakkeløp og ostesmørbrød (oh yes!)  

Bli med i vår løpegruppe, og gjennomfør Oslos Bratteste! Vi snakker om løp i motbakke, og hvordan trene seg opp til å tåle lengre strekk oppover. Ukens mat er ostesmørbrød, og ukens lytterspørsmål handler om tøyingen alle må huske - hofteleddsbøyeren. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 23: Fire spørsmål alle bør stille seg selv nå  

For å finne frem til målsetninger som holder deg motivert over tid er du nødt til å grave i hva som er viktig for deg. Og det gjør vi denne uken. Et liiite NB ved denne episoden er at lydkvaliteten ikke er helt på topp. Følg @treningspodden på Instgram og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 22: Mellommåltider og ny motivasjon  

Vi snakker om ulike metoder for å komme godt i gang med høstens trening og hvilke smarte mellommåltider vi sverger til for tiden. Følg @treningpodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma!

Ep 21: Sterk kjerne, markløft og Treningspoddens styrkeprogram  

Ferien er over, og vi gjør oss klare for å kickstarte høstens trening! Følg @treningspodden på Instagram, og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 20: Trusedilemmaer og hvordan takle treningsnedturen  

Ny sommerepisode med lytterspørsmål, for eksempel: Truse eller ikke under treningstightsen? Og hvordan takle en skadeperiode, når man styrer mot konkrete treningsmål og det eneste man vil er å fortsette å trene som man pleier? Følg @treningspodden på Instagram, og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 19: Mettende lunsj og sjekking på treningssenteret  

Vi fortsetter å svare på lytterspørsmål, for eksempel: Er det greit å barbere seg i dusjen på treningssenteret, og kan man trene når man er syk? Følg @treningspodden på Instagram og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 18: Dobbelrumpe og variert utetrening  

Her er den første av årets sommerepisoder, og vi svarer på lytternes spørsmål. Blant annet: Hvordan bli kvitt en såkalt dobbelrumpe, og stemmer det at man ikke skal gjøre inversions på yogatimene når man har mensen? God sommer, nyt ferien, kose dere med episoden, og delta i ukens utfordring og vinn klær fra vår hovedsponsor Puma!

Ep 17: Dietter, desserter og knebøy  

Følg @treningspodden på Instagram og vinn et nytt treningsantrekk fra vår hovedsponsor Puma hver uke.

Ep 16: Ukomfortabel på treningssenteret, grønnkål og endorfinrus  

Noe av det beste med å trene er alt det som skjer med hodet - vi blir skjerpa, glade, mer selvsikre og avslappede. Men ikke alle føler seg komfortable på treningssenteret. Ikke alltid vi, heller. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 15: PMS, ferietrening og powersmoothie  

Motsetningene møtes når Karine har PMS og Silje er høy på livet. I denne episoden prater vi om hvordan man kan planlegge årets ferietrening - på hytta, i syden eller hjemme. Vi deler våre favorittsmoothier, og ukens utfordring skal få oss opp om morgenen. Følg @treningspodden på Instagram, og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 14: Motivasjon til å trene over tid  

Ukens episode spilles inn på ShapeUp Weekend på Geilo, og vi får besøk av Kristin Birkelund på hotellrommet vårt. Hun forteller om de seks punktene som har vært viktige for henne for å holde på treningsmotivasjonen over tid. Følg @treningspodden på Instagram, og delta i #UkensPumaUtfordring. Da kan du vinne et nytt treningsantrekk fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Effektive miniøkter når man egentlig ikke har tid til å trene  

Det kan være utfordrende å finne tid til å trene, og nå har mange av oss hektiske kalendere før ferien kicker inn. Vi prater om effektive miniøkter, og hvordan skape tid og rom for trening - tross en crazy timeplan. Ukens lytter er nysgjerrig på gruppetrening og hvordan komme i gang med det, vi gir våre beste avokado-oppskrifter, og ukens utfordring er en miniøkt fra Silje som alle kan få til. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 12: Hodet i bikiniform og hvordan pushe seg selv på trening  

I denne episoden snakker vi om tankene som kan treffe oss i det bikinien skal på for første gang på lenge. Ukens lytterspørsmål handler om hvordan man klarer å pushe seg selv og gi det lille ekstra når det begynner gjøre vondt, og ukens mat er kjøttfri middag. Følg @treningspodden på Instagram og vinn treningsklær fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

Ep 11: Snarveien til bedre selvtillit + sunn grill  

Power posing gir umiddelbart følelsen av selvsikkerhet, og er rett og slett et så enkelt og effektivt triks at det er for bra til å ikke brukes. To minutter kan gjøre stor forskjell! Ukens mat er sunn grillmat, og ukens lytterspørsmål handler om hvordan man kan unngå å sammenligne seg med alle andre. Følg @treningspodden å Instagram og vinn premie fra vår hovedsponsor Puma hver uke!

0:00/0:00
Video player is in betaClose