Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen

Finland

Tuija Pehkonen keskustelee vieraidensa kanssa mistäpä muusta kuin heistä itsestään. Nyt on aika kurkistaa pintaa syvemmälle ja otsikoiden taakse ja tarkastella, millaisia tarinoita löytyy kulissien takaa. Omakuva, radion selfie, sitä tämä ohjelma on. Keskiviikkoisin kello 13.

Episodes

Tuija Pehkonen: Vieraana Roope Salminen: 22.06.2016 14.10  

Taiteilijaperheen poika, kulttuurialan yrittäjä, kahdeksanhenkisen yhtyeen keulakuva, juontaja, viihdyttäjä, näyttelijä ja mitä kaikkea vielä. Viime vuonna todellisen läpimurron viihdetaivaalle tehnyt 27-vuotias Roope Salminen on ehtinyt jo enemmän kuin moni koko elämässään, mutta miten tähän pisteeseen on tultu?

Tuija Pehkonen: Vieraana Timo Soini: 15.06.2016 14.10  

Ulkoministeri Timo Soini herättää suuria tunteita. Mutta miltä miehestä itsestä tuntuu olla arvioinnin ja arvostelun kohteena? Ja mistä ministerin puhetaito oikein on perujaan?

Tuija Pehkonen: Vieraana Mikael Forssell: 08.06.2016 13.03  

Yli 80 A-maaottelua pelannut Mikael Forssell on palannut taas HJK:n riveihin. Miltä elämä Suomessa maailmalla vietettyjen vuosien jälkeen maistuu? Entä miten isyys muuttanut Miklun arkea ja arvomaailmaa?

Tuija Pehkonen: Vieraana Tarja Halonen: 01.06.2016 14.10  

Presidentti Halonen on ollut uranuurtaja Suomessa. Paitsi että hän on ensimmäinen nainen valtion päämiehenä, on hän myös ensimmäinen nainen SAK:n juristina, ulkoministerinä ja oikeusministerinä. Rouva presidentti osallisuu edelleen aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun ja on tunnettu kestävän kehityksen puolestapuhuja. Mutta millaista on presidentin arki nykyään? Entä miten yönsä saa nukuttua, kun virkansa puolesta on tekemisissä oikeasti isojen asioiden kanssa?

Tuija Pehkonen: Vieraana Jere Karalahti: 25.05.2016 14.10  

Entinen paha poika, jääkiekkoilija ja juuri pienen pojan isäksi tullut Jere Karalahti mukana vieraana. Katuuko mies mitään? Entä mahtaako Jere lässyttää vauvapuhetta uudelle perheenjäsenelleen?

Tuija Pehkonen: Vieraana Krista Kosonen: 18.05.2016 13.03  

Yksi Suomen menestyneimmistä näyttelijöistä, niin draamaan kuin komediankin puolella uskottavaa jälkeä tehnyt Krista Kosonen on ollut otsikoissa myös mielipiteistään. Mutta millaisista asioista juuri äidiksi tullut näyttelijä haluaa puhua ja mihin vaikuttaa? Entä miten Krista suhtautuu ikään?

Tuija Pehkonen: Vieraana Sara Maria Forsberg: 11.05.2016 13.03  

Kielinaisena maailmaa valloittamaan lähtenyt SAARA eli Sara Maria Forsberg on päätynyt muutamassa vuodessa Pietarsaaresta Losiin. Tässä ajassa hän on ehtinyt tehdä musiikkia, Star Wars -elokuvaa ja projekteja, joista moni maailmantähti vain haaveilee. Miten kaikki oikeastaan tapahtui ja onko Saaran pää pysynyt menossa mukana? Miltä menestys tuntuu ja pelottaako sen loppuminen?

Tuija Pehkonen: Vieraana Arman Alizad: 04.05.2016 13.03  

Seikkailija, Kultainen Venla-voittaja, räävitön somettaja ja kansanmies Arman Alizad vieraana tarinoimassa. Millaisia muistoja miehellä on Iranista? Entä miten aiemmin kapeakatseisesta miehestä tuli kansan vähemmistön äänellä puhuva supersuosittu tv-tähti?

Tuija Pehkonen: Vieraana Elastinen: 27.04.2016 14.10  

Fintelligens teki aikoinaan Elastisesta ja Iso H:sta suomiräpin pioneereja, mutta miltä maailma näyttää nyt, yli 15 vuotta myöhemmin? Miten paljon eri mainoskampanjoissakin näkyvästi esiintyneessä Elastisessa on bisnesmiestä? Entä milloin artistin ja Kimmon rooleja on vaikea erottaa?

Tuija Pehkonen: Vieraana Paola Suhonen: 20.04.2016 14.10  

Ivana Helsinki -vaatemerkki oli ensimmäinen pohjoismainen yritys, joka on valittu Pariisin muotiviikon päänäytöksiin ja New Yorkin muotiviikkojen viralliseen näytöskalenteriin. Nyttemmin menestystä on merkin perustajalle, Paola Suhoselle tullut oman vaatemerkin lisäksi myös monista muista suunnitteluprojekteista. Tutuksi ovat tulleet mm. Coca Cola, Google, Nanso ja Valio. Paolan viimeisin projekti on hotelli-ilmeen uudistus. Perheyrityksessä lapsuudestaan saakka työskennellyt Paola on myöntänyt itsekin, että välillä kuohuu vähän liiaksikin. Mutta millainen räiskyvä nainen löytyy suunnittelun takaa?

Tuija Pehkonen: Vieraana Antti Tuisku: 13.04.2016 14.17  

Suomen suosituimpiin poppareihin lukeutuva Antti Tuisku piti hengähdystauon ja palasi viime vuonna entistä ehompana ja täysin uudistuneena takaisin. Idols-tähdestä olikin tullut räävitön, rohkea artisti. Enää faneja ei nolota ihailla Tuiskua. Miten tuo kaikki tapahtui ja miten koulukiusatusta pojasta kasvoi koko kansan peto?

Tuija Pehkonen: Vieraana Kiira Korpi: 06.04.2016 13.03  

Viime vuonna kilpauransa päättänyt Kiira Korpi nähdään tänä keväänä UIT:n revyyssä. Kuinka epämukavuusalueelle hän joutuu astuessaan teatterilavalle? Miltä tuntuu tulla roolimalliksi 17vuotiaana? Onko urheilijan identiteetti ja jatkuva täydellistydentavoittelu poistunut Korvesta? Entä mitä Kiira nyt toivoo elämältään?

Tuija Pehkonen: Vieraana Veikka Gustafsson: 30.03.2016 13.00  

Kaikki 14 yli kasitonnista vuorenhuippua ilman lisähappea valloittanut Veikka Gustafsson vieraana. Miltä äärimmäiset reissut tuntuvat ja miltä ne näyttävät nyt, vuosia myöhemmin, perhellisen miehen näkökulmasta?

Tuija Pehkonen: Vieraana Irja Askola: 23.03.2016 14.30  

Suomen ensimmäinen naispiispa, vahvojen mielipiteiden nainen, Irja Askola saapuu Tuijan vieraaksi. Näkeekö Irja tämän hetken Suomessa toivoa vai kaaosta? Ja mistä piispa löytää rohkeutta taistella välillä omiaankin vastaan puolustaessaan homoseksuaalien oikeuksia?

Tuija Pehkonen: Vieraana Sami Hedberg: 16.03.2016 14.30  

Tällä kertaa Tuija Pehkosen vieraana on viime vuonna maailmanennätyksen 365:llä keikalla tehtaillut Sami Hedberg. Miksi ihmeessä hän tähän yritykseen halusikaan lähteä? Entä millainen mies Suomen hauskin kaveri on kotonaan vaimon kanssa?

Tuija Pehkonen: Vieraana Eva Wahlström: 09.03.2016 14.15  

Suomen menestynein naisnyrkkeilijä Eva Wahlström puolustaa maailmanmestaruuttaan ensi torstaina 18.3. Mitä kehässä tapahtuu Evan päässä? Miten kiltteys ja kehässä vastustajan tajuttomaksi lyövän nyrkkeilijän rooli sopivat yhteen? Ja millainen pikku-Eva aikanaan olikaan?

Tuija Pehkonen: Vieraana Samu Haber: 02.03.2016 14.10  

Sunrise Avenuen solisti Samu Haber on yksi kotimaisen vientimusiikin konkareista ja ehdottomista kärkinimistä. Haberin tarina ei ole ihan se tavallisin. Millainen on ollut matka yhdeksi Saksan fanitetuimmsta tähdistä? Ja miltä tuntuu ihan pian lähestyvä neljänkympin rajapyykki?

Tuija Pehkonen: Vieraana Anssi Kela: 24.02.2016 14.05  

Anssi Kela on nähnyt pitkällä urallaan nousut ja laskut, ollut mukana Vain elämää -ohjelmassa, kirjoittanut kirjoja, kiertänyt Suomen kaikki keikkalavat. Myös yhteiskunnallisessa keskustelussa aktivoituneessa miehessä taitaa myös olla vähän maailmanparantajan vikaa. Mutta kuinka synkkä mies mustanpuhuvien vaatteiden alta paljastuu? Miksei Kela koskaan puhu perheestään?

Tuija Pehkonen: Vieraana Antti Reini: 17.02.2016 14.10  

Niin Suomessa kuin ulkomailla menestyksekästä uraa luonut Antti Reini on erityisesti suomalaisille tuttu Vareksen roolistaan. Mutta mitä hankalaksi haastateltavaksi tituleeratty näyttelijä-muusikko ajattelee hurjasta nuoruudestaan tai miten hän aikoo seuraavaksi koetella rajojaan?

Tuija Pehkonen: Vieraana Antti Kaikkonen: 10.02.2016 13.00  

Keskustan kansanedustaja Antti Kaikkosesta tuli koko kansan nallekarhu Tanssii Tähtien Kanssa -kisan myötä. Sen jälkeen mies koki julkisuuden toisen puolen vaalirahakohun myötä. Millaisia ajatuksia nuo ajat herättävät Kaikkosessa nyt? Entä millaista on arki kahden jaloissa pyörivän pikkuisen kanssa? Ja ottavatko aviopari Satu Taiveaho - Antti Kaikkonen yhteen poliittisista asioista?

0:00/0:00
Video player is in betaClose