Tumrazzia Podcast

Tumrazzia Podcast

Sweden

AIK Podcast www.tumrazzia.se

Episodes

Tumrazzia s01e21  

Panelen har efter matchen mot BK Häcken samlats för att prata igenom chocken av att Linkan fick lämna Nationalarenan på bra humör (!) Jacke och Linkan försöker återberätta matchen för Lindskog som höll sig borta den här gången. Något som spårar ur på de mest konstiga sidospår. Vår hjälte (ironi) Miiko hittar in som veckans Hamrén, vi surrar grillning och sen gör ”så mycket sämre” comeback!

Tumrazzia s01e20  

Linkan är tillbaka från sin omtalade (nåja) Polenturné och direkt tappar AIK poäng och spelar crap igen! Panelen är dock snacksalig, försöker gå tillbaka i minnet ända till Helsingborgsmatchen vilken Linkan upplevde på ett judiskt sätt och som Jacke verkar ha förträngt helt. Matchen mot Mjällby dissekeras och givetvis har det inte undgått panelen vad tönten sysslat med den här veckan. Ett jävla kackel i studion och stundtals spårar det ur fullständigt!

Tumrazzia S01E19  

Tumrazzia is back! Linkan befann sig i Polen på semester (det var ju ett jävla ställe att åka på semester till!) så Lindskog och Jacke har spelat in programmet själva denna vecka!

Det blir snack om den sköna segern mot BP och pukkisnakki gör comeback! HIF-matchen nämns inte då programmet spelades in innan den matchen och Linkan inte behagade lägga upp programmet från Polen. 

Tumrazzia s01e18  

Panelen går återigen på knäna p.g.a av AIK:s krackelering i spelet. Två matcher har spelats sen sist vi hördes. Tre poäng borta mot Öster hämtades hem och sen det förhatliga kryzzet mot skitdif. Maskineriet har dock fått in en rejäl skopa grus och panelen försöker reda ut vad som är problemet! Vi saknar och imponeras av Kenny Pavey (hjälte!) som fick spela en av sin karriärs svåraste matcher mot AIK. Mitt i försommaren belyser vi lite damhockey. Det blir givetvis veckans Hamrén och Tjerna och vi avslutar med ett gästspel i "så mycket sämre" (!)

Tumrazzia #27  

Det här är avsnitt 27. Vi kommer aldrig mer att spela in avsnitt 27 efter det här varken i denna eller i kommande säsonger av Tumrazzia. Vi försöker prata om det tragiska som drabbade Ivans familj, AIK och hela fotbollssverige. Vi försöker sätta ord på känslorna när det gått en tid efter Ivans bortgång vilket inte är det lättaste.

Tumrazzia s01e17 del1  

Ny prominent gäst i Tumrazzia. Från AIK Media har vi plockat in Christoffer Bodin, nya medieansvarige i AIK Fotboll som bjuder på sig själv och vi pratar allt från Sverigehatande kanadensiska TV-profiler till hur starstruck Bodin känner sig när han hänger med panelen. Mycket hockeyprat blir det då Bodin även jobbar med AIK Hockey. Allesammans slickar såren efter söndagens miserabla poängtapp och försöker dela ut tummar och långfinger till höger och vänster och vi avslutar med att såga statsministern(!) Eftersom vi babblar i munnen på varandra hela tiden har vi nödgats dela upp programmet i två delar.

Tumrazzia s01e17 del2  

Andra delen av "Rumptazzia" med Christoffer Bodin

Tumrazzia s01e16  

Panelen har i denna episod lyckats misstajma sitt alkholbruk till den milda grad att den högljudde är svårt bakfull, medans den bittre och diplomaten är mer taggade för lördagkvällen. Jacke har släpat in hela sitt Entourage i studion, panelen försöker röna ut hur linjedomarhelvetet ska straffas på lämpligast sätt och det är kort och gott en oklippt rappakalja i studion i förkrökets tecken!

Tumrazzia s01e15 del1  

Panelen har till detta avsnitt bjudit in AIK Fotbolls VD Thomas Edselius som bjuder panelen på ett öppenhjärtigt samtal. Det avhandlas allt ifrån hans bakgrund och hur han kom till AIK till resan AIK gjort sedan han tillträdde. Mycket prat om nya arenan och arbetet till hur vi får det så bra som är möjligt. Största problemet AIK hade i premiären var faktiskt var man skulle parkera alla barnvagnar (!) Expressen får sig en påtalning om att de klev över gränsen i efterdyningarna av Uppdrag Granskning. Avsnittet avslutas med en EXKLUSIV NYHET som Tumrazzia är först med.

Stort tack till Thomas Edselius som ställde upp! 

Tumrazzia s01e15 del2  

Andra delen specialprogrammet med Thomas Edselius.

Tumrazzia s01e14  

Panelen är djupt bitter efter det monumentala anti-klimaxet i premiären på Nationalarenan. Vi prövar något nytt denna vecka då vi lägger upp programmet HELT OKLIPPT! Återstår att se hur det mottages av vår publik. Vi går igenom premiären och vad det var som gick fel och vad som ändå var ljuspunkter. Vi listar ett flertal Hamrén och Tjerna. Sen försöker vi blicka framåt mot Åtvidaberg kommande helg.

Tumrazzia s01e13  

Panelen är precis hemkommen från Borås och försöker reda ut vad som egentligen hände på resan. Hur mycket dracks det och minns vi egentligen någonting från matchen? Vi minns tidigare Elfsborgsmatcher och blickar framåt mot hemmapremiären. Vinnaren i tävlingen presenteras, stort grattis till dig! Limewood berättar om obskyra försäsongsläger för skit-dif och givetvis dammar vi av veckans Tjerna och Hamrén. Panelen lider av svårt halsont varpå veckans "Så mycket sämre" skjuts upp en vecka till tyvärr.

Tumrazzia s01e12  

Panelen är precis hemkommen från DSA med en positiv känsla efter Sam Lundholms (som inte är såååå ung) avgörande mål i slutet av matchen. Det diskuteras även gardiner(!) och ljudet på DSA. Hockeyn avhandlas där vi belyser Damernas SM-Guld (RESPEKT!) och att Sampa har kritat på för tre säsonger! Linkan får befogad skit efter att ha klätt sig som en f.d kidnappad göteborgare, Jacke berättar om sitt dejtande och det avslutas med en riktig Cliffhanger!

Tumrazzia s01e11  

Panelen är på marginellt bättre humör denna vecka efter att fotbollsgrabbarna besegrade chipsbrännarna från Södertälje. Vi går igenom vilken startelva vi vill se i premiären, Jacke kan inte slita sig från Candy Crush, skönaste och värsta borta-arenorna tas upp ned några "intressanta" anekdoter. Som vanligt listar panelen veckans Hamrén och Tjerna och det är kort och gott ett jävla surr i studion!

Tumrazzia s01e10  

P.g.a visst haveri med vårt ljudprogram släpps det tionde programmet lite sent. Panelen är lite (mycket!) moloken efter AIK:s patetiska "insats" nere i Göteborg mot Örgryte. Det görs även ett försök till att summera hockeysäsongen. Ljudet håller tyvärr lite halvdassig kvalité p.g.a problemet med ljudprogrammet. Men nästa vecka - då jävlar! Så mycket sämre gör comeback och det var inte särskilt svårt att utse veckans Hamrén.

Tumrazzia s01e09  

Panelen är lite brandskattad detta program då Linkan låg hemma sjuk i en vedervärdig mancold han ådrog sig under en hård skidresa till norrländska fjällmarkena! Lindskog och Jacke dissekerar cupförlusten mot Halmstad och avhandlar kort säsongsavslutningen i hockeyn. Det blir svart kampansjsurr inför flytten in till DSA. Som vanligt avhandlas veckans Hamrén och Tjerna och det bli en ny tävling! Så mycket sämre har grävt i arkivet den här veckan där den frånvarande medlemmen skäligen blir nerplockad på jorden!

Tumrazzia s01e08  

Tumrazzia, denna oerhörda succé, rullar vidare med sitt åttonde program! Vi lägger tyngdpunkten på hockeyn återigen där vi diskuterar 60%, tränarfrågan till nästa säsong och att vi äter upp avståndet till Brynäs mer och mer. Petningen av Jensen rajerar panelen om utan att egentligen ha en aning om nånting! Det görs ett tappert försök att summera fotbollens försäsongsläger och vinnaren av senaste tävlingen avslöjas innan programmet avslutas ned att "så mycket sämre" gör en efterlängtad comeback!

Tumrazzia s01e07  

I Tumrazzias sjunde avsnitt har vi bjudit in den f.d målvaktshjälten Christopher Heino Lindberg som fick avsluta sin karriär på tok för tidigt p.g.a efterhängsna skadebekymmer. Han pratar öppenhjärtligt om sin hockeykarriär och hans nya karriär som musiker. Han bjuder på livemusik i form av b-spåret från sin nysläppta singel. Programmet är inspelning nummer två. Den första intervjun med Heino lyckades vi med den oerhörda prestationen att inte spela in en enda sekund! Veckans Hamrén och Tjerna bjuds det givetvis på!

Tumrazzia s01e06  

Tumrazzia levererar sitt första specialprogram! Vi befinner oss på Johanneshovs Isstadion och spelar in veckans program! Patric Blomdahl och Joakim Nordström från AIK Hockey gästar Tumrazzia och pratar JVM-guld, Thriathlon, Darin-skivor(!), slutspel, tacklingar, skit-dif och Blomdahl får en uppmaning från valda delar av Panelen. Fotbollen får lite stå tillbaka under veckan och i veckans "så mycket sämre" sparkar vi på den som ligger - d.v.s bajen!

Tumrazzia s01e05  

Säsongens bästa (?) hockeyvecka avhandlas i det senaste programmet av Tumrazzia där tyngpunkten ligger på hockeyn. Vågar Panelen drömma om slutspel nu? 7 av 9 poäng anser Panelen vara godkänt, undantaget Linkan som får sitta med skämskudden, då han under föregående vecka haft smashläget nummer ett att påtala för den ständigt återkommande Josefsson vad han egentligen tycker om hans numer legendariska frisyr.

Länsförsäkringar får sig en skopa, Bajen garvas det friskt åt och det är allmänt kaos i studion när det femte programmet produceras!

0:00/0:00
Video player is in betaClose