Turisterna

Turisterna

Sweden

En resepodd av och med André Brorsson och Nicole Eklund.

Episodes

Avsnitt 6 - Packad och klar  

Ett gott och blandat-avsnitt som handlar lite mer om de stundande resorna till Berlin och Lissabon. Dessutom: språkkunnighet, minibar vs balkong (eller båda?), användbara gadgets på resan samt hur man uppnår den fulländande packningen. God lyssning!

Avsnitt 5 - Lissabon  

Vi är tillbaka efter en veckas uppehåll! Stort genombrott på charter-fronten samt en djuplodande och oerhört kunnig analys av resefilmerna "Hector and the Pursuit of Happiness" och "Eat, Prey Love." Dessutom: ett kort stickspår om lokalsinne.

Avsnitt 4 - En nyans av blöthet  

Ett flummigt och lite fnittrigt måndagsavsnitt. Vi pratar charter-uppdatering, en förestående weekend i Uppsala, hurvida det finns kullerstenar någon annanstans än i Skåne, flyg vs. tåg och motviljan till museum. Plus: hip Brooklyn-bo hyr ut skoj-igloo på Airbnb för 200 dollar.

Avsnitt 3 - Köpenhamn  

Tredje avsnittet av resepodden Turisterna! Om charterbesvikelser, världens mysigaste trädkoja, Köpenhamn och ganska mycket rants om gränskontrollerna mellan Sverige och Danmark. Dessutom: charter-uppdatering!

Avsnitt 2 - New York  

Det andra avsnittet av rese-podden "Turisterna". Vi pratar sunkig flyplanskaffe, namn på djurburar, turbulens, hatkärleken till New York samt kärleken till pizza. Vi fortsätter även att prata om sommarens charter. Avsnittet gjordes av André Brorsson och Nicole Eklund. Följ oss gärna på Facebook! https://www.facebook.com/TuristernaPodcast/

Avsnitt 1 - Berlin  

Första avsnittet av rese-podcasten Turisterna med André Brorsson och Nicole Eklund. Vi pratar Berlin, äventyrlighet, lokalsinne, rädslor för det okända och oändliga valmöjligheter. Dessutom det återkommande segmentet "sommarens charterresa".

0:00/0:00
Video player is in betaClose