TV 2 - Premier League-podcast

TV 2 - Premier League-podcast

Norway

Podcast by TV 2 Sporten

Episodes

Kan man utrope ligafavoritt nå?  

I dagens episode har Kasper med seg Rasmus Wold og Petter Myhre. De prater om Manchester-lagenes posisjon i Premier League, samt alle de andre topplagene. Det deles ut blomster, kaktuser og ukens fun facts.

Tidenes raskeste managersparkinger!  

Kasper, Knut Espen Svegaarden og Eivind Bisgaard Sundet snakker om runden som var, med managerdiskusjoner, Europacup i midtuka og selvsagt de morsomste funfactsene.

Premier League er endelig tilbake!  

Helge Petter Kalleklev og Espen Ween snakker om Wayne Rooney, Harry Kane og Liverpool´s rekordgutt Ben Woodburn. I tillegg til Premier League som endelig er tilbake!

Snart Deadline Day  

Erik Thorstvedt og Marius Skjelbæk snakker om runden som var, vakten som anmeldte Aguero og Arsène Wenger. I tillegg til nært forestående Deadline Day

Fotballkultur og voodoo  

Helene Olafsen forteller sine beste historier fra ti fantastiske dager i England, mens Simen Stamsø Møller hyller Rooney, Manchester-lagene og slakter Wenger-bytte

Premier League er i gang  

Simen Stamsø Møller forsvarer Jonjo Shelvey, og Freddy dos Santos forteller om Premier League-tilbudet han fikk, men aldri hørte om!

Premiere! Forventninger til PL-sesongen med Kasper, Erik T. og Simen  

Kasper Wikestad ønsker velkommen til historisk podcast - TV 2 Sportens første rendyrkede PL-pod! Med seg på laget har han Erik Thorstvedt og Simen Stamsø-Møller for å prate om forventningene til den nært forestående sesongen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose