TV-seriepodden

TV-seriepodden

Sweden

Vi kastar dig in i TV-seriernas förtrollade värld! Vi diskuterar aktuella serier som till exempel Game of thrones, Girls, House of cards - vänder upp och ner på avsnitt och karaktärer, grottar ner oss i detaljer och spekulerar om seriens utveckling. En podd av PP3-redaktionen för dig som älskar ser

Episodes

1. "All I ever wanted"  

Välkommen till Girlspodden där vi följer säsong 6 av HBO:s serie Girls. Varje tisdag analyserar vi veckans avsnitt, djupdyker & analyserar som aldrig förr. Hör gärna av dig med tankar & funderingar! Välkommen till Girlspodden där vi följer säsong 6 av HBO:s serie Girls. Varje tisdag analyserar vi veckans avsnitt, djupdyker & analyserar som aldrig förr. Hör gärna av dig med tankar & funderingar!

64. Westworld säsongsfinal  

Det är dags för säsongsfinal och det blir avslöjanden så det bara smäller av det. Absolut ett godkänt avslut på en godkänd serie! Det är dags för säsongsfinal och det blir avslöjanden så det bara smäller av det. Absolut ett godkänt avslut på en godkänd serie!

63. Westworld avsnitt 9  

Sååå....stort avslöjande ändå! Vi pratar självklart om avslöjandet kring Bernard. Vi pratar om Dolores och hennes inälvor, var är Elsie? Vad kokar Maeve och Hector ihop? så bernard är arnold. Sååå....stort avslöjande ändå! Vi pratar självklart om avslöjandet kring Bernard. Vi pratar om Dolores och hennes inälvor, var är Elsie? Vad kokar Maeve och Hector ihop? så bernard är arnold.

62. Westworld avsnitt 8  

Vi fortsätter med att följa Westworld som aldrig förr. Vi fokuserar på tidslinjen med "The Man In Black" och den med i Dolores. Enjoy

61. Westworld avsnitt 7  

Den stora frågan är: what door? Är det så nu att den här parallella tidsteorin stämmer? Verkar så. Vi diskuterar även actionscenerna, är de inte lite tråkiga? Den stora frågan är: what door? Är det så nu att den här parallella tidsteorin stämmer? Verkar så. Vi diskuterar även actionscenerna, är de inte lite tråkiga?

60. Westworld avsnitt 6  

Vi följer serien Westworld som är inne på sitt sjätte avsnitt och vi lägger väldigt mycket tid på att gå igenom "the 2 time line theory".

59. Westworld avsnitt 5  

Vi fortsätter nysta i Westworld och alla dess klurigheter. Det blir en utforskning av nakenhet i serien, fågelplotten och Dolores existens, bland annat. Vi fortsätter nysta i Westworld och alla dess klurigheter. Det blir en utforskning av nakenhet i serien, fågelplotten och Dolores existens, bland annat.

58. Westworld avsnitt 4  

Vi fortsätter att försöka reda ut denna ganska komplicerade serie, mycket frågor väcks hela tiden. Varför förstörde "värden" sig själv? Vad är labyrinten? Vi reder ut så gott vi kan. Vi fortsätter att försöka reda ut denna ganska komplicerade serie, mycket frågor väcks hela tiden. Varför förstörde "värden" sig själv? Vad är labyrinten? Vi reder ut så gott vi kan.

57. Westworld avsnitt 3  

Vi fortsätter med vårt Westworldpoddande. Vi börjar förstå vad hostarna är och gör. Vi pratar om Bernards relation med Dolores, om kläderna, och om Arnolds död. Vi fortsätter med vårt Westworldpoddande. Vi börjar förstå vad hostarna är och gör. Vi pratar om Bernards relation med Dolores, om kläderna, och om Arnolds död.

56. Westworld  

Vi är tillbaka! Nu kommer vi att följa en serie i taget och först ut är WestWorld. I dagens avsnitt betar vi igenom de tre första avsnitten på den första säsongen. Enjoy, för det ska minsann vi göra!

55. Game of Thrones S06E04  

Sara och PP3s egna researcher Melody Lovelin pratar om det senaste Game of Thrones-avsnittet.

54. RuPauls Drag Race  

Äntligen är det dags att prata RuPauls Drag Race! Vi kollar läget inför finalen av säsong 8 och Det gör vi med den självutnämnda (eller kanske Linneautnämnda) RuPaulsexperten Palmer Lydebrant. Linnéa och tv-mannen Palmer Lydebrant levererar en lägesrapport från 8:e säsongen.

53. Game of Thrones S06E01  

Dagen äro kommen - Game of Thrones är tillbaka! Vi pratar med Helena Sandahl som är GoT-nörd om första avsnittet!

52. Girls S05E09-10  

SÄSONGSAVSLUTNING! Avslutas serien värdigt? Det diskuterar vi!

51. Girls S05E08  

Girls avsnittet får Linnea att se rött! Varför? För hon tycker att det märks att det inte är Lena som skrivit det. Håller ni med? Lyssna och tyck gärna till.

50. Girls S05E07  

Det blir en jäkla snackis om att Hanna visar sin vajayjay. Känsliga lyssnare varnas!

49. Girls S05E06  

Vi fortsätter med att följa Girls och det är ett minst sagt händelserikt avsnitt!

48. Girls S05E05  

Vi fortsätter som vanligt följa serien Girls.

#47. Girls S05E04  

Vi kan ju inte skriva här vad vi pratar om, vi kanske råkar spoila....

#46. Girls S05E03  

Linnea Wikblad och Sara Kinberg pratar om det senaste avsnittet av serien Girls. Linnea Wikblad och Sara Kinberg pratar om det senaste avsnittet av serien Girls.

0:00/0:00
Video player is in betaClose