TV-seriepodden

TV-seriepodden

Sweden

Vi kastar dig in i TV-seriernas förtrollade värld! Vi diskuterar aktuella serier som till exempel Game of thrones, Girls, House of cards - vänder upp och ner på avsnitt och karaktärer, grottar ner oss i detaljer och spekulerar om seriens utveckling. En podd av PP3-redaktionen för dig som älskar ser

Episodes

6. "Full disclosure"  

Kommer Jessa och Hannah någon gång bli vänner igen? Veckans avsnitt ger inte mycket hopp. Fast, den stora frågan som väcks gäller ändå Hannah och Adam...finns det chans? Och Robyn? Kul! Kommer Jessa och Hannah någon gång bli vänner igen? Veckans avsnitt ger inte mycket hopp. Fast, den stora frågan som väcks gäller ändå Hannah och Adam...finns det chans? Och Robyn? Kul!

6. "Full disclosure"  

Hur kommer det gå med Jessa och Hannah egentligen? Är deras vänskap förlorad? Det är DOCK inte det största frågetecknet, det är ju utan tvekan om Adam och Hannah kommer att bli tillsammans? Och Robyn!

5. "Gummies"  

Hannah berättar för sin mamma om den stor nyheten. Elijah råkar får reda på det och det blir...en jävligt stark scen. Jessa och Adam fortsätter med hans film men de är nog inte riktigt på samma boll.

4. "Painful Evacuation"  

I veckans avsnitt är vi, tyvärr får man ändå säga, tillbaka i den lite grådassiga vardagen. Men vad kan man vänta sig efter förra veckans episka historia. Så förtrösta ej, vi går igenom allt!

3. "American Bitch"  

Veckans Girlsavsnitt utses till det bästa avsnittet någonsin. Vi grät och skrattade om vartannat. Det finns så extremt mycket att prata om, lärarhistorien, Chuck Palmer, att man får se penis osv. Veckans Girlsavsnitt utses till det bästa avsnittet någonsin. Vi grät och skrattade om vartannat. Hannahs och Chucks dialoger och hur scenerna är uppbyggda för att vi ska tänka till ÄR så bra, och jobbigt. Och..man får se penis.

2. "Hostage Situation"  

Ny vecka, nytt avsnitt! Det är inte riktigt lika mycket knnnn men avsevärt mycket fler konflikter. Marnie och Hannah kommer ännu närmare varandra medans Shoshanna och Jessas vänskap krackelerar.

1. "All I ever wanted"  

Välkommen till Girlspodden där vi följer säsong 6 av HBO:s serie Girls. Varje tisdag analyserar vi veckans avsnitt, djupdyker & analyserar som aldrig förr. Hör gärna av dig med tankar & funderingar! Välkommen till Girlspodden där vi följer säsong 6 av HBO:s serie Girls. Varje tisdag analyserar vi veckans avsnitt, djupdyker & analyserar som aldrig förr. Hör gärna av dig med tankar & funderingar!

64. Westworld säsongsfinal  

Det är dags för säsongsfinal och det blir avslöjanden så det bara smäller av det. Absolut ett godkänt avslut på en godkänd serie! Det är dags för säsongsfinal och det blir avslöjanden så det bara smäller av det. Absolut ett godkänt avslut på en godkänd serie!

63. Westworld avsnitt 9  

Sååå....stort avslöjande ändå! Vi pratar självklart om avslöjandet kring Bernard. Vi pratar om Dolores och hennes inälvor, var är Elsie? Vad kokar Maeve och Hector ihop? så bernard är arnold. Sååå....stort avslöjande ändå! Vi pratar självklart om avslöjandet kring Bernard. Vi pratar om Dolores och hennes inälvor, var är Elsie? Vad kokar Maeve och Hector ihop? så bernard är arnold.

62. Westworld avsnitt 8  

Vi fortsätter med att följa Westworld som aldrig förr. Vi fokuserar på tidslinjen med "The Man In Black" och den med i Dolores. Enjoy

61. Westworld avsnitt 7  

Den stora frågan är: what door? Är det så nu att den här parallella tidsteorin stämmer? Verkar så. Vi diskuterar även actionscenerna, är de inte lite tråkiga? Den stora frågan är: what door? Är det så nu att den här parallella tidsteorin stämmer? Verkar så. Vi diskuterar även actionscenerna, är de inte lite tråkiga?

60. Westworld avsnitt 6  

Vi följer serien Westworld som är inne på sitt sjätte avsnitt och vi lägger väldigt mycket tid på att gå igenom "the 2 time line theory".

59. Westworld avsnitt 5  

Vi fortsätter nysta i Westworld och alla dess klurigheter. Det blir en utforskning av nakenhet i serien, fågelplotten och Dolores existens, bland annat. Vi fortsätter nysta i Westworld och alla dess klurigheter. Det blir en utforskning av nakenhet i serien, fågelplotten och Dolores existens, bland annat.

58. Westworld avsnitt 4  

Vi fortsätter att försöka reda ut denna ganska komplicerade serie, mycket frågor väcks hela tiden. Varför förstörde "värden" sig själv? Vad är labyrinten? Vi reder ut så gott vi kan. Vi fortsätter att försöka reda ut denna ganska komplicerade serie, mycket frågor väcks hela tiden. Varför förstörde "värden" sig själv? Vad är labyrinten? Vi reder ut så gott vi kan.

57. Westworld avsnitt 3  

Vi fortsätter med vårt Westworldpoddande. Vi börjar förstå vad hostarna är och gör. Vi pratar om Bernards relation med Dolores, om kläderna, och om Arnolds död. Vi fortsätter med vårt Westworldpoddande. Vi börjar förstå vad hostarna är och gör. Vi pratar om Bernards relation med Dolores, om kläderna, och om Arnolds död.

56. Westworld  

Vi är tillbaka! Nu kommer vi att följa en serie i taget och först ut är WestWorld. I dagens avsnitt betar vi igenom de tre första avsnitten på den första säsongen. Enjoy, för det ska minsann vi göra!

55. Game of Thrones S06E04  

Sara och PP3s egna researcher Melody Lovelin pratar om det senaste Game of Thrones-avsnittet.

54. RuPauls Drag Race  

Äntligen är det dags att prata RuPauls Drag Race! Vi kollar läget inför finalen av säsong 8 och Det gör vi med den självutnämnda (eller kanske Linneautnämnda) RuPaulsexperten Palmer Lydebrant. Linnéa och tv-mannen Palmer Lydebrant levererar en lägesrapport från 8:e säsongen.

53. Game of Thrones S06E01  

Dagen äro kommen - Game of Thrones är tillbaka! Vi pratar med Helena Sandahl som är GoT-nörd om första avsnittet!

52. Girls S05E09-10  

SÄSONGSAVSLUTNING! Avslutas serien värdigt? Det diskuterar vi!

0:00/0:00
Video player is in betaClose