två bönor och en kaffe

två bönor och en kaffe

Sweden

Här behöver vi egentligen skriva en bra beskrivning på vad podden handlar om. men ärligt talat, vem läser den? Vi lämnar det här. Klicka in och lyssna istället. Vi kacklar om livet. från två olika delar av Stockholm.

Episodes

34. Relationen första året med barn  

I veckans avsnitt får ni lyssna på när Caroline och Robert sitter ner tillsammans och pratar om deras första år som föräldrar. Hur Upplevde Robert den första tiden med Bebis, Hur hanterade han Carolines depression och hur känner dom för barn i framtiden?

För er om vill veta mer om vad det är dom pratar om idag, hänvisar vi till avsnitt 19 där Madde och Carro talar om hur det blev för dom, när dom fick barn. 

xoxo

33. Relationssöndag med Carro och Robert  

Denna veckans avsnitt är något annorlunda mot de tidigare. Vi alla vet att Madde har en sån där sexig lite rosslig röst, men är den inte lite väl mörk i detta avsnitt? JO det stämmer, Madde har åkt på magsjuka så vi har fått in en vikarie som Carro beskriver som "drömprinsig". 

xoxo

32. Sökes: Vänner och glögg.  

i veckans avsnitt pratar vi om hur man skaffar nya vänner som vuxen. kan man gå fram till en person och fråga "vill du bli min kompis?" Vi pratar även om Julen och hur vi ser på den nu när vi har kids. 

31. Hokus Pokus 2  

I veckans avsnitt pratar återigen om spooky things! Vi skulle kunna prata i timmar bara om detta men förutom spöken och gastar pratar vi även om hur viktigt det är att känna "drivet" för att ta sig vidare i livet. Hur gör vi för att inte säcka ihop med motgångarna. och varför vill Madde lägga ner allt som har me socialmedier att göra?

30. höstlöftet som gick vilse...  

Vi sitter återigen på Fikabaren så ha överseende med den lite små kaosiga ljudkvaliten!

Nu uppdaterar vi er äntligen ang våra höstlöften!! Hur går det för oss? Vad händer med Carolines blogg samt målande och hur går det med Maddes "focus me? Äntligen ett nytt avsnitt av Två bönor och en kaffe, ett avsnitt där vi ger varandra läxor för att uppnå höstlöfterna och där Madde berättar hur hon nyligen träffat någon som hon i 7år gjort allt för att undvika. Veckans avsnitt vill ni inte missa!

29. Magsjuka och Trump the dump!  

Kaos i tid och otid! Veckans poddis handlar om kräks, Trump och spruckna brallor. Nu är vi äntligen tillbaka och det med besked! Ha överseende med café mullret och njut utav ett avsnitt där Madde avslöjar om vad det tisslat och tasslats om senaste tiden, vad gör att Madde funnit inre ro? Happy lyssning!!

28. Jante avsnittet har landat..utan byxor.  

Vi har fått en hel del förfrågningar kring hur vi tycker och tänker om just Jantelagen som tydligen präglat allas våruppväxt. Så här har ni äntligen svaret! Carro tycker den varit som en störig storebror som alltid har något spydigt att säga, medans Madde mer ser det som en kick-ass motivation till att våga ta mer plats!....men först!  Vem av oss gick till jobbet utan byxor? 

xoxo

27. Känd från TV...och lite HSP personlighetsdrag  

Nu ska ni få ta del utav all magisk respons vi fått efter Nyhetsmorgon! Vi kommer att berätta hur ni rört oss till tårar och om varför vi valt att dela med oss utav detta viktiga och jobbiga ämne. Vi pratar även om HSP och varför vi är övertygade om att just vi är två stycken HSP personer. Detta och massa mer babbel i veckans avsnitt av pyjamaspodden: Två bönor och en kaffe!!

26. Bonuspodden!  

Hörrni! Vi är så sjukt tacksamma för allt som kom i samband och efter tv4 att vi bara måste ge er en extra podd! Så här är den! Hur mådde vi dagen innan, och hur va det att va med i tv!? 

xoxo

25. Frågestund och lite TV4 ångest.  

Frågeponden har landat! Vi pratar om allt från gravidcravings till vad som gör oss arga/glada. Vi pratar vardagsglädje, Vad är det egentligen? Och givetvis pratar vi nervöst om det som komma skall nämligen: Nyhetsmorgon...vem är svin pepp och vem vill gå och gömma sig?

Happy lyssning på er

xoxo

24. Freaks And Geeks  

Nu ska ni få träffa nörden av oss. och även hon som blev nekad att åka med tunnelbanan. Sen pratar vi om det här md att faktiskt våga! Och att vägra!

in och lyssna 

xoxo

23. "ibland måste man bara kräkas och gå vidare"  

Veckans avsnitt kan vara vårt kanske peppigaste avsnitt någonsin. Livet är toppar och dalar, och efter lite hårt arbete, tårar och mind fuck har vi massor att fira! Vem har blivit befodrad? Vem hymlar om hemliga projekt? Varför tror Carro stenhårt på att man ibland bara måste #kräkas och gå vidare". Och hur viktigt är det egenligen att rensa i vänskapskretsen lite då och då?

xoxo

22. Vänskaps avsnittet  

God morgon på er! Idag grottar vi ner oss i våra vänskaps relationer, Hur ser dom ut? har vi samma vänner som vi hade nrt vi var små eller byter vi umgänge ju äldre vi blir? Har vi blivit sårade och går det isåfall att lappa ihop relationen?Och hörrni- vi slänger även in ytterligare en spökhistoria ;) in och lyssna. 

xoxo

21. Hokus Pokus  

I dagens avsnitt snackar vi om det övernaturliga! tror vi på spöken eller inte? och vem har en man vid sin sängkant som inte borde vara där?

Spooky monday!!

xoxo 

 

20. Gravid igen?  

Update på inskolnings fronten, responsen på förra veckans avsnitt och Carolines fantom graviditet, ja veckans avsnitt är fullproppat med härligheter! Vill du höra mer om baksidan av Maddes pratglada personlighet samt hennes plötsliga förkärlek för Tjeckien så vad väntar du på, lyssna på senaste avsnittet nu!!

xoxo

19.  "jag vill inte dö, jag vill bara inte leva"  

Veckans avsnitt av två bönor och en kaffe är vårt viktigaste hitills! Vi lyfter ett ämne vi tycker att det pratas alldeles för lite om.

Hur känns det när man som nybliven förälder har så mycket oro, ångest och katastroftankar att man till slut känner att man inte orkar längre? Vi pratar om vården som både sviker och räddar liv, om våra fantastiska mammor och om hur livet kan vända och bli fint igen. Det utlovas både skratt men framför allt en hel drös med tårar i veckans viktiga avsnitt av Två bönor och en kaffe!

xoxo

18. Måndags premiär!  

Nytt avsnitt av Två bönor och en kaffe kommer här. Från och med idag så kommer vi att förgylla varenda en av era måndagar för nu byter podden dag till måndagar! Ha en ljuvlig vecka!   I veckans avsnitt pratar vi om inskolning på förskolan och jakten på en ny lägenhet! Hur gör man för att inte bli en jobbig och ångestfylld förälder och vad får Caroline att nu börja leta lägenhet utanför tullarna?    xoxo         

17. The Loop Of My V****a...  

Sommaren börjar leda mot sitt slut och vi vill inleda hösten med motivation och peppande projekt, så nu mina vänner nu får ni höra vad vi har för höstlöfte! ni får även höra historien kring veckans titel ;) 

in och lyssna!

The loop of life mina vänner, eller the loop of someones vagina som Carro så fint sa.

Xoxo 

16. Han med stort H...och alla dom andra äggen..  

Nytt avsnitt av Två bönor och en kaffe får ni här, och nu ni! Nu kommer ni att få komma oss riktigt nära inpå. Den här veckan babblar vi om killar, killar, killar och vägen till han med stort H. Det pratas om pirr, kärlek och svek. Känslan när man går sönder inombords och när man vet att man hittat helt rätt!

Plus att Madde ger en jäkligt bra tips på hur du slipper vardaglig irritation i din relation. man tackar! 

xoxo

15. Semesterkänsla och lite Botox  

I veckans avsnitt snackar vi om semester-uppenbarelser, bostadsbristen och botox! Och hörrni, vad gör egentligen banken? Vi börjar faktiskt fundera... 

In och lyssna! 

xoxo

0:00/0:00
Video player is in betaClose