Två Vänner & En Kompis

Två Vänner & En Kompis

Sweden

Tre ganska konstiga människor som snackar om livet en stund.

Episodes

Avsnitt 10 - Det är aldrig för sent att ge upp!  


Ett härligt, energiskt avsnitt som handlar om lite påsk, lite smeknamn och lite annan skit som kändes relevant. Adam är rädd för att köpa deodorant!

Avsnitt 9 - Bruno runkar!  


Vi pratar om bussar, falska människor och vad man inte får göra hemma hos en kompis. Adam gäspar en del också, John är trött och Johan pratar för mycket. Puss!

Avsnitt 8 - Feminist javisst!  


Kanske vårt med politiskt inkorrekta avsnitt hittills, vi pratar om kvinnodagen och lite annan random skit. John är på hugget, minst sagt!

Avsnitt 7 - Nattliga erektioner  


Som ni kanske förstår av titeln på avsnittet så pratar vi stånd i tid och otid. Det blir även mellokoll, snack om Adams lägenhet och ett nytt inslag som innefattar Tinder!

Avsnitt 6 - Världsrekord i fisar  


Vi snackar hoverboards, emojis och fisar. Självklart är det mellokollen med John och dagen till ära testar vi även Adams kunskaper i sport.

Avsnitt 5 - C-Man93  


Idag får vi besök av självaste THE LOVEDOCTOR!! Självklart pratar vi om alla hjärtans dag, första dejten och så tipsar han om hur man ska träffa en partner.

Avsnitt 4 - Vad kostar Johns kalsonger?  


Som ni förstår så avhandlar vi i detta avsnittet ett mycket intimt ämne - Johns kalsonger. Vi försöker även lösa problem med drönare och så har vi med vårt första fasta inslag!

Avsnitt 3 - Gedigna svalor  


ÄNTLIGEN har vi fått hat!! Dagens avsnitt innehåller även Stille, svalor och liftare.

Avsnitt 2 - Vår första gäst, eller?  


Adam har varit sjuk, Johan har vunnit SM och John vill bli golfproffs. Utöver detta så har vi bjudit in vår första gäst.

Avsnitt 1 - Vi startar fackförbund!!!  


Vi drar igång vårt eget fackförbund med tillhörande bemanningspool. Sen reder vi ut flera samhällsproblem, så som folk som hamnar i dåliga vanor och Gustav Janssons frisyr.

Avsnitt 0 - Johns bilar  


Vi reder ut alla Johns bilproblem, pratar om att gymma och påbörjar letandet efter en perfekt slogan.

0:00/0:00
Video player is in betaClose