Ugens playliste

Ugens playliste

Denmark

Hver uge har vi en ny playliste klar til dig. Find den på dr.dk/podcast og tag den med dig.

Episodes

Ugens playliste 2016-12-31  

Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste 2016-12-24  

Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste: Send et klassisk julehjerte 2016-12-17  

Julehjertet er en dansk tradition. Det ældste bevarede hjerte er klippet og flettet i midten af 1800-tallet. Ugens playliste er flettet med klassisk musik. Det er et musikalsk julehjerte som du kan sende til én du holder af. Du kan også finde Ugens playliste på dr.dk/podcast og tage den med dig. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste: Klassisk til din juleshopping 2016-12-10  

Nogle elsker det, og laver det til en hyggelig begivenhed, med indlagte pauser til kaffe og gløgg. Andre hader det, og bliver stressede, når butikkerne har udsolgt af lige præcis den vare, som står øverst på ønskesedlen. I playlisten her er pulsen lidt hurtigere end almindeligt gåtempo, og der er indlagt små åndehuller der lyder af jul. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste: Klassisk musik som du kan nynne med på 2016-12-03  

Det at nynne er menneskets egen beroligende medicin, og det virker ligeså godt som diverse afstressningskurser. Her får du en playliste med sange og melodier som er gode at nynne med på.

Ugens playliste: Klassisk til din løbetur 2016-11-19  

Det suser for ørerne. Benene finder deres rytme. Vejrtrækningen kommer på plads, og du fokuserer på nuet. Ugens playliste er specialdesignet til din løbetur. Der er både Mozart, Batman og Tom og Jerry med i pakken.

Ugens playliste - Klassisk til dig der pendler 2016-11-12  

Du kender ruten så godt, at hjernen slår fra. Benene kender vejen. Over vejen dér, op ad trappen, ind i bussen, ud af toget. Ugens playliste er specialdesignet til din tur gennem morgentrafikken.

Ugens playliste - Mærk mørket i den klassiske musik 2016-10-29  

De klassiske komponister er ikke blege for at gå hele vejen ud af et spor, der rummer smerte, død, elendighed og mørke. Ugens playliste er med mørk, klassisk musik.

Ugens playliste: Klassisk til en sidste svingom med havemøblerne 2016-10-22  

Det er snart tid til at stille uret og havemøblerne tilbage. Men skulle man ikke lige give dem en sidste venlig opmærksomhed? Ugens playliste er designet til en rituel efterårsdans med dine havemøbler, inden de skal opmagasineres for vinteren.

Ugens playliste: Klassisk til en efterårsstorm 2016-10-15  

Vindens susen er omfattet af fysikkens love: Det blæser fra højtryk mod lavtryk, og i Danmark kommer vinden ofte fra vest. Ugens playliste er specialdesignet til en aften, hvor det blæser udenfor ... Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste: Klassisk til når det gør ondt 2016-10-08  

Når det gør ondt i sjælen eller i kroppen, er der ikke noget bedre end klassisk musik. Musik kan virke vederkvægende, så man næsten glemmer, at der er noget galt. Musik kan fylde ud, hvor der er tomt af savn eller sorg. Musik kan fylde de huller man ikke selv kan fylde. Tilrettelæggelse: Lotte Heise. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste: Klassisk til dit fyldte hovede 2016-10-01  

Nogle gange kan man have gang i så mange ting, at man overhovedet ikke når at stoppe op og tænke en sammenhængende tanke. Der er ikke noget galt i at have travlt, men pauser har vi alle brug for. I Ugens playliste får du musik, som egner sig til, at du stopper op og bare er til stede uden at skulle forholde dig til 1000 ting. Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste: Klassisk til dit tomrum 2016-09-24  

Et tomrum kan være en følelse, der for nogle er ubehagelig. Andre arbejder med at turde være tilstede i tomrummet. Ugens playliste leger med tanken om, hvordan musikken kan udfylde et tomrum.Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste: Klassisk til turen hjem efter en nat i byen 2016-09-17  

Du har sikkert prøvet det: At trave hjem gennem natten, efter en våd aften i byen. Denne playliste er designet til din tur hjem. Snart står solen op. Den næste dag bliver sovet væk. Du har ikke scoret på baren. Kampen er tabt. Den sidste vals er spillet. Tilrettelæggelse: Mikkel Fønsskov.

Ugens playliste 2016-09-10  

Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste: Klassisk til din tilsandede kalender 2016-09-03  

Vi ser os tilbage og sommerferien ligger som et fjernt minde. Kuløren er falmet og den vinterblege teint står klar i kulissen. Kalenderen sander til, mens vi presser os ned i alt for stramme bukser og snævre sko. Pust sandet væk med ugens playliste og tag et velfortjent pusterum.

Ugens playliste: Klassisk til det dybe åndedrag 2016-08-27  

Engang imellem kan det være godt at trække vejret dybt og langsomt. Ugens playliste er designet til at få dit åndedræt ned i gear. Find den på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste 2016-08-13  

Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste 2016-08-06  

Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

Ugens playliste 2016-07-09  

Find Ugens playliste på www.dr.dk/podcast og tag den med dig.

0:00/0:00
Video player is in betaClose