Ukulelepodden

Ukulelepodden

Sweden

Ukulelepodden är podden där vi löser alla världens problem med en ukulele i handen.

Episodes

64. 2% spanjor  

I detta avsnitt pratar vi om att lära sig språk, ensamma svenskar, och så mello förstås. Ha en god lyssning!

63. Porrmissbrukare  

Pinsamma situationer i ett omklädningsrum, salsadans, porrmissbruk och mycket annat kul. Välkomna!

62. Folk som failar  

Steve Harvey kommer åter på tal när vi pratar om den senaste Oscars-failen.

61. En sista låt innan vi dör  

Kommer ni ihåg vodkabilen och blandningen med Vodka och Schweppes? Vi drömmer oss tillbaka till den där lyckliga tiden. Kurt Cobain skulle ha fyllt 50 år igår. Vet ni vilken låt han dog till? Ta reda på det i Ukulelepodden.

60. Vi vet allt om Beyoncé  

I detta avsnitt avslöjar vi allt om Beyoncé, men även andra gottiga grammisnyheter. Välkomna!

59. Sanningen om vårt förhållande  

Vi har kommit fram till våra sound-alikes! Lyssna på dem i detta underbara avsnitt av ukulelepodden. Vi diskuterar även det där svenska beteendet där vi bara nickar och accepterar märkliga saker, som att vår partner kommer fram med någon sjukdom om att den måste skriva med andra, eller något sådant. Lyssna, det blir kul!

58. Skam och skola  

Hur vi alltid går in med de värsta av inställningar till saker andra gillar och hur vi får ångest av skolval.

57. Vad vi gjorde för tio år sedan  

Joe Biden och hans bromance med Obama och sedan alla de sakerna vi gjorde under 2007. Tiden som bara var tio år sedan men som innebar en tid utan smartphones, google maps, netflix, spotify och mycket mycket mer. Välkommen!

56. Porrskådisens klagan  

Porrskådisar, utlandsdrömmar och zombies. Välkomna till det 56:e avsnittet!

55. Våra värsta år  

Har 2016 varit det sämsta året i världshistorien? Vi tittar tillbaka i historien och diskuterar de värsta åren i historien. På den tiden man inte hade Twitter. Välkomna!

54. Fejkande föräldrar  

Kommer Trump att bli president? Är vi hemska som beter oss annorlunda när vi är ute med våra barn? Och så blir det lite snack om tiggare såklart! Välkomna!

53. Ukulelepodden LIVE!  

Vi sände LIVE för första gången i den här podcastens historia. Ett avsnitt fyllt av publikskratt och massa annat roligt. Olösta brott, penismätning och ännu ett försök att nå Alex Schulman. Välkomna!

52. Sagan om att leva och sedan dö  

Välkomna till avsnitt 52 av Ukulelepodden. Ett innehållsrikt avsnitt där vi pratar om händelserna i Colombia, det brasilianska fotbollslaget som kraschade på väg mot deras första internationella final. Det väcker förstås tankar om döden och om alla de där tragiska sagorna som vi, på ett nästan bisarrt sätt, fångas av.

51. Hur man blir världsbäst  

Christian har blivit dumpad av sitt jobb och Gustav tycker julen startar för tidigt igen.

50. Roller, resor och nya jobb  

Gustav ska aldrig mer prata om Indien och Christian har redan hittat nytt jobb.

49. Hundra cigaretter i Mumbai  

Gustav har anlänt till Indien och har klarat sig levande i hela fyra dagar. Vi grattar honom för det och tar upp åtta roliga, och kanske skrämmande, faktan om det landet han kommer befinna sig på de närmaste dagarna. Välkomna till avsnitt 49 av Ukulelepodden!

48. En resa till Indien  

Då har det blivit dags. Imorgon sitter Gustav på ett plan till Indien för att träffa sin flickvän. Vi pratar om rädslorna, tankarna och spänningen inför denna stora händelse. Välkomna till avsnitt 48 av Ukulelepodden.

47. Uppmaning till Sverige: Snälla, var lite originella  

Höstmys, nytt jobb och folk som inte kan vara originella. Ha en god lyssning!(Vi vill också be om ursäkt för de tekniska problemen som uppstod under inspelningen som påverkar ljudet)

46. Grönare när man är på väg till andra sidan  

Varför är Bob Dylan tyst? Har han hört av sig till ukulelepodden och berättat? Förmodligen inte, men vi kommer prata om det i alla fall. Vi kommer även prata om den där känslan när ”det blir grönare när man är på väg till andra sidan”, när man börjar älska det som man kommer lämna. Så […]

45. Sex, öl & whiskey  

Den här veckan diskuterar vi alkohol, ölbryggare som försöker för mycket och fenomenet om att lära oss att dricka äckliga saker. Vi pratar även om att distanssex kan vara något svårt och var gränsen för sex egentligen går. Välkomna!

0:00/0:00
Video player is in betaClose