Ukulelepodden

Ukulelepodden

Sweden

Ukulelepodden är podden där vi löser alla världens problem med en ukulele i handen.

Episodes

39. Psykopat  

Sista avsnittet innan sommaruppehållet. Joachim Löw, Karlsson på taket, den skräpiga facebookfeeden och mycket mycket mer. Missa inte detta, för det kommer vara riktigt kul!

39. Psykopat  

Det sista inspelade avsnittet innan sommaruppehållet! Vi pratar om Joachim Löw, Karlsson på taket, barnböcker, den skräpiga Facebook-feeden och mycket mycket mer. Missa inte denna. Den är riktigt kul!

38. ”Löv U”  

Pinsamma situationer med kändisar – igen. Diskussion om hur språk förändrar vår personlighet. Musik på svenska. Första smset på din telefon. Det här lovar ett gott skratt mina vänner. Välkomna!

37. Ditt nästa ligg kan vara ditt nästa förhållande  

Nu när Gustav har ett förhållande är han kapabel att ge relationsråd till Christian. Vilket är förstås väldigt spännande. Sen är det ju alltid sorgligt med vänner som försvinner när de går in i en relation. Det är så jäkla tråkigt. Men sådan ska inte Gustav bli har han lovat!

36. Att bli spindelmannen  

El dorado, historia, arkeologi, blöjor, dagböcker, superhjältar, spider-man, tv-spel och mycket mycket mer. Om du gillar någon av de där sakerna är du välkommen att lyssna på avsnitt 36 av ukulelepodden.

35. Jättesöt penis  

Hur bra är du på att ligga? Ta reda det här i podden! Häng även med oss när vi diskuterar jättesöta penisar och Calle Schulman, den där mannen som offentligt kallar kvinnliga frisörer för horor, som öppet sexualiserar 16 åriga flickor och som kallar någons mamma för vidrig, men som ÄNDÅ förväntar sig all respekt […]

34. På tio sekunder  

Gustav beskriver en framtida affärsidé. Vi diskuterar Eurovision och Justin Timberlakes roll i det hela. Välkomna!

33. Sport som får dig att leva längre  

Curling, OS, temadagar, vår första sponsring, Gustavs nya cykel, rädslan för att bli gammal och mycket mycket mer. Välkomna!

32. Holländska bekymmer  

Den här veckan bjuder vi på ett avsnitt om Christians resa till Holland, och hans eftertankar nu när han kommit hem. Välkomna!

31. Vårsolen i april  

Upplever du också en personlighetsförändring när du tar dig ut i solen? Och vad väljer du för glass när du väl är ute? Är du den som är trogen till dina sympatier från barn? Välkommen till avsnitt 31 av Ukulelepodden.

30. Christians kliniska upplevelser  

Har du tänkt på hur många upplevelser i ditt liv du har ”smutsat ner” eller ”förstört” bara för att du upplevt dem med fel person eller vid fel tillfälle? Välkommen till avsnitt 30 av Ukulelepodden.

30. Christians kliniska upplevelser  

Har du tänkt på hur många härliga upplevelser du har ”smutsat ner” bara för att du upplevt dem med fel person, eller bara upplevt dem vid fel tillfälle? Välkommen till avsnitt 30 av ukulelepodden.

29. Den interaktiva podden  

Återskapar du också kyssar i regnet bara för att efterlikna en film? Håller du med om att vi måste ta bort aprilmånaden? Välkommen till avsnitt 29 av ukulelepodden.

28. Orimligt arg  

Är du en sådan som har svårt för att be om ursäkt? Blir du orimligt arg ibland för att folk inte gör det? Välkommen till avsnitt 28 av Ukulelepodden, podden som får dig att le varje måndag.

27. Ett sjukt beteende  

Är det inte sjukt att våra källor egentligen kommer från så få personer? Blir du också avundsjuk när du hör dina vänner berätta om bra saker? Välkommen.

26. En seger för den vanliga människan  

Frans. Den vanliga killen vann melodifestivalen. Mitt i alla försök att vara unik, blev han unik för att han inte försökte vara unik. Välkomna till avsnitt 26 av ukulelepodden.

24. De eviga tvåorna  

Christian och Gustav tyckte det var lite synd att Leonardo DiCaprio vann sin oscar till slut. Kom och lyssna så får du höra varför. Välkommen!

24. Tyckare som inte tycker  

För första gången gör vi reklam för podden i radio. Vi smyger in det i SR också. Där man inte får göra reklam. Mer om den storyn i dagens avsnitt av ukulelepodden. Sedan får ni även tänka på ifall ni verkligen tycker någonting eller hur mycket ni påverkas av er omgivning när ni tycker saker. […]

23. Singellivet  

Är det tragiskt att vara singel? Är de bra människorna redan tagna? Och vad är det för dumt som Kanye West har gjort nu igen? Kom och lyssna på ännu ett avsnitt av Ukulelepodden!

22. Ensam i en park  

Alla hjärtans dag. Vad får man göra ensam utan att det ser konstigt ut? Har du hört begreppet morbid? Välkommen till ännu ett avsnitt av ukulelepodden

0:00/0:00
Video player is in betaClose