Under huden med Kakan Hermansson

Under huden med Kakan Hermansson

Sweden

Under Huden är en samtalspodd av och med Karin Kakan Hermansson. Varje vecka gästas hudvårdsnörden Kakan av en ny person som hon pratar om allt från skönhet och hudvård till hälsa, kvinnoideal och normer med.

Episodes

#53 Miriam Bryant  

Artisten Miriam Bryant gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under huden. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#52 Frida Selkirk  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av nagelstylisten Frida Selkirk. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#51 Rojda Sekersöz  

Kakan Hermansson får denna vecka besök av regissören Rojda Sekersöz som bland annat är aktuell med filmen "Dröm vidare". Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#50 Sommarförberedelser med Emma Unckel  

Än är det en bit kvar till badsäsongen – men nu är det perfekt tid att förbereda hud och hår inför vad som komma skall. Kakan och ELLE:s beautyexpert Emma Unckel bjuder på ett sommarspecial - inför sommaren! Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#49 Marlene Strand  

I veckans avsnitt kommer artisten Marlene Strand till Under huden och berättar om sina tidigare aknebesvär. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#48 Hannah Sjöström  

I veckans avsnitt av får Kakan Hermansson besök av Hannah Sjöström som driver bloggen "Naturligt snygg". Hon vet ett och annat om ekologiska produkter och livsstil. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#48 Linda Hallberg  

I veckans avsnitt får Kakan Hermansson besök av makeup-artisten Linda Hallberg. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#47 Lady Dahmer  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av feministen, bloggaren och poddaren Natashja Blomberg alias Lady Dahmer. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#46 Beatrice Eli  

I veckans avsnitt gästas Kakan Hermansson av artisten Beatrice Eli. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#45 Nicole Sabouné  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av artisten Nicole Sabouné. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#44 Daniel Lindström  

I veckans avsnitt av Under huden får Kakan Hermansson besök av tidningen Cafés modechef: Daniel Lindström. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#43 Amanda Schulman  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av Amanda Schulman, som tillsammans med sin syster Hannah driver mediahuset Perfect Day Media. Amanda är också väldigt intresserad av hudvård och har en speciell bastu-rutin som hon delar med sig av i detta avsnitt. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#42 Kristian Pehrsson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av Kristian Pehrsson, även känd som drugan Fröken Vega. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#41 Annica Forsgren  

Stämmer det att Kakan har fått försäljningen av Paula’s choice 2% BHA Liquid att gå i taket sedan hon startade podden? Vad är det för produktlansering som får henne att fnissa hysteriskt och bör alltid serum sjunka in ordentligt före applicering av dagkräm? Hur ser en hudvårdsrutin ut för grundaren av Skincity, Annica Forsgren? I det kanske nördigaste avsnittet hittills av Under huden får Kakan Hermansson, och ni, svar på detta och mycket mer.

#40 Parisa Amiri  

I veckans avsnitt gästas Kakan Hermansson av redaktören och programledaren Parisa Amiri. Under huden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#39 Tove Styrke  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av artisten Tove Styrke. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#38 Bahar Pars  

Bahar Pars medverkar inte bara i Oscarsnominerade filmen "En man som heter Ove", denna vecka hör du henne också i Under huden med Kakan Hermansson! Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#37 Kicki Norman  

I veckans avsnitt av Under Huden med Kakan Hermansson gästar Kicki Norman som är grundare av skönhetstidningen Daisy Beauty. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#36 Best of Under huden  

I veckans avsnitt av Under huden med Kakan Hermansson lyssnar vi tillbaka på höjdpunkter från några av de tidigare avsnitten: 1. S till Ö med Emma Unckel 2. Carina Berg 3. Tone Schunnesson 4. Daniel Paris 5. Amie Bramme Sey 6. Vanessa Falk 7. Frida Gustavsson 8. Brita Zackari 9. Tommie X 10. Cassandra Klatzkow 11. Hanna Hellquist. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#35 Saga Becker  

Skådespelaren, konstnären och aktivisten Saga Becker är gäst i veckans avsnitt av Under huden med Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

0:00/0:00
Video player is in betaClose