Under huden med Kakan Hermansson

Under huden med Kakan Hermansson

Sweden

Under Huden är en samtalspodd av och med Karin Kakan Hermansson. Varje vecka gästas hudvårdsnörden Kakan av en ny person som hon pratar om allt från skönhet och hudvård till hälsa, kvinnoideal och normer med.

Episodes

#71 Lisa Svärling  

I veckans avsnitt handlar det om ätstörningar och Lisa Svärling, som drabbades av anorexia både när hon var väldigt liten och när hon var äldre, berättar sin historia. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#70 Anastasia Michaelsdotter  

I veckans avsnitt gästas Kakan av föreläsaren, artisten, modellen och transaktivisten Anastasia Michaelsdotter. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#69 Hannah Alem Davidson  

I veckans avsnitt gästas Kakan Hermansson av skådespelerskan Hannah Alem Davidson, aktuell i föreställningen "Utvandrarna" på Göteborgs Stadsteater.

#68 Ayan Jamal  

I veckans avsnitt av "Under huden" får Kakan Hermansson besök av Ayan Jamal som bland annat driver Youtube-kanalen: Naya Lamaj. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#67 Amelie Dahlbäck  

Kakan Hermansson har bjudit in sin vän Amelie Dahlbäck till veckans avsnitt. Amelie har bland annat drivit klubben Celezte, är en av tjejerna i DJ-gänget Namaste och har BFF-podden. Under huden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#66 Lesbisk stil  

Finns det en "lesbisk stil" som tar sig uttryck genom exempelvis en "lesbisk frisyr" eller "lesbiska kläder"? I veckans avsnitt diskuterar Kakan Hermansson just detta tillsammans med sin goda vän Lisa - som hon också delat stil med genom åren. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#65 Anty  

Youtube-stjärnan som älskar smink, Antonia "Anty" Johnson, gästar Kakan Hermansson i veckas avsnitt av "Under huden". Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#64 Gabrielle Chellig  

I veckans avsnitt av "Under huden" gästas Kakan Hermansson av kroppsaktivisten Gabrielle Chellig. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#63 First Aid Kit  

Kakan Hermansson får i veckans avsnitt besök av artistduon First Aid Kit: systrarna Klara och Johanna Söderberg! Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#62 Emilie "Ebbis" Roslund  

I veckans avsnitt av "Under huden" gästar podd- och tv-profilen Emilie "Ebbis" Roslund. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#61 Gustav Broström  

I veckans "Under huden" gästas Kakan Hermansson av tidningen Cafés groomingredaktör Gustav Broström. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#60 Caroline Mac  

I veckans avsnitt av "Under huden" får Kakan Hermansson besök av kroppsaktivisten och modellen Caroline Mac. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#59 Johanna Marseille a.k.a. The Megabitch  

Johanna Marseille a.k.a. The Megabitch gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av "Under huden". Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#58 Keyyo  

I veckans avsnitt av "Under huden" gästas Kakan Hermansson av Youtube-stjärnan Kristina Petrushina, även kallad Keyyo. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#57 VAZ  

Artistduon och systrarna Jenny och Cecilia Vaz besöker Kakan Hermansson i veckans avsnitt av "Under huden". Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#56 Budgettips del 2  

Kakan Hermansson och Emma Unckel fortsätter med topplistan på prisvärda skönhetsprodukter och smink. Här är andra delen av Kakan och Emmas budgettips!

#55 Budgettips del 1  

Kakan Hermansson och Emma Unckel listar i veckans avsnitt grymma skönhetsprodukter och smink som inte behöver kosta skjortan. Här är första delen av Kakan och Emmas budgettips!

#54 Aida Ghorban Ebrahimi  

Aida Ghorban Ebrahimi är vd på Linda Hallberg Cosmetic. Dessutom är hon expert på vegansk beauty. Givetvis ska hon gästa Kakan Hermansson - i veckans avsnitt av Under huden! Podden produceras av Elle i samarbete med Acast

#53 Miriam Bryant  

Artisten Miriam Bryant gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under huden. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#52 Frida Selkirk  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av nagelstylisten Frida Selkirk. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

0:00/0:00
Video player is in betaClose