Under huden med Kakan Hermansson

Under huden med Kakan Hermansson

Sweden

Under Huden är en samtalspodd av och med Karin Kakan Hermansson. Varje vecka gästas hudvårdsnörden Kakan av en ny person som hon pratar om allt från skönhet och hudvård till hälsa, kvinnoideal och normer med.

Episodes

#24 A till R med Emma Unckel - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden: Emma och Kakans A till Ö - del ett. Alla bokstäver i alfabetet har en viss mening och givetvis har den att göra med hud och under hud. Elle:s skönhetsredaktör Emma Unckel och Kakan Hermansson hinner i detta avsnitt med skönhetens A till R. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#23 Vanessa Falk - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans "Under huden" gästas Kakan Hermansson av artisten Vanessa Falk. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#22 Brita Zackari - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt får Kakan Hermansson besök av radioprataren och programledaren Brita Zackari. "Under huden" presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#21 Winta Woldai - Under huden med Kakan Hermansson  

Winta Woldai, toxikolog på Apoteket, gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av "Under huden". Bland annat svarar hon på en hel del lyssnarfrågor! Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#20 Tommie X - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av stylisten och perukälskaren Tommie X. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#19 Jessica Blockström - Under huden med Kakan Hermansson  

Med över 20 års erfarenhet av att jobba som skönhetsskribent har Jessica Blockström en hel del kunskap med sig i bagaget. Vilken tur att det är just hon som gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under huden. Podden presenteras av ELLE i samarbete med Acast.

#18 Therese Andreasson - Under huden med Kakan Hermansson  

Kakan Hermansson gästas av hudterapeuten Therese Andreasson i detta avsnitt av Under huden. Podden presenteras av ELLE i samarbete med Acast.

#17 Emma Veronica Johansson - Under huden med Kakan Hermansson  

I dag gästas Kakan Hermansson av stylisten, författaren och DIY-förespråkaren när det kommer till hud- och hårvård: Emma Veronica Johansson. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#16 Joanna Rask - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av hårstylisten Joanna Rask. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#15 Sabina Karlsson - Under huden med Kakan Hermansson  

Kakan Hermansson får besök ända från New York när modellen Sabina Karlsson gästar detta avsnitt av "Under huden". Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#14 Teresa Grundin - Under huden med Kakan Hermansson  

Make up artisten, frisören och soon to be hudterapeuten Teresa Grundin gästar Kakan Hermansson i veckans "Under huden". Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#13 Annahita Yazdi - Under huden med Kakan Hermansson  

Beautybloggaren, juridikstudenten och feministen Annahita Yazdi gästar Kakan Hermansson i detta avsnitt av "Under huden".

#12 Daniel Paris - Under huden med Kakan Hermansson  

I detta avsnitt gästas Kakan Hermansson av programledaren, bloggaren och socionomen Daniel Paris.

#11 Margret Atladottir - Under huden med Kakan Hermansson  

Hur är det att leva med hårsjukdomen alopecia? Det pratar veckans gäst, Margret Atladottir, med Kakan Hermansson om. Så klart blir det även en del snack om hudvård också.

#10 Cassandra Klatzkow - Under huden med Kakan Hermansson  

Kroppsaktivisten Cassandra Klatzkow är gäst i detta avsnitt av Under huden med programledare Kakan Hermansson.

Sommarspecial - Under huden med Kakan Hermansson  

I detta somriga bonusavsnitt blir ingen annan än Kakan Hermansson själv intervjuad av Elle:s skönhetsguru Emma Unckel. Ombytta roller gäller alltså när det är Kakan som vi går under huden på.

#9 Carina Berg - Under huden med Kakan Hermansson  

I dagens avsnitt av Under huden med Kakan Hermansson gästar tv-profilen Carina Berg.

#8 Sara Benafshe - Under huden med Kakan Hermansson  

Beautybloggaren och make up artisten Sara Benafshe gästar Kakan Hermansson i dagens avsnitt av Under huden.

#7 Rebecca Stella - Under huden med Kakan Hermansson  

Entreprenören och mediaprofilen Rebecca Stella Simonsson är veckans gäst hos Kakan Hermansson i dagens avsnitt av "Under huden". Under huden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#6 Quetzala Blanco - Under huden med Kakan Hermansson  

I dagens avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av journalisten och bloggaren Quetzala Blanco.

0:00/0:00
Video player is in betaClose