Under huden med Kakan Hermansson

Under huden med Kakan Hermansson

Sweden

Under Huden är en samtalspodd av och med Karin Kakan Hermansson. Varje vecka gästas hudvårdsnörden Kakan av en ny person som hon pratar om allt från skönhet och hudvård till hälsa, kvinnoideal och normer med.

Episodes

#30 Hannah Widell - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av entreprenören och mediaprofilen Hannah Widell. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#29 Carin Hellman - Under huden med Kakan Hermansson  

I nästan tio år har Carin Hellman jobbat som Elle:s beautyredaktör och i veckans avsnitt av Under huden gästar hon Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#28 Frida Gustavsson - Under huden med Kakan Hermansson  

Inte bara pryder hon, tillsammans med flera andra svenska supermodeller, omslaget på månadens Elle. Hon är även gäst i veckans Under huden med Kakan Hermansson. Modellen Frida Gustavsson berättar i detta avsnitt bland annat om modellandets fram- och baksidor, hur hon behandlar sin psoriasis och vad som hände när hon gick in i väggen. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#27 Tone Schunnesson - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden får Kakan Hermansson besök av författaren Tone Schunnesson som just nu är aktuell med sin bok "Tripprapporter". Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#26 Amie Bramme Sey - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt gästas Kakan Hermansson av journalisten Amie Bramme Sey, som bland annat är aktuell med sin podcast Raseriet. Under huden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#25 S till Ö med Emma Unckel - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden fortsätter Emma och Kakan gå igenom hudvård i alfabetsordning. Elle:s skönhetsredaktör Emma Unckel och Kakan Hermansson har ju en hel del att säga om allt från S till Ö. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#24 A till R med Emma Unckel - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden: Emma och Kakans A till Ö - del ett. Alla bokstäver i alfabetet har en viss mening och givetvis har den att göra med hud och under hud. Elle:s skönhetsredaktör Emma Unckel och Kakan Hermansson hinner i detta avsnitt med skönhetens A till R. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#23 Vanessa Falk - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans "Under huden" gästas Kakan Hermansson av artisten Vanessa Falk. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#22 Brita Zackari - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt får Kakan Hermansson besök av radioprataren och programledaren Brita Zackari. "Under huden" presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#21 Winta Woldai - Under huden med Kakan Hermansson  

Winta Woldai, toxikolog på Apoteket, gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av "Under huden". Bland annat svarar hon på en hel del lyssnarfrågor! Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#20 Tommie X - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av stylisten och perukälskaren Tommie X. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#19 Jessica Blockström - Under huden med Kakan Hermansson  

Med över 20 års erfarenhet av att jobba som skönhetsskribent har Jessica Blockström en hel del kunskap med sig i bagaget. Vilken tur att det är just hon som gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under huden. Podden presenteras av ELLE i samarbete med Acast.

#18 Therese Andreasson - Under huden med Kakan Hermansson  

Kakan Hermansson gästas av hudterapeuten Therese Andreasson i detta avsnitt av Under huden. Podden presenteras av ELLE i samarbete med Acast.

#17 Emma Veronica Johansson - Under huden med Kakan Hermansson  

I dag gästas Kakan Hermansson av stylisten, författaren och DIY-förespråkaren när det kommer till hud- och hårvård: Emma Veronica Johansson. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#16 Joanna Rask - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av hårstylisten Joanna Rask. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#15 Sabina Karlsson - Under huden med Kakan Hermansson  

Kakan Hermansson får besök ända från New York när modellen Sabina Karlsson gästar detta avsnitt av "Under huden". Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#14 Teresa Grundin - Under huden med Kakan Hermansson  

Make up artisten, frisören och soon to be hudterapeuten Teresa Grundin gästar Kakan Hermansson i veckans "Under huden". Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#13 Annahita Yazdi - Under huden med Kakan Hermansson  

Beautybloggaren, juridikstudenten och feministen Annahita Yazdi gästar Kakan Hermansson i detta avsnitt av "Under huden".

#12 Daniel Paris - Under huden med Kakan Hermansson  

I detta avsnitt gästas Kakan Hermansson av programledaren, bloggaren och socionomen Daniel Paris.

#11 Margret Atladottir - Under huden med Kakan Hermansson  

Hur är det att leva med hårsjukdomen alopecia? Det pratar veckans gäst, Margret Atladottir, med Kakan Hermansson om. Så klart blir det även en del snack om hudvård också.

0:00/0:00
Video player is in betaClose