Under huden med Kakan Hermansson

Under huden med Kakan Hermansson

Sweden

Under Huden är en samtalspodd av och med Karin Kakan Hermansson. Varje vecka gästas hudvårdsnörden Kakan av en ny person som hon pratar om allt från skönhet och hudvård till hälsa, kvinnoideal och normer med.

Episodes

#36 Best of - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden med Kakan Hermansson lyssnar vi tillbaka på höjdpunkter från några av de tidigare avsnitten: 1. S till Ö med Emma Unckel 2. Carina Berg 3. Tone Schunnesson 4. Daniel Paris 5. Amie Bramme Sey 6. Vanessa Falk 7. Frida Gustavsson 8. Brita Zackari 9. Tommie X 10. Cassandra Klatzkow 11. Hanna Hellquist. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#35 Saga Becker - Under huden med Kakan Hermansson  

Skådespelaren, konstnären och aktivisten Saga Becker är gäst i veckans avsnitt av Under huden med Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#34 Krizz Norman - Under huden med Kakan Hermansson  

I årets sista avsnitt av Under huden är det journalisten och skönhetsbloggaren Krizz Norman som gästar Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast. Vi hörs igen 2017, gott nytt år!

#33 Julspecial med Kakan och Emma - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden: Julspecial med Emma Unckel och Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#32 Little Jinder - Under huden med Kakan Hermansson  

Artisten Josefine "Little" Jinder gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under huden. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#31 Camilla Söderlund - Under huden med Kakan Hermansson  

Grundaren av Facebookgruppen Beauty and bullshit, Camilla Söderlund, gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under Huden. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#30 Hannah Widell - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av entreprenören och mediaprofilen Hannah Widell. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#29 Carin Hellman - Under huden med Kakan Hermansson  

I nästan tio år har Carin Hellman jobbat som Elle:s beautyredaktör och i veckans avsnitt av Under huden gästar hon Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#28 Frida Gustavsson - Under huden med Kakan Hermansson  

Hon är inte bara en av 16 andra svenska supermodeller på nya decembernumret av ELLE. Hon är även gäst i veckans Under huden med Kakan Hermansson. Modellen Frida Gustavsson berättar i detta avsnitt bland annat om modellandets fram- och baksidor, hur hon behandlar sin psoriasis och vad som hände när hon gick in i väggen. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#27 Tone Schunnesson - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden får Kakan Hermansson besök av författaren Tone Schunnesson som just nu är aktuell med sin bok "Tripprapporter". Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#26 Amie Bramme Sey - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt gästas Kakan Hermansson av journalisten Amie Bramme Sey, som bland annat är aktuell med sin podcast Raseriet. Under huden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#25 S till Ö med Emma Unckel - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden fortsätter Emma och Kakan gå igenom hudvård i alfabetsordning. Elle:s skönhetsredaktör Emma Unckel och Kakan Hermansson har ju en hel del att säga om allt från S till Ö. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#24 A till R med Emma Unckel - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden: Emma och Kakans A till Ö - del ett. Alla bokstäver i alfabetet har en viss mening och givetvis har den att göra med hud och under hud. Elle:s skönhetsredaktör Emma Unckel och Kakan Hermansson hinner i detta avsnitt med skönhetens A till R. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#23 Vanessa Falk - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans "Under huden" gästas Kakan Hermansson av artisten Vanessa Falk. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#22 Brita Zackari - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt får Kakan Hermansson besök av radioprataren och programledaren Brita Zackari. "Under huden" presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#21 Winta Woldai - Under huden med Kakan Hermansson  

Winta Woldai, toxikolog på Apoteket, gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av "Under huden". Bland annat svarar hon på en hel del lyssnarfrågor! Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#20 Tommie X - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av stylisten och perukälskaren Tommie X. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#19 Jessica Blockström - Under huden med Kakan Hermansson  

Med över 20 års erfarenhet av att jobba som skönhetsskribent har Jessica Blockström en hel del kunskap med sig i bagaget. Vilken tur att det är just hon som gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under huden. Podden presenteras av ELLE i samarbete med Acast.

#18 Therese Andreasson - Under huden med Kakan Hermansson  

Kakan Hermansson gästas av hudterapeuten Therese Andreasson i detta avsnitt av Under huden. Podden presenteras av ELLE i samarbete med Acast.

#17 Emma Veronica Johansson - Under huden med Kakan Hermansson  

I dag gästas Kakan Hermansson av stylisten, författaren och DIY-förespråkaren när det kommer till hud- och hårvård: Emma Veronica Johansson. Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

0:00/0:00
Video player is in betaClose