Under huden med Kakan Hermansson

Under huden med Kakan Hermansson

Sweden

Under Huden är en samtalspodd av och med Karin Kakan Hermansson. Varje vecka gästas hudvårdsnörden Kakan av en ny person som hon pratar om allt från skönhet och hudvård till hälsa, kvinnoideal och normer med.

Episodes

#46 Beatrice Eli  

I veckans avsnitt gästas Kakan Hermansson av artisten Beatrice Eli. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#45 Nicole Sabouné  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av artisten Nicole Sabouné. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#44 Daniel Lindström  

I veckans avsnitt av Under huden får Kakan Hermansson besök av tidningen Cafés modechef: Daniel Lindström. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#43 Amanda Schulman  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av Amanda Schulman, som tillsammans med sin syster Hannah driver mediahuset Perfect Day Media. Amanda är också väldigt intresserad av hudvård och har en speciell bastu-rutin som hon delar med sig av i detta avsnitt. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#41 Kristian Pehrsson - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av Kristian Pehrsson, även känd som drugan Fröken Vega. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#41 Annica Forsgren  

Stämmer det att Kakan har fått försäljningen av Paula’s choice 2% BHA Liquid att gå i taket sedan hon startade podden? Vad är det för produktlansering som får henne att fnissa hysteriskt och bör alltid serum sjunka in ordentligt före applicering av dagkräm? Hur ser en hudvårdsrutin ut för grundaren av Skincity, Annica Forsgren? I det kanske nördigaste avsnittet hittills av Under huden får Kakan Hermansson, och ni, svar på detta och mycket mer.

#40 Parisa Amiri  

I veckans avsnitt gästas Kakan Hermansson av redaktören och programledaren Parisa Amiri. Under huden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#39 Tove Styrke  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av artisten Tove Styrke. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#38 Bahar Pars - Under huden med Kakan Hermansson  

Bahar Pars medverkar inte bara i Oscarsnominerade filmen "En man som heter Ove", denna vecka hör du henne också i Under huden med Kakan Hermansson! Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#37 Kicki Norman  

I veckans avsnitt av Under Huden med Kakan Hermansson gästar Kicki Norman som är grundare av skönhetstidningen Daisy Beauty. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#36 Best of Under huden  

I veckans avsnitt av Under huden med Kakan Hermansson lyssnar vi tillbaka på höjdpunkter från några av de tidigare avsnitten: 1. S till Ö med Emma Unckel 2. Carina Berg 3. Tone Schunnesson 4. Daniel Paris 5. Amie Bramme Sey 6. Vanessa Falk 7. Frida Gustavsson 8. Brita Zackari 9. Tommie X 10. Cassandra Klatzkow 11. Hanna Hellquist. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#35 Saga Becker  

Skådespelaren, konstnären och aktivisten Saga Becker är gäst i veckans avsnitt av Under huden med Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#34 Krizz Norman  

I årets sista avsnitt av Under huden är det journalisten och skönhetsbloggaren Krizz Norman som gästar Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast. Vi hörs igen 2017, gott nytt år!

#33 Julspecial med Kakan och Emma - Under huden med Kakan Hermansson  

I veckans avsnitt av Under huden: Julspecial med Emma Unckel och Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#32 Little Jinder  

Artisten Josefine "Little" Jinder gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under huden. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#31 Camilla Söderlund  

Grundaren av Facebookgruppen Beauty and bullshit, Camilla Söderlund, gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under Huden. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#30 Hannah Widell  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av entreprenören och mediaprofilen Hannah Widell. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#29 Carin Hellman  

I nästan tio år har Carin Hellman jobbat som Elle:s beautyredaktör och i veckans avsnitt av Under huden gästar hon Kakan Hermansson. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#28 Frida Gustavsson  

Hon är inte bara en av 16 andra svenska supermodeller på nya decembernumret av ELLE. Hon är även gäst i veckans Under huden med Kakan Hermansson. Modellen Frida Gustavsson berättar i detta avsnitt bland annat om modellandets fram- och baksidor, hur hon behandlar sin psoriasis och vad som hände när hon gick in i väggen. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#27 Tone Schunnesson  

I veckans avsnitt av Under huden får Kakan Hermansson besök av författaren Tone Schunnesson som just nu är aktuell med sin bok "Tripprapporter". Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

0:00/0:00
Video player is in betaClose