Under huden med Kakan Hermansson

Under huden med Kakan Hermansson

Sweden

Under Huden är en samtalspodd av och med Karin Kakan Hermansson. Varje vecka gästas hudvårdsnörden Kakan av en ny person som hon pratar om allt från skönhet och hudvård till hälsa, kvinnoideal och normer med.

Episodes

#62 Emilie "Ebbis" Roslund  

I veckans avsnitt av "Under huden" gästar podd- och tv-profilen Emilie "Ebbis" Roslund. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#61 Gustav Broström  

I veckans "Under huden" gästas Kakan Hermansson av tidningen Cafés groomingredaktör Gustav Broström. Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#60 Caroline Mac  

I veckans avsnitt av "Under huden" får Kakan Hermansson besök av kroppsaktivisten och modellen Caroline Mac. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#59 Johanna Marseille a.k.a. The Megabitch  

Johanna Marseille a.k.a. The Megabitch gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av "Under huden". Podden presenteras av Elle i samarbete med Acast.

#58 Keyyo  

I veckans avsnitt av "Under huden" gästas Kakan Hermansson av Youtube-stjärnan Kristina Petrushina, även kallad Keyyo. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#57 VAZ  

Artistduon och systrarna Jenny och Cecilia Vaz besöker Kakan Hermansson i veckans avsnitt av "Under huden". Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#56 Budgettips del 2  

Kakan Hermansson och Emma Unckel fortsätter med topplistan på prisvärda skönhetsprodukter och smink. Här är andra delen av Kakan och Emmas budgettips!

#55 Budgettips del 1  

Kakan Hermansson och Emma Unckel listar i veckans avsnitt grymma skönhetsprodukter och smink som inte behöver kosta skjortan. Här är första delen av Kakan och Emmas budgettips!

#54 Aida Ghorban Ebrahimi  

Aida Ghorban Ebrahimi är vd på Linda Hallberg Cosmetic. Dessutom är hon expert på vegansk beauty. Givetvis ska hon gästa Kakan Hermansson - i veckans avsnitt av Under huden! Podden produceras av Elle i samarbete med Acast

#53 Miriam Bryant  

Artisten Miriam Bryant gästar Kakan Hermansson i veckans avsnitt av Under huden. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#52 Frida Selkirk  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av nagelstylisten Frida Selkirk. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#51 Rojda Sekersöz  

Kakan Hermansson får denna vecka besök av regissören Rojda Sekersöz som bland annat är aktuell med filmen "Dröm vidare". Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#50 Sommarförberedelser med Emma Unckel  

Än är det en bit kvar till badsäsongen – men nu är det perfekt tid att förbereda hud och hår inför vad som komma skall. Kakan och ELLE:s beautyexpert Emma Unckel bjuder på ett sommarspecial - inför sommaren! Podden produceras av ELLE i samarbete med Acast.

#49 Marlene Strand  

I veckans avsnitt kommer artisten Marlene Strand till Under huden och berättar om sina tidigare aknebesvär. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#48 Hannah Sjöström  

I veckans avsnitt av får Kakan Hermansson besök av Hannah Sjöström som driver bloggen "Naturligt snygg". Hon vet ett och annat om ekologiska produkter och livsstil. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#48 Linda Hallberg  

I veckans avsnitt får Kakan Hermansson besök av makeup-artisten Linda Hallberg. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#47 Lady Dahmer  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av feministen, bloggaren och poddaren Natashja Blomberg alias Lady Dahmer. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#46 Beatrice Eli  

I veckans avsnitt gästas Kakan Hermansson av artisten Beatrice Eli. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#45 Nicole Sabouné  

I veckans avsnitt av Under huden gästas Kakan Hermansson av artisten Nicole Sabouné. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

#44 Daniel Lindström  

I veckans avsnitt av Under huden får Kakan Hermansson besök av tidningen Cafés modechef: Daniel Lindström. Podden produceras av Elle i samarbete med Acast.

0:00/0:00
Video player is in betaClose