VÄNT

VÄNT

Sweden

VÄNT skulle nog bäst förklaras som en kontra röst, eller kanske till och med en fördjupning mot dagens mediala drama om kost & hälsa. Inte på det sättet att rata eller klanka ner på den underbara entusiasm som finns om Sveriges välmående och kropp, utan mer bryta ner det och öppna en djupare dimension i problemet, eller varför inte lösningen. Jag vill åt hälsa och lycka - fast inifrån!

Episodes

#7 – Madeleine Vall – Mental Medvetenhet  

Madeleine Vall är en otroligt stark kvinna som verkar ha vunnit nästan allt hon tagit sig an. Förutom hennes vackra yttre finns också en härlig insida som gör en glad och inspirerad. Men med tanke på henne thaiboxnings meriter bör man nog passa sig lite ändå…

VÄNT 0

#6 – Henrik Hjelt – Humor/Positivitet  

Han har ett positivt driv som får de flesta andra att verka stå still. Här berättar han om hur han förbereder sig inför roller, vad han anser vara lycka. Jag tycker även att han är en av Sveriges roligaste komiker!  

VÄNT 0

#5 – Alexander Samuelsson – Religion  

Jag har länge funderat på om det finns någon koppling mellan den religiösa tron och lycka. Alexander ger en intressant ”lektion” i religion och hjälper mig gräva djupare i den teori jag har om att den religiösa tron ger oss lycka. En mycket härlig människa med hjärtat och hjärnan på rätt plats!

VÄNT 0

#4 – Erik Nahlén – Sociala Medier  

Han är en mycket klok man och enligt mig ett retoriskt under. Vi pratar om sociala medier och dess inverkan på oss människor idag. Förändrar det oss mer än vi tror?

VÄNT 0

#3 – Alexandra Bernvetter – Relationer/Kontaktsökande  

Alexandra Bernvetter från Träning & Mingel är med och pratar om förhållande och långväga vänner. Att man ska ta för sig och inte vara rädd för att ge komplimanger.

VÄNT 0

#2 – Sören Nordlund: Psykologi/Lycka  

Ett härligt snack med en härlig människa. Vi pratar om mitt grundämne; ”Lycka” och den psykologiska aspekten i hur vi människor fungerar och reagerar på lycka, olycka och icke-lycka.

VÄNT 0

#1 – Gustaf Ollas: Motivation/Inspiration  

#1 – Gustaf Ollas som gäst där vi pratar om hans tid i USA, hans val att satsa på sitt eget företag och vad lycka innebär för honom. En riktig inspiratör och en mycket duktig atlet.

VÄNT 0

#0.5 – VÄLKOMSTAVSNITTET  

Äntligen är det dags för den absolut första ljudfilen i VÄNT’s historia. En kort introduktion på podcasten och en micro variant på min livs-historia.

VÄNT 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose