Våran Podcast

Våran Podcast

Sweden

En mycket lovande podcast med fyra härliga killar från Trollhättan, varav tre av dem (Anton, Carl och Larsson) tidigare drev Fylletank Podcast. Nu har de ömsat skinn och fått förstärkning i form utav Viktor. Tillsammans bildar de en väldigt underhållande kvartett som kommer ta podcastsverige med storm! - Sebastian Karlsson, Lyssnare och geni

Episodes

#202: Mystiska, nattliga ljud.  

Viktor är i Norge för ovanlighetens skull, Larsson har upptäckt att man kan göra praktiska snören av plastflaskor, robotarna har börjat ta över och redan gett sig på Klara och Anton, han har hört mystiska, klickljud i natten.

#206: Grattis på 25-årsdagen, Viktor!  

Viktor med sin nya 25-årsmustasch och 25-årsfrisyr fyller 25 idag, måndagen den 18:e juli! Grattis, Viktor! I födelsedagspresent får du ett ganska kort och lite halvdant podavsnitt utan Larsson!

#205: ”Zweisch.”  

Viktor har varit nere på kontinenten och åsamkat sig lite nya skador! Allt om detta och en del annat i avsnitt 205!

#204: Tändsticksasp.  

Ett försenat avsnitt 204! Midårsafton har firats, dygn är för korta och tjockteveapparaterna i sommarstugorna runt om i landet vittnar om svennebananernas hycklerier!

#203: Glad Midårs!  

Midsommar är avklarat och, visst, det var trevligt men nu är det dags att blicka framåt! Nu nalkas Midårsafton™!

#201: Det svåra tvåhundraförsta avsnittet.  

Ni kanske trodde vi var så utmattade efter det superlånga tvåhundrade avsnittet att vi inte pallade följa upp veckan därpå? Nejdå, här är det ju, avsnitt 201! Bara smått försenat. Det var nåt med att Larsson var död efter att ha fyllt 25 på Sweden Rock och att Klara var Klara som gjorde att söndagsinspelningen […]

#200: Del 2 av AVSNITT TVÅHUNDRA!  

Här har ni det! Fortsättningen av avsnitt 200! Galet. Vi ger er CALLE PERSSON! DRYCKESSPEL! FÖRSENINGAR! DRÖNARE! RÖKARE! ROAST! DOMPA! KLARA TIPSAR SOM ALDRIG FÖRR! SYRENSAFT! DNA! OCH MASSA MER! TACK ALLA NI SOM HAR TIPSAT OM SAKER ATT HITTA PÅ OCH ALLA NI SOM SKÄNKT PENGAR!!!

#200: Del 1 av AVSNITT TVÅHUNDRA!  

Här har ni det! Avsnitt 200! Sjukt. Vi ger er CALLE PERSSON! DRYCKESSPEL! FÖRSENINGAR! DRÖNARE! RÖKARE! ROAST! DOMPA! KLARA TIPSAR SOM ALDRIG FÖRR! SYRENSAFT! DNA! OCH MASSA MER! TACK ALLA NI SOM HAR TIPSAT OM SAKER ATT HITTA PÅ OCH ALLA NI SOM SKÄNKT PENGAR!!!

#199: Drönarbyråkrati.  

Sista avsnittet innan det smäller! Anton har köpt en drönare och irriterar sig över byråkrati, Klara delar med sig av ett bra tips för ovanlighetens skull, Larsson hatar raggare och Viktor… ja, vad tror ni? Norge så klart. Dessutom är vår vän Robin en hjälte! Puss på er!

#198: ”Se inte så sur ut.”  

Två veckor kvar till avsnitt 200! Klaras spindelproblem blommar vidare, hon har även bivit utsatt för män i grupp. En sak är dock säker och det är att Anton inte är törstig.

#197: En gammel Ferrari.  

Det har varit både pingst och Eurovision. Det vill säga inget som vi kan något om. Men okunskap har aldrig hindrat oss från att beröra ämnen förr.

#196: Bölröten.  

Larsson har varit utomlands, Viktor ÄR utomlands och Klara har lyckats få Anton att ta årets första dopp.

#195: Ssspindlar.  

Våren börjar kännas som vår och avsnitt 200 närmar sig med stormsteg! Klara har haft besök av både spindlar och utomjordingar i veckan. Såatteh…

#194: Kalle Pelikan.  

Våren är här med sitt ljumma väder och sina hagelstormar. Så veckans avsnitt spelas in tillsammans med en flaska rosé, åhå så trevligt! Vi blir nostalgiska över godis och Larsson får några av veckans stora nyheter förklarade för sig. Mycket nöje!

#193: Övergrepp i besticklådan.  

Viktor går på väggarna hemma med sin trasiga arm, Klara har hyrt en DVD, Anton har fyllt 25 och Larsson har fortfarande ett jobb som gör att han måste gå mitt i avsnittet.

#192: Med en vänsterhand och lite tänder.  

Viktor har råkat ut för en liten bilolycka och poddar på morfin, Larsson har flyttat, Klara har flyttat… in i Larssons gamla lägenhet. Dr. Steffo smsar bistår med information om titan via messenger och Anton han har flyttat… fram sitt kylskåp och dammsugit lite där bakom.

#191: Att halsa är att höfta när du provar jeans.  

Vi sitter och väntar in Viktor som av någon underlig, jävla anledning sitter i en bil på väg från Stockholm. Under tiden berättar Klara alternativa sätt att prova jeans och Anton har djupa funderingar kring måttenheter. Larsson är också där. Och mail!

#190: Påskcowboy.  

Redan avsnitt 190! Det är årets sämsta högtid, påsken! Men Klara verkar inte övertygad om dess totala sämsthet. Dessutom får vi besök av Doktor Steffo som berättar hur en drönare fungerar… tror jag.

#189: Niklas Svensson.  

Avsnitt 189 och alla är samlade så som det ska vara! Vi grottar ner oss i jobbiga människor så till den milda grad att Viktor blir tröttarg. Ja, ja men så är det! Puss

#188: Nouruz-etân piruz!  

Avsnittet är SENT och det ber vi så hemskt mycket om ursäkt för. Vi hoppas att vi gjort ett avsnitt som bra nog att gottgöra detta. Ni får höra Klara upprörd över sexistiska gratulationskort, ni får höra Anton upprörd över kollektivtrafik, ni får knappt höra Viktor alls och ni får höra Larsson uppröras något enormt […]

#187: Slappa ljumskar.  

Alla är samlade på en och samma plats i nästan ett helt avsnitt! Vi pratar om prinsessor som får ungar, LUF, mellanmål som godis, Norska värdekuponger och Klara har blivit DRABBAD av både vackra fotografier och ett par slappa ljumskar.

0:00/0:00
Video player is in betaClose