Vardag i P3

Vardag i P3

Sweden

En talkshow om det tråkigaste som finns. Tillsammans med dig som lyssnar gör Emma Knyckare och Rasmus Persson sitt bästa för att hitta meningen i detta som vi alla måste leva med – vardagen. Ansvarig utgivare: Hanna Toll

Episodes

De 7 Dödssynderna: Högmod  

Vi älskar att synda på måndagar, som så många andra. Därför tänkte vi hänge kommande 7 måndagar åt de så innerligt häftiga dödssynderna! Och vi börjar med Björn Ranelids favorit: högmod!

Vardagstortyr  

Dom där små sakerna i vardagen som är så enerverande att dom nästan skulle kunna kallas för tortyr. Dom ska vi prata om idag. Som att bordsgrannen alltid käkar banan, väldigt ljudligt. Såna grejor..

Jag offrade det för spelet!  

Idag är det spelbonanza i Vardag! Vi undrar hur långt våra lyssnare gått, och hur mycket de offrat för spelens skull. Allt från hygien till kärlek. Hur långt kan man gå?

Är det lag på det?  

Det borde det! För idag går vi igenom alla dom där små lagarna och reglerna man har i sin vardag. Som att man aldrig tar översta tallriken i matsalen. Eller att man alltid tar två tuggummin ur påsen.

Överhört i allmänheten  

Ibland råkar man överhöra något som är antingen alldeles för privat. Om det så handlar om könssjukdomar eller sexlekar, så vill vi veta vad våra lyssnare råkat överhöra.

Gymma med Yomal  

Idag drar Rasmus och Emma och gymmar med våra två lyssnarexperter Yomal och Frida! Vi lär oss allt om do’s and don'ts på gymmet, och tvingar Rasmus och Emma att lyfta sinnessjukt tunga grejor!

Den ärliga dejtingprofilen  

Den där profilen som vi alla borde sträva efter att ha, men som typ ingen har. Den letar vi efter idag! Vi vill höra de mest ocensurerade, oslipade och mest brutalt ärliga dejtingprofilarna som finns!

Vi kryper till korset  

Att vara ett pokemonfreak i det mörka, smygplugga till jurist trots att man "tycker det är töntigt". Ja alla har vi något vi skulle behöva krypa till korset med. Frågan är bara vad!

En besserwisser är en besserwisser är en wisserbesser  

Idag släpper Emma och Rasmus ut sina inre bessewissrar och mästrar, rättar och är störiga hela programmet! Messerschmittfrossa med dom, och med åra lyssnare såklart!

Att ärva ett beteende  

RASMUS ÄR TILLBAKA! Och under sin frånvaro har han funderat över ärvda beteenden. Typ som att sluta diska med diskmedel pga polare. Eller börjat planka på bussen för att kollegan alltid gör så!

IT'S RUINED!  

Om det så är smaksatt läskeblask som förstörts av för många tonårsfyllor, eller en låt som förstörts av för många tonårsförhållanden, så har vi alla något som är förstört för oss. Vi undrar bara vad!

Ge mig uppmärksamhet!  

Visst minns vi dom där sakerna vi gjorde bara för att folk skulle uppmärksamma oss. Om så det var att klä sig i enbart sammet på högstadiet, eller låtsas ha brutit armen för att få hångla.

Kalles nya stil  

Kalle har klagat i veckor om sin ångest över att välja frisyr när han ska klippa sig. Så vi bad lyssnarna välja en frisyr! Och nu ska han klippa sig i den frisyren! Woho! Frisörsändning

One bucketlist to rule them all!  

Alla har vi den. En lista på saker man bara MÅSTE få gjort innan man dör. Men kan man bygga en ULTIMAT bucketlist? Vi tror det, och vi tänkte ge oss an det idag!

För en lång lång tid  

Varje dag utför vi saker, vardagliga saker. Men hur lång tid tar det egentligen? Händer det att vi gör saker superlänge? Och vad är det längsta man någonsin gjort någonting? Det undrar vi idag!

Hur hamnade vi här?  

Ibland tar vardagen oss till ställen vi absolut inte hade väntat oss. Som när Kalle hamnade i författarlandslaget. Hur hamnade han där? Och hur hamnade våra lyssnare på sina oväntade ställen?

Vardagens stora ursäktslexikon!  

Varje dag gör vi saker då vi önskar att vi hade en riktigt bra ursäkt! Det ska vi nu hjälpa till med, när vi börja påbyggnaden av "Det Stora Ursäktslexikonet"!

Vardagsexperten är här!  

I dag har vi till juristen Linnea i studion för att reda ut lite juridik med oss! Hon är en av våra vardagsexperter, och tillsammans med henne ska vi ha riktigt skoj!

Hål i allmänbildningen  

Kalle har aldrig sett Fucking Åmål, och Emma har fortfarande inte lärt sig multiplikationstabellen. Vilket osökt leder oss till att söka efter våra lyssnares hål i allmänbildningen!

Spela med oss!  

Vi älskar spel! Men ibland är de sällskapsspel som finns nu lite enformiga.. Därför har vi bestämt oss för att göra att nytt spel! Med er! Vardagssällskapsspelet! Nu kör vi!

0:00/0:00
Video player is in betaClose