Vardag i P3

Vardag i P3

Sweden

En talkshow om det tråkigaste som finns. Tillsammans med dig som lyssnar gör Emma Knyckare och Rasmus Persson sitt bästa för att hitta meningen i detta som vi alla måste leva med – vardagen. Ansvarig utgivare: Hanna Toll

Episodes

Radioselfie  

Vi har kommit fram till att vi inte är en redaktion som är speciellt bra på att ta selfies. Men radio däremot, det är vi grymma på! Därför försöker vi idag att skapa radioselfies. En telfie!

Upphittat  

Förra veckan letade vi. Och nu finner vi! Som låten om Simon som ingen tutte får! Den fann vi, men vad mer har vi funnit?

Portade  

Från klubben, från trappen, från hissen och från hallen. Ja, vart har vi blivit portade från egentligen? Det undrar vi idag!

De 7 Dödssynderna: Vrede  

VI ÄR ARGA! SÅ ARGA! ORIMLIGT ARGA! VI ÄR ARGA! SÅ ARGA! ORIMLIGT ARGA!

Mitt lilla tidsfördriv  

Aleks scrollar efter naket, och Rasmus följer efter människor på stan. Men hur fördriver lyssnarna tiden bäst? Är det tumrullnings-VM som gäller? Eller finns det några andra tossigheter de hittar på?

Vi fortsätter leta  

Rasmus har fortfarande inte hittat sin Turtlesgubbe, och våra lyssnare letar FORTFARANDE efter supermycket grejor. Så vi kör på samma tema en dag till!

För den som letar  

Rasmus letar efter sin Turtlesgubbe, Emma letar efter sitt intresse för soffan och våra lyssnare letar efter allt mellan himmel och jord! Kan vi hjälpa alla?

De 7 Dödssynderna: Frossa  

Vi frossar i mat, tv-serier, skvaller, gratisprodukter i matbutiken. Ja, vi frossar i mycket. Därför vill vi idag ta reda på vad just våra lyssnare frossar i.

Emmas Körlektion  

Det har tjatats länge och väl om att Emma hur mycket Emma försöker ta körkort. Vi har lessnat på att höra om det, så idag sätter vi henne i en bil och ger henne en lektion!

Fördomar  

Alla har vi haft dom, och ibland stämmer de inte. Men så finns det dom tillfällen då de faktiskt gjort det! Det snackar vi om idag! Alla de gånger då fördomarna varit sanna!

Saker man råkat se  

Föräldrasex, polarens klamydiatest, felskickade sms, the list goes on! Vad är det för en massa saker som vi råkat fått ögonen på, trots att vi kanske inte skulle?

De 7 Dödssynderna: Avund  

Vi fortsätter arbeta oss igenom de sju dödssynderna, och har idag kommit till den snaskige rackaren avund! Vad gör oss avundsjuka? Och hur vidriga avundsjukehistorier får vi höra?

En katt för sin hatt  

Det kan man behöva vara för att bära upp en lite annorlunda stil. Men hur ser stilarna ut som vi idag kanske ångrar? Eller de som vi önskar att vi hade kvar?

Vi smiter!  

Från allt! Från obehagliga diskussioner, från tvång, från träffar med kusiner! Men hur ska vi gå tillväga? Hur smiter man på bästa sätt? Och VEM har bästa smithistorien?

Den som väntar på något gott  

väntar aldrig för länge? Eller? Hur är det egentligen? Är verkligen all väntan värd det? Är det alltid värt att vänta på något gott?

De 7 Dödssynderna: Lust  

Vi tuffar vidare med dödssynderna och idag: LUST! Vad får våra lyssnare att ticka? Är det att pilla navelludd? Eller kanske att få torka en yta FULLSTÄNDIGT ren?

Cross my Moto, and I will cross you!  

Idag åker vi ut till vår lyssnare Nina, som ska lära Emma och Rasmus att köra MOTOCROSS! VA? COOLT? JA! Hurra! Kommer Rasmus bryta benet? Kommer Emma fälla Rasmus? Vem vet!

Bryt min is  

Varje dag ställs man inför tillfällen då man kan vilja bryta isen med någon.. men hur gör man? Vilken fras kör man på? Och finns det någonting man ABSOLUT INTE får säga?

Oväntad Godhet  

Det kan vara något så enkelt som att personen framför dig i kassan betalar din mat. Eller kanske din nemesis plötsligt erbjuder dig ett välavlönat jobb? Oavsett vad är oväntad godhet något fint!

De 7 Dödssynderna: Girighet  

Vi fortsätter på vårt långsamma tåg genom de sju dödssynderna. Varje måndag, ny dödssynd! I dag ger vi plats åt Stureplansfavoriten: Girighet!

0:00/0:00
Video player is in betaClose