Vardag i P3

Vardag i P3

Sweden

En talkshow om det tråkigaste som finns. Tillsammans med dig som lyssnar gör Emma Knyckare och Rasmus Persson sitt bästa för att hitta meningen i detta som vi alla måste leva med – vardagen. Ansvarig utgivare: Hanna Toll

Episodes

Ett sista farväl  

So long, farewell auf wiedersehen, adieu Adieu, adieu, to yieu and yieu and yieu. So long, farewell auf wiedersehen, adieu Adieu, adieu, to yieu and yieu and yieu.

Epic Fail  

Året börjar lida mot sitt slut, och visst har det skett en hel del misslyckanden under året? Men vilket har varit värst för lyssnarna?

Vad fick du i julklapp?  

En enkel fråga med ett enkelt svar. Men vi vet ju alla att i det enkla bor det vackra!

Best of Vardag i P3  

I dagens avsnitt ser Emma och Rasmus tillbaka på året som gått. Ja ärade lyssnare, här har ni årskrönikan 2016 signerad Vardag i P3.

Vart är vi på väg?  

Juletider är lika med resor. Men vart? Emma och Rasmus har hittat på en egen billek - ni ringer in och vi gissar vart ni är på väg. I dagens avsnitt ser Emma och Rasmus tillbaka på året som gått. Ja ärade lyssnare, här har ni årskrönikan 2016 signerad Vardag i P3.

Små ljusglimtar på årets mörkaste dag  

Nu räcker det med elände! Vi firar årets mörkaste dag med att snacka goda nyheter, härliga händelser och annat smått som får en att må lite gott.

Traditioner  

En del gömmer saltgurkor i glas och andra dödar hjärnceller på juldagen. Oavsett hur vi gör så är det nästan ofrånkomligt med traditioner kring jul. Så vilka har lyssnarna?

Vilken är den värsta presenten du någonsin fått?  

Vi närmar oss dopparedagen och det är dags att lösa de sista klapparna. Men vilken är egentligen den värsta juklappen? I dagens avsnitt varnar vi för vad man absolut inte ska lägga under granen.

Fraser som fastnar  

Idag pratar vi om fraserna som fastnat! Ordspråk och meningar som betytt lite extra. Har du tatuerat in Trägen vinner, eller har tillhör du dem som faktiskt tycker att Carpe Diem håller i längden? Idag pratar vi om fraserna som fastnat! Ordspråk och meningar som betytt lite extra. Har du tatuerat in Trägen vinner, eller har tillhör du dem som faktiskt tycker att Carpe Diem håller i längden?

Jag vill tacka spelen  

för allt! Eller? Hur mycket har vi egentligen att tacka spelen för? Språkkunskaper? Kärlek? Relationer? Ja, vem vet?! För allt! Eller? Hur mycket har vi egentligen att tacka spelen för? Språkkunskaper? Kärlek? Relationer? Ja, vem vet?!

Lingo!  

Hur pratar du på ditt jobb, din skola, i ditt lag? Med alla våra vänner har vi ett speciellt sätt att prata som kallas lingo. Men hur låter egentligen alla dessa olika språk?

The Butterfly Effect  

Ibland är det de små sakerna! Som att få sitt drömjobb för att man valde att prata med en främling. Eller att finna kärleken för att man tog te istället för kaffe!

De 7 Dödssynderna: Lättja  

Orkar inte skriva en beskrivning...

Radioselfie  

Vi har kommit fram till att vi inte är en redaktion som är speciellt bra på att ta selfies. Men radio däremot, det är vi grymma på! Därför försöker vi idag att skapa radioselfies. En telfie!

Upphittat  

Förra veckan letade vi. Och nu finner vi! Som låten om Simon som ingen tutte får! Den fann vi, men vad mer har vi funnit?

Portade  

Från klubben, från trappen, från hissen och från hallen. Ja, vart har vi blivit portade från egentligen? Det undrar vi idag!

De 7 Dödssynderna: Vrede  

VI ÄR ARGA! SÅ ARGA! ORIMLIGT ARGA! VI ÄR ARGA! SÅ ARGA! ORIMLIGT ARGA!

Mitt lilla tidsfördriv  

Aleks scrollar efter naket, och Rasmus följer efter människor på stan. Men hur fördriver lyssnarna tiden bäst? Är det tumrullnings-VM som gäller? Eller finns det några andra tossigheter de hittar på?

Vi fortsätter leta  

Rasmus har fortfarande inte hittat sin Turtlesgubbe, och våra lyssnare letar FORTFARANDE efter supermycket grejor. Så vi kör på samma tema en dag till!

För den som letar  

Rasmus letar efter sin Turtlesgubbe, Emma letar efter sitt intresse för soffan och våra lyssnare letar efter allt mellan himmel och jord! Kan vi hjälpa alla?

0:00/0:00
Video player is in betaClose