Varning för LIR

Varning för LIR

Sweden

Den lirigt irrelevanta podcasten!

Episodes

E04S1 – Lerkakor  

För dig som vill veta lite närmre hur det känns att ramla av en häst eller vad vi tycker om reklam har vi här en utmärkt episod för just DIG. Vi pratar även lite om ölsvepandet som försiggår på Facebook och veganism. Vet du dessutom inte vad en Muggkaka är för någonting - då borde du verkligen ta och lyssna nu nu nu nu!!

E03S1 – För torra näsor  

I veckans episod pratar vi om den mest fruktansvärda åkomma man kan åka på - nämligen vageln. Vi diskuterar Melodifestivalen, Alicia delar med sig av ett nice tips framför allt för oss själva att följa och Amanda bjuder på inrednings råd. Har ni någon gång undrat hur man gör skräckmusik? Alicia har svaret! Och inte att glömma, en speciell gäst ger oss visa ord för framtiden!

E02S1 – Smörgen the cat  

Efter all denna väntan kommer äntligen nästa episod! Ja "äntligen" vare. Detta avsnitt tillägnas (ofrivilligt) katten Smörgen. Alicia är nu på Hawaii, Amanda hemma i snöiga Sverige. Veckans utländska gäster är av hemlig härkomst, kan ni gissa? Vi leker en inte så väldigt PK lek (och skäms sedan över det) för att till sist besvara de där frågorna ni alltid har undrat över!

Ep 0 – Pilotepisoden Johanna!  

OOOOOJ en överraskning!!! Slutligen tar vi oss mod nog att sända vår absolut första, liriga episod av podden! Det här är kärnan till hela podden, vår första parodipå LIRR-varning. I detta urusla avsnitt hör ni: Alicias gotländska, varför The Fox är vår favoritlåt, var man köper skor i norrland och början på det snurriga Gulliver-dilemmat. Dessutom uppkomsten till ett fantastiskt citat om ungdom. Episoden är lite extra kryddad av fnitter, långa pauser och stela samtal. Hur många gånger kan man facepalma sig själv under ett poddavsnitt? Find out now! OBS. Det krävs att du har riktigt tråkigt för att orka lyssna på detta!

E01S1 – Lejkdags!  

Första episoden av vad vi har valt att kalla för Säsong 1! Klurigt va - det tycker vi också, framför allt har vi lite delade tankar om hur den nya säsongen ska se ut. I veckans avsnitt (...episod!) ser vi till att ha allt i en tagning. Vi öser på med ny energi, nya punkter och en massa mer lirrigt stohej. Våra Italienska vänner får sig en liten hälsning och vi tipsar om praktiska saker att använda sig av i vardagen.

Ep 6 – Poddkollektivet (SPECIAL)  

Det är en wombo-combo-dubble-rainbow-superduper-festival-FINAL! Sista episoden innan vad vi valt att kalla för pilot-säsongen tar slut. Efter nyår kommer säsong DUE! Men men, i denna episod får ni följande: en gäst, två gäst-hostare, nyårslöften och en massa info om Elias. Låter det intressant? Det viktigaste är dock att det är årets LIRRIGASTE och LIRIGASTE podd någonsin - eftersom att både Varning för LIR och LIRR-varning är med!

Ep 5 – We pod for the applause  

Vilken episod hörrni! Oj oj oj, nu tror jag minsann att ni måste lyssna! I den här episoden (vilket faktiskt är den FEMTE!) har vi lite extra julstämning - i alla fall för oss själva. Ni får bl a ett par najs tips om att bygga pepparkakshus. Förutom det utforskar vi likheten mellan att tro på tomten och att tro på Gud. Är ni inte nöjda där (eller har ni möjligtvis någonting emot vår julkalender) så har vi en liten julkalendersöverraskning - speciellt för en viss person som omedvetet fick gästa oss för att hjälpa till! Till sist tar vi ut våra aggressioner på den där fruktansvärda fråga man alltid får så fort man träffar gamla vänner. Annars kan ni ju göra en studie i sockerkickar och -dippar! Som vanligt, lyssna och liiiiid! God Jul och Gott Nytt År!!!

Ep 4 – PK-Amanda  

Surprise, surprise alla lyssnare! Episod 4 släpps två dagar tidigt, allt för att förgylla er snöiga och juliga andra advent. I den här episoden kikar PK-Amanda fram, vad är rätt och vad är fel? Vad ska man, rent principiellt, önska sig i julklapp? Förutom det slänger vi oss också omkring i tv-seriernas värld kryddat med en släng av böcker. Låter det tråkigt? Helt rätt! Trots det måste du ju lyssna, för vad händer med tomtenissen Albert och Stefan påskharen i den spännande julkalendern! Trevlig 2:a advent!

Ep 3 – En anonym mullvad  

Lyssna via iTunes! Pryda, vältaliga, röster som änglar och framförallt, sådär lagom liiiriga. Amanda och Alicia är tillbaka denna vecka med! Håll i er nu, för i denna episod – nummer tre – presenterar vi vår första gäst! Aldrig har två poddare varit så duktiga på att ta hand om sina gäster som nu. Låt […]

Ep 2  

 - Alicia, det här känns som ”Episod FAIL” - Nej men Amanda, skärp dig det blir nog bra! - Kom igen, vi döper det så! - NEJ… okej bara om det blir så dåligt! Nu spelar vi in.. Episod 2, eller ja nästan i alla fall. Vi gjorde ett försök men tekniken och humören var […]

Ep 2 – Episod FAIL  

Episod 2, eller ja nästan i alla fall. Vi gjorde ett försök men tekniken och humören var inte med oss. I detta avsnitt pratar vi bl a om hur jobbigt det är (redan efter ett avsnitt) att ha en podcast, om att övningsköra och om att lära känna folk genom sociala medier. Sorgligt nog är både ljudkvalité och upplägg sämre här än förr - vi ber så hemskt mycket om ursäkt för detta - men vi lovar att gottgöra er till nästa episod! Som vanligt, lyssna och liiiiiid!

Ep 1 – Podception  

Första avsnitt... episoden av Varning för LIR. Inte för att vara sån men kan finnas spår av: dåliga mickar, stela samtal och ingen koll på någonting. Inte för att det skulle stoppa oss. I det här avsnittet pratar vi om allt från att förlänga julen till hur får förökar sig. Hur vad det nu? Vem är Nils Karlsson Pyssling, Nils Holgersson och Gulliver?! Vi försöker reda ut detta en gång för alla. Ett återkommande ämne är dock LIRR-varning och anledningen till att vi överhuvudtaget börjat publicera en podcast. Låt för evigt "Skype-lagg" vara en stående punkt. Tjillevippen!

0:00/0:00
Video player is in betaClose