Vårt röda vita gäng

Vårt röda vita gäng

Sweden

Vårt röda vita gäng är en officiell podcast från Degerfors IF. Victor Lundmark intervjuar personer med koppling till landets mest rödvita fotbollslag.

Episodes

Alla till Valla 2016: Jörgen Wålemark till Valla  

Imorgon, lördag 10 september, är det Alla till Valla 2016. Vårt röda vita gäng räknar ner genom att prata med olika personer som ska dit. Sist ut är motståndarlaget Varbergs tränare Jörgen Wålemark, som även besökt Stora Valla som spelare.

Alla till Valla 2016: Tobias Solberg till Valla  

Lördag 10 september är det Alla till Valla 2016. Vårt röda vita gäng räknar ner genom att prata med olika rödvita profiler. På den fjärde dagen gästas podcasten av Tobias Solberg.

Alla till Valla 2016: Leif Olsson till Valla  

Lördag 10 september är det Alla till Valla 2016. Vårt röda vita gäng räknar ner genom att prata med olika rödvita profiler. Det tredje avsnittet gästas av Leif Olsson, marknadsansvarig i Degerfors IF.

Alla till Valla 2016: Victor Lundmark till Valla  

Lördag 10 september är det Alla till Valla 2016. Vårt röda vita gäng räknar ner genom att prata med olika personer som tänker vara på plats. I det andra avsnittet är det ombytta roller som gäller. Mittbacken Hampus Zackrisson intervjuar poddens grundare Victor Lundmark.

Alla till Valla 2016: Erik Sachs till Valla  

Lördag 10 september är det Alla till Valla 2016. Vårt röda vita gäng räknar ner genom att prata med olika rödvita profiler. Först ut är talangen Erik Sachs.

Vårt röda vita gäng #23 - Shpëtim Hasani  

Tjugotredje avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar anfallaren Shpëtim Hasani om Kosovo, den oberäknelige Kabous och att göra mål.

Vårt röda vita gäng #22 - Stefan Jacobsson  

Tjugoandra avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar tränaren Stefan Jacobsson om sitt nya jobb, A-truppens unga spelare och konkurrens.

Vårt röda vita gäng #21 - Wernerspecial: Patrik Werner  

Tjugoförsta avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar sportchefen och avgående tränaren Patrik Werner om varför han tog beslutet att lämna sin tränartjänst.

Vårt röda vita gäng #20 - Alexander "Nutt" Andersson  

Tjugonde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar anfallaren Alexander ”Nutt” Andersson om det stundande äventyret i USA, smeknamnet ”Nutt” och hur han ser på en eventuell återkomst till Degerfors IF i framtiden.

Vårt röda vita gäng #19 - Dusko Radinovic  

Nittonde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar legendaren Dusko Radinovic om tiden i mäktiga Röda stjärnan, hur kriget tog honom till Degerfors och den mytomspunna matchen mot Parma.

Vårt röda vita gäng #18 - Johan Bertilsson  

Artonde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar tidigare DIF-spelaren Johan Bertilsson om jämförelserna med Andreas Andersson, sonens fotbollsintresse och den deppiga presentationsfilmen i Polen.

Vårt röda vita gäng #17 - Andreas Pettersson  

Sjuttonde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar tränaren Andreas Pettersson om OS, Victor Nilsson Lindelöfs otroliga utveckling och att jobba med Degerforsikonen Milenko Vukcevic.

Vårt röda vita gäng #16 - Adrian Johansson  

Sextonde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar talangen Adrian Johansson om vilken spelares frisyr han kopierade som liten, bankrån på film och att välja fotboll framför innebandy.

Vårt röda vita gäng #15 - Michael Kallbäck  

Femtonde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar spelaragenten Michael Kallbäck om hur hans jobb fungerar, den stormiga tiden i Brage och det massiva USA-intresset för ”Nutt”.

Vårt röda vita gäng #14 - Ludvig Fritzson  

Fjortonde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar Ludvig Fritzson om U20-landslaget, husdjur och agenter.

Vårt röda vita gäng #13 - Christopher Brandeborn  

Trettonde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar tidigare DIF-spelaren Christopher Brandeborn om telefonsamtalet från Olof Mellberg, entreprenörskapet och att fylla 25.

Vårt röda vita gäng #12 - Hampus Zackrisson  

Tolfte avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar mittbacken Hampus Zackrisson om känslan när bedövningen släpper efter en operation, debuten i Allsvenskan och marknadsföring.

Vårt röda vita gäng #11 - Daniel Sundgren  

Elfte avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar tidigare Degerforsprofilen Daniel Sundgren om Harry Potter, Hampus Zackrissons enorma potential och hur nära det var att övergången till Degerfors stoppades av ICA.

Vårt röda vita gäng #10 - Oliver Nilsson  

Tionde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt pratar talangen Oliver Nilsson om sin första flygresa, blågula drömmar och nya smeknamnet ”Gnuggarn”.

Vårt röda vita gäng #9 - Amor Layouni  

Nionde avsnittet av Vårt röda vita gäng. En intervjupodcast av Victor Lundmark – om Degerfors IF. I detta avsnitt berättar mittfältaren Amor Layouni om ribbträffen mot IFK Göteborg, tv-spel och målgester.

0:00/0:00
Video player is in betaClose