Varumärkespodden

Varumärkespodden

Sweden

En podcast från LynxEye brand consultants och Dagens Media där Sveriges skarpaste företagsledare diskuterar företagsbyggande, varumärkesbyggande och ledarskap.

Episodes

Varumärkespodden Magdalena Gerger VD Systembolaget  

Systembolaget har gjort en anmärkningsvärd varumärkesresa och rankas högst i landet inom service. I det här avsnittet av Varumärkespodden träffar vi ledaren bakom förändringsresan, Magdalena Gerger, som är VD för Systembolaget sen 2009. Magdalena ger sina bästa tips till att bygga en kundfokuserad kultur och att skapa motivation genom ett starkt syfte som bygger varumärket. Häng med oss på en riktig varumärkesresa!

Varumärkespodden Jessica Stark VD SUP46  

Välkommen till avsnittet där vi pratar om morgondagens global game changers. Vi träffar startup-profilen Jessica Stark som är VD och medgrundare av SUP46, en av Europas ledande startup-hubbar. Tillsammans med Jessica diskuterar vi de nya utmanarna i startupvärlden och hur de kommer att utmana de stora varumärkena och företagen. Vi pratar om vikten av att leva nära sin målgrupp, att fokusera genom att våga välja bort och vilka branscher som ligger närmast till disruption.

Varumärkespodden - Hanna Stjärne VD SVT  

I det här avsnittet träffar vi Hanna Stjärne, VD på SVT. Vi diskuterar möjligheter och utmaningar i framtidens medielandskap och hur medier idag är viktigare än någonsin när mängden information och desinformation aldrig har varit så stor som idag. Hanna delar sina tankar om SVT:s roll i det framtida landskapet, om att bygga digitala varumärken och om att leda organisationer genom transformation.

Varumärkespodden - Håkan Nyberg VD Nordnet  

Vi träffar Håkan Nyberg, VD på Nordnet, och pratar om att bygga varumärke genom ett syftesdrivet ledarskap. Vi diskuterar en finansbransch under omställning och hur Nordnet driver sin affär genom att vara en innovativ och god samhällsmedborgare.

Varumärkespodden - Kristian Elvefors VD Volvo Cars Sverige  

Vi pratar hjärta och stolthet med Volvo Cars svenska VD Kristian Elvefors. Kristian förklarar de senaste årens svenska framgångar och berättar om Volvos roll i samhället. Vi diskuterar hur behovet av att äga bil kommer förändras över tid och hur Volvo ska bli bäst på självkörande bilar.

Varumärkespodden - Hélène Barnekow VD Telia Sverige  

 

I det här avsnittet pratar vi om ledarskap och att bygga framtidens varumärken med Hélène Barnekow, VD för Telia Sverige. Vi pratar om att vara besatt av sin kund och att arbeta utifrån varumärkets högre syfte - hur varumärken alltmer behöver vara en kraft för positiv förändring i samhället.

 

0:00/0:00
Video player is in betaClose