Veloropa

Veloropa

Denmark

Velkommen til Veloropas podcast kanal. Fra tid til anden tager vi interessante emner op indenfor cykelsporten, som du fx kan lytte til, når du er ude og køre en tur på rammen.

Episodes

Veloropa Podcast 21/3 2016 (Søren Kragh, Magnus Cort, Alexander Kamp, Morten Bennekou, André Steensen)  

Lars B. Jørgensen og Kim Plesner taler med Søren Kragh, Magnus Cort, Alexander Kamp, Morten Bennekou og André Steensen om bl.a. dansk talentudvikling, Milano-Sanremo, Démare-gate og ser frem mod Katalonien Rundt, brostens klassikerne og semiklassikerne.

Veloropa 0

Veloropa Podcast 14/3 2016 (Matti Breschel og Michael Valgren)  

Lars B. Jørgensen og Kim Plesner taler med Michael Valgren og Matti Breschel om bl.a. Paris-Nice, Extreme Weather Protocol, drikkedunke, Milano-Sanremo og store løgposer

Veloropa 0

Jørgen: Det er skrap kost (fra Radio24syv)  

New post by Veloropa

Veloropa 0

Flandern - Grim på den smukke måde (Speak: Jørgen Leth)  

Stemningsfuld beretning fra Veloropas tur til Flandern Rundt 2014 læst op af Jørgen Leth. Kom med på Oude Kwaremont, Muur van Geraardsbergen, Velodromen i Roubaix og Torvet i Brugge.

Veloropa 0

Marco Pantani  

Kim Kix, Terry Attack og Anders Lund mindes Marco Pantani - 10 år efter den italienske klatrers død.

Veloropa 0

Veloropa - cykling og rock musik  

Anders Lund, Terry Attack, Kim Kix og Lars B. Jørgensen er gæsterne i denne første Veloropa-podcast. ”Og så var jeg Bernhard Hinault. Sådan var det bare.” Hør forsangeren i Powersolo, Kim Kix, fortælle om de unge år på rammen i Tunesien og hør hvorfor Anders Lund godt kunne tænke sig at være Sylvain Chavanel. Veloropas første podcast handler om hvilke ligheder og forskelle der er på at være cykelrytter og rockmusiker. Øvrige medvirkende er guitaristen Terry Attack fra Thee Attacks og sportsjournalisten og tidligere rockanmelder, Lars B. Jørgensen. Christian Møller Nielsen og Kim Plesner står for idé, manuskript og redigering af udsendelsen, der også kommer omkring Gustav Larssons forhold til dødsmetal, Schleck-brødrenes fascination af DJ Tiësto, behovet for vreden som brændstof, både i cykling og rock ’n roll, den forstyrrende hviledag og zombie-tilværelsen på en rock-turné og i en Grand Tour. Til slut i udsendelsen kigger vi også frem mod de forestående brostensløb og Milano-Sanremo.

Veloropa 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose