VF-sportens podcast

VF-sportens podcast

Sweden

Här snackar vi värmländsk sport.

Episodes

38. Spelet bakom värvningen och curlingspecial  


Oskar Eriksson från lag Edin gästar. Han dyker upp efter drygt 15 minuter – dessförinnan snackar vi spelet bakom värvningen av måldrottningen, Dick Axelsson och lite annat smått och gott.

Motorpodden 14: Avgörandets tid – Åhlin gästar  


Det börjar onekligen dra ihop sig i de stora motorsportserierna. Formel 1, rallycross-VM, rally-VM och MotoGP lär alla kunna kora världsmästare inom kort. Johan Hedlund och Jan ”Flash” Nilsson går igenom förutsättningarna och gästas dessutom av rallyföraren Fredrik Åhlin som berättar om sina framtidsplaner.

34. Eriksson Ek i NHL – Wiberg i SSL  


En podd. Två halvtimmar. Jacob Järpegård och Johan Ekberg inleder med att snacka Joel Eriksson Eks framtid i NHL och Färjestad. Det blir även snack om andra värmlänningar ute i hockeyvärlden innan vi går in på Färjestads formsvacka. Från den formsvackan till en annan blir det när Jonas Wiberg kommer in som gäst för att prata om Karlstad IBF:s herrar som inlett säsongen tungt – bara tre poäng på fem matcher. Då blir det snack om hans målfacit, individuella samtal och vem som egentligen är den bästa Collingbrorsan. Häng med på Facebook: Facebook.com/vfsporten Twitter: twitter.com/vfsporten

Motorpodden 13: ”Tony Rickardsson ville att vi skulle köpa Solkatterna”  

Motorpodden är tillbaka med sitt 13:e avsnitt. Nu pratar vi speedway och Jan ”Flash” Nilsson avslöjar att han och Tony Rickardsson en gång hade planer på att köpa Karlstadslaget Solkatterna och om Mikael Max namnbyte. Vi pratar även STCC-framtid och mästerskapsstriderna i formel 1 och MotoGP.

36. Helltonspelaren gäst när premiärveckan sammanfattas  


Vi summerar den högintensiva premiärveckan där vissa lag levererade och andra underpresterade. Gäst i studion är Helltons nyckelspelare Frida Alm som berättar bland annat om nybygget och känslorna inför hemmapremiären mot nykomlingen Boden på måndag.

35. Premiärveckan - mitt i moset  


Den värmländska idrotten kryllar av premiärer den här veckan och givetvis avhandlas det i veckans podavsnitt. Vi snackar framför allt om Karlstad IBF, Hellton och Färjestad.

Motorpodden 12: ”Vi hade ätit såna som Verstappen levande”  


Ålder är huvudämne i det tolfte avsnittet av Motorpodden. När blir man egentligen för gammal för att tävla på elitnivå? Vi pratar även om vilda förare, inte minst Max Verstappen, och dessutom den gångna helgen som var späckad med dramatiska tävlingar på högsta nivå.

34. Nygren: ”Vi är en grupp som tål lite mer”  


Vi utlovade en gäst – och vi levererar. Magnus Nygren hälsar på Johan Ekberg och Jacob Järpegård för att snacka lagbygget, bussresor, fansens reaktion på värvningen av Jämtin och mycket mycket mer. Glöm inte att prenumerera på podden!

Motorpodden 11: Därför kanske rallyt bör flytta  


Motorpodden med Jan ”Flash” Nilsson och Johan Hedlund är tillbaka. Vi pratar om Svenska rallyts vara eller inte vara i Värmland – och ”Flash” anser att det kanske är lika bra att flytta någon annanstans. Det blir även snack om sensationen i MotoGP och den legendariska Eau Rogue-kurvan på Spa i Belgien.

33. För mycket smink i gymnastik  


OS för hela slanten. Johan Ekberg tycker Sverige är sämst när det gäller, Jacob Järpegård tycker det är för mycket smink för tjejerna i gymnastiken (som kanske är OS bästa sport). Dessutom fortsätter vi att snacka om Sofie Skoog och hennes folkkärhet.

Motorpodden 10: Dags för motorsport i OS  


Har motorsporten en plats i OS? Det anser i alla fall Jan ”Flash” Nilsson och Johan Hedlund i detta tionde avsnitt av Motorpodden. Vi pratar även om hur våldsam Petter Solbergs krasch i Kanada egentligen var, Volkswagenbossens märkliga uttalanden och laddar upp inför STCC i Karlskoga.

32. Så formerar vi FBK:s lag  


OS närmar sig, men vi tänker mest på fusk och doning och känner oss därför inte allt för peppade. Därför ägnar vi mer eller mindre hale avsnittet åt att sätta ihop formationer av Färjestads lagbygge. Håller ni med oss? blogg.vf.se/hockeybloggen facebook.com/vfsporten

Motorpodden 9: ”Sauber behöver en Kåberg”  


Jan ”Flash” Nilsson är tillbaka i poddstudion efter en dryg månads frånvaro. Vi pratar radioförbud i formel 1, svenskt ägande i Sauber – och inte minst svensk motorsports status för tillfället. Har vi några talanger som kan bli världsstjärnor och hur står sig bilsporten egentligen mot fotboll och ishockey?

31. Friidrottsfokus med Engberg som gäst  


Med en vecka kvar till Karlstad GP gästar IF Götas Johan Engberg podden för att prata om arrangemanget, sin egen friidrottskarriär, kommande OS och Tingvalla IP som arena. Glöm inte att prenumerera på podden och häng med oss på Facebook.com/vfsporten

30. Flemström gäst inför SM-finalen  


00.00–14.34: Snack om Färjestads senaste värvning Anders Eriksson. 14.35–42.07: Carlstad Crusaders Olof Flemström gästar podden inför lördagens SM-final. Häng med på sociala medier: @VFekberg och @jarpegard på twitter samt Facebook.com/VFsporten

Motorpodden 8: Petter Solberg gästar  


Petter Solberg är huvudperson i det åttonde avsnittet av Motorpodden. Här berättar han om sin längtan efter att vinna i Höljes och varför han har nått så stora framgångar. Johan Ekberg vikarierar dessutom för Jan ”Flash” Nilsson som är på semester.

29. EM-aktuella Sofie Skoog gästar  


Friidrott för hela slanten när Sofie Skoog gästar podden. Vi pratar om att vara folkkär, hennes krokiga resa till toppen, hennes vardag som höjdhoppare och vad som väntar i sommar med EM i Amsterdam och förhoppningsvis ett OS i Rio de Janeiro. Följ med på sociala medier – twitter: @VFsporten – Facebook.com/vfsporten Följ Sofie Skoog – twitter/instagram: @skoogsofie

28. Rasmus Asplund gäst inför draften  


00.00: Uppsnack. 5.10: EM-snack. 16.10: Rasmus Asplund-snack inför draften. 42.40: Lite avslutande Stanley Cup-snack. Häng med på Facebook.com/vfsporten eller på twitter – @jarpegard och @VFEkberg samt @VFSPORTEN.

Världens bästa racingbanor  


Jan ”Flash” Nilsson och Johan Hedlund är tillbaka med Motorpodden. I avsnittet fokuserar vi på världens bästa racingbanor – både för publik och som förare. Det blir en hel del snack om legendariska Monaco kan vi avslöja. Givetvis pratar vi F1, MotoGP och rallycross-VM också. Följ oss på Twitter: VF: @VFSPORTEN, Hedlund: @VFHedlund Gilla oss på Facebook: facebook.com/vfsporten

27. Tre heta hockeysillynamn  


0.00 - Vem är egentligen "Lew" Alcindor? 4.38 - Christian Svanqvist lägger ner karriären. 5.10 - Ekberg och Järpegård dissekerar Färjestads silly season och bjuder på några namn på tänkbara värvningar. 41.46 - Ekberg avslutar med en hockeyanekdot. 46.48 - Forza Sifhälla. Häng med oss på sociala medier: Facebook.com/vfsporten. Twitter: @VFsporten, @VFekberg, @jarpegard

0:00/0:00
Video player is in betaClose