VG Sporten med Brenne og Borud

VG Sporten med Brenne og Borud

Norway

Livet er litt morsommere om du er glad i idrett. Og forhåpentligvis er uken din litt bedre etter at du har hørt VG Sportens podcast med sportssjef Øyvind Brenne, nyhetsleder Eirik Borud og gjester. @vgnettbrenne99 og @eirikborud

Episodes

Terry-utspill, Pogba-påstand og verdens enkleste trenerjobb  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen og sportsjournalist Arilas Berg Ould-Saada er på plass. John Terry har nok blitt hyllet mer enn i vårt ringe studio, det samme har Arne Erlandsens utspill om LSK – og hvorvidt Paul Pogba har vært et godt kjøp møter motstand hos sportssjef Brenne. Før Borud endelig lykkes med en fasit til slutt. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Eliteseriens profilsvikt, håndballskifte og Chelsea i CL  

Sportsjournalist – og tidligere Olsenbanden-junior-skuespiller - Regine Anthonessen er på plass når vi diskuterer hva som skjer med Eliteseriens kjente spillere. Chelsea, Tomas Northug og hvor man bør komme fra om man vil ha suksess på fotballbanen diskuteres også. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Kings klubbvalg, Bislett-drama og sytekoppen Mourinho  

Arilas Berg Ould-Saada er på plass når Brenne tynes for sin siste Facebook-status. Om Joshua King bør gå til en større klubb, Svein Arne Hansens problemer og Manchester Uniteds manager er deretter temaer før Shakria spiller opp til dans. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Hockey-spesial: VG gir deg VM-guiden: Zucca-mangel, Norges sjanser og VM-favorittene  

VGs Vegard Aulstad har med seg kollega Øystein Jarlsbo og tidligere verdensmester for Sverige, Håkan Södergren, i studio. De tar debatten om Norges sjanser til å nå kvartfinale. Og debatterer om hvilket lag som går helt til topps. Produsert av Magne Antonsen.

PL-drama, sykkelkonflikt og drømmespillere  

Sportsjournalist Morten Stokstad gjester studio når det diskuteres om Rosenborg er gode nok for Europa-spill. Premier League-fasiten serveres og panelet drømmer seg bort i lunsjdebatten. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Tribunehets, Zlatan-erstattere og Carlsens stil  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen vikarierer for en ferierende Øyvind Brenne og sammen med fotballjournalist Arilas Berg Ould-Saada diskuteres hvor mye spillere og trenere må tåle fra tribunen. Magnus Carlsens stilforvandling høster oppmerksomhet, og til slutt får Yaya Touré uventet mye ros. Med Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Wenger in or out, Vålerenga og Norge imot alt  

Kollega Arilas Berg Ould-Saada er gjest hos Brenne og Borud når Arsene Wengers fremtid diskuteres. Argmentene for å la franskmannen få bli slås hardt ned på. Vålerenga-starten og norsk konservatisme er også temaer. Men hva innen idrett ville du helst oppnådd om du kunne velge her i livet? Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Wenger in or out, Vålerenga og Norge imot alt  

Kollega Arilas Berg Ould-Saada er gjest hos Brenne og Borud når Arsene Wengers fremtid diskuteres. Argmentene for å la franskmannen få bli slås hardt ned på. Vålerenga-starten og norsk konservatisme er også temaer. Men hva innen idrett ville du helst oppnådd om du kunne velge her i livet? Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Videodømming, PL-gull og kjønnsforskjell  

Trond Johannessen og Arilas Berg Ould-Saada snakker om Eliteserie-start, Tottenhams gullsjanser og golf. Og mye mer! Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Videodømming, PL-gull og kjønnsforskjell  

Trond Johannessen og Arilas Berg Ould-Saada snakker om Eliteserie-start, Tottenhams gullsjanser og golf. Og mye mer! Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Innkast, Reka og Eliteseriens største stjerner  

Fotballjournalist Sindre Øgar er på plass når Lars Lagerbäcks grusomme åpning radbrekkes. Kjetil Rekdals kommentering diskuteres. Vi ser inn mot Eliteserie-starten, lister opp profiler og har en lunsjdiskusjon om hvem man helst ville hatt på laget sitt av Norges helter fra 1998-seieren mot Brasil. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Post match-tabbe, Northug som skiskytter og Lagerbäcks elleve  

Vi er fascinert av intervjuer etter kamp, og har tre meget sterke eksempler fra den siste tiden. Skiskyting og skiflyvning blir tema, mens vi gir Lars Lagerbäck hjelp før Nord-Irland skal slås. Og til slutt: Hvilken idrett kan man lykkes i uten å trene?

Northug-vrakingen, verdensrekord og King kong  

Er ikke Petter Northug blant Norges elleve beste langrennsløpere? Er Joshua King verdensklasse? Og var det maning som førte til verdensrekord på Hamar i ishockey? Dette og ikke mye mer, men litt til, får du svar på i ukens pod! Med Øyvind Herrebrøden, Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Ski-VM-debatt, TV-sport og Arsenals pine  

Sportsjournalist Sindre Øgar er på plass når vi gir dommen over femmila i Lahti-VM. Valgte Norge rett taktikk, eller har ikke ordet taktikk noe i langrennssporten å gjøre? Og hva i all verden driver Arsene Wenger med om dagen? Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

VM-fasiten, hysterisk TV-intervju og tips til Lagerbäck  

Vi deler ut VM-gullene på ski før det hele har begynt. Samtidig stiller vi diagnosen på Barcelona etter forrige ukes 0-4-tap i Champions League. Til slutt får Lars Lagerbäck noen råd før hans første kamp som landslagssjef for Norge. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Usportslighet, mesterlag som bare taper og «sinnssyk» ordbruk  

Er det greit med skuespill på håndballbanen om motstanderne er usportslige? Vi diskuterer det, og ser også på hva som er galt med Premier League-mesterne Leicester. Bruken av ordet «sinnssykt» i sportsjournalistikken blir også tatt opp. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Sex, Lagerbäck-uttak og Northug-spill  

En Dortmund-scoring sammenliknes med sex, uten at vi er helt enige. VGTVs Jon Martin Henriksen er gjest når vi ellers forsøker å ta ut en norsk førsteellever, diskuterer om Lars Lagerbäck er mannen og om Sergio Aguero har en fremtid i Premier League. Og er alt bare et spill fra Petter Northug? Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Et liv uten idrett, håndballgutta og cupkrise  

Journalist Morten Stokstad er på plass i kjølvannet av Norges VM-sølv i håndball. Større enn Brasil-seieren i 1998-VM? Det diskuteres – i likhet med hvordan det kan være ikke å følge med på store sportshendelser. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Northug-dilemma, Johaug-saken og MLS-straffer  

Journalist Anders Kokkin Christiansen er på besøk når vi snakker om VM-stafetten i langrenn, Therese Johaug-saken og de nye fotballreglene. Og mye mer. Litt trafikk-kritikk kommer også med. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

TV-krangling, Premier League-snakkisene og svensk Ødegaard-påstand  

VG-kollega Arilas Ould-Saada er gjest når Paul Pogbas hodemist diskuteres. Hvor mye TV-sport man kan se på i et parforhold tas opp, og både Martin Ødegaard og håndball-VM står på programmet. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose