VG Sporten med Brenne og Borud

VG Sporten med Brenne og Borud

Norway

Livet er litt morsommere om du er glad i idrett. Og forhåpentligvis er uken din litt bedre etter at du har hørt VG Sportens podcast med sportssjef Øyvind Brenne, nyhetsleder Eirik Borud og gjester. @vgnettbrenne99 og @eirikborud

Episodes

Innkast, Reka og Eliteseriens største stjerner  

Fotballjournalist Sindre Øgar er på plass når Lars Lagerbäcks grusomme åpning radbrekkes. Kjetil Rekdals kommentering diskuteres. Vi ser inn mot Eliteserie-starten, lister opp profiler og har en lunsjdiskusjon om hvem man helst ville hatt på laget sitt av Norges helter fra 1998-seieren mot Brasil. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Post match-tabbe, Northug som skiskytter og Lagerbäcks elleve  

Vi er fascinert av intervjuer etter kamp, og har tre meget sterke eksempler fra den siste tiden. Skiskyting og skiflyvning blir tema, mens vi gir Lars Lagerbäck hjelp før Nord-Irland skal slås. Og til slutt: Hvilken idrett kan man lykkes i uten å trene?

Northug-vrakingen, verdensrekord og King kong  

Er ikke Petter Northug blant Norges elleve beste langrennsløpere? Er Joshua King verdensklasse? Og var det maning som førte til verdensrekord på Hamar i ishockey? Dette og ikke mye mer, men litt til, får du svar på i ukens pod! Med Øyvind Herrebrøden, Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Ski-VM-debatt, TV-sport og Arsenals pine  

Sportsjournalist Sindre Øgar er på plass når vi gir dommen over femmila i Lahti-VM. Valgte Norge rett taktikk, eller har ikke ordet taktikk noe i langrennssporten å gjøre? Og hva i all verden driver Arsene Wenger med om dagen? Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

VM-fasiten, hysterisk TV-intervju og tips til Lagerbäck  

Vi deler ut VM-gullene på ski før det hele har begynt. Samtidig stiller vi diagnosen på Barcelona etter forrige ukes 0-4-tap i Champions League. Til slutt får Lars Lagerbäck noen råd før hans første kamp som landslagssjef for Norge. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Usportslighet, mesterlag som bare taper og «sinnssyk» ordbruk  

Er det greit med skuespill på håndballbanen om motstanderne er usportslige? Vi diskuterer det, og ser også på hva som er galt med Premier League-mesterne Leicester. Bruken av ordet «sinnssykt» i sportsjournalistikken blir også tatt opp. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Sex, Lagerbäck-uttak og Northug-spill  

En Dortmund-scoring sammenliknes med sex, uten at vi er helt enige. VGTVs Jon Martin Henriksen er gjest når vi ellers forsøker å ta ut en norsk førsteellever, diskuterer om Lars Lagerbäck er mannen og om Sergio Aguero har en fremtid i Premier League. Og er alt bare et spill fra Petter Northug? Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Et liv uten idrett, håndballgutta og cupkrise  

Journalist Morten Stokstad er på plass i kjølvannet av Norges VM-sølv i håndball. Større enn Brasil-seieren i 1998-VM? Det diskuteres – i likhet med hvordan det kan være ikke å følge med på store sportshendelser. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Northug-dilemma, Johaug-saken og MLS-straffer  

Journalist Anders Kokkin Christiansen er på besøk når vi snakker om VM-stafetten i langrenn, Therese Johaug-saken og de nye fotballreglene. Og mye mer. Litt trafikk-kritikk kommer også med. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

TV-krangling, Premier League-snakkisene og svensk Ødegaard-påstand  

VG-kollega Arilas Ould-Saada er gjest når Paul Pogbas hodemist diskuteres. Hvor mye TV-sport man kan se på i et parforhold tas opp, og både Martin Ødegaard og håndball-VM står på programmet. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Sundby-smitte, galladom og Farmen-øyeblikk  

VG Sportens Camilla Vesteng er på plass for å snakke om Tour de Ski og Idrettsgallaen. Vi kommer innpå Stig André Berges store kveld, og mye mer før det store spørsmålet stilles: Hva er sportsverdenens verste jobb? Vesteng og Brenne har hvert sitt svar. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Mål-diskusjon, Bolt-tabbe og 2017-spådommer  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen er innom, og irriterer seg over hyllesten av Olivier Girouds mål. Bra, men ikke så bra, mener han – men møter motstand i studio. Magnus Carlsens oppførsel, Tour de Ski og Usain Bolts innringing til MUTV er også temaer. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Julespesial 2016  

Vi kårer de største idrettsnavnene fra 2016 og oppsummerer idrettsprestasjoner gjennom året. Med Morten Stokstad, Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Julespesial  

Vi kårer de største idrettsnavnene fra 2016 og oppsummerer idrettsprestasjoner gjennom året. Med Morten Stokstad, Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Nord-Korea på innsiden, historisk fotballmilepæl og Northug-skepsis  

Fotballjournalist Trond Johannessen forteller om sitt besøk hos Jørn Andersen i Nord-Korea, innføringen av videodømming i klubb-VM hylles og Petter Northugs overtrening et par måneder før VM-stafetten i Lahti analyseres. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Uflyt, Twitter-feide og VM i straffespark  

Fotballjournalist Knut Espen Svegaarden er på plass etter en bursdag han gjerne vil glemme. Brenne og Borud har også hatt uflaks, men klarer likevel å smile av håndballreglene, FIFAs nye VM-forslag og Chelseas fremgang i Premier League. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Iskrigerne-uttrykk, Northug-svikt og Liverpool-kollaps  

VG-journalist Sindre Øgar er på besøk når Twitter-spørsmål om Liverpool sikret gjenfødelse av et kjært begrep fra Iskrigerne. Skiåpningen diskuteres, og så blir det litt snakk om verdensmester Magnus Carlsen og hans nye sang. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Carlsen-drama, sjakketterlikning og rart draktnummer  

Journalist Mikal Aaserud i VG Sporten gjester Brenne og Borud mens grand finale i sjakk-VM diskuteres. Vi hører på en fantastisk etterlikning av sjakkekspertisen fra langrennsstjerne, og forteller om en draktvarianten du neppe har hørt om. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Norge-fiaskoen, cupfinalefrykt og spenstig Real Madrid-utspill  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen og sportsjournalist Sindre Øgar vikarierer for en ferierende Øyvind Brenne. Alt om nedturen under Per-Mathias Høgmo drøftes, cupfinalene debatteres og Adam Güven får ekstra oppmerksomhet. Med Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dette taler mot Carlsen-triumf, «Årets trener»-krangel og kuldefotball  

VGTV-programleder Mads Andersen er gjest når Magnus Carlsens kommende VM-kamp er tema. Valget av «Årets trener» debatteres heftig, og norsk fotball i minusgrader får temperaturen opp i studio. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Siri Pallesen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose