VG Sporten med Brenne og Borud

VG Sporten med Brenne og Borud

Norway

Livet er litt morsommere om du er glad i idrett. Og forhåpentligvis er uken din litt bedre etter at du har hørt VG Sportens podcast med sportssjef Øyvind Brenne, nyhetsleder Eirik Borud og gjester. VGSporten @vgnettbrenne99 og @eirikborud

Episodes

Klopps stoppersitat, norsk sykkelkaptein og hviling av stjernespillere  

Vi snakker om Liverpool, en predikant uten særlig fotballpeiling og selvsagt sykkel-VM i Bergen. Og ingen uke uten lunsjdiskusjon – denne gang med utgangspunkt i uttrykket «Folk i Norge forstår ikke hvor stort det er». Kollega Arilas Berg Ould-Saada og Anders Kokkin Christiansen er på besøk hos sportssjef Øyvind Brenne mens programleder Eirik Borud er på ferie. Produsert av Magne Antonsen.

Mané-utvisning, Northugs OL-plass og Norge i VM-finalen  

Kollega Arilas er med når vi tar lunsjdiskusjonen som gir vann i munnen: Hvem er i studio og i kommentatorbua den noget usannsynlige dagen Norge spiller VM-finale i fotball? Vi snakker også om dømming, OL-uttak og nedrykk fra Eliteserien. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Tyskland-slakten, Larvik-bombe og skiløper-spørsmål  

Tyskland 6, Norge 0. Det er et uungåelig tema når Brenne og Borud ønsker kollega Jostein Overvik velkommen. Vi ler av de beste tweetsene rundt landskampen, snakker litt om sjokket i norsk håndball og svarer på et meget oppkonstruert spørsmål om langrenn i ukens lunsjdiskusjon. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Tabbetrekning, Lagerbäcks 11 og Super-Liverpool  

Sportsjournalist Knut Espen Svegaarden gjester studio når vi diskuterer cuptrekningen uten kuler i bevegelse i bollen. Vi gir Lars Lagerbäck noen gode tips, og drodler litt om Premier Leagues beste lag om dagen. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Johaug-dommen, tidenes boksekamp og RBK  

VGs sportskommentator Leif Welhaven er gjest når CAS-dommen mot Therese Johaug diskuteres. Sirkuset før tidenes boksekamp blir tatt opp, og panelet erkjenner varme følelser for trøndere i Europa. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

PL-svarene, medaljeutspill og sjokkcomeback  

VGs sportsjournalist Joachim Baardsen gjester studio når Premier League-åpningen er tema. Det er samme er diskusjonen om Norges friidrettsmedaljer, og til slutt utfordres panelet på en liten nøtt. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Dommerdommen, Neymar-reaksjoner og PL-fasit  

VGs sportsjournalister Arilas Berg Ould-Saada og Øyvind Herrebrøden er gjester i Øyvind Brennes fravær, og diskuterer hvem som vinner Premier League. Mulige resultater av Neymar-overgangen og buing under friidretts-VM blir også debattert. Med Eirik Borud. Produsent Magne Antonsen.

United-dom, Bendtner i Europa og nedrykksprat  

Programleder Vegard Aulstad med Øyvind Brenne og Sindre Øgar i studio tar pulsen på Manchester United etter besøket i Oslo. Hvor vertskapet på Ullevaal slet med navnene på verdensstjernene (etter 6:30). Vi vurderer Rosenborgs sjanser i Europa og tar med litt om Eliteserien. Samt plukker ut den norske spilleren vi ville hatt på et verdensklasselag. Produsert av Magne Antonsen.

Silly season spesial  

Manchester-klubbene, Liverpool, Chelsea, Real Madrid, de vanvittige overgangssummene og ryktene fra årets silly season. Brenne og Borud er bortreis men Vegard Aulstad, Arilas Berg Ould Saada og Aslân Farshchian tar over podcasten. Produsert av Magne Antonsen.

Sommerspesial med fotballregler og supertalenter  

Vi går gjennom regelendringene som kan endre fotballen totalt. Jakob Ingebrigtsen har gjort inntrykk, og frierier for de neste sommerne bør times allerede. Hvorfor? Sjekk ut VG Sportens sommerpod! Journalistene Knut Espen Svegaarden og Arilas Berg Ould Saada gjester studio. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Kåre-kritikk, Ronaldo-retur og hva er slitsomst?  

Knut Espen Svegaarden er på besøk når vi analyserer Kåre Ingebrigtsen, Karsten Warholm, Andreas Thorkildsen og Cristiano Ronaldo. Og sistnevnte reiser hjem til Manchester, tror Svea. Mens vi tar debatten om hva som er mest slitsomt i sportens verden. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Verdens mest verdifulle fotballspiller og rallybråk  

Listen over de mest verdifulle fotballspillerne i verden diskuteres, Tarik Elyounoussi får kjørt seg og helgens store snakkis i motorsportmiljøet forklares av VGs ekspert. Til slutt må panelet ta et vanskelig valg i lunsjdiskusjonen. Med Øyvind Brenne, Eirik Borud, Arilas Berg Ould-Sadaa og Ole Kristian Strøm. Produsert av Magne Antonsen.

Messi eller Ronaldo og sure trenere i eliteserien  

Nyhetssjef i VG Sporten, Aslan Farshchian, er på plass når klagingen på norsk fotball diskuteres. Og vi tar den o store fotballdebatten om Messi og Ronaldo. Og mye mer. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Veland om CL-finalen, La Liga-«besettelsen» og Reals drømmesignering  

Viasat-ekspert Petter Veland er på besøk. Han forteller hvor ellevilt mye spansk fotball han ser. Champions League-finalen mellom Real Madrid og Juventus er tema. Det er også et av de store spørsmålene her i livet: Hvem ville du helst hatt med deg på fest? Med Arilas Berg Ould-Sadaa, Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Terry-utspill, Pogba-påstand og verdens enkleste trenerjobb  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen og sportsjournalist Arilas Berg Ould-Saada er på plass. John Terry har nok blitt hyllet mer enn i vårt ringe studio, det samme har Arne Erlandsens utspill om LSK – og hvorvidt Paul Pogba har vært et godt kjøp møter motstand hos sportssjef Brenne. Før Borud endelig lykkes med en fasit til slutt. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Eliteseriens profilsvikt, håndballskifte og Chelsea i CL  

Sportsjournalist – og tidligere Olsenbanden-junior-skuespiller - Regine Anthonessen er på plass når vi diskuterer hva som skjer med Eliteseriens kjente spillere. Chelsea, Tomas Northug og hvor man bør komme fra om man vil ha suksess på fotballbanen diskuteres også. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Kings klubbvalg, Bislett-drama og sytekoppen Mourinho  

Arilas Berg Ould-Saada er på plass når Brenne tynes for sin siste Facebook-status. Om Joshua King bør gå til en større klubb, Svein Arne Hansens problemer og Manchester Uniteds manager er deretter temaer før Shakria spiller opp til dans. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Hockey-spesial: VG gir deg VM-guiden: Zucca-mangel, Norges sjanser og VM-favorittene  

VGs Vegard Aulstad har med seg kollega Øystein Jarlsbo og tidligere verdensmester for Sverige, Håkan Södergren, i studio. De tar debatten om Norges sjanser til å nå kvartfinale. Og debatterer om hvilket lag som går helt til topps. Produsert av Magne Antonsen.

PL-drama, sykkelkonflikt og drømmespillere  

Sportsjournalist Morten Stokstad gjester studio når det diskuteres om Rosenborg er gode nok for Europa-spill. Premier League-fasiten serveres og panelet drømmer seg bort i lunsjdebatten. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

Tribunehets, Zlatan-erstattere og Carlsens stil  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen vikarierer for en ferierende Øyvind Brenne og sammen med fotballjournalist Arilas Berg Ould-Saada diskuteres hvor mye spillere og trenere må tåle fra tribunen. Magnus Carlsens stilforvandling høster oppmerksomhet, og til slutt får Yaya Touré uventet mye ros. Med Eirik Borud. Produsert av Magne Antonsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose