VG Sporten med Brenne og Borud

VG Sporten med Brenne og Borud

Norway

Livet er litt morsommere om du er glad i idrett. Og forhåpentligvis er uken din litt bedre etter at du har hørt VG Sportens podcast med sportssjef Øyvind Brenne, nyhetsleder Eirik Borud og gjester. @vgnettbrenne99 og @eirikborud

Episodes

Iskrigerne-uttrykk, Northug-svikt og Liverpool-kollaps  

VG-journalist Sindre Øgar er på besøk når Twitter-spørsmål om Liverpool sikret gjenfødelse av et kjært begrep fra Iskrigerne. Skiåpningen diskuteres, og så blir det litt snakk om verdensmester Magnus Carlsen og hans nye sang. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Carlsen-drama, sjakketterlikning og rart draktnummer  

Journalist Mikal Aaserud i VG Sporten gjester Brenne og Borud mens grand finale i sjakk-VM diskuteres. Vi hører på en fantastisk etterlikning av sjakkekspertisen fra langrennsstjerne, og forteller om en draktvarianten du neppe har hørt om. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Norge-fiaskoen, cupfinalefrykt og spenstig Real Madrid-utspill  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen og sportsjournalist Sindre Øgar vikarierer for en ferierende Øyvind Brenne. Alt om nedturen under Per-Mathias Høgmo drøftes, cupfinalene debatteres og Adam Güven får ekstra oppmerksomhet. Med Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dette taler mot Carlsen-triumf, «Årets trener»-krangel og kuldefotball  

VGTV-programleder Mads Andersen er gjest når Magnus Carlsens kommende VM-kamp er tema. Valget av «Årets trener» debatteres heftig, og norsk fotball i minusgrader får temperaturen opp i studio. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Siri Pallesen.

Liverpool-draktspøk, nedrykksdrama og ny skidronning  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen er på besøk når Manchester United og Liverpool er tema, men også dramaet i Tippeligaen og hvem som skal vinne skirenn for Norge på kvinnesiden denne vinteren. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

De ubesvarte Johaug-spørsmålene, nedrykksdramaet alle snakker om og en helt spesiell Finn-annonse  

VGs reporter Bjørn Arne Johannessen er gjest når vi stiller spørsmålene som står ubesvart i dopingsaken mot Therese Johaug. José Mourinhos tunge kveld diskuteres, og hoppstjernen Espen Bredesen ringes opp med spørsmål om den spesielle Finn-annonsen. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dopingsjokket, Mourinhos taktiske «triumf» og dommen over Tippeliga-innspurten  

VGs sportskommentator Leif Welhaven og sportsjournalist Morten Stokstad er gjester når vi snakker om Therese Johaugs positive dopingprøve, Manchester United under José Mourinho, alpinistenes sesongstart og nedrykksstriden i Tippeligaen. Med Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Høgmos rolle, bombeplanen og spillerbørs  

Knut Espen Svegaarden og Morten Stokstad snakker om landslaget i denne spesialpodcasten om situasjonen for Per-Mathias Høgmo. Programleder Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Brækhus-fremtiden, VM-forandringen Norge bør juble for og en diskutabel landslagssjef-praksis  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen er gjest når vi snakker om det store Brækhus-spørsmålet. VM-forandringen som kan øke Norges sjanser diskuteres, startelleveren mot Aserbajdsjan tas ut – og uenighet om valg av landslagssjefer verden rundt kommer til overflaten. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dommerbråk i Tippeligaen, den store PL-interessen og stjernenes snapchat-avsløringer  

VGs journalist Morten Stokstad er gjest når vi diskuterer om Premier League utkonkurrerer annen fotball som TV-produkt. Dommerbråket på Åråsen tas opp – og vi ser på hvordan idrettsstjernene bruker sosiale medier. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Peps Mourinho-overtak, Adas FIFA-score og alpintcomeback  

VGs journalist på internasjonal fotball, Trond Johannessen, er på plass for å snakke om José Mourinho og Pep Guardiola. Vi avslører hvem som er best i verden på dataspill for både herrer og kvinner, også blir det litt om Bode Millers comeback-forsøk sett gjennom andre stjernes historie. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Norsk verdensstjerne, FIFA-signeringen og LSK-krisen  

Discovery-kommentator Asbjørn Myhre er på plass for å snakke om Casper Ruud, nyhetene på FIFA17 og hvem som bør overta LSK dersom det trengs nye koster. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Høgmo-dommen, OL-hockeyens slaktnasjon og PLs ti lirare  

Etter Norges 3-0-tap for Tyskland er landslaget et hett tema, mens Norges sjanser i OL-hockeyen og en forhåndsprat før Manchester-derbyet må jo med. VG-journalistene Morten Stokstad og Øyvind Herrebrøden er gjester. Programleder Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Tyskland-kampen, Zuccas sjanse og Arsenal-frustrasjon  

Discovery-reporter Jonas Bergh-Johnsen gjester podden, og får der fortalt akkurat hva han synes om Arsene Wenger. Norge på 25. plass i Rio-OL, VM-sjansene og hockeyguttas store sjanse er andre temaer. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dansk sexsang, kjøpelag og FFK-intervju  

Kollega Sindre Øgar gjester studio hvor kvinnefokus i OL er tema. Ingrid Halstensen får velfortjent jubel, mens manglende satsing på egne spillere i Premier League får kritikk. Også diskuterer vi Roger Risholts siste utspill. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Snytt for OL-rekord, enkleste gull og Zlatan-magi  

Digitalredaktør i VG, Ola Stenberg, gjester studio og snakker om Usain Bolts 100 meter i OL. Stig-André Berge hylles, mens vi diskuterer golf i OL, enkle medaljer og Premier League-starten. Med Eirik Borud, Øyvind Brenne og Ola Stenberg. Produsert av Magne D. Antonsen.

OL-spesial 1 fra Rio  

Eirik Borud og VGs team på plass i OL-byen diskuterer aktuelle saker etter mesterskapets første dager. Med Eirik Borud, Øystein Jarlsbo og Anders K. Kristiansen. Produsert av Magne D. Antonsen.

OL-dommen, legendene og Bolts valg  

VG-journalistene Jostein Overvik og Morten Stokstad diskuterer OL like før start. Russlands-skjebne, flaggbærer, Norges sjanser og fotballens skjebne er blant temaene. Og vi ringer opp Borud på plass i Rio. Programleder Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Europas dummeste tilløp, Ronaldos Messi-sjanse og EM-laget  

Øyvind Herrebrøden gjester studio når vi setter opp EMs beste lag til nå. Vi diskuterer tidenes straffekonkurranse i mesterskap, og lurer på om EM-gull vil sende Ronaldo foran Messi på oversikten over tidenes fotballspillere.

Skriking, sjokket og usosial EM-titting  

Jon Martin Henriksen er gjest når vi oppsumerer Islands sjokkseier mot England. Men er kommentatoren som tar helt av flink eller ikke? Og hvem går videre? Vi har svarene, uten at du alltid kan stole på oss.

0:00/0:00
Video player is in betaClose