VG Sporten med Brenne og Borud

VG Sporten med Brenne og Borud

Norway

Livet er litt morsommere om du er glad i idrett. Og forhåpentligvis er uken din litt bedre etter at du har hørt VG Sportens podcast med sportssjef Øyvind Brenne, nyhetsleder Eirik Borud og gjester. @vgnettbrenne99 og @eirikborud

Episodes

TV-krangling, Premier League-snakkisene og svensk Ødegaard-påstand  

VG-kollega Arilas Ould-Saada er gjest når Paul Pogbas hodemist diskuteres. Hvor mye TV-sport man kan se på i et parforhold tas opp, og både Martin Ødegaard og håndball-VM står på programmet. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Sundby-smitte, galladom og Farmen-øyeblikk  

VG Sportens Camilla Vesteng er på plass for å snakke om Tour de Ski og Idrettsgallaen. Vi kommer innpå Stig André Berges store kveld, og mye mer før det store spørsmålet stilles: Hva er sportsverdenens verste jobb? Vesteng og Brenne har hvert sitt svar. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Mål-diskusjon, Bolt-tabbe og 2017-spådommer  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen er innom, og irriterer seg over hyllesten av Olivier Girouds mål. Bra, men ikke så bra, mener han – men møter motstand i studio. Magnus Carlsens oppførsel, Tour de Ski og Usain Bolts innringing til MUTV er også temaer. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Julespesial 2016  

Vi kårer de største idrettsnavnene fra 2016 og oppsummerer idrettsprestasjoner gjennom året. Med Morten Stokstad, Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Julespesial  

Vi kårer de største idrettsnavnene fra 2016 og oppsummerer idrettsprestasjoner gjennom året. Med Morten Stokstad, Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Nord-Korea på innsiden, historisk fotballmilepæl og Northug-skepsis  

Fotballjournalist Trond Johannessen forteller om sitt besøk hos Jørn Andersen i Nord-Korea, innføringen av videodømming i klubb-VM hylles og Petter Northugs overtrening et par måneder før VM-stafetten i Lahti analyseres. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Uflyt, Twitter-feide og VM i straffespark  

Fotballjournalist Knut Espen Svegaarden er på plass etter en bursdag han gjerne vil glemme. Brenne og Borud har også hatt uflaks, men klarer likevel å smile av håndballreglene, FIFAs nye VM-forslag og Chelseas fremgang i Premier League. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Iskrigerne-uttrykk, Northug-svikt og Liverpool-kollaps  

VG-journalist Sindre Øgar er på besøk når Twitter-spørsmål om Liverpool sikret gjenfødelse av et kjært begrep fra Iskrigerne. Skiåpningen diskuteres, og så blir det litt snakk om verdensmester Magnus Carlsen og hans nye sang. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Carlsen-drama, sjakketterlikning og rart draktnummer  

Journalist Mikal Aaserud i VG Sporten gjester Brenne og Borud mens grand finale i sjakk-VM diskuteres. Vi hører på en fantastisk etterlikning av sjakkekspertisen fra langrennsstjerne, og forteller om en draktvarianten du neppe har hørt om. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Norge-fiaskoen, cupfinalefrykt og spenstig Real Madrid-utspill  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen og sportsjournalist Sindre Øgar vikarierer for en ferierende Øyvind Brenne. Alt om nedturen under Per-Mathias Høgmo drøftes, cupfinalene debatteres og Adam Güven får ekstra oppmerksomhet. Med Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dette taler mot Carlsen-triumf, «Årets trener»-krangel og kuldefotball  

VGTV-programleder Mads Andersen er gjest når Magnus Carlsens kommende VM-kamp er tema. Valget av «Årets trener» debatteres heftig, og norsk fotball i minusgrader får temperaturen opp i studio. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Siri Pallesen.

Liverpool-draktspøk, nedrykksdrama og ny skidronning  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen er på besøk når Manchester United og Liverpool er tema, men også dramaet i Tippeligaen og hvem som skal vinne skirenn for Norge på kvinnesiden denne vinteren. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

De ubesvarte Johaug-spørsmålene, nedrykksdramaet alle snakker om og en helt spesiell Finn-annonse  

VGs reporter Bjørn Arne Johannessen er gjest når vi stiller spørsmålene som står ubesvart i dopingsaken mot Therese Johaug. José Mourinhos tunge kveld diskuteres, og hoppstjernen Espen Bredesen ringes opp med spørsmål om den spesielle Finn-annonsen. Med Øyvind Brenne og Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dopingsjokket, Mourinhos taktiske «triumf» og dommen over Tippeliga-innspurten  

VGs sportskommentator Leif Welhaven og sportsjournalist Morten Stokstad er gjester når vi snakker om Therese Johaugs positive dopingprøve, Manchester United under José Mourinho, alpinistenes sesongstart og nedrykksstriden i Tippeligaen. Med Eirik Borud. Produsert av Magne D. Antonsen.

Høgmos rolle, bombeplanen og spillerbørs  

Knut Espen Svegaarden og Morten Stokstad snakker om landslaget i denne spesialpodcasten om situasjonen for Per-Mathias Høgmo. Programleder Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Brækhus-fremtiden, VM-forandringen Norge bør juble for og en diskutabel landslagssjef-praksis  

VGTV-programleder Jon Martin Henriksen er gjest når vi snakker om det store Brækhus-spørsmålet. VM-forandringen som kan øke Norges sjanser diskuteres, startelleveren mot Aserbajdsjan tas ut – og uenighet om valg av landslagssjefer verden rundt kommer til overflaten. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Dommerbråk i Tippeligaen, den store PL-interessen og stjernenes snapchat-avsløringer  

VGs journalist Morten Stokstad er gjest når vi diskuterer om Premier League utkonkurrerer annen fotball som TV-produkt. Dommerbråket på Åråsen tas opp – og vi ser på hvordan idrettsstjernene bruker sosiale medier. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Peps Mourinho-overtak, Adas FIFA-score og alpintcomeback  

VGs journalist på internasjonal fotball, Trond Johannessen, er på plass for å snakke om José Mourinho og Pep Guardiola. Vi avslører hvem som er best i verden på dataspill for både herrer og kvinner, også blir det litt om Bode Millers comeback-forsøk sett gjennom andre stjernes historie. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Norsk verdensstjerne, FIFA-signeringen og LSK-krisen  

Discovery-kommentator Asbjørn Myhre er på plass for å snakke om Casper Ruud, nyhetene på FIFA17 og hvem som bør overta LSK dersom det trengs nye koster. Med Eirik Borud og Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

Høgmo-dommen, OL-hockeyens slaktnasjon og PLs ti lirare  

Etter Norges 3-0-tap for Tyskland er landslaget et hett tema, mens Norges sjanser i OL-hockeyen og en forhåndsprat før Manchester-derbyet må jo med. VG-journalistene Morten Stokstad og Øyvind Herrebrøden er gjester. Programleder Øyvind Brenne. Produsert av Magne D. Antonsen.

0:00/0:00
Video player is in betaClose