Viktpodden

Viktpodden

Sweden

Suzanne har redan påbörjat sin viktresa och har endast en liten bit kvar till målet. TV-producenten tillika "experimentet" Lia är dödstrött på att vara tjock. Följ med på en viktresa i realtid! Resan börjar här och nu och till sin hjälp har de TV-psykologen, socionomen och författaren Fredric Bohm, en av Sveriges mest anlitade talare, som kommer att stötta, inspirera och ge råd.

Episodes

Känslostyrd eller karaktärslös?  

Säsongsavslutning. Vi pratar om hur man hanterar återfall och varför man blir tjock. Vad är det som styr oss egentligen?

Blodsmak i munnen eller träning utan att bli svettig?  

Gäst i studion är programledaren, moderatorn och kampsportslegenden Thabo Motsieloa. Lia berättar hur hon slängde bort 10 timmars gratis PT träning och Suzanne tränar utan att bli svettig.

Program 7  

Kan man vara snygg fast man är tjock?  Vi pratar om utseendefixering och samhällets ansvar, Suzanne berättar en historia som än idag kan göra henne ledsen.

Släng vågen  

Näringsfysiolog Kristna Andersson från tv Programmet Biggest looser lär oss att alla dieter är bra . Vi pratar oxå om manlig och kvinnlig övervikt

Tjock och nöjd?  

Suzanne var tidigare en miserabel tjockis och tog till slut tag i sitt liv. Lia berättar om fettaktivister och vi analyserar och berättar om varför vi tillät oss att bli större...

Jubileum i studion  

2 sommars jubileum firas av Suzanne . Förklaringar och bortförklaringar avlöper varandra . Simmar och sol inte alltid förknippat med glädje

Geistlöst och bortförklaringar  

Både Suzanne och Lia har på varsitt håll haft en tuff vecka. Nakenfoto och dåliga bortförklaringar gjorde psykologen Fredric besviken och arg. Frågan är vad vågen visade...

Resan fortsätter  

Säkerhetsbälte eller ett foto - vad kan få Suzanne och Lia att hålla ut? Fröknäcke med havssalt höll på att knäcka Lias första vecka. 300 gram eller 1 centimeter - hur räknar man när man vill ge upp? Psykologen Fredric jobbar för att omprogrammera. Häng med på vår hälso- och viktresa!

En burk jävlaranamma och ett gummiband  

Premiär för Viktpodden! Häng med på vårt viktexperiment - resan startar här och nu! Tofflorna fick Suzanne att tag i sin vikt och hälsa. Lia känner sig inlåst i sin kropp; själen och kroppen hänger inte ihop. Fredrick ger handfasta tips för att lyckas ändra på sina gamla vanor.

0:00/0:00
Video player is in betaClose