VINSKOLEN

VINSKOLEN

Norway

I podkasten Vinskolen formidler Ingvild Tennfjord kunnskap om vin på en ny, annerledes og humoristisk måte. Tennfjord er vinskribent i A-magasinet i Aftenposten. Vinskolen er en podkast fra Aftenposten.

Episodes

Vin som passer til...sjokolade  

Følelsene er sterke når det gjelder sjokolade, frontene harde. Men én ting kan man være enige om: En perfekt sjokoladevin gjør, om mulig, en sjokolade mye bedre. Det handler om å balansere sødmenivåene, om å gjøre noe du trolig er litt redd for. Hør vinekspert Ingvild Tennfjords beste tips i en ny episode av podkasten Vinskolen.

VINSKOLEN 0

Viner til bare skravling  

Når måltidet er over, bordet ryddet av og gjestene bare sitter der og prater. Hva slags vin server du da? Du trenger en vin med lite snerp! Ingvild Tennfjord har flere gode tips. Hør henne fortelle i en ny episode av Vinskolen.

VINSKOLEN 0

Sexy viner som forfører  

Planer om en romantisk kveld i sofaen med kjæresten? Før du smyger opp i sofaen, lytt til podkasten Vinskolen. Ingvild Tennfjord har flere tips om gode, og det hun kaller «sexy viner»:

VINSKOLEN 0

Bli en bedre vinsmaker, del 2  

Du gjør det nesten hver kveld. Det samme trikset kan du bruke når du skal smake vin. Hør en ny episode av podkasten Vinskolen, og lær å bli en bedre vinkjenner.

VINSKOLEN 0

Bli en bedre vinsmaker, del 1  

En av de enkleste tingene du kan gjøre for å bli en bedre vinsmaker er: Bruk nesen! I denne episoden av Vinskolen lærer Ingvild Tennfjord deg hvordan du skal lukte på vin.

VINSKOLEN 0

Kan vin i papp og pose smake godt?  

Ingvild Tennfjord gir deg tipsene du trenger for å finne frem til de beste pappvinene. Du får også vite hvilke feil du bør unngå.

VINSKOLEN 0

Hvilke viner passer perfekt til lam?  

Hvordan du skal tilberede påskelammet kan du google deg frem til. Men for å vite hva du skal drikke til, må du kjøpe deg et oppslagsverk.

VINSKOLEN 0

Vin som matcher ostepop  

Perfekte viner til syndig mat som du ikke tør å si at du spiser.

VINSKOLEN 0

0:00/0:00
Video player is in betaClose