VMG podcast

VMG podcast

Norway

We just love gott snack om innebandy

Episodes

# 35 Damepodd Med Paolo, Jay Og Petter  

En damepod som snakker om sluttspillet, finalen, Nye landslagstreneren og årets rekke blandt damene! Ikke gå glipp av dette folkens.

# 34 I Fredrikstad Sammen Med Åhlberg, Ryan Og Brevik  

en herlig variant i Fredrikstad Sammen Med Åhlberg, Ryan Og Brevik. Vi fokuserer på sluttfasen av sluttspillet og gratulerer årets spiller.

#33 Med Mossin, Wallin, Ager Og Lasse, Vi Snakker Semifinaler  

Enda en herlig podd er klar, vi snakker mye om kvartsfinalene og mye om semifinalene. Hvem tar seg videre til finale og hva tror vi. Som vanlig en Q&A på slutten

#32 Damepodd Med Petter, Paolo, Lasse Og Rikke Solheim  

Årets nest siste damepodd med Rikke Solheim på besøk. Snakker om puljespillet, eventuelle semifianler og både u19 og det kommende VM spillet.

# 31 Med Big Mac, Ager, Stubben Og Lasse  

Vi diskuterer den siste runden etter kvartsfinale nr to og vi snakker om begge kampene som sluttet med over to mål for begge lag. En herlig podd som jeg er sikker på at alle vil like.

# 30 Podd Med Ager, Bøckman Og Skistad Hjemme Hos Skistad.  

Vi tar turen til Østfold og hjem til Skistad. I tillegg er Ager og Bøkkman med i denne herlige podden. Mye snakk om kvartsfinalene med også mye historie kring klubbene i Østfold

#29 Serien Er Ferdig Og Sluttspillet Ligger Å Venter Rundt Hjørnet  

Serien er over, sluttspillet starter på onsdag. Vi går igjennom kampene og forteller hvorfor Tunet og Harstad spiller på så "dyre" tider. Sveiva har startet bokseklubb og kommer Harstad noen gang komme tilbake?

# 28, Om Siste Runde, Miraklet I Tindlundhallen Og Mye Mer  

Enda en herlig runde. Stian Larsen fra Greåker er på besøk og forteller om den mørke dagen i Tindlundhallen. Vi ser på serien før den siste runden og konstaterer at dette blir meget spennende.

#27 Ager, Ihle Og Paolo På Besøk  

Ihle snaker om haugerud sin prestasjon så langt og om fremtidsplanene for neste år. Vi ser på nest siste serierunde og mye annet.

#26 Nest Siste Runde Diskuteres Med Ihle, Paolo, Ager Og Lasse  

Enda en herlig podd. Vi har Ihle på besøk som forteller litt om forventingene som laget har med 2 runder igjen, hvordan sesongen vært og hva som skjedde mot Sandnes. Vi analyserer lagenes nest siste runde og Paolo raljerer som vanlig om alt mulig.

#26 Pod Med Paolo, Ager, Brenner, Stanley Og Undertegnede  

En herlig PODD som omhandler forrige runde samt litt om dramatikken som blir her på slutten og vi svarer på spørsmål fra sørvestlandet. Vi er hele fem stykker i studie denne gangen.

#25 Podcast Med Sandelin, Stubbe, Ager Og Lasse  

Sandelid(n) er på besøk i studio og vi koser oss masse. Hør hva vi tror om de siste fem rundene, vi snaker om det som vært og det som kommer. En herlig podd med mange beinkroker og slag under beltet.

# 24 Damepod Nr 3 Med Jay Og De Vanlige  

En herlig PODD med mye historier fra tilbake i tid og litt om det som komme skal. Blir det Kongepokal? Hva skjer netse år? Ja hør våre teorier her.

# 23 Med Stanley, Ager, Paolo Og Lasse  

En herlig podd med Stanley fra sørlandet, Paolo fra Sør Ager fra vest og Lasse fra Oslo eller hva man sier. Vi svarer på spørsmål fra lytterne og snakker om det som vært og det som kommer.

POD #22 Med Ager, Paolo Og Meller  

En POD der vi har Meller, en eliteseriedommer på besøk sammen med Ager og Paolo.

POD #22 Med Ager Paolo Og Meller  

En Pod der Ager, Paolo og Meller er på besøk.

#21 Podcast Vicotr Og Paolo Er Med Når Vi Snakker VM Og Svarer På Spørsmål  

En herlig podd med mye glede og noen kniver i siden. Vi svarer på spørsmål som dere har stilt på twitter og facebook.

# 20 Podcast Med Ihle, Ager Og Paolo.  

Vi analyserer siste serierunde og ser på hvordan det nå ser ut etter halve sesongen. Vi snakker litt om hvem som vært gode til nå og hvem som overrasket oss. VM er rett rundt hjørnet så det er vi også innom så klart.

#19 Podcast Med Kjellemar Og Ager  

Enda en herlig podd med litt blanding av seriøsitet og følelser vedrørende skader og innebandy. Landslaget omnevnes og vi snakker om de kampene som vært og de som kommer.

# 18 Damepodd Med Stian, Petter Og Paolo  

En liten halvtime om det siste som skjedd med damene i Norske eliteserien

0:00/0:00
Video player is in betaClose