Wahlgren - Lundqvist

Wahlgren - Lundqvist

Sweden

Här möter du två bästa vänner i form av en trummande långhårig hårdrockare och en före detta popstjärna och numera radioprofil. Här avhandlas livet, relationer, klavertramp och saker vi absolut inte vill prata om men tvingar varandra att göra ändå. Odrägligt ärligt är alltid rubriken i denna podd som spinner högt och lågt, men alltid med samma värme och humor.

Episodes

34. Porrtrojaner och guldfiskar  

Vi tuggar som vanligt lite om div relations frågor och kicken gör ett kom ihåg test på Niclas. Vi ringer upp landets bästa föreläsare för lite extra pepp tips mm.

33. Vi tycker olika!  

Niclas börjar i moll men slutar i dur när vi ringer upp självaste Janne Loffe Carlsson. Vi bjuder på en busringning samt lite relations tugg mm.

32. Kändisar och mardrömmar!  

Hur bra är Niclas på Stockholmslang och vad tusan drömde Kicken egentligen? Vi bjuder också på en massa skratt och tankar i vanlig WahlgrenLundqvist ordning.

31. Ficktjuv!  

I vanlig ordning kastar vi oss glatt över vardagens olika dilemman och med brutal ärlighet styr vi upp riktlinjer både för oss själva och för dig som lyssnar!

30. Fuck cancer!  

I vanlig ordning kastar vi oss mellan olika ämnen och bollar idéer och kloka tankar. Eller är dom så kloka egentligen? Det enda vi är riktigt säkra på är att dagens avsnitt bjuder upp till dans!

29. En förälders mardröm!  

Kicken delar med sig om känslan när en olycka drabbar ens barn. Vi svarar på en lyssnarfrågor men den stora frågan idag är, rökte verkligen Niclas mamma en joint?

28. Den heliga Graal!  

Hur skulle du uppfattat dig själv om du träffade dig själv?  Med så många knäppa frågor vi ställer och funderar på idag, blir svaren är lika många som skratten!

27. Cigarr & champagne  

Niclas får sig milt utryckt en riktig överraskning.  Vi pratar kärlek utan att ha setts mm. 

26. Drömkvinnan och bananer!  

I dagens podd diskuterar vi hur ser drömkvinnan ut, hur många ben i kroppen kicken har brutit och hur vi undviker förhållande fällan. Allt avslutas med en klassisk busringning!

24. Frikort  

Veckans avsnitt är som vanligt helt oklippt men denna gång mot Niclas vilja. Kicken får göra avbön efter ett lyssnarmejl. 

23. Plötsligt händer det!  

Ett hyfsat moget avsnitt där vi pratar om sånt som alla föräldrar borde känna till men kanske inte gör. Läsarmejl avhandlas med kloka råd, Kicken blir ekologisk och vem fan gömde sig i Draken Kattlas arsle? Du blir både klokare och gladare av dagens avsnitt så välkommen in och lyssna! /Dr Wahlgren-Lundqvist 

22. Sängvätare!  

I dagens podd är det skrattfest! Vi pratar barnuppfostran nattskräck, träning och Paradise Hotell Senior som mynnar ut i en busringning! Och har Niclas verkligen kissat på Svenne Hedlund?  Det är nu du får alla svaren.  

21. Ska vi gifta oss?  

I veckans podd blir det mycket skratt men även en tår. Vi pratar relationer giftemål Viagra och kommer även in på tsunamin som Niclas var med i.  På med lurarna och trevligt nöje! 

19. Vuxna män med gosedjur  

I veckans busringning blåser Niclas bokstavligt skiten ur sig själv och Ellen Bergström.

18. Jag har aldrig!  

En hel del galna sanningar avslöjas när vi spelar "jag har aldrig".  Dr Wahlgren & Lundqvist svarar på relationsfrågor och så toppas detta avsnitt med en busringning av Niclas. 

17. Älska sig själv?  

Vad gör man om man inte tycker om sig själv blandat med högt och lågt å vitt å brett som vanligt.

16. Blåsningen!  

Vad hände i Sandhamn den där kvällen -81? En svettig sanning avslöjas i dagboks-rouletten. Vi pratar även om maniska samlare, mobbning och hur fel det är att sätta folk i ett fack. Och i veckans blåsning är det Richard Sjöberg som får smaka på en ny karaktär av Niclas.

15. Åldersnoja i Aten!  

Vi gästas av Mikkey från Scorpions 30 minuter innan show. Niclas lurar skjortan av Tess Merkel från Alcazar i veckan busringing mm.

0:00/0:00
Video player is in betaClose