Wahlgren & Wistam

Wahlgren & Wistam

Sweden

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

Episodes

98. Vinyl  

En podd från ett kök i Norrland, långt ifrån ELLE galan. Det finns dom som INTE vill SE oss! Är Pernilla för känd för kärlek? Kroppsideal och piffiga underkläder. Pernilla grillas av Sofia. Dessutom heta vinylskivor. 

97. Rolighetsteorin  

Sofia rapporterar från ”Hollyweed” och Pernilla ger boktips.  Vem är mannen i restaurangen? Sofia vill vila upp sig efter semestern. Hur mår egentligen Millenium-barnen? Mannequin challenge i rymden och legendariska Cameo-roller. Och så de nödvändiga vita små påsarna.

96. Ett hett år  

Tre världsdelar samarbetar i detta podavsnitt. Vi summerar 2017 och ser fram emot 2016. Då ska det downsizas och lämnas tillbaka kissiga skor. Vad händer om du tar på dig en gul turban i Indien? Och hur ofta surfantiserar vi? Pernilla får skäll av ett fan. Och Sofia cyklar på en tampong.

95. Hårda paket  

Bianca slår alla rekord när hon firar sin mammas födelsedag. Vem blev kidnappad på Ålandsbåten? Vi dissar besserwissrar på skolgården. Sofia är besatt av SKAM och Pernilla gräver djupt i garderoben.

94. Sexy Santa  

Vi kastar oss mellan skratt och tårar, Lidingö och Temptation Island. Vi firar vår vinst i Svenska Podcastpriset och att ni gillar det ni hör! Vem anade att en aubergine kunde vara så sexig? Vad är en ljudkonstnär? Pernilla party-crashar och Sofia lär sig ryggsim.

93. Våra grodor  

Vi andas ut fett och konstaterar att Orup är en ormbärare. Vad gör egentligen alla kändisar på julafton? Grodorna har körkväll och det dricks alternativ öl!

92. Kåt och förvånad!  

Har Pernilla fått besök av ett galet fan? Benjamin i Melodifestivalen. Porrnoveller och odödliga maneter. Pernilla behåller strumporna på i sängen och Sofia vill ha starka drinkar.

91. Skäggiga män  

Thailand vs Sverige. Katter och hundar. Godmorgon och godnatt. Skavsår mellan låren och skäggiga söderkisar.  Dessutom Pernillas partytrick.

90. Pernilla Wahlgren for President!  

Jetset-liv och hårt slit. Kändisfester och missfoster. Vi reflekterar över valet i USA. Och så Ernst, Ernst och Ernst.

89. Q & A  

Sofia får feeling. Dags att bli farmor? Pernilla tar fram sin Tomahawk. Varför gräver killar i kalsongerna.
Och så ringer vi en annan Pernilla Wahlgren.

88. Mitt liv som efterrätt  

Rapport från Spanien. Cavan ställer till det. Roliga ställen vi hånglat på.  Sofia spelar död. Dåliga bilförare., bikter och fredagsmys. Vad är en hank?   Pernillas liv som Pavlova. Dessutom en kärlekssång till Fernando.

87. Skryt snyggt!  

Turnéliv och roliga dialekter. Är det ok att skylla på sina barn? Hur kyler Pernilla öl snabbt? Och så lite dating och entrecote.

86. Telefonsex  

Ett extra bra, roligt och långt avsnitt. Varför är clowner läskiga? Sofia vill jamma med en flöjt och Pernilla planerar vad vi ska göra med våra kroppar efter döden? Är det snuskigt att dela handduk? Vad avundas vi hos andra? Sofia biktar sig om otrohet. Dessutom ringer vi härliga Charlotte Perrelli som funderar på att bli nagelskulptris och prata tyska. 

85. Livet på en räkmacka  

Pernillas liv som klippdocka. Hur lång till tar det att åka till rymden? Vi pratar Wahlgrens värld och Sofias Änglar. Skratt och tårar. Skulle vi platsa i Paradise Hotell? Hur undviker man att fyllekräkas? Så många frågor, och här är några svar. 

84. Podikyr  

Sofia överraskar Pernilla med lite lyx. Det pratas om Wahlgrens Värld, ensamhet och nudging. Sofia är ful och Pernilla lägger upp fylle-instagram.  Det blir även en modig lista och ännu en tatuering

83. Apple pen  

En äppel-penna som blir en viral hit. Långhåriga bloggerskor och knasiga lagar.  Hur mår egentligen Justin Bieber? Och vad har VI för dåliga vanor?  Dessutom Kjelle Bergkvists tavelresa. En porträtt-battle mellan Sofia och Pernilla finns på Fb. Buda och gör skillnad.

82. Sliding Doors  

Analblekning och roliga tanter. Änglakorten skvallrar om framtiden. Vi lovebombar varandra och avhandlar utrotningshotade saker och vardagshjältar. Ett underbart poddavsnitt helt enkelt. 

81. Premiärbonanza  

Hanna Hedlund gästar. Det blir hummer, champagne och män i kvinnokläder. Dessutom bebisar, hemmafester och chips under huden.

80. På löpet  

Lill-Babs får ligga. Ullared levererar. Vi ringer "Carola" och gratulerar på 50-års dagen. Utedass och emotionella bilförare. Och så en bikt och en premiär. 

79. Nattsudd  

En midnattspodd. Vem är egentligen roligast, Sofia, Pernilla eller Amy? Det pratas mönster och plisserade kjolar. Rapport från modeveckan. Dessutom vattnets kretslopp, en bikt och lite Dolly Parton. 

0:00/0:00
Video player is in betaClose