Wahlgren & Wistam

Wahlgren & Wistam

Sweden

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

Episodes

92. Kåt och förvånad!  

Har Pernilla fått besök av ett galet fan? Benjamin i Melodifestivalen. Porrnoveller och odödliga maneter. Pernilla behåller strumporna på i sängen och Sofia vill ha starka drinkar.

91. Skäggiga män  

Thailand vs Sverige. Katter och hundar. Godmorgon och godnatt. Skavsår mellan låren och skäggiga söderkisar.  Dessutom Pernillas partytrick.

90. Pernilla Wahlgren for President!  

Jetset-liv och hårt slit. Kändisfester och missfoster. Vi reflekterar över valet i USA. Och så Ernst, Ernst och Ernst.

89. Q & A  

Sofia får feeling. Dags att bli farmor? Pernilla tar fram sin Tomahawk. Varför gräver killar i kalsongerna.
Och så ringer vi en annan Pernilla Wahlgren.

88. Mitt liv som efterrätt  

Rapport från Spanien. Cavan ställer till det. Roliga ställen vi hånglat på.  Sofia spelar död. Dåliga bilförare., bikter och fredagsmys. Vad är en hank?   Pernillas liv som Pavlova. Dessutom en kärlekssång till Fernando.

87. Skryt snyggt!  

Turnéliv och roliga dialekter. Är det ok att skylla på sina barn? Hur kyler Pernilla öl snabbt? Och så lite dating och entrecote.

86. Telefonsex  

Ett extra bra, roligt och långt avsnitt. Varför är clowner läskiga? Sofia vill jamma med en flöjt och Pernilla planerar vad vi ska göra med våra kroppar efter döden? Är det snuskigt att dela handduk? Vad avundas vi hos andra? Sofia biktar sig om otrohet. Dessutom ringer vi härliga Charlotte Perrelli som funderar på att bli nagelskulptris och prata tyska. 

85. Livet på en räkmacka  

Pernillas liv som klippdocka. Hur lång till tar det att åka till rymden? Vi pratar Wahlgrens värld och Sofias Änglar. Skratt och tårar. Skulle vi platsa i Paradise Hotell? Hur undviker man att fyllekräkas? Så många frågor, och här är några svar. 

84. Podikyr  

Sofia överraskar Pernilla med lite lyx. Det pratas om Wahlgrens Värld, ensamhet och nudging. Sofia är ful och Pernilla lägger upp fylle-instagram.  Det blir även en modig lista och ännu en tatuering

83. Apple pen  

En äppel-penna som blir en viral hit. Långhåriga bloggerskor och knasiga lagar.  Hur mår egentligen Justin Bieber? Och vad har VI för dåliga vanor?  Dessutom Kjelle Bergkvists tavelresa. En porträtt-battle mellan Sofia och Pernilla finns på Fb. Buda och gör skillnad.

82. Sliding Doors  

Analblekning och roliga tanter. Änglakorten skvallrar om framtiden. Vi lovebombar varandra och avhandlar utrotningshotade saker och vardagshjältar. Ett underbart poddavsnitt helt enkelt. 

81. Premiärbonanza  

Hanna Hedlund gästar. Det blir hummer, champagne och män i kvinnokläder. Dessutom bebisar, hemmafester och chips under huden.

80. På löpet  

Lill-Babs får ligga. Ullared levererar. Vi ringer "Carola" och gratulerar på 50-års dagen. Utedass och emotionella bilförare. Och så en bikt och en premiär. 

79. Nattsudd  

En midnattspodd. Vem är egentligen roligast, Sofia, Pernilla eller Amy? Det pratas mönster och plisserade kjolar. Rapport från modeveckan. Dessutom vattnets kretslopp, en bikt och lite Dolly Parton. 

78. Märkt för livet  

Två fester och en tatuering. En hälsning från Arvingarna och Lill-babs instagram succé. Att ligga som kaniner och hur det känns att få en manlig strippa i knät. 

77. Det ultimata bröllopet  

Vi avslöjar våra superkrafter. Pernilla bekänner att hon är en B-människa. Dessutom blir det en tårfylld bikt och vi låter mer berusade än någonsin.   

76. Heja Sverige!  

Möhippan med extra allt. Vi döper våra kön. Sofias overkliga upplevelse på motorvägen. Trendiga discjockeys och moderna "gadgets", som gör vårt liv mycket roligare. Och hur pinsamt är det egentligen att ha en känd morsa?

75. Pernillas meloner  

Pernilla fulgråter och Sofia tittar på porr. Behöver barn ha tråkigt? Hur gör föräldrar i andra länder? Kid har skaffat tjej och Sven Melander ryter till. Och så pratar vi om Pernillas fantastiska meloner. 

74. Happy Pride  

Kärleken övervinner allt! Pride-yra och kaninöron. Sura mediagubbar och pokémon-hysteri. Bästa nät-daten, Sofias nya internetdrog och Pernillas jakt på friska stämband. Allt och lite till.

73. Tjuvar  

Vi pratar om stölder av tal, låtar och idéer. Det blir även ubåtar och hemgjord Limonecello. Dessutom bikt om snuskgubbar på nätet och spartipset att alltid shoppa kissnödig.

0:00/0:00
Video player is in betaClose