Wahlgren & Wistam

Wahlgren & Wistam

Sweden

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam

Episodes

132. Ved och porr  

Kristallens eftersmak. Sofia håller tal. Ljudet av en saltgurka. Muffhårs vara eller icke vara. Att bota en baksmälla. Vad betyder egentligen emojin

134. Födelsedagspojke  

En tårta med problem. Flytande katter och kissande hundar. Oliver hoppar fallskärm, mamma Christina gråter och Benjamin firar och firar. Carina Berg får ännu en sång. Och så lite planerad sex och spontanonani.

133. Ruskprick och Knorrhane  

Pernilla festar loss och blir lite "ledsen" dagen efter. Är Picadilly Circus tantmusik? Har Pernilla ett matmissbruk? Anna Book är knasig och Sofia dricker Folksoda. Och Spindelmannen är kinky......

131. Lillebror  

Pest eller kolera? En hälsning från Kristallen galan och en sång till en lillebror. Tecken på att vi är gamla. Vem vill simma i blod? Och vem är Martin Dahlins mamma egentligen?

130. Helan går!  

Vi dricker nubbe i äggkoppar och brottas med asätare. Sofia blir vardagshjälte och Bianca har hittat ett ställe där allt är gratis. Kan man anställa en barnflicka som kallar sig för partyluder? Sofia har börjat gå i terapi och hennes man vill köpa kaffemaskin. Det duggar dåliga nubbevisor och vi läser upp en galen bikt om en lax. Missa inte detta extra roliga avsnitt. Skål!

129. Do's and Don'ts  

Vart har Pernilla gömt sina kastanjetter? Bianca blir hög av Ikea och Lidingö får en egen låt. Sofia försöker maxa sitt Instagram Och Kristin Kaspersen ger oss en bra morgon. Pernilla blir spådd en tragisk framtid. Och i Bikten besöker vi ett okänt hotellrum.

128. Swingers  

En långvarig erektion. Larmet går hemma hos Pernilla. Kan det vara en koalabjörn? De hemliga koderna för sex. En lärares bekännelse i Bikten. 

127. Arg  

Primalskrik och bögprat. Sommarhår och relation-terapi. Ska Sofia köpa hund? Pridefestivalrapport och en obetalbar bikt om en förstörd båt.

126. Hemlig present  

Livet på en raukmacka! Vi är tillsammans på Gotland. Pippi är tillbaka i Villa Villekulla. Vi poddar i en bil utanför Kneippbyn. Vi pratar om meningen med camping och att kramas. Någon får en mycket ”laddad” present. Kvällstidningarnas har nyhetstorka. Dessutom en blöt bikt och en klimakterie-bekännelse.

125. Vantablack  

Ska Sofia göra "första hjälpen" på en kalv? Varför vill Pernilla bli dragen i fötterna? Vi svarar på detta, och andra lyssnarfrågor i detta avslappnade sommarpodavsnitt. Och så lite Orup ,bortglömda hundar och celluliter.

124. Oh Deer  

En Bikram-pod från Gotland. Allt om Pernillas Bloppis-succe. Sålde hon verkligen en äkta Prada väska för 200 kronor av misstag? Museum of Broken Relationships. Vad skulle vi ställa ut? Turistens klagan. Biancas trafikolycka med ett oklart djur. Och en bikt om en naken rumpa.

123. Hola!  

  Pantertanterna poddar från Spanien. Pizza och flodhästar. Ikeakostymer och Google-translate. Packa pappas kappsäck. Det oseriösa Almedalen. Och en bajskorv i poolen. 

122. Morfar, Farfar, Far  

En lite förvirrad pod inspelad mitt i natten. Gracias Senorita! Magaluf och sällskapsspel. Midget-spinners., och en underbar 80-års låt full av kärlek. 

Pernilla ger grilltips och Linnea Claesson ger råd till våldtäktsmän. Och massor av kärlek och saknad till Michael Nyqvist. 

121. Skitbra  

Vad hände egentligen på Läckberg och Simons bröllopsfest? Sofia måste bikta sig.Går det att yoga med en öl i handen? ? Är Snapchat egentligen bara en egotripp? Kid tipsar om den nya appen Holo! Pernilla har en överraskning till Sofia. Dessutom pratas det om kollegors knasiga toalettrutiner?

120. Alex revansch  

En zoolog läxar upp Sofia.
Pernilla ber jorgubbstårtan om ursäkt. Två tanter analyserar DJ-kulturen.
Idoler med stort hjärta.
Vad heter man på Bali?
Och hur f-n får man klamydia i ögat.

119. Vi suger  


Stockholm kokar av fest. Sofia är som vanligt språkpolis och Pernilla förvandlas till en fotbollshuligan. Vi ger smarta life hacks och använder röda trosor.
Dessutom läxar papegojälskare upp Sofia och någon kissar i en vas.

118. Tourettes  

Skratt, tårar, snor och hårvax. Får Lill-Babs folk att krocka? Har Sofias Insta-tourettes? Hur smakar insekter? Hur smart är papegojan Alex? Och vad går Jessica Simpson på? Frågorna är många. Vem har svaren?

117. New York, New York  

Pernilla börjar längta hem. Håller Sofia på att gå sönder? Pernilla planerar familje-häng med Madonna. Vi hittar nyckeln till ungdom. Sofia överraskas med en ”kändismiddag”. Varför stirrar gamla tanter? Oliver träffar en taxi-hjälte och Kid är full av champagne.

116. Pappastrumpan  

Spanien och Sangria möter Helsingborg och energidryck. Vi mildrar förlossningssmärtor och ger tips om en grym svensexa. Vi har hittat den perfekta träningsformen och ifrågasätter den nya trenden strumpor i sandalerna. Hur känns det att Bianca ska flyga ur boet? Dessutom ringer vi Per Johansson och gläds med framgångssagan Glada Hudik.

115. Hoppla!  

Pernilla biktar sig och det trendspanas.  Sofia rannsakar sig själv som mamma.
Är vi lösningen mot tandläkarskräck? Och varför ska man fotografera sin pung?

114. Vår hämnd  

Varför ska J.Lo skärpa sig? Sofia snarkar och Pernilla är bitter. Konsten att lära sig ta kritik. När olyckan är framme under sexakten. Akta så inte bögarna snor era flickvänner killar!

0:00/0:00
Video player is in betaClose