We Are United Podcast Sverige

We Are United Podcast Sverige

United States

En svensk podcast om Manchester United Ni hittar oss på https://www.facebook.com/WAUSverige

Episodes

#98 "Judas is still #1" (efter Chelsea, inför Rostov)  

Nu är vi tillbaka och vi snackar om Chelsea matchen, vi tar upp en del lyssnarfrågor, snackar Pogba och ser fram emot EL matchen mot Rostov samt PL matchen på söndag mot Middlesbrough

#97 "Mesta mästare" (efter Southampton, inför Bournmouth)  

Champagnen är sprutad och medaljerna är runt halsarna, i veckans avsnitt snackar vi om Ligacup vinsten, IBRAHIMOVIC! vi tar även upp lyssnarfrågor och avslutar med att prata lite om inför matchen mot Bournmouth på lördag.

#96 "Zlatrick" (efter Blackburn, inför Saint Etienne)  

Vi är tillbaka efter vinster mot Saint Etienne och Blackburn och i veckans avsnitt pratar vi om Zlatans form, Fa cup lottningen och så ser vi fram emot returen på onsdag mot Saint Etienne och ligacup-finalen mot Southampton.

#95 "Vardy är en hög med grus" (efter Watford, inför Saint Etienne)  

Ännu en vecka har gått och 3 viktiga pinnar inskaffade. i veckans avsnitt snackas det bland annat om Martial, matchen mot Watford, vi tar upp lyssnarfrågor och blickar fram emot matchen på Torsdag mot Saint Etienne.

#94 "München, 1958" (efter Leicester, inför Watford)  

Ny vecka, nya möjligheter! I veckans avsnitt pratar vi om 59 års-dagen då krashen i München 1958 ägde rum, vi snackar även om dom tre pinnarna vi tog hos förra säsongens mästare, vi tar upp lite lyssnarfrågor och avslutar med ytterst lite om Watford-matchen på lördag.

#93 "Jävla dåligt" (efter Hull, inför Leicester)  

Efter ett misslyckande att komma ikapp lagen ovanför oss i tabellen så är vi tillbaka i era öron. Vi pratar om Hull krysset, vi tar upp lyssnarfrågor och blickar fram emot matchen på söndag mot Leicester.

#92 "250NEY" (efter Stoke, Inför Hull i Ligacupen)  

We're back! Andreas och Ludde går igenom matchen mot Stoke, Rooneys målrekord, tar upp lite lyssnarfrågor och transfer nyheter och avslutar med matchen på torsdag mot Hull i ligacupen.

#91 "PogBAD" (efter Liverpool, inför Stoke)  

Vi är tillbaka efter krysset mot liverpool och i veckans avsnitt går vi igenom matchen, vi tar upp lite lyssnarfrågor och så ser vi fram emot matchen på lördag mot Stoke.

#90 "Rooney är en legend" (efter Reading, inför Hull i ligacupen)  

I vårat nittionde avsnitt snackar vi om Rooney, mittbackar, Carricks ersättare samt att vi blickar fram emot ligacup-semifinalen mot Hull på tisdag och så tar vi upp lite lyssnarfrågor.

#89 "Uncle Pat!" (efter West ham, inför Reading)  

Årets första poddavsnitt är inspelat och vi snackar om Carricks ersättare, matchen mot West Ham, Januarivärvningar och lite inför matchen mot Reading på lördag.

#88 "Juletider" (efter WBA, inför Sunderland)  

Nytt avsnitt ute nu, vi snackar om Victor Nilsson Lindelöf, vi tar upp lite om matchen som spelades mot WBA i helgen, vi går igenom lyssnarfrågor samt att vi snackar om januarifönstret, sen avslutar vi med att blicka fram emot matchen på annandagen mot Sunderland. Trevlig lyssning och tack till alla som lyssnat på oss! GOD JUL!

#87 "Micki" (efter Spurs, inför Crystal Palace)  

Vi är tillbaka efter vinsten mot spurs och i veckans upplaga så pratar vi om matchen, vi går igenom lyssnarfrågor och så tittar vi närmare på matcherna mot Crystal palace och West brom. Trevlig lyssning!

#86 "FAILaini" (efter Everton, inför Zorya Luhansk)  

Hjärtligt välkomna in i värmen, i veckans avsnitt snackar vi Fellaini, Mourinho, vi tar upp lyssnar frågor och så tittar vi framåt mot matchen på torsdag då vi möter Zorya Luhansk med avspark kl 19.00 Trevlig lyssning!

#85 "Ta i trä" (efter och inför West Ham)  

Vi är tillbaka efter krysset mot West Ham och i veckans avsnitt gästas vi av Muss.se's egen Björn Appelgren. Vi går igenom matchen, tar upp lyssnarfrågor och blickar fram emot ligacup matchen mot, ännu en gång, West Ham. Trevlig lyssning!

#84 "Ta tillbaka Janne" (efter Arsenal, inför Feyenoord)  

We're back! det blir härligt tugg i veckans avsnitt, vi går igenom Arsenal matchen, tar upp mycket lyssnarfrågor och så tittar vi framåt mot Feyenoord på torsdag. Trevlig lyssning! Podden görs i samarbete med Muss.se Vi finns på facebook, We are united sverige heter vi där

#83 "Jag tror på United" (inför Arsenal)  

Landslagsuppehållet är över och nu vankas det stormatch, Arsenal på Old Trafford, whats not to like? Vi går igenom lite nyheter som har varit i veckan, vi tittar också på hur det gått för grabbarna i landslagsuppehållet och så mycket inför Arsenal. Trevlig lyssning!

#82 "Inga snabba pojkar" (efter Swansea)  

Första snön har fallit och vi är tillbaka för att göra eran stund lite, lite varmare, i veckans avsnitt snackar vi om segern mot Swansea och så tar vi upp mycket lyssnarfrågor. Trevlig lyssning!

#81 "Voldemorts bror" (efter Burnley, inför Fenerbahce)  

Vi är tillbaka efter krysset mot Burnley och i veckans avsnitt snackar vi om Mourinho, Schweinsteiger samt blickar framåt mot Fenerbahce och Swansea. Trevlig lyssning!

#80 "kaosmatch" (Efter Chelsea, inför City i ligacupen)  

Tuffa tider... men vi poddar ändå! I veckans avsnitt snackar vi om vad som är fel med vårat united, tar upp lite lyssnar kommentarer och så blickar vi fram mot derbyt på onsdag och matchen mot Burnley på lördag. Trevlig lyssning! Podden görs i samarbete med Muss.se

#79 "Måste få igång våran degklump" (efter Liverpool, inför Fenerbahce  

Podden fyller 2 år idag och det firar vi med ett avsnitt! Vi snackar vi om derbyt mot Liverpool, tar upp lite lyssnarfrågor och det mesta inför Fenerbahce och lite inför Chelsea. Trevlig lyssning! Vi finns på facebook där vi heter "We Are United Sverige"

0:00/0:00
Video player is in betaClose