We Are United Podcast Sverige

We Are United Podcast Sverige

United States

En svensk podcast om Manchester United Ni hittar oss på https://www.facebook.com/WAUSverige

Episodes

#91 "PogBAD" (efter Liverpool, inför Stoke)  

Vi är tillbaka efter krysset mot liverpool och i veckans avsnitt går vi igenom matchen, vi tar upp lite lyssnarfrågor och så ser vi fram emot matchen på lördag mot Stoke.

#90 "Rooney är en legend" (efter Reading, inför Hull i ligacupen)  

I vårat nittionde avsnitt snackar vi om Rooney, mittbackar, Carricks ersättare samt att vi blickar fram emot ligacup-semifinalen mot Hull på tisdag och så tar vi upp lite lyssnarfrågor.

#89 "Uncle Pat!" (efter West ham, inför Reading)  

Årets första poddavsnitt är inspelat och vi snackar om Carricks ersättare, matchen mot West Ham, Januarivärvningar och lite inför matchen mot Reading på lördag.

#88 "Juletider" (efter WBA, inför Sunderland)  

Nytt avsnitt ute nu, vi snackar om Victor Nilsson Lindelöf, vi tar upp lite om matchen som spelades mot WBA i helgen, vi går igenom lyssnarfrågor samt att vi snackar om januarifönstret, sen avslutar vi med att blicka fram emot matchen på annandagen mot Sunderland. Trevlig lyssning och tack till alla som lyssnat på oss! GOD JUL!

#87 "Micki" (efter Spurs, inför Crystal Palace)  

Vi är tillbaka efter vinsten mot spurs och i veckans upplaga så pratar vi om matchen, vi går igenom lyssnarfrågor och så tittar vi närmare på matcherna mot Crystal palace och West brom. Trevlig lyssning!

#86 "FAILaini" (efter Everton, inför Zorya Luhansk)  

Hjärtligt välkomna in i värmen, i veckans avsnitt snackar vi Fellaini, Mourinho, vi tar upp lyssnar frågor och så tittar vi framåt mot matchen på torsdag då vi möter Zorya Luhansk med avspark kl 19.00 Trevlig lyssning!

#85 "Ta i trä" (efter och inför West Ham)  

Vi är tillbaka efter krysset mot West Ham och i veckans avsnitt gästas vi av Muss.se's egen Björn Appelgren. Vi går igenom matchen, tar upp lyssnarfrågor och blickar fram emot ligacup matchen mot, ännu en gång, West Ham. Trevlig lyssning!

#84 "Ta tillbaka Janne" (efter Arsenal, inför Feyenoord)  

We're back! det blir härligt tugg i veckans avsnitt, vi går igenom Arsenal matchen, tar upp mycket lyssnarfrågor och så tittar vi framåt mot Feyenoord på torsdag. Trevlig lyssning! Podden görs i samarbete med Muss.se Vi finns på facebook, We are united sverige heter vi där

#83 "Jag tror på United" (inför Arsenal)  

Landslagsuppehållet är över och nu vankas det stormatch, Arsenal på Old Trafford, whats not to like? Vi går igenom lite nyheter som har varit i veckan, vi tittar också på hur det gått för grabbarna i landslagsuppehållet och så mycket inför Arsenal. Trevlig lyssning!

#82 "Inga snabba pojkar" (efter Swansea)  

Första snön har fallit och vi är tillbaka för att göra eran stund lite, lite varmare, i veckans avsnitt snackar vi om segern mot Swansea och så tar vi upp mycket lyssnarfrågor. Trevlig lyssning!

#81 "Voldemorts bror" (efter Burnley, inför Fenerbahce)  

Vi är tillbaka efter krysset mot Burnley och i veckans avsnitt snackar vi om Mourinho, Schweinsteiger samt blickar framåt mot Fenerbahce och Swansea. Trevlig lyssning!

#80 "kaosmatch" (Efter Chelsea, inför City i ligacupen)  

Tuffa tider... men vi poddar ändå! I veckans avsnitt snackar vi om vad som är fel med vårat united, tar upp lite lyssnar kommentarer och så blickar vi fram mot derbyt på onsdag och matchen mot Burnley på lördag. Trevlig lyssning! Podden görs i samarbete med Muss.se

#79 "Måste få igång våran degklump" (efter Liverpool, inför Fenerbahce  

Podden fyller 2 år idag och det firar vi med ett avsnitt! Vi snackar vi om derbyt mot Liverpool, tar upp lite lyssnarfrågor och det mesta inför Fenerbahce och lite inför Chelsea. Trevlig lyssning! Vi finns på facebook där vi heter "We Are United Sverige"

#78 "Pusselbiten" (efter Stoke, inför Liverpool)  

Nytt avsnitt ute! Vi snackar om Stoke matchen, vi tar upp lyssnarfrågor och så avslutar vi med lite prat om den kommande matchen mot Liverpool. Trevlig lyssning!

#77 "Kaptenen bänkad" (efter Leicester, inför Zorya Luhansk)  

Ännu ett avsnitt ute och denna gången snackar vi om segern mot Leicester, tar en titt på matcherna som kommer och så lite lyssnarfrågor. Trevlig lyssning!

#76 "Våran guldklimp" (efter Northampton, inför Leicester)  

We're back! 2 förluster och en vinst senare så är vi tillbaka. Vi pratar om Rooney, Blind, matchen mot Northampton, lyssnarfrågor och så ser vi fram emot matchen på lördag mot Leicester. Trevlig lyssning!

#75 "Är du Blind?" (efter City, inför Feyenoord)  

Ännu ett avsnitt är ute och i veckans avsnitt gästas vi återigen av Muss egen Björn Appelgren, vi snackar om derby-förlusten, tar upp lyssnarfrågor och avslutar med att blicka framåt mot matchen på torsdag mot Feyenoord. Trevlig lyssning! Ni hittar oss på facebook där vi heter We Are United Sverige

#74 Inför Manchester Derbyt  

74e avsnittet av denna podden är ute nu! Vi snackar om landslags uppehållet och allt inför Manchester derbyt på lördag! Podden görs i samarbete med MUSS.se OBS. även solen har sina fläckar och vi siktar alltid på att försöka göra podden så lyssningsbar som möjligt men tekniska problem uppstod och Andreas mikrofon volym sänktes av den enkla anledningen att inställningarna på skype var inställda så att skype styrde volymen, skit också!

#73 "Mourinho time" (efter Hull borta)  

Ännu ett avsnitt ute! I veckans avsnitt pratar vi bland annat om vinsten mot Hull, vi tar upp lyssnarfrågor samt mycket mer! Trevlig lyssning!

#72 "FellanD'or" (efter Southampton, inför Hull)  

We're back! I veckans avsnitt tar vi en titt på 2-0 vinsten mot Southampton, tar upp lite lyssnarfrågor för att sedan ta upp det mesta inför matchen mot hull på lördag med avspark kl 18.30 Podden görs i samarbete med Muss.se https://www.facebook.com/WAUSverige/

0:00/0:00
Video player is in betaClose