We Are United Podcast Sverige

We Are United Podcast Sverige

United States

En svensk podcast om Manchester United Ni hittar oss på https://www.facebook.com/WAUSverige

Episodes

#86 "FAILaini" (efter Everton, inför Zorya Luhansk)  

Hjärtligt välkomna in i värmen, i veckans avsnitt snackar vi Fellaini, Mourinho, vi tar upp lyssnar frågor och så tittar vi framåt mot matchen på torsdag då vi möter Zorya Luhansk med avspark kl 19.00 Trevlig lyssning!

#85 "Ta i trä" (efter och inför West Ham)  

Vi är tillbaka efter krysset mot West Ham och i veckans avsnitt gästas vi av Muss.se's egen Björn Appelgren. Vi går igenom matchen, tar upp lyssnarfrågor och blickar fram emot ligacup matchen mot, ännu en gång, West Ham. Trevlig lyssning!

#84 "Ta tillbaka Janne" (efter Arsenal, inför Feyenoord)  

We're back! det blir härligt tugg i veckans avsnitt, vi går igenom Arsenal matchen, tar upp mycket lyssnarfrågor och så tittar vi framåt mot Feyenoord på torsdag. Trevlig lyssning! Podden görs i samarbete med Muss.se Vi finns på facebook, We are united sverige heter vi där

#83 "Jag tror på United" (inför Arsenal)  

Landslagsuppehållet är över och nu vankas det stormatch, Arsenal på Old Trafford, whats not to like? Vi går igenom lite nyheter som har varit i veckan, vi tittar också på hur det gått för grabbarna i landslagsuppehållet och så mycket inför Arsenal. Trevlig lyssning!

#82 "Inga snabba pojkar" (efter Swansea)  

Första snön har fallit och vi är tillbaka för att göra eran stund lite, lite varmare, i veckans avsnitt snackar vi om segern mot Swansea och så tar vi upp mycket lyssnarfrågor. Trevlig lyssning!

#81 "Voldemorts bror" (efter Burnley, inför Fenerbahce)  

Vi är tillbaka efter krysset mot Burnley och i veckans avsnitt snackar vi om Mourinho, Schweinsteiger samt blickar framåt mot Fenerbahce och Swansea. Trevlig lyssning!

#80 "kaosmatch" (Efter Chelsea, inför City i ligacupen)  

Tuffa tider... men vi poddar ändå! I veckans avsnitt snackar vi om vad som är fel med vårat united, tar upp lite lyssnar kommentarer och så blickar vi fram mot derbyt på onsdag och matchen mot Burnley på lördag. Trevlig lyssning! Podden görs i samarbete med Muss.se

#79 "Måste få igång våran degklump" (efter Liverpool, inför Fenerbahce  

Podden fyller 2 år idag och det firar vi med ett avsnitt! Vi snackar vi om derbyt mot Liverpool, tar upp lite lyssnarfrågor och det mesta inför Fenerbahce och lite inför Chelsea. Trevlig lyssning! Vi finns på facebook där vi heter "We Are United Sverige"

#78 "Pusselbiten" (efter Stoke, inför Liverpool)  

Nytt avsnitt ute! Vi snackar om Stoke matchen, vi tar upp lyssnarfrågor och så avslutar vi med lite prat om den kommande matchen mot Liverpool. Trevlig lyssning!

#77 "Kaptenen bänkad" (efter Leicester, inför Zorya Luhansk)  

Ännu ett avsnitt ute och denna gången snackar vi om segern mot Leicester, tar en titt på matcherna som kommer och så lite lyssnarfrågor. Trevlig lyssning!

#76 "Våran guldklimp" (efter Northampton, inför Leicester)  

We're back! 2 förluster och en vinst senare så är vi tillbaka. Vi pratar om Rooney, Blind, matchen mot Northampton, lyssnarfrågor och så ser vi fram emot matchen på lördag mot Leicester. Trevlig lyssning!

#75 "Är du Blind?" (efter City, inför Feyenoord)  

Ännu ett avsnitt är ute och i veckans avsnitt gästas vi återigen av Muss egen Björn Appelgren, vi snackar om derby-förlusten, tar upp lyssnarfrågor och avslutar med att blicka framåt mot matchen på torsdag mot Feyenoord. Trevlig lyssning! Ni hittar oss på facebook där vi heter We Are United Sverige

#74 Inför Manchester Derbyt  

74e avsnittet av denna podden är ute nu! Vi snackar om landslags uppehållet och allt inför Manchester derbyt på lördag! Podden görs i samarbete med MUSS.se OBS. även solen har sina fläckar och vi siktar alltid på att försöka göra podden så lyssningsbar som möjligt men tekniska problem uppstod och Andreas mikrofon volym sänktes av den enkla anledningen att inställningarna på skype var inställda så att skype styrde volymen, skit också!

#73 "Mourinho time" (efter Hull borta)  

Ännu ett avsnitt ute! I veckans avsnitt pratar vi bland annat om vinsten mot Hull, vi tar upp lyssnarfrågor samt mycket mer! Trevlig lyssning!

#72 "FellanD'or" (efter Southampton, inför Hull)  

We're back! I veckans avsnitt tar vi en titt på 2-0 vinsten mot Southampton, tar upp lite lyssnarfrågor för att sedan ta upp det mesta inför matchen mot hull på lördag med avspark kl 18.30 Podden görs i samarbete med Muss.se https://www.facebook.com/WAUSverige/

#71 "Går Smalling rakt in i startelvan?" (Efter Cherries, inför The Saints)  

Nytt avsnitt! Vi snackar om matchen i helgen mot Bournemouth och inför fredagens drabbning mot Southampton, vi tar även upp lyssnarfrågor och annat gött. Trevlig lyssning! Vi finns på iTunes och Acast vid samma namn samt facebook där vi heter "We Are United Sverige"

#70 "POGBACK" (inför Bournmouth)  

I veckans avsnitt gästas vi av Björn Appelgren, Marknadsansvarig på Muss.se och vi snackar om Community Shield vinsten, Zlatan, Schweinie och går igenom den kommande matchen mot Bournmouth samt att vi tar upp mycket lyssnarfrågor. Ber om ursäkt för att Andreas har låg mikrofonvolym, vi skyller på ny dator och andra inställningar. Ni hittar oss på Acast, itunes och Facebook där vi går under namnet "we are united sverige" Trevlig lyssning!

Pogbas första intervju  

Pogbas första intervju by WAU Sverige

#69 "Är Rooney en legend?"  

Nytt avsnitt ute! I veckans avsnitt så pratar vi om Rooney är en legendar eller inte, samt det nya om Pogba och så går vi igenom lite lyssnar frågor. Trevlig lyssning! Vi finns på Acast och iTunes också, det är bara att söka på "We Are United"

#68 "Jones frisyr" (inför Dortmund)  

I veckans avsnitt så pratar vi om Wigan-matchen, vi går igenom lyssnarfrågor och avslutar med att snacka lite om matchen på fredag mot Dortmund avspark 14.00 på Kanal 5. försök se förbi att det låter som Chadie sitter i en kyrka och snackar, lite eko har ingen dött av

0:00/0:00
Video player is in betaClose