We Are United Podcast Sverige

We Are United Podcast Sverige

United States

En svensk podcast om Manchester United Ni hittar oss på https://www.facebook.com/WAUSverige

Episodes

#107 Säsongskrönikan  

Sista avsnittet denna säsongen är här och vi pratar om det som har varit och även det som komma skall, vi tar upp mycket lyssnarfrågor också. Tack för att ni har lyssnat på oss hela säsongen, ni är guld värda!

Muss intervjuer från Stockholm  

Lite intervjuer från muss.se på plats i Stockholm

#106 "Mitchell ser ut som Lingard och Valencias kärleksbarn" (efter Crystal Palace, inför Ajax)  

Säsongens näst sista avsnitt och vi bjuder på bland annat snack om Crystal Palace-matchen, vi tar upp lyssnarfrågor och avslutar med att blicka fram emot säsongens viktigaste match på onsdag mot Ajax.

#105 "Viktigaste matchen" (efter Spurs, inför Southampton)  

Veckans avsnitt är ute och som förra veckan är det Andreas och Ramo som snackar om bland annat matchen mot Spurs, inför finalen mot Ajax, vi tar upp lyssnarfrågor samt lite snack om matchen på Onsdag mot Southampton.

#104 "Tuanzebe" (efter Arsenal, inför Celta Vigo)  

Hej, vi är tillbaka och Andreas och Ramo snackar om förlusten mot Arsenal. vi tar upp lyssnarfrågor och ser fram emot matchen på torsdag mot Celta Vigo.

#103 "Zlatans sista match?" (efter Burnley, inför City)  

Veckans avsnitt ligger ute nu och vi snackar om Zlatan, matchen mot Burnley, vi tar upp lyssnarfrågor och så avslutar vi med att prata inför derbyt på torsdag mot City.

#102 "Lottar vi kapten?" (efter Chelsea, inför Anderlecht)  

i veckans avsnitt snackar vi om vinsten mot chelsea igår, vi tar upp lyssnarfrågor och avsnutar med att prata om returen på torsdag mot anderlecht med avspark kl 21

#101 United-fansens guide till MANCHESTER  

I ett extra avsnitt så pratar vi med Björn Appelgren och Mikael Österdahl från Muss.se, Vi har tagit fram en guide till staden Manchester och dom berättar även om hur det går till när man reser med Muss, allt från Pubar, Klubbar, matställen och vad man ska tänka på i staden. Här är en länk till en guide i text: http://muss.se/manchesterguide/manchester-united/

#100 "Kapten Fella" (efter Sunderland, inför Anderlecht)  

Vi firar 100 och i veckans avsnitt pratar vi om matchen mot Sunderland, Kapen Fellaini, Zlatan, vi tar även upp lite lyssnarfrågor och så ser vi fram emot matchen i europa league mot Anderlecht på torsdag.

#99 "MMMMbappe" (inför WBA)  

Vi är tillbaka efter landslagsuppehållet och vi snackar om mittfälts-kris, övergångsrykten, vi tar upp lyssnarfrågor och avslutar med att prata inför matchen mot West Bromwich på lördag.

#98 "Judas is still #1" (efter Chelsea, inför Rostov)  

Nu är vi tillbaka och vi snackar om Chelsea matchen, vi tar upp en del lyssnarfrågor, snackar Pogba och ser fram emot EL matchen mot Rostov samt PL matchen på söndag mot Middlesbrough

#97 "Mesta mästare" (efter Southampton, inför Bournmouth)  

Champagnen är sprutad och medaljerna är runt halsarna, i veckans avsnitt snackar vi om Ligacup vinsten, IBRAHIMOVIC! vi tar även upp lyssnarfrågor och avslutar med att prata lite om inför matchen mot Bournmouth på lördag.

#96 "Zlatrick" (efter Blackburn, inför Saint Etienne)  

Vi är tillbaka efter vinster mot Saint Etienne och Blackburn och i veckans avsnitt pratar vi om Zlatans form, Fa cup lottningen och så ser vi fram emot returen på onsdag mot Saint Etienne och ligacup-finalen mot Southampton.

#95 "Vardy är en hög med grus" (efter Watford, inför Saint Etienne)  

Ännu en vecka har gått och 3 viktiga pinnar inskaffade. i veckans avsnitt snackas det bland annat om Martial, matchen mot Watford, vi tar upp lyssnarfrågor och blickar fram emot matchen på Torsdag mot Saint Etienne.

#94 "München, 1958" (efter Leicester, inför Watford)  

Ny vecka, nya möjligheter! I veckans avsnitt pratar vi om 59 års-dagen då krashen i München 1958 ägde rum, vi snackar även om dom tre pinnarna vi tog hos förra säsongens mästare, vi tar upp lite lyssnarfrågor och avslutar med ytterst lite om Watford-matchen på lördag.

#93 "Jävla dåligt" (efter Hull, inför Leicester)  

Efter ett misslyckande att komma ikapp lagen ovanför oss i tabellen så är vi tillbaka i era öron. Vi pratar om Hull krysset, vi tar upp lyssnarfrågor och blickar fram emot matchen på söndag mot Leicester.

#92 "250NEY" (efter Stoke, Inför Hull i Ligacupen)  

We're back! Andreas och Ludde går igenom matchen mot Stoke, Rooneys målrekord, tar upp lite lyssnarfrågor och transfer nyheter och avslutar med matchen på torsdag mot Hull i ligacupen.

#91 "PogBAD" (efter Liverpool, inför Stoke)  

Vi är tillbaka efter krysset mot liverpool och i veckans avsnitt går vi igenom matchen, vi tar upp lite lyssnarfrågor och så ser vi fram emot matchen på lördag mot Stoke.

#90 "Rooney är en legend" (efter Reading, inför Hull i ligacupen)  

I vårat nittionde avsnitt snackar vi om Rooney, mittbackar, Carricks ersättare samt att vi blickar fram emot ligacup-semifinalen mot Hull på tisdag och så tar vi upp lite lyssnarfrågor.

#89 "Uncle Pat!" (efter West ham, inför Reading)  

Årets första poddavsnitt är inspelat och vi snackar om Carricks ersättare, matchen mot West Ham, Januarivärvningar och lite inför matchen mot Reading på lördag.

0:00/0:00
Video player is in betaClose