Women only med Petra Thorén

Women only med Petra Thorén

Sweden

Sportbladets Petra Thorén träffar svenska och internationella idrottsprofiler. Och just det ja, bara kvinnor.

Episodes

22 - Susanne Gunnarsson  

Kanotisten och OS-hjältinnan Susanne Gunnarsson berättar öppenhjärtligt om tiden efter karriären och det tidigare okända missbruket.

21 - Caroline Seger  

Mittfältsklippan och landslagsstjärnan Caroline Seger i en öppenhjärtlig intrevju med PetraThorén.

20 - Karin Torneklint  

Friidrottens förbundskapten Karin Torneklint om sitt liv som förbundskapten för det svenska friidrottslandslaget.

19 - Pernilla Larsson  

Petra har träffat en av de verkliga doldisarna i det kommande världsmästerskapet i Kanada. Domaren Pernilla Larsson.

18 - Therese Sjögran  

Fotbolls VM står för dörren. Men före veteranen Therese Sjögran packar väskan och beger sig till Kanada så träffar hon Petra för ett snack om mästerskapsladdning, jämställdhet, längtan efter barn och att se slutet på karriären.

17 - Maria Rydqvist  

Hur är det att elitträna och samtidigt vara gravid. Eller bara motionera för den delen? Längdstjärnan Maria Rydqvist om att skaffa familj som elitidrottare.

16 - Matilda Lundblad  

Matilda Lundblad Sveriges kvinnliga fotbollsdoktor som talar om sitt nya projekt med Barcelonas läkare och om känslorna efter Klas Ingessons död.

15 - Nina Grawender  

Den ena halvan av det svenska landslaget i beach volley heter Nina Grawender. Petra har träffat henne för ett samtal om att växa upp med mobbning och idrottens helande egenskaper.

14 - Jonna Adlerteg  

Gymnasten Jonna Adlerteg som nyligen knep en andraplats i barrfinalen på världscupen i Ljubljana får besök av Petra för ett snack om träning, prestation och blåsor i händerna.

13 - Johanna Almgren  

Petra tog mikrofonen och styrde mot Kungsbacka för ett snack om fotboll, skador, cancer och Zinedin Zidane med Johanna Almgren.

12 - Karin Mattson Weijber  

Snart avgår hon som Riksidrottsförbundets orförande. Hör Karin Mattson Weijber om sitt arv till den svenska idrottsrörelsen.

12 - Ida Ingemarsdotter  

VM i Falun står för dörren och ett av våra största medaljhopp är Ida Ingemarsdotter!

11 - Pia Sundhage  

Sveriges förbundskapten tillika en av våra mest folkkära idrottspersonligheter. Om sig själv, sitt landslag och vad som händer om hon misslyckas i VM.

10 - Gunilla Lindberg  

Den 14:e mäktigaste personen i idrottsvärlden är svensk - och kvinna. Gunilla Lindberg har klättrat till den absoluta toppen, här är hennes historia.

9 - Emma Green  

Emma Green berättar om sitt nya liv, efter skilsmässan med tränaren Yannick Tregaro. Hon berättar också om skadan som sätter stopp för inomhussäsongen och hur

8 - Helen A Johansson  

Helen A Johansson blev den första kvinnan att vinna världens mest prestiegefyllda travlopp Prix d'Amerique. Hon berättar om motståndet mot henne som kvinnlig kusk och loppet som skakade en hel travvärld.

7 - Viktoria & Joshi Helgesson  

Med ett par veckor till EM på hemmaplan så slipar världens bästa syskonpar på skridskor på formen. Med nya program och stora förhoppningar.

6 - Anna Laurell  

Petra har träffat en av Sveriges bästa boxare, som tar nya tag inför OS i Rio 2016, samtidigt som hon doktorerar.

5 - Marit Björgen  

En av vår tids abolut främsta idrottsutövare, Marit Björgen, har tagit plats framför Petras mikrofon. Om träning, dopningsanklagelser och att vända nederlag till seger

0:00/0:00
Video player is in betaClose