You’ll never talk alone

You’ll never talk alone

Norway

En podcast om Liverpool FC. Rasmus Wold inviterer kjente Liverpool-supportere til å snakke om klubben i sitt hjerte.

Episodes

S02E17 - Simen Stamsø Møller  

TV2s Premier League-ekspert snakker om Trent Alexander-Arnold og Ben Woodburn, hvordan man skal erstatte Coutinho, ekstremt positive LFC-statistikker, Jordan Henderson, viktigheten av Joel Matip, den jevne tittelkampen, møtet med Joshua King og helgens kamp borte mot Bournemouth.

S02E16 - Mads Hansen og Emil Berntsen  

To morsomme menn er ukas gjester, og det diskuteres om Southampton-kampen var positiv eller negativ for LFC, savnet av Lallana, tittelkampen og helgas match mot Sunderland. Nyt podcast!

S02E15 - Øyvind Berdal  

Det er få i Norge som kan mer om Liverpool og fotball enn denne mannen! Vi diskuterer overgangsryktene om Dahoud, Tah og Pulisic, landslagspausen med Coutinho-show og helgens tøffe bortekamp mot vårt nye farmerlag, nemlig Southampton.

S02E14 - Adrian Ovlien og Mats Cato Moldskred  

Kongsvinger-spillerne sammenligner Jürgen Klopp og Luis Pimenta, de snakker om cupfinalen og mulighetene for opprykk, og begge tror Liverpool vinner Premier League. Ovlien hyller Matips inntreden i laget, og Moldskred har ingen tro på en rød fremtid for Sturridge. Ingen vil ut på markedet for å erstatte Mané i januar og mener vi har erstatningen i egne rekker.

S02E13 - Kasper Wikestad og Freddy dos Santos  

Freddy snakker om defensive dødballer, Kasper snakker om engelske cuper, ingen vil selge Sturridge og alle tror Liverpool vil kjempe om gull!

S02E12 - Stig Torbjørnsen og Stig-André Berge  

Talentspeider i både Udinese og Watford Stig Torbjørnsen og bronsevinneren fra OL i Rio Stig-André Berge er ukas gjester! Berge forteller om oppturen i Rio, og vanskelige forhold for å se LFC-kamper i Øst-Europa, mens Torbjørnsen forteller om speideryrket og syns det er pinlig av et United, som har brukt milliarder av kroner på nye spillere, spiller den fotballen de gjør.

S02E11 - Jaa9, Onkl P og Arne Scheie  

De norske rapperne Jaa9 & Onkl P forteller om hvordan det er å kombinere turnéliv med Liverpool-kamper, en hissig publikummer i Molde og ekstreme hjemmesupportere under en bortmatch mot Utrecht. Kommentatorlegenden Arne Scheie er også på besøk og skryter voldsomt av Liverpool, selvom han holder med mandagens motstander Manchester United. Og når det er storoppgjør, leser i kjent stil Rasmus selvskrevet dikt mot slutten av episoden.

S02E10 - Karen Gill og Pål Christian Møller  

En rendyrket Bill Shankly-spesial med barnebarnet til Shankly selv som gjest! Formann i supporterklubben Pål Christian Møller er også innom, og vi får vite alt vi trenger å vite om mannen som gjorde Liverpool til en moderne, europeisk storklubb. Denne må høres av alle som har en tilknytning til LFC, unge som gamle!

S02E09 - Frode Lafton  

Hovedtrener i Hønefoss BK Frode Lafton er på besøk og går detaljert til verks når han analyserer LFC under Klopp. Statistikker, treneryrket og forsvarsspill står på agendaen i denne informative episoden!

S02E08 - Håvard Lilleheie og Jan Petter Saltvedt  

Vi feirer borteseieren over Chelsea på Stamford Bridge og ser fram mot ukas kommende kamper mot Derby og Hull. Vi diskuterer også hva vi skal gjøre nå som Can og Firmino er skadefrie, og hvor bra denne sesongen faktisk kan gå for de røde.

S02E07 - BMI  

Olav Svarstad Haugland og Emil Berntsen fra impro-gruppa BMI diskuterer den kommende kampen mot Chelsea, de mener Milner har gjort venstrebackplassen til sin, men er uenige når det kommer til spissplassen

S02E06 - Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen  

VG-trioen håper Liverpool spiller uten venstreback i lørdagens kamp mot Leicester, Jon Martin forteller om møtet sitt med Rafa Benitez, mens Bernt mener han har gjennomskuet Jürgen Klopp.

S02E05 - Wildcard FC  

Martin Sleipnes og Jon Roar Solset er gjester og diskuterer de tre første rundene av PL, overgangsvinduet og gir deg sine siste tips om Fantasy Premier League.

S02E04- Hasse Hope og Magnus Devold  

Spurs-supporter Hasse og Liverpool-fan Magnus diskuterer helgens storoppgjør. Hvem kommer til å starte? Magnus vil selge Moreno, benke Origi og starte med tolv spillere mot Tottenham. Hasse tror Spurs går på en kjempesmell mot Liverpool og mener Verthongen er den kjekkeste på Tottenham(!) "Burnley-fadesen var bare en smakebit på årets sesong", spår Devold.

S02E03 - Truls Svendsen og Carsten Skjelbreid  

Gjestene har ståltro på sesongen og vi diskuterer Arsenal-kampen, Alberto Moreno, Sadio Mané, forventninger til sesongen og lørdagens Burnley-kamp. Carsten sier Klavan er Liverpools kjedeligste spiller og da blir Truls grinete.

S02E01 - Kasper Wikestad og Simen Stamsø Møller  

TV2-ekspertene gjester årets første episode, og de lirer av seg både kunnskap og spådommer om transfervinduet, TV2 sitt PL-tilbud, hvilke forventninger vi bør ha til årets sesong, og hvem de mener bør starte for Liverpool. Kasper tror på jubel på Anfield og hyller Mané-kjøpet, mens Simen tror Arsenal tar tittelen og gir Moreno en skyllebøtte. Nyt episoden og spre ordet til alle røde!

Episode 35 - Steinar Bjerkmann  

Det er klart for sesongavslutning i "YNTA", og EL-finalen sørger for en noe laber stemning i studio. Men stemningen blir bedre, i kjent stil, når vi diskuterer mulighetene neste sesong.

Episode 34 - Petter Veland  

La Liga-eksperten forteller oss alt vi trenger å vite om vår finalemotstander i Europa Leauge, Sevilla.

Episode 33 - Ragnhild Lund Ansnes  

Forfatteren bak "Liverpoolhjerter", "Liverpoolhelter" og "Liverpoolkapteiner" er gjest og deler mange sterke historier om møtene hennes med de største legendene i vår fantastiske klubb. Supporterkulturen tas opp i høyeste grad, og Ragnhild var en av dem som forlot Anfield i det 77.minutt i kampen mot Sunderland. Vi snakker også om Hillsborough-tragedien og hva Jürgen Klopp kan oppnå allerede neste sesong.

0:00/0:00
Video player is in betaClose