You’ll never talk alone

You’ll never talk alone

Norway

En podcast om Liverpool FC. Rasmus Wold inviterer kjente Liverpool-supportere til å snakke om klubben i sitt hjerte.

Episodes

S03E09 - Frode Lafton og Steinar Bjerkmann  

HBK-legenden Lafton er tilbake og forteller oss hvorfor LFC slipper inn så enkle mål. Steinar forteller om sitt hat-forhold til Graeme Souness, og vi diskuterer de to uavgjort-kampene mot Sevilla og Burnley, før vi ser frem mot ukas to bortekamper mot Leicester. Andre temaer er Coutinho sin retur, Can sin kontrakt, rotasjonen, ankerrollen og Henderson som kaptein. Lik gjerne siden vår på Facebook!

S03E08 - Petter Veland og Jonas Giæver  

La Liga-ekspertene forteller oss alt vi trenger å vite om denne sesongens Sevilla. Vi snakker om tapet av Monchi og Sampaoli, nye signeringer, og hvordan Berizzo sitt Sevilla ser ut sålangt. Gutta tror LFC kommer til en kvartfinale i årets CL, at gruppeseieren står mellom LFC og Sevilla, og tror LFC vinner en jevn kamp på onsdag. Hør også gjerne på deres nyoppstartede podcast "La Liga Loca".

S03E07 - Vegard Skogheim, Andreas Aalbu og Niklas Sandberg  

Ukas gjester er en svært hyggelig trio fra OBOS-klubben Ull/Kisa, og temaene består bl.a. av Coutinhos LFC-retur, Emre Cans kontraktsituasjon, storkampen mot Manchester City, dilemmaene på backplass, samt litt prat om hvilingen av Mignolet og Woodburn sitt fantastiske landslagsspill.

S03E06 - Simen Aasum og Arve Vassbotten  

Fantasyrådets Simen Aasum og supporterklubbens Arve Vassbotten er gjester og temaet er selvsagt det lukkede overgangsvinduet. Hva skal man egentlig føle etter å ha fått inn Salah, Oxlade, Solanke, Robertson og Keita, men ingen van Dijk? Vil vi prøve oss på nytt i januar? Og hva skjer med Coutinho nå? Var Lemar-ryktet bare tull? Gode salg og utlånsavtaler er også blant temaene, samt den beryktede Klopp-effekten som får alle spillere til plutselig å ønske seg til Anfield.

S03E05 - Steven Gerrard-spesial  

Supporterklubbens Pål Christian Møller og Torbjørn Flatin tar oss igjennom karrieren og livet til Captain Fantastic Steven Gerrard. Det ble mange oppturer og nedturer, men det er liten tvil om at dagens U18-manager hadde en fantastisk karriere.

S03E04 - Jonas Bergh-Johnsen og Anders Mjaaland  

Vi diskuterer CL-trekninga, innspurten av overgangsvinduet kampen mot Hoffenheim og ser frem mot søndagens batalje mot Arsenal. Jonas, som er Arsenal-mann, forteller oss det vi trenger å vite om London-klubben, Anders tror CL tipper van Dijk i retning Liverpool og alle er enige om at det blir en målrik søndag. Kjør da, CL!

S03E03 - Simen Stamsø Møller og Øyvind Berdal  

Det er skyhøyt nivå på ukas gjester, og Stamsø Møller er nådeløs når det kommer til Lovren, Moreno og Henderson. Det snakkes selvsagt om Coutinho-sagaen, om kampene mot Watford og Hoffenheim, og om det blir rullering på laget mot Crystal Palace til helgen. Berdal har tro på at LFC signerer både Van Dijk og Keita, mens Simen holder seg unna ryktebørsen og Twitter og begrunner hvorfor. Og til slutt: Det hadde vært hyggelig om dere ga oss noen stjerner i iTunes! Tusen takk for alle spørsmål på FB og Twitter.

S03E02 - Eivind Bisgaard Sundet og Petter Bø Tosterud  

Bundesliga-ekspertene er på plass og forteller deg alt du trenger å vite om Liverpools motstander i CL-playoff, nemlig Hoffenheim. Hvorfor er Hoffenheim og RB Leipzig så dårlig likt i Tyskland? Hvem er egentlig denne 30 år gamle Julian Nagelsmann som ble kåret til årets trener i Bundesliga? Hva kan vi forvente over to kamper mot Hoffenheim? Dette, og mye mer får du svar på i denne episoden. Gjestene forteller også hvilke spillere i Bundesliga som kan være aktuelle for LFC og hvorfor Naby Keita trolig ikke blir LFC-spiller.

S03E01 - Petter Myhre og Morten Langli  

Endelig er YNTA tilbake, og FOR noen gjester! Langli og Myhre drøfter overgangsmarkedet, Coutinho, pre-season, serieåpning og PL-sesongen 17/18! Nyt podcasten og spre ordet

S02E43 - Jesper Wold og Sigmund Falch  

Det er sesongavslutning i YNTA, og de to NRK-gutta er i kjent LFC-stil positive foran sommeren og neste sesong. Vi oppsummerer 16/17-sesongen, snakker om sommerens overgangsvindu og ser frem mot CL-kval og neste sesong. Takk for følget i år alle sammen, vi høres til høsten. God sommer fra Rasmus

S02E42 - Adrian Ovlien og Mats Cato Moldskred  

Kongsvinger-spillerne er tilbake i YNTA og vi kjenner lukten av CL helt inn i studio. Sesongavslutningen diskuteres og vi mener det er lov å håpe på 3.plass nå, men tar med glede en topp4-plassering på forhånd. Potensielle motstandere i CL-playoff, Daniel Sturridge, Coutinhos rolle i laget og diamantformasjon er også blant temaene!

S02E41 - Kasper Wikestad og Stig Torbjørnsen  

Ukas YNTA består av svært kunnskapsrike gjester, og temaene er scouting, Origis form, Milner på venstreback, mangel på mål, kampen om topp4, Michael Keane/Douglas Costa/Willian/Adama Traore og en liten dose digresjoner.

S02E40 - Anette Fossum  

Denne blide drammenseren er på plass i studio og timingen kunne neppe vært bedre. Hun er nemlig Norges største Emre Can-fan, og er naturligvis i skyene etter brassesparket mot Watford. Vi snakker også om sesonginnspurten og sjansene for topp 4/topp 3. Sturridge foretrekkes foran Origi dersom LFC spiller med en ren spiss mot Southampton. Gi oss gjerne en kommentar og noen stjerner i iTunes! YNWA

S02E39 - Johan Sjøbakk Lund  

Den kunnskapsrike trønderen, bedre kjent som @johanlund på Twitter er ukas gjest! Spillertroppen analyseres posisjon for posisjon og det konkluderes med hca og hvem som må hentes til sommeren. Johan mener Klopp aller helst vil spille 4-2-3-1, men at han ilke har gode nok spillere pdd. Han vil se Firmino i 10'er-rollen og muligens selge Emre Can. Vi snakker også om akademiet, klubbdrift og hva som rører seg i andre ligaer.

S02E38 - Chris Jespersen og Sjur Røthe  

Langrennsgutta er endelig på plass i studio! Vi diskuterer ryktene om Oxlade-Chamberlain og van Dijk, seieren over WBA, vi nærmest hyller Mignolet og vurderer om Lucas bør få en sesong til i rødt. Vi ser også fremover mot helgens kamp mot Crystal Palace, frykter Benteke og Milner/Zaha-duellen og Chris forteller om Skarverennet i fjor hvor han ble skjenket av russ underveis. Følg meg gjerne på Twitter: @rasmuswold

S02E37 - Frode Lafton  

Gi oss gjerne noen stjerner og tilbakemeldinger på iTunes! Hovedtreneren i Hønefoss er tilbake! Lafton mener en venstreback og en midtstopper er alfa omega til sommeren, vi håper Sakho blir en nøkkelspiller for LFC i sesonginnspurten, men da som spiller for Crystal Palace. Frode forklarer årsaken til trebackslinja, selvom han skjønte lite av Matip-byttet mot Bournemouth. Likevel mener han at Klopp med fordel kan bli mer kynisk. Begge tror på topp 4 og seier mot WBA på søndag, med uthvilte brasilianere og muligens også Lallana tilbake.

S02E36 - Espen Solbakken  

TV2-mannen og Ståle-broren gjester endelig YNTA og Espen ble faktisk ikke så imponert av det LFC leverte i Merseyside-derbyet. Han vil selge Karius, bruke Origi og Lucas mot Bournemouth, han foretrekker Clyne over Trent, og er fornøyd med fire poeng mot Bournemouth og Stoke.

S02E35 - Petter Myhre  

TV2-eksperten debuterer i YNTA, og for en debut!! Petter har nylig vært på besøk på Melwood og snakket med bl.a. Klopp, speiderne og Pep Lijnders. Han legger også fram sitt forslag til en endelig topp6-tabell med god begrunnelse, og mener LFC trenger en back og midtstopper til sommeren. Vi snakker også om årsaken til svake resultater mot svak motstand, mangel på bredde, Coutinho, Sturridge, og selvfølgelig lørdagens enorme MERSEYSIDE-DERBY. Legg gjerne igjen noen stjerner og kommentarer på iTunes!

S02E33 - Stig Torbjørnsen og Øyvind Berdal  

Stig syns LFC var elendige mot Burnley, Øyvind liker at LFC også kan vinne stygt, mens Coutinho kritiseres av begge gjestene. Stig har ingen tro på Liverpools unggutter som Woodburn og Trent, og vi snakker mye om de aktuelle spillerne på markedet i andre europeiske ligaer. Monaco-spillerne og Naby Keita blir nok for dyre og spiller i posisjoner vi allerede er godt besatt, med unntak av Benjamin Mendy. Jonathan Tah er en favoritt blant begge gjestene, mens de er noe skeptiske til Lacazette. Mange andre spillere blir også vurdert, som Icardi, Belotti, Dolberg, Seri, Tielemans, Brandt m.fl. Gi oss gjerne noen stjerner og kommentarer i iTunes!

0:00/0:00
Video player is in betaClose