You’ll never talk alone

You’ll never talk alone

Norway

En podcast om Liverpool FC. Rasmus Wold inviterer kjente Liverpool-supportere til å snakke om klubben i sitt hjerte.

Episodes

S02E24 - Truls Svendsen og Carsten Skjelbreid  

Gjengen i studio er både skuffet og fornøyde med uavgjort på Old Trafford, vi diskuterer Coutinhos retur og viktighet for laget, Matips absurde suspensjon, savnet av Mané, hvem som bli landslagssjef, vi ser fram mot ukas kamper mot Plymouth og Swansea, og Carsten forteller også en rørende historie fra da han sist var i Liverpool! Husk live-innspilling av YNTA under Oslo Podfest 21.januar kl.16.00 på Ingensteds i Oslo!

S02E23 - Kasper Wikestad, Ken Wasenius Nilsen og Martin Jøndahl  

Denne uka blir det ekstra mye United-prat siden vi slår sammen YNTA og United-podcasten "United We Podkast". Programleder Ken styrer skuta, Kasper leverer som alltid, mens VGs Martin Jøndahl og Rasmus har et veddemål gående med en veldig stor innsats. Vi lader opp til søndagens batalje med en grundig diskusjon rundt begge lag, forskjell i form, Mourinho, dommeravgjørelser, stemning på Anfield/Old Trafford, og vi diskuterer hvilken spiller fra motsatt lag vi ville hatt på vårt eget.

S02E22 - Frode Lafton og Arve Vassbotten  

Hønefosstrener og stamgjest Frode Lafton er tilbake, denne gang sammen med supporterklubbens egen Arve Vassbotten! Den begredelige 0-0-kampen mot Plymouth diskuteres og gutta i studio er misfornøyde med Can og Moreno sine bidrag selvom returen til Joe Gomez var et lyspunkt. Vi ser fram mot den kommende ligacup-semifinalen mot Southampton, samt et noe usikkert januarvindu. Lafton vil ha inn et midtbaneanker, Vassbotten drømmer om Pulisic, og alle er skeptiske til til hvordan de holder på i Kina. Kjør!

S02E21 - Eivind Bisgaard Sundet og Petter Bø Tosterud  

Det er tid for Bundesligaprat, Klopp, Pep, RB Leipzig, overgangsvindu og evaluering av LFC-linkede spillere. Eivind nekter å spise Matip-ordene sine, og Petter tror Karius har en fin karriere foran seg. Bundesliga-ekspertene har stor tro på bl.a Brandt, Tah, Rodriguez og Pulisic, men ikke like positive til f.eks Max Meyer. Men hvem er egentlig aktuelle for Liverpool? Hva er realistisk å håpe på? Lytt og bli klokere! YNWA

S02E20 - Morten Ramm og Einar Tørnquist  

Vi ringer jula inn med prat om bl.a. Merseyside-derby, Stoke, Henderson, MENSA-klubben, Sturridge og Mané.

S02E19 - Stig Torbjørnsen og Øyvind Berdal  

Det er skyhøyt fotballfaglig kunnskapsnivå i studio når West Ham-kampen blir diskutert i detalj, og vi går i dybden på Loris Karius-diskusjonen. Stig er ikke imponert over Roberto Firmino, men Øyvind er uenig. Vi ser også frem mot kampene mot Middlesbrough og Everton, og i anledning Merseyside-derbyet leser Rasmus i kjent stil et dikt mot slutten av episoden.

S02E18 - Håvard Lilleheie og Birger Meling  

Fadesen mot Bournemouth diskuteres sammen med viktigheten av Matip, Karius/Mignolet-duellen, om Origi eller Wijnaldum skal starte mot West Ham, og om Birgers muligheter for en Liverpool-karriere.

S02E17 - Simen Stamsø Møller  

TV2s Premier League-ekspert snakker om Trent Alexander-Arnold og Ben Woodburn, hvordan man skal erstatte Coutinho, ekstremt positive LFC-statistikker, Jordan Henderson, viktigheten av Joel Matip, den jevne tittelkampen, møtet med Joshua King og helgens kamp borte mot Bournemouth.

S02E16 - Mads Hansen og Emil Berntsen  

To morsomme menn er ukas gjester, og det diskuteres om Southampton-kampen var positiv eller negativ for LFC, savnet av Lallana, tittelkampen og helgas match mot Sunderland. Nyt podcast!

S02E15 - Øyvind Berdal  

Det er få i Norge som kan mer om Liverpool og fotball enn denne mannen! Vi diskuterer overgangsryktene om Dahoud, Tah og Pulisic, landslagspausen med Coutinho-show og helgens tøffe bortekamp mot vårt nye farmerlag, nemlig Southampton.

S02E14 - Adrian Ovlien og Mats Cato Moldskred  

Kongsvinger-spillerne sammenligner Jürgen Klopp og Luis Pimenta, de snakker om cupfinalen og mulighetene for opprykk, og begge tror Liverpool vinner Premier League. Ovlien hyller Matips inntreden i laget, og Moldskred har ingen tro på en rød fremtid for Sturridge. Ingen vil ut på markedet for å erstatte Mané i januar og mener vi har erstatningen i egne rekker.

S02E13 - Kasper Wikestad og Freddy dos Santos  

Freddy snakker om defensive dødballer, Kasper snakker om engelske cuper, ingen vil selge Sturridge og alle tror Liverpool vil kjempe om gull!

S02E12 - Stig Torbjørnsen og Stig-André Berge  

Talentspeider i både Udinese og Watford Stig Torbjørnsen og bronsevinneren fra OL i Rio Stig-André Berge er ukas gjester! Berge forteller om oppturen i Rio, og vanskelige forhold for å se LFC-kamper i Øst-Europa, mens Torbjørnsen forteller om speideryrket og syns det er pinlig av et United, som har brukt milliarder av kroner på nye spillere, spiller den fotballen de gjør.

S02E11 - Jaa9, Onkl P og Arne Scheie  

De norske rapperne Jaa9 & Onkl P forteller om hvordan det er å kombinere turnéliv med Liverpool-kamper, en hissig publikummer i Molde og ekstreme hjemmesupportere under en bortmatch mot Utrecht. Kommentatorlegenden Arne Scheie er også på besøk og skryter voldsomt av Liverpool, selvom han holder med mandagens motstander Manchester United. Og når det er storoppgjør, leser i kjent stil Rasmus selvskrevet dikt mot slutten av episoden.

S02E10 - Karen Gill og Pål Christian Møller  

En rendyrket Bill Shankly-spesial med barnebarnet til Shankly selv som gjest! Formann i supporterklubben Pål Christian Møller er også innom, og vi får vite alt vi trenger å vite om mannen som gjorde Liverpool til en moderne, europeisk storklubb. Denne må høres av alle som har en tilknytning til LFC, unge som gamle!

S02E09 - Frode Lafton  

Hovedtrener i Hønefoss BK Frode Lafton er på besøk og går detaljert til verks når han analyserer LFC under Klopp. Statistikker, treneryrket og forsvarsspill står på agendaen i denne informative episoden!

S02E08 - Håvard Lilleheie og Jan Petter Saltvedt  

Vi feirer borteseieren over Chelsea på Stamford Bridge og ser fram mot ukas kommende kamper mot Derby og Hull. Vi diskuterer også hva vi skal gjøre nå som Can og Firmino er skadefrie, og hvor bra denne sesongen faktisk kan gå for de røde.

S02E07 - BMI  

Olav Svarstad Haugland og Emil Berntsen fra impro-gruppa BMI diskuterer den kommende kampen mot Chelsea, de mener Milner har gjort venstrebackplassen til sin, men er uenige når det kommer til spissplassen

S02E06 - Bernt Hulsker, Jamel Rake og Jon Martin Henriksen  

VG-trioen håper Liverpool spiller uten venstreback i lørdagens kamp mot Leicester, Jon Martin forteller om møtet sitt med Rafa Benitez, mens Bernt mener han har gjennomskuet Jürgen Klopp.

S02E05 - Wildcard FC  

Martin Sleipnes og Jon Roar Solset er gjester og diskuterer de tre første rundene av PL, overgangsvinduet og gir deg sine siste tips om Fantasy Premier League.

0:00/0:00
Video player is in betaClose