You’ll never talk alone

You’ll never talk alone

Norway

En podcast om Liverpool FC. Rasmus Wold inviterer kjente Liverpool-supportere til å snakke om klubben i sitt hjerte.

Episodes

S02E30 - 2stk Frøsland og 2stk Leicester-supportere!  

Supporterklubbens egen Lars Frøsland er gjest og han har med seg søsteren sin Ingrid i studio for å diskutere vårsesongen! Begge to har bodd i Liverpool, de liker Daniel Sturridge, ønsker å se Lucas som stopper mot Leicester, og aner ikke hva som kan, bør eller skal skje på keeperplass. I denne episoden har vi også fått besøk av Leicester-supporterne Harald Venes og Rune Viken! De prøver å forklare hva som har skjedd med de regjerende ligamestrene denne sesongen, men de er samtidig optimistiske med tanke på mandagens kamp mot Liverpool.

S02E29 - Bob Paisley-spesial  

Formann og grunnlegger av supporterklubben Pål Christian Møller forteller om den legendariske manageren som gjorde Liverpool til Europas beste fotballag. En "must-listen"!

S02E28 - Øyvind Berdal  

Den optimistiske og kunnskapsrike Øyvind Berdal er tilbake i studio og prøver å forstå situasjonen i LFC. Han vil at Klopp skal satse på Karius i buret, at Gomez bør rangeres foran Lucas og han vil gjerne se Wijnaldum fremfor Can sentralt på midten. Berdal tror på tre poeng mot Tottenham, vi spekulerer i om det allerede eksisterer en avtale med Julian Brandt, og ingen av oss ønsker oss Europa League neste sesong. Takk for mange og gode lytterspørsmål! Følg oss gjerne på Twitter @rasmuswold og @oyvindberdal. YNWA

S02E27 - Egon Holstad  

Den nådeløse nordlendingen byr på noen nydelige historier fra sin tid som LFC-supporter, han hater John Terry og mener Liverpool trenger ny stopper og keeper til sommeren. Inn med Mané - Ut med Can? Ja, takk sier vi. For flere FANTASTISKE LFC-historier, sjekk ut "Heia Fotball"-episoden med Egon som gjest, det anbefales på det sterkeste.

S02E26 - Wildcard FC  

Gutta i Fantasy Premier League-podcasten "Wildcard FC" er gjester og i studio diskuteres naturligvis FPL, men også Liverpools formdupp, kampen om topp 4, Chelsea-kampen på tirsdag og hvorfor ingenting stemmer i LFC om dagen.

S02E25 - Morten Ramm, Håvard Lilleheie og Anders Hoff  

Vi live-podcaster fra Oslo Podfest! Vi kårer Liverpools kjekkeste spiller, får ut skuffelsen etter Swansea-tapet og ser fram mot ligacup-semifinalen mot Southampton.

S02E24 - Truls Svendsen og Carsten Skjelbreid  

Gjengen i studio er både skuffet og fornøyde med uavgjort på Old Trafford, vi diskuterer Coutinhos retur og viktighet for laget, Matips absurde suspensjon, savnet av Mané, hvem som bli landslagssjef, vi ser fram mot ukas kamper mot Plymouth og Swansea, og Carsten forteller også en rørende historie fra da han sist var i Liverpool! Husk live-innspilling av YNTA under Oslo Podfest 21.januar kl.16.00 på Ingensteds i Oslo!

S02E23 - Kasper Wikestad, Ken Wasenius Nilsen og Martin Jøndahl  

Denne uka blir det ekstra mye United-prat siden vi slår sammen YNTA og United-podcasten "United We Podkast". Programleder Ken styrer skuta, Kasper leverer som alltid, mens VGs Martin Jøndahl og Rasmus har et veddemål gående med en veldig stor innsats. Vi lader opp til søndagens batalje med en grundig diskusjon rundt begge lag, forskjell i form, Mourinho, dommeravgjørelser, stemning på Anfield/Old Trafford, og vi diskuterer hvilken spiller fra motsatt lag vi ville hatt på vårt eget.

S02E22 - Frode Lafton og Arve Vassbotten  

Hønefosstrener og stamgjest Frode Lafton er tilbake, denne gang sammen med supporterklubbens egen Arve Vassbotten! Den begredelige 0-0-kampen mot Plymouth diskuteres og gutta i studio er misfornøyde med Can og Moreno sine bidrag selvom returen til Joe Gomez var et lyspunkt. Vi ser fram mot den kommende ligacup-semifinalen mot Southampton, samt et noe usikkert januarvindu. Lafton vil ha inn et midtbaneanker, Vassbotten drømmer om Pulisic, og alle er skeptiske til til hvordan de holder på i Kina. Kjør!

S02E21 - Eivind Bisgaard Sundet og Petter Bø Tosterud  

Det er tid for Bundesligaprat, Klopp, Pep, RB Leipzig, overgangsvindu og evaluering av LFC-linkede spillere. Eivind nekter å spise Matip-ordene sine, og Petter tror Karius har en fin karriere foran seg. Bundesliga-ekspertene har stor tro på bl.a Brandt, Tah, Rodriguez og Pulisic, men ikke like positive til f.eks Max Meyer. Men hvem er egentlig aktuelle for Liverpool? Hva er realistisk å håpe på? Lytt og bli klokere! YNWA

S02E20 - Morten Ramm og Einar Tørnquist  

Vi ringer jula inn med prat om bl.a. Merseyside-derby, Stoke, Henderson, MENSA-klubben, Sturridge og Mané.

S02E19 - Stig Torbjørnsen og Øyvind Berdal  

Det er skyhøyt fotballfaglig kunnskapsnivå i studio når West Ham-kampen blir diskutert i detalj, og vi går i dybden på Loris Karius-diskusjonen. Stig er ikke imponert over Roberto Firmino, men Øyvind er uenig. Vi ser også frem mot kampene mot Middlesbrough og Everton, og i anledning Merseyside-derbyet leser Rasmus i kjent stil et dikt mot slutten av episoden.

S02E18 - Håvard Lilleheie og Birger Meling  

Fadesen mot Bournemouth diskuteres sammen med viktigheten av Matip, Karius/Mignolet-duellen, om Origi eller Wijnaldum skal starte mot West Ham, og om Birgers muligheter for en Liverpool-karriere.

S02E17 - Simen Stamsø Møller  

TV2s Premier League-ekspert snakker om Trent Alexander-Arnold og Ben Woodburn, hvordan man skal erstatte Coutinho, ekstremt positive LFC-statistikker, Jordan Henderson, viktigheten av Joel Matip, den jevne tittelkampen, møtet med Joshua King og helgens kamp borte mot Bournemouth.

S02E16 - Mads Hansen og Emil Berntsen  

To morsomme menn er ukas gjester, og det diskuteres om Southampton-kampen var positiv eller negativ for LFC, savnet av Lallana, tittelkampen og helgas match mot Sunderland. Nyt podcast!

S02E15 - Øyvind Berdal  

Det er få i Norge som kan mer om Liverpool og fotball enn denne mannen! Vi diskuterer overgangsryktene om Dahoud, Tah og Pulisic, landslagspausen med Coutinho-show og helgens tøffe bortekamp mot vårt nye farmerlag, nemlig Southampton.

S02E14 - Adrian Ovlien og Mats Cato Moldskred  

Kongsvinger-spillerne sammenligner Jürgen Klopp og Luis Pimenta, de snakker om cupfinalen og mulighetene for opprykk, og begge tror Liverpool vinner Premier League. Ovlien hyller Matips inntreden i laget, og Moldskred har ingen tro på en rød fremtid for Sturridge. Ingen vil ut på markedet for å erstatte Mané i januar og mener vi har erstatningen i egne rekker.

S02E13 - Kasper Wikestad og Freddy dos Santos  

Freddy snakker om defensive dødballer, Kasper snakker om engelske cuper, ingen vil selge Sturridge og alle tror Liverpool vil kjempe om gull!

S02E12 - Stig Torbjørnsen og Stig-André Berge  

Talentspeider i både Udinese og Watford Stig Torbjørnsen og bronsevinneren fra OL i Rio Stig-André Berge er ukas gjester! Berge forteller om oppturen i Rio, og vanskelige forhold for å se LFC-kamper i Øst-Europa, mens Torbjørnsen forteller om speideryrket og syns det er pinlig av et United, som har brukt milliarder av kroner på nye spillere, spiller den fotballen de gjør.

S02E11 - Jaa9, Onkl P og Arne Scheie  

De norske rapperne Jaa9 & Onkl P forteller om hvordan det er å kombinere turnéliv med Liverpool-kamper, en hissig publikummer i Molde og ekstreme hjemmesupportere under en bortmatch mot Utrecht. Kommentatorlegenden Arne Scheie er også på besøk og skryter voldsomt av Liverpool, selvom han holder med mandagens motstander Manchester United. Og når det er storoppgjør, leser i kjent stil Rasmus selvskrevet dikt mot slutten av episoden.

0:00/0:00
Video player is in betaClose