You’ll never talk alone

You’ll never talk alone

Norway

En podcast om Liverpool FC. Rasmus Wold inviterer kjente Liverpool-supportere til å snakke om klubben i sitt hjerte.

Episodes

S02E43 - Jesper Wold og Sigmund Falch  

Det er sesongavslutning i YNTA, og de to NRK-gutta er i kjent LFC-stil positive foran sommeren og neste sesong. Vi oppsummerer 16/17-sesongen, snakker om sommerens overgangsvindu og ser frem mot CL-kval og neste sesong. Takk for følget i år alle sammen, vi høres til høsten. God sommer fra Rasmus

S02E42 - Adrian Ovlien og Mats Cato Moldskred  

Kongsvinger-spillerne er tilbake i YNTA og vi kjenner lukten av CL helt inn i studio. Sesongavslutningen diskuteres og vi mener det er lov å håpe på 3.plass nå, men tar med glede en topp4-plassering på forhånd. Potensielle motstandere i CL-playoff, Daniel Sturridge, Coutinhos rolle i laget og diamantformasjon er også blant temaene!

S02E41 - Kasper Wikestad og Stig Torbjørnsen  

Ukas YNTA består av svært kunnskapsrike gjester, og temaene er scouting, Origis form, Milner på venstreback, mangel på mål, kampen om topp4, Michael Keane/Douglas Costa/Willian/Adama Traore og en liten dose digresjoner.

S02E40 - Anette Fossum  

Denne blide drammenseren er på plass i studio og timingen kunne neppe vært bedre. Hun er nemlig Norges største Emre Can-fan, og er naturligvis i skyene etter brassesparket mot Watford. Vi snakker også om sesonginnspurten og sjansene for topp 4/topp 3. Sturridge foretrekkes foran Origi dersom LFC spiller med en ren spiss mot Southampton. Gi oss gjerne en kommentar og noen stjerner i iTunes! YNWA

S02E38 - Johan Sjøbakk Lund  

Den kunnskapsrike trønderen, bedre kjent som @johanlund på Twitter er ukas gjest! Spillertroppen analyseres posisjon for posisjon og det konkluderes med hca og hvem som må hentes til sommeren. Johan mener Klopp aller helst vil spille 4-2-3-1, men at han ilke har gode nok spillere pdd. Han vil se Firmino i 10'er-rollen og muligens selge Emre Can. Vi snakker også om akademiet, klubbdrift og hva som rører seg i andre ligaer.

S02E37 - Chris Jespersen og Sjur Røthe  

Langrennsgutta er endelig på plass i studio! Vi diskuterer ryktene om Oxlade-Chamberlain og van Dijk, seieren over WBA, vi nærmest hyller Mignolet og vurderer om Lucas bør få en sesong til i rødt. Vi ser også fremover mot helgens kamp mot Crystal Palace, frykter Benteke og Milner/Zaha-duellen og Chris forteller om Skarverennet i fjor hvor han ble skjenket av russ underveis. Følg meg gjerne på Twitter: @rasmuswold

S02E36 - Frode Lafton  

Gi oss gjerne noen stjerner og tilbakemeldinger på iTunes! Hovedtreneren i Hønefoss er tilbake! Lafton mener en venstreback og en midtstopper er alfa omega til sommeren, vi håper Sakho blir en nøkkelspiller for LFC i sesonginnspurten, men da som spiller for Crystal Palace. Frode forklarer årsaken til trebackslinja, selvom han skjønte lite av Matip-byttet mot Bournemouth. Likevel mener han at Klopp med fordel kan bli mer kynisk. Begge tror på topp 4 og seier mot WBA på søndag, med uthvilte brasilianere og muligens også Lallana tilbake.

S02E36 - Espen Solbakken  

TV2-mannen og Ståle-broren gjester endelig YNTA og Espen ble faktisk ikke så imponert av det LFC leverte i Merseyside-derbyet. Han vil selge Karius, bruke Origi og Lucas mot Bournemouth, han foretrekker Clyne over Trent, og er fornøyd med fire poeng mot Bournemouth og Stoke.

S02E35 - Petter Myhre  

TV2-eksperten debuterer i YNTA, og for en debut!! Petter har nylig vært på besøk på Melwood og snakket med bl.a. Klopp, speiderne og Pep Lijnders. Han legger også fram sitt forslag til en endelig topp6-tabell med god begrunnelse, og mener LFC trenger en back og midtstopper til sommeren. Vi snakker også om årsaken til svake resultater mot svak motstand, mangel på bredde, Coutinho, Sturridge, og selvfølgelig lørdagens enorme MERSEYSIDE-DERBY. Legg gjerne igjen noen stjerner og kommentarer på iTunes!

S02E33 - Stig Torbjørnsen og Øyvind Berdal  

Stig syns LFC var elendige mot Burnley, Øyvind liker at LFC også kan vinne stygt, mens Coutinho kritiseres av begge gjestene. Stig har ingen tro på Liverpools unggutter som Woodburn og Trent, og vi snakker mye om de aktuelle spillerne på markedet i andre europeiske ligaer. Monaco-spillerne og Naby Keita blir nok for dyre og spiller i posisjoner vi allerede er godt besatt, med unntak av Benjamin Mendy. Jonathan Tah er en favoritt blant begge gjestene, mens de er noe skeptiske til Lacazette. Mange andre spillere blir også vurdert, som Icardi, Belotti, Dolberg, Seri, Tielemans, Brandt m.fl. Gi oss gjerne noen stjerner og kommentarer i iTunes!

S02E32 - "Heia Fotball"  

Tete Lidbom og Sven Bisgaard Sundet fra podcasten "Heia Fotball" er ukas gjester og de serverer en episode av ypperste klasse! De gir oss sitt Liverpool-drømmelag, de mener at LFC trenger et rivjern på midten, de elsker sine respektive managere og de tror Liverpool kommer topp 4.

S02E31 - Christian Wessel og Lasse Kinden Endresen  

Det er blåtirsdag og begravelsesstemning når gutta i studio prøver å komme til bunns i LFC-krisa. Er det Klopp eller spillerne som har skylda? Hvor er vinnerskallene? Bør Klavan få sjansen mot Arsenal, og er det på tide å gi Moreno eller Alexander-Arnold sjansen? Det ligger i kortene at vi slår tilbake mot Arsenal og det må vi, for bak oss ligger Everton og lurer...

S02E30 - 2stk Frøsland og 2stk Leicester-supportere!  

Supporterklubbens egen Lars Frøsland er gjest og han har med seg søsteren sin Ingrid i studio for å diskutere vårsesongen! Begge to har bodd i Liverpool, de liker Daniel Sturridge, ønsker å se Lucas som stopper mot Leicester, og aner ikke hva som kan, bør eller skal skje på keeperplass. I denne episoden har vi også fått besøk av Leicester-supporterne Harald Venes og Rune Viken! De prøver å forklare hva som har skjedd med de regjerende ligamestrene denne sesongen, men de er samtidig optimistiske med tanke på mandagens kamp mot Liverpool.

S02E29 - Bob Paisley-spesial  

Formann og grunnlegger av supporterklubben Pål Christian Møller forteller om den legendariske manageren som gjorde Liverpool til Europas beste fotballag. En "must-listen"!

S02E28 - Øyvind Berdal  

Den optimistiske og kunnskapsrike Øyvind Berdal er tilbake i studio og prøver å forstå situasjonen i LFC. Han vil at Klopp skal satse på Karius i buret, at Gomez bør rangeres foran Lucas og han vil gjerne se Wijnaldum fremfor Can sentralt på midten. Berdal tror på tre poeng mot Tottenham, vi spekulerer i om det allerede eksisterer en avtale med Julian Brandt, og ingen av oss ønsker oss Europa League neste sesong. Takk for mange og gode lytterspørsmål! Følg oss gjerne på Twitter @rasmuswold og @oyvindberdal. YNWA

S02E27 - Egon Holstad  

Den nådeløse nordlendingen byr på noen nydelige historier fra sin tid som LFC-supporter, han hater John Terry og mener Liverpool trenger ny stopper og keeper til sommeren. Inn med Mané - Ut med Can? Ja, takk sier vi. For flere FANTASTISKE LFC-historier, sjekk ut "Heia Fotball"-episoden med Egon som gjest, det anbefales på det sterkeste.

S02E26 - Wildcard FC  

Gutta i Fantasy Premier League-podcasten "Wildcard FC" er gjester og i studio diskuteres naturligvis FPL, men også Liverpools formdupp, kampen om topp 4, Chelsea-kampen på tirsdag og hvorfor ingenting stemmer i LFC om dagen.

S02E25 - Morten Ramm, Håvard Lilleheie og Anders Hoff  

Vi live-podcaster fra Oslo Podfest! Vi kårer Liverpools kjekkeste spiller, får ut skuffelsen etter Swansea-tapet og ser fram mot ligacup-semifinalen mot Southampton.

S02E24 - Truls Svendsen og Carsten Skjelbreid  

Gjengen i studio er både skuffet og fornøyde med uavgjort på Old Trafford, vi diskuterer Coutinhos retur og viktighet for laget, Matips absurde suspensjon, savnet av Mané, hvem som bli landslagssjef, vi ser fram mot ukas kamper mot Plymouth og Swansea, og Carsten forteller også en rørende historie fra da han sist var i Liverpool! Husk live-innspilling av YNTA under Oslo Podfest 21.januar kl.16.00 på Ingensteds i Oslo!

0:00/0:00
Video player is in betaClose