Zigenarliv Dreamin'

Zigenarliv Dreamin'

Sweden

Sveriges bullrigaste podcast. Eskil Bodin och Pelle Andersson tar upp viktiga ämnen en gång i veckan.

Episodes

# 58 - Sven får inte vara med  


Det underbara 58:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om barnböcker, Carpe Diem, skådisar man saknar och skolan.

# 57 - Fånigt  


Det underbara 57:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson pratar om golfansiktet, selfies, världens bästa blåsning, sina bästa egenskaper och kärlek i högstadiet. Trots detta innehåller veckans avsnitt en hel del svordomar och könsord. Känsliga lyssnare varnas.

# 56 - What's the deal?  


Det underbara 56:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson ger sig på en lokal marknadsföringsstrategi, skrivandet av CV, Youtubeklassiker samt den ökända sommartorkan i mediesvängen.

# 55 - Sommar i podden  


Eskil Bodin och Pelle Andersson sticker till Värmland med Jocke Jönsson.

# 54 - Mr. Jones  


Det underbara 54:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om att Pelle blev ledsen, att Eskil blev vittne till ett brott, att Pelle blev förväxlad och att Eskil ville gå på konsert. Dessutom en guide till hur du leker pirat i sommar.

# 53 - Frikyrkans Shakira  


Det underbara 53:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om två sköna tanter, en groda från 90-talet, vem man är avundsjuk på samt lite vanlig gammal åldersnoja. Dessutom dansk gladporr, och en dos lycka.

# 52 - 1-årsjubileum  


Det underbara 52:a avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson firar ett år med podcast och ringer upp folk som har haft att göra med podcasten under året som har gått.

# 51 - Piporgel för sitt eget nöjes skull  


Det underbara 51:a avsnittet. Eskil Bodin, Pelle Andersson och, dagen till ära, Johan Hjelm snackar om mobiltäckning, skrivarhelger och dåliga bandnamn. Dessutom en kontaktannons och ett snack med Mattias Hellberg om LÅTEN Zigenarliv Dreamin'.

# 50 - Lennart Bodin  


Det underbara 50:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om vad man egentligen skulle vilja heta, att unna sig saker, The Beatles och att vara provokativ på Facebook. Dessutom pensionärer i mängder!

# 49 - Det första mötet  


Det underbara 49:e avsnittet. Eskil Bodin skickar iväg Pelle Andersson till Ludvika för att spela in Magnatpodden med Johan Hjelm. Istället kommer Emelie Pierrou och möter Eskil för första gången.

# 48 - Åtminstone Torgny Söderberg  


Det underbara 48:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om Killinggänget, Melodifestivalen 1986, låtar man förknippar med minnen samt identifierar läskedrycker. Dessutom Dessutom 1:a maj, Lennart Swahn och ett vurmande över societeten.

# 47 - En korkskruv ner till vänster  


Det underbara 47:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om det ljuva rockstjärnelivet, dåliga radioidéer, Gasolin och Eskils besök på en stjärnkrog. Dessutom jordnötssås, två förvirrade radioreportrar och en eftermiddag på ett danskt socialkontor.

# 46 - I moll  


Det underbara 46:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om odrickbar alkohol, Lukas Moodysson och fiske. Dessutom Eskils jaktgener, en utskällning och lite hockey.

# 45 - Jesus Official  


Det underbara 45:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson pratar om Primalskrik, Yoga, Jesus återkomst, Dennis Rodman och Eskil Erlandsson. Dessutom lite kärnvapen, en utvärdering och Palme och Fälldins besök i Vita Huset.

# 44 - Fina fisken  


Det underbara 44:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om Pelles dummaste impulsköp, tacktal, att cykla för första gången på tre år och mobilsvar. Dessutom historier från nationerna, musikquiz och SM i orientering 1996.

# 43 - Här kommer Albert Bonnier  


Det underbara 43:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om Magnus Ugglas fascination för stan, Evert Taubes bedrägeri, Arlanda flygplats och punkbandnamn. Dessutom en invit som inte går att tacka nej till...

# 42 - Tjing Tjong  


Det underbara 42:a avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om Pelles resa till Kina, världstyranner, skolåterträffar och det sociala arvet. Dessutom flygskräck, romantisering av ett barndomshem och ett självmord på grund av hemorrojder.

# 41 - Grisen: en snyftare  


Det underbara 41:a avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson snackar om generationsproblematik, vuxenfilm på SVT, våren och en död spädgris. Dessutom hockeylåtar, Niklas Strömstedt och en selfie värd att minnas.

# 40 - Mello med Peter Jöback  


Det underbara 40:e avsnittet. Eskil Bodin tar ett snack med Peter Jöback om Melodifestivalen, Pelle Andersson kollar läget på gamla 071-nummer och Eskil lär sig säga Nej. Dessutom delar Heavy ut ett pris till Miss Li, Pelle visar exempel på dålig reklam samt en lektion i dialekter.

# 39 - Terapisamtal  


Det underbara 39:e avsnittet. Eskil Bodin och Pelle Andersson bjuder in den legitimerade psykologen Patrik Israelsson för en timmes KBT-samtal. Osminkade sanningar blottas. Varning för extremt mörker.

0:00/0:00
Video player is in betaClose