Recently added podcasts in Denmark

Radio24syv elsker stadig Wimbledon, og især når kampene hos “The All England Lawn Tennis Club” formidles af tennis-eksperten Anders Haahr Rasmussen og hans doublemakker Cathrine la Cour. Så for tredje år i træk, guides Radio24syvs lyttere igennem denne den mest mytiske af alle tennisturneringer, stadig med garanti for opskriften på hvordan man mixer en Pimms Cup cocktail.

Hør historien om den gyldne nat efter EM triumfen i 1992. Hør hvordan spillerne fejrede guldet i omklædningsrummet med øl og cigarer og kongeligt besøg. Lyt med, når fodboldfanen, Jan, fortæller, hvordan han på få timer solgte 500 t-shirts påtrykt '2-1' på torvet i Kolding. Og hør hvordan kommentatorerne Preben Elkjær og Flemming Toft i forløsning knipser deres smøg nummer 20 ud over pressepladserne, da dommeren fløjter kampen af. Kort sagt får du her et lydtapet på natten efter en triumf, vi aldrig glemmer.

Podcast by Bil Magasinet

Det 3. Hjul er en podcast der kort og kontant giver dig et overblik over dagens etape og kommer med velbegrundede bud på dagens potentielle vindere.

Findes der en dansker, der elsker telefonsælgere, en dansker, der hader pizza eller en dansker, der aldrig har været i Danmark? Danskerbingo kæmper mod uret og prøver at få pladen fuld af danskere i alle afskygninger. Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Om tabuet ved at miste kontrollen, når man bliver mor. Tilrettelagt af Anne Pilegaard Petersen. Vært: Karen Straarup.

Kom med helt ind i pitten i Frankrig med Le Mans Special og hør hvordan de 6 danske kørere Jan Magnussen, Christina Nielsen, Marco Sørensen, Nicki Thiim, Michael Christensen og David Heinemeier Hansson forbereder sig kort før årets ikoniske 24 timers løb sættes i gang. Hør hvorfor verdens ældste og største motorløb fortsat trækker i både kørere og fans og hvem der står med de bedste vinderchancer. Tilrettelægger og vært: Mikkel Bagger.

Nykredit Podcast gør dig klogere på investering.

Oluf og Lisbeth har nu fået nøglerne til P3 og sender deres hyggelige og ekstremt danske program til alle os, der godt kan lide kage og quiz.

Podcast om moderne skoletanker. Formålet med GAMLE PÆDAGOGER er at fremme oplysningen om opdragelses- skoletanker i ind- og udland og sætte dem under debat. I GAMLE PÆDAGOGER vil man derfor kunne høre en række samtaler med nogle kloge og eftertænksomme mennesker, der i mange år har deltaget i den pædagogiske debat. Tilrettelæggelse: Egon Clausen    

– en podcast om ny og nyoversat litteratur

I år er det 25 år siden at det danske landshold triumferede ved Europamesterskabet i fodbold. Nu fortæller massøren, chaufføren, lægen, reserverne og assistenterne, kort sagt, alle dem, der var med på holdet, men aldrig før er blevet interviewet og hyldet, om den største bedrift nogensinde i dansk foldbold. Udsendelsesrækken sendes på nøjagtig de samme datoer som de 5 kampe i det oprindelige turneringsprogram. Udsendelserne udkommer: Søndag d. 11. juni – Program #1 Onsdag d. 14. juni – Program #2 Lørdag d. 17. juni – Program #3 Torsdag d. 22. juni – Program #4 Mandag d. 26. juni – Program #5

”HVER DAG MANDAG” er en podcast præsenteret af et livslangt venskab mellem Nanna og Jannie. Fokus lægges på at tvinge glæden ind i livet – også om mandagen! De drikker rødvin på en mandag, alt imens verdenssituationen og samfundskritikker diskuteres. For hvem siger, livet ikke er godt om mandagen?

Unibets dybdeborende podcast, der tager sig til at tale at tale om aktuelle emner fra især fodboldens verden. Der er eksperter i studiet, interviews og temaudsendelser med fokus på et enkelt emne. Vært er Per Marxen

I 15 år har Politiken fulgt Nadia Kjærgaard Jensens kamp for at få sin kidnappede datter tilbage.

Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsen var deres tids store danske kunstnerpar. Han, den toneangivende nationalkomponist, hun billedhugger med kongelig rytterstatue på samvittigheden. Livet igennem lod de sig inspirere af hinandens arbejde. Men undervejs var deres forhold præget af konflikter, udenomsægteskabelige forhold og års separation. Deres brevveksling er først fornylig blevet offentlig kendt, og den danner ramme for en fortælling, som når ind i ægteskabets mest intime rum. Medvirkende: Henning Jensen, Solbjørg Højfeldt, Sofie Jensen (sopran), Jakob Bloch Jespersen (basbaryton), Kristoffer Hyldig (klaver) Tilrettelæggelse og dramatisering: Jakob Bloch Jespersen. Teknik: Søren Krabbe, Lars Palsig og Ivar Lind Greiner. Redaktør: Esben Tange.

0:00/0:00
Video player is in betaClose