Recently added podcasts in Denmark

Journalist og teolog Iben Thranholm taler med forskellige gæster om religion og tro. Det handler bl.a. om demokrati og tro, djævle og dæmoner og barnetro.

Biblioteket Frederiksbergs podcast om din yndlingsmusik

Online Radio og Kultur Magasin

Hi-Phi Nation is the first story-driven, narrative podcast on contemporary philosophy. Every week we begin with compelling stories of ordinary and extraordinary human experiences, and transform them into an examination of philosophical ideas. We profile stories from war, crime, politics, religion, public health and policy, science, and history that raise philosophical questions, and we answer them with the help of contemporary academic philosophers. The aim of the show is to bring fans of the best narrative, story-driven podcasts like Invisibilia, Radiolab, 99% Invisible, and This American Life into philosophy. The show is completely independently produced by Barry Lam, Professor at Vassar College and Duke University.

En verden mellem himmel og jorden åbenbares i denne programrække, hvor Anette Røpke sammen med kyndige gæster udforsker sindets grænser, lodder sjælens dybder, og afprøver sin teori om at der en kognitiv verdensrevolution på vej, at vi simpelthen står over for en kæmpemæssig mental og bevidsthedsmæssig transformation.

Få ugens Huxi og Det Gode Gamle Folketing kogt ned til en time. Huxi Bach sætter ex-folketingspolitikere stævne og diskuterer de aktuelle emner på Christiansborg. Udsendelser far før 11. juni 2016 findes under "Huxi og Det Gode Gamle Folketing".

En podcast om livet som far. Med Jasper Ritz og Martin Høgsted

Dahl på Hack er et program, hvor værten Søren Dahl, i et nyt format inviterer på caféstemning, musik og underholdning med samtalen i fokus.

Critique podcaster om den borgerlige idédebat og kulturkamp. Vi ser nærmere på aktuelle og ikke-aktuelle emner inden for politik, kultur, historie og meget mere.

Igennem en række udsendelser på P1 spidder psykologiprofessor ved Aalborg Universitet, Svend Brinkmann en række førende danske forskere. For hvordan påvirker videnskabens landvindinger os som mennesker? Og hvad er konsekvenserne af den teknologiske udvikling? Vært: Svend Brinkmann.

Information Podcast. Den mindst ringe på internettet og i dine ører.

Dagen efter DRs store nye serie om Danmarks historie er blevet vist på DR1, sender P1 "Spørg Danmarkshistorien". Her kan lytterne stille spørgsmål om skindsko, flintøkser og animationer af mammutter og få endnu mere viden om de forskellige tidsepoker, som stenalderen, middelalderen og den danske guldalder. I studiet har værten Christoffer Emil Bruun besøg af et panel af historikere og andre fageksperter til at besvare spørgsmål. Redaktør: Karen Albertsen. Vært: Christoffer Emil Bruun.

Som musikverdenen ændrer sig, står det klarere og klarere, at den største overlever af dem alle er Bob Dylan, som i år kan fejre sit 55 års jubilæum som udgivende pladekunstner. Sidste år fyldte han 75 år og fik tildelt Nobelprisen i litteratur, men manden hviler aldrig på laurbærene og lige nu er han både aktuel med nyt studiealbum og to (udsolgte) koncerter i Danmark. I DR Podcast og DR P5s nye temaserie om Bob Dylan går vi i fem afsnit tæt på det mytiske ikon. Vi går blandt andet i dybden med Dylans senere karriere, de uendelige turnéer, den poetiske sangskrivning og Dylan som privatperson og arbejdsgiver. Undervejs kan du møde Dylan kendere som: Klaus Lynggaard, Henrik Vesterberg, Nikolaj Nørlund, Marie Fisker, Asger Schnack, Henrik Queitch, Billy Cross, Kasper Monrad, Henrik Krogsgaard m.fl. Tilrettelægger og vært: Mikkel Falk Møller.

Programmet giver dig indsigt og viden i de aktuelle problemstillinger og klæder dig på til at forstå de vigtige historier fra ind- og udland. ’55 minutter’ er Radio24syvs svar på den indsigtsfulde og perspektiverende baggrundsartikel.

Hold fyraften med Fedeabe – som Anders Lund Madsen kalder sig på Twitter. Fedeabes Fyraften er programmet til dig, som tager hjem fra arbejde, og stadig mangler noget før du kan sige til dig selv, at lige præcis denne dag ikke blot var endnu en ligegyldig trædesten på vej mod graven - men derimod en dag, som var værd at gennemleve. Fordi den er fuld af oversete mirakler og undertrykte tragedier. Og fordi den betyder alverden for nogen. Fedeabe vil have, at den også skal betyde noget for alverden.

En dag i efteråret 1938 findes godsejer Skjern-Svendsen myrdet i sit soveværelse på slottet Frydenholm. Tiden rulles tilbage til månederne, der leder op til mordet - en tid præget af eskapisme, idealistiske projekter og en truende fascisme i syd. Idealister er skrevet af Hans Scherfig, og er blevet dramatiseret til podcast af forfatter Julie Petrine Glargaard.

Lone Theils har, siden hun var barn, været fascineret af virkelighedens forbrydelser. Derfor har hun og redaktør og tilrettelægger Alberte Clement Meldal eksperimenteret med genrerne og undersøgt, hvad der sker, når man researcher og skriver en krimi for åben mikrofon. I programmet møder du virkelighedens politifolk, anklagere og retsmedicinere. Og hører hvilket bidrag de kommer med til handlingen af krimien 87 sekunder.

Kom med på en rejse mod en sundere livsstil med fitnesscoach Per Nielsen (kendt fra NOVA).

0:00/0:00
Video player is in betaClose