Recently added podcasts in Finland

Sari Valton ohjelmassa keskustellaan ajan ilmiöistä, arjen puheenaiheista ja joskus kipeistäkin ihmiselämän ongelmista. Ohjelman vieraat tuovat keskusteluun erilaisia ja usein vastakkaisiakin näkökantoja ja maailmankuvia. Sari Valton keskustelusarjan pohjavireenä liikkuu isompi tarina siitä, millaisten arvojen keskellä elämme ja mitä pidämme oikeana.

Stressivapaa johtaja on kerran viikossa ilmestyvä podcast. Se tarjoaa puhetta ja keskusteluja yksinkertaisesta, tasapainoisesta ja monipuolisesta elämästä. Näkökulmia itsensä johtamiseen, henkilökohtaiseen kasvuun ja viisaaseen elämään. Yrittäjälle, johtajalle ja tavalliselle ihmiselle, joka haluaa elää tavallista parempaa elämää. Taustalla on tapa ajatella integraalisesti: nähdä jokaisessa ajatuksessa hieman totuutta.

Katarina Hahr möter kända personer i ett nära samtal om relationer. Ansvarig utgivare: Louise Welander

Luonto-Suomi on monipuolinen luonto- ja ympäristöaiheinen kontaktiohjelma. Käsiteltävät aiheet ovat ajankohtaisia ja eri vuodenaikoihin liittyviä. Suorissa lähetyksissä ovat mukana maamme parhaat asiatuntijat.

Radio Suomessa noin kerran kuussa sunnuntaisin klo 14:03

Projekt framgång är en podcast om drivet, målsättningarna och drömmarna. Produceras av Malin Båtmästar och Michaela "Kugge" von Kügelgen. Du når oss på projektframgang@gmail.com, via Facebook eller våra bloggar.

Putkinotko on Joel Lehtosen tunnetuin teos. Se on kolmas teos Putkinotko-sarjassa, johon kuuluvat myös romaani Kerran kesällä (1917) ja novellikokoelma Kuolleet omenapuut (1918). Teos ilmestyi alun perin vuosina 1919–1920 kahdessa osassa, Putkinotkon metsäläiset ja Putkinotkon herrastelijat. Putkinotko kertoo omintakeisen vuokraviljelijä ja viinatrokari Juutas Käkriäisen monilapsisesta metsäläisperheestä ja näiden herraskaisesta vuokraisännästä, kirjakauppias Aapeli Muttisesta. Romaani käsittelee yhtä heinäkuista päivää, jolloin Juutaksen vaimo Rosina lähtee kaupunkikäynnille Savonlinnaan ja Aapeli Muttinen saapuu tarkastamaan tiluksiaan samalla, kun Juutas suunnittelee viinanmyyntibisneksiään. Putkinotkoa pidetään suomalaisen kirjallisuuden toisena suurena yhdenpäivänromaanina Volter Kilven Alastalon salissa -romaanin ohessa. Yhteistä niille on, että kriitikko- ja tutkijapiireissä ne lasketaan kuuluviksi suomalaisten romaanien parhaimmistoon, mutta toisin kuin Alastalon salissa, on Putkinotko ollut varsin suosittu myös suuren yleisön keskuudessa. Lukijana on Esko Salervo, tuotanto Radioteatterin.

Podcast by Niku Hooli & Janne Sarja

Suoraa puhetta liikunnasta kuntoilijan näkökulmasta

Här hittar ni alla våra poddar: den feministiska podcasten Taxen&Terriern, Polpodden om finländsk politik samt den finlandssvenska mediepodden.

Kamraattien HIFK aiheinen podcasti. Tervetuloa kuuntelemaan.

Kaikki olennainen tästä päivästä. Arkisin kello 17, uusinta kello 23. Toimittajana Mikko Jylhä

Seinäjoen ILTA puheet viikoittain ja paneelit kuukausittain

Yle News broadcasts in English daily on Yle Radio 1 (3:55 pm) and on Yle Mondo (3:30 pm Mon-Fri, 3:29 pm Sat-Sun). You can also keep up with the latest online updates from Yle News via Twitter and Facebook.

Improve your life and business by listening to the High Performing Humans podcast where we get to go in depth with people from a wide variety of backgrounds and discipline. We interview executives, athletes, business owners, entrepreneurs, investors, and more. We focus on how people got to where they are today in addition to any tools, tactics, or strategies that helped them along the way!

5K, 10K, Half Marathon, Marathon Training Plans and Coaching from America's Running Coach

Lauri Saarilehto ja henkilökuvia toisella tavalla fak.

Learn real Spanish with us! In our course we emphasize all aspects of language learning from listening comprehension, rapid vocabulary expansion, exposure to grammar and common idiomatic expressions, to pronunciation practice and interactive grammar exercises.

Juttupaikka tosikoille ja veitikoille. Kansanradion maksuton palautepuhelin: 0800-154 64. Sähköposti: kansan.radio@yle.fi Postiosoite: Kansanradio PL 87, 00024 Yleisradio.

0:00/0:00
Video player is in betaClose