Recently added podcasts in Norway

Cody, Devon, and Sam watch and discuss every episode of the OC (the best TV show ever made). Watch along with us.

En herlig miks av, gjester livshistorier, hemmeligheter, galskap, psykologi og suppe gjør denne podkasten verd å høre på. Tune in...

Avsløringer, drama, nyheter og kok. En podcast fra VGs krimgruppe om de store krimsakene. Først ut Eirik Jenensen-saken. @VGKrim

Podkaster laget av Fredriksstad Blad. Lokal fotball, kultur og nyheter.

Tips og tanker rundt neste runde i Eliteserien Fantasy

Konspirasjonspodden tar konspirasjoner på alvor. Fredrik Sjaastad Næss og Bjørn-Henning Ødegaard tar i hver uke for seg en kjent eller en ukjent konspirasjon. Hva sier bevisene? Og hva blir konklusjonen?

Podcast by Death By Unga Bunga

En podkast om kjønn og likestilling fra Agenda Magasin og Kilden kjønnsforskning.no

En podcast om sport og kultur. Med Endre Ruset, Peder Samdal, Petter Høegh, Jostein Wang og spennende gjester. Produsent: Camillo Lingan.

Passe tilfeldig er en podcast om det meste og litt til. Episodene blir til fra gang til gang og inneholder alt fra (forhåpentligvis) reinspikka humor til strikking og andre blodig alvorlige saker.

TIL: _deg_! Kvar episode er til nokon / noko / eitt eller anna det bør bli sagt noko om. Ein podkast av radiomenneska Tine Eide og Hans Kristen Hyrve. Om å utforske kva radio og liv kan vera.

Blandet Kampkunst er en ukentlig podcast av og med fighter Bani Toure Sereba og skuespiller Khalid Mahamoud. Podcasten tar for seg kampsporter i ulike sjangre som MMA, Boxing og Kickboxing. Det vil både være gjester som driver med MMA og gjester som ikke vet hva MMA betyr.

Partikontoret tar deg bak kulissene i landets største ungdomsparti, og gir deg innsikt i aktuelle politiske saker.

Musette er en podkast fylt med masse snacks fra landeveissykling. Intervjuer, analyser og diskusjoner. I podkasten hører du stemmene til Knut Andreas Lone, Espen Johannessen Lee og Magnus Drivenes, som alle er journalister hos procycling.no og fanatisk opptatt av sporten på to hjul.

0:00/0:00
Video player is in betaClose