Recently added podcasts in Norway

Verdipodden setter aktuelle saker i en større sammenheng ved hjelp av filosofi, religion og ideologier. Verdipodden lages av Aase Cathrine Myrtveit, Zofia Paszkiewicz, Mathias Nylenna, Olav Njaastad, Ingvald Garbo og Jan Erlend Leine.

Elin Bjørn og Kenneth Lemik skal i podcasten Elle Melle hjelpe deg med å ta et valg!

En helt ny och färsk Premier League Podcast. Med genomgångar av ligaomgångar och även en del speltips! Hoppas ni hänger med oss. @PLPodd

Vi er Ingebjørg Nandrup og Maria Celine Lundeby, og vi snakker med bra damer på podcasten vår! Vi tror på Jesus og at alle har noe å dele, noe selverfart og viktig, noe som kan være bra for andre å høre. Bli med!

Det er hverdager du har mest av, så la oss gjøre den litt sexy igjen! Bli med oss bak fasaden og i snakk om alt fra kjærlighet, økonomi, barneoppdragelse, kommunikasjon, jobb, parforhold, trening, kosthold og mye mer. Hverdagspodden handler om hverdagens små øyeblikk, utfordringer, gode historier og historiene vi ennå ikke har turt å dele. Du er ikke alene om hverdagstankene så la oss dele de sammen!

Thea Sofie Loch Næss og Eline Grødal er to unge skuespillere som inviterer erfarne og anerkjente norske filmskapere og skuespillere til samtale om kreativt samarbeid. Podcasten er et sted for å dele erfaringer og snakke om kommunikasjon mellom skuespiller og regissør.

Everywhere around us are echoes of the past. Those echoes define the boundaries of states and countries, how we pray and how we fight. They determine what money we spend and and how we earn it at work, what language we speak and how we raise our children. In this new series from Wondery, host Patrick Wyman, PhD (“Fall Of Rome”) helps us understand our world and how it got to be the way it is.

Quiz-podcast med et solid snev av humor. Vi tar for oss spørsmål som vi mest sannsynlig ikke har peiling på, og resonnerer oss fram til noe. Men er paneldeltakernes svar riktig? Trolig ikke - her forventes det ingen rette svar! Besøk vår webside: https://www.ingenrettesvar.com (Music: bensound.com)

Snakk om kjærlighet, arbeidsglede, sex, forbrukermakt, selvfølelse, barneoppdragelse, åpenhet - snakk om alt! Med Bianca og Espen.

Spenningsserie med gåter og mystiske hendelser, skarpsindige ungdommer og mistenkelige personer. Basert på bokserien CLUE av Jørn Lier Horst.

What does it feel like in the split second when you realize you're about to be locked up in a foreign country - possibly for life? In Locked Up Abroad, host Jim Clemente (Real Crime Profile) brings you first hand accounts from people who lived this nightmare, starting with Billy Hayes, subject of the Oliver Stone movie Midnight Express. A riveting, immersive audio adaptation of the hit TV series by the National Geographic Channel. From Istanbul to Bali to Sao Paulo, you'll hear what it's like to be locked up abroad.

Simon and Dan go on a random wikipedia article and chat about it - it's the Wikicast!

Plutselig Barneteater er improvisert teater for barn. Tre syngende skuespillere og en pianist spinner videre på kjente og ukjente eventyr etter forslag fra lytterne. Plutselig Barneteater er Henrik Horge, Andreas Cappelen, Benedikte Kruse og Lars Andreas Aspesæter.

Å overleve livet er ikke bare bare. Mange kjenner seg alene i sin egen hverdag, en hverdag der familie, barn og jobb tar alt. Der man ikke lenger har tid til de gode samtalene med venninner. De som gir deg råd, får deg inn på rett kurs, deler sine mer eller mindre heldige historier fra hverdagen og får deg til å føle deg mer normal. Ja og som får deg til å le befriende høyt. Hilde og Janne gjør det. De lever sine helt vanlige liv med sine litt uvanlige familier og gjør en drøss helt vanlige ting. Det eneste som er litt uvanlig, er at de også deler det med deg! Bli med inn i to tobarnsmødres hverdag, tanker, liv og lyst. Kanskje får de deg til å føle deg langt bedre etterpå!

Dyreparkens Hemmelige Verden er en bil-podkast for hele familien. I denne podkasten får du være med bak i kulissene i Dyreparken og oppleve ting som du vanligvis ikke får se når du er der på besøk. Du kan høre den på Spotify, iTunes og SoundCloud. Podcasten er laget for Dyreparken av Monster.

Kjell-Gabriel Hendrichs er glad i vin, og han har plukket opp mye morsomt om vin siden han tok sin første slurk med Black Tower tilbake på 90-tallet. Kjell vet han begynte på bar bakke og visste ikke opp eller ned på vindruer, områder og korket vin, så nå har han lyst til å innvie deg i vinenes vidunderlige verden.

Maria B. K. Ebberstad og Sofie Jonsson kan sex og nytelse, både til hverdag og til fest. I Naken tar de for seg trendene og klassikerne. Hvordan masturberer du uten hender? Hvor er det mest populært å ha sex i det fri? Og bør to voksne mennesker som er glad i hverandre fortsatt snakke om sex med hverandre?

Brita Møystad Engseth inviterer oss inn i sitt filmarkiv og lar oss ta del i hennes kunnskap og kjærlighet til filmene og seriene du bør ha sett.

0:00/0:00
Video player is in betaClose