Recently added podcasts in Norway

Med Kristopher Schau og Asbjørn Slettemark

Oddcast med Malin og Kaja er en uhøytidelig podcast som tar for seg Odd på en litt annen måte enn det du kanskje er vant til? Følg Oddcast på Snapchat og Instagram @oddcastbk

Poptertene er en podcast hvor Maggie og Karina snakker om populærkultur. Hva nå enn det er. Vi hyller vårt kjære feministikon Kim Kardashian og hater på de som fortjener å hates.

Harald Eia og Nils Brenna analyserer kjente personer med personlighetstesten "Big 5".

Podcast by Udjus&Bl├ągis

Hvordan er det egentlig å være mamma til en nyfødt baby? Fødsel, amming, kropp, følelser, utvikling og praktiske tips er noe av det Mari Parelius Wammer tar opp i denne nære og personlige podcasten fra hennes seks første måneder med datteren Sanna.

Krisemøte, en ukentlig podcast av og med Kristopher Schau og Kyrre Holm Johannessen, handler om to menns kamp mot klokka. De er begge i 40-åra, og smertelig klar over at livet er ad nedadgående. Men hvor raskt? Blir alt bare dårligere? Eller er det noe som faktisk blir bedre med åra? Og går det egentlig an å lære noe nytt som noen og førti-åring? Utrustet med pulsarmbånd, nysgjerrighet og utadvent selvopptatthet, er Kyrre og Kristopher klare for å oppsummere livet på vei nedover, uke for uke.

I Den Gode Samtalen inviteres snodige mennesker på besøk for å slå av en prat. Ingenting er planlagt annet enn at capsene skal være bak fram og at det skal skytes fra hofta.

Nest Best er en norsk fotball-podcast om en av de feteste ligaene i Europa - Engelske Championship! Vi babler om, ranter og kommer med viktige og uviktige opplysninger om vår favorittliga.

Hvem er Eirik Jensen? Hvordan endte en av Norges mest betrodde politimenn opp som hovedmistenkt i et kriminelt nettverk han selv jobbet med å bekjempe? Politimann Eirik Jensen står tiltalt for å ha hjulpet narkosmuglere og rettsaken mot ham starter 9.januar 2017. Er han skyldig?

- I mange år var jeg full av hat over alt jeg var fratatt I Kurdistan. Samtidig følte jeg at jeg måtte være takknemlig for å bo i Norge. Det endte med selvforakt. I Jul i P2 deler den norskkurdiske skuespilleren Kadir Talabani sine tanker om å føle seg fremmed i Norge og om lengselen tilbake til barndommens dal i irakisk Kurdistan.

Følg lokalsendingene fra Høssing gjennom den vanskelige tida preget av Ordførerfruas forsvinning.

Chelsea Supporters Norway's podcast

Alphachat is the conversational podcast about business and economics produced by the Financial Times in New York. Each week, FT hosts and guests delve into a new theme, with more wonkiness, humour and irreverence than you'll find anywhere else

Erling Utvåg Paulsen og Eirik Hågensen gir deg HVERDAGEN. Det fjases, roastes, hylles og diskuterer - alt over en lav sko.

Ingen liker en snushane. Podcast der Kjartan, Endre og Gisle diskuterer ulike fenomener i en bavarisk kjellerstue. I første omgang: Yrker. Ja, Yrker.

Harald Victor Hove og Morten Myksvoll fyller det store tomrommet for norske samferdselspodcaster. Vi jobber til daglig med henholdsvis riksveg 7 og Bergensbanen, men i denne podcasten skal vi ta opp tema som berører hele sektoren.

En podcast om våre problemer og frustrasjon, med litt humor.

A-magasinet presenterer «Skuddet på Toftøy», en podcast-serie om et skipsforlis, et hagleskudd og en etterforskning som står uten svar. Laget for Aftenposten av Sindre Leganger.

0:00/0:00
Video player is in betaClose