Recently added podcasts in Norway

The place to get all access to the world's leaders on the science of overcoming fatigue and increasing your energy.

Moralistene.no er en fagformidlingsblogg og podcast ved Universitetet i Oslo drevet av Marius, Ole Martin og Aksel. Her anvender vi filosofiens verktøykasse for å tenke klarere om vanskelige og følsomme problemstillinger. Bloggen er tilknyttet forskningsprosjektet «What should not be bought and sold?», som er finansiert av Norges forskningsråd. Les mer på moralistene.no

Sysla.no tar for seg hvordan digitalisering fører til endringer i næringslivet og samfunnet.

Tax Justice Network Norge sin podcast om globale skattespørsmål. Hanne Kjærland Olsen og Signy Grape tar opp aktuelle temaer, snakker med eksperter og blir klokere.

Dette er Sarpsborg 08's offisielle podcast. Programledere er Tom Arild Olsen og Kristian Norvik. Podcasten blir publisert annenhver onsdag.

Det ser ut til å bli en rolig påske i Bergen. Vel, det tror hvertfall privatdetektivene Berntsen og Aa. • En påskekrim i tre deler fra Alt Er Greit!

Verdens beste mat fortjener verdens beste podcast.

Mindshare er et fullservice mediebyrå, med bred kommunikasjonsvirksomhet. Dette er vår podcast Open Mind, hvor Jonny og Kim-André prater om tema innenfor mediebransjen, markedsføring og alt annet som de synes er gøy!

En høyst uoffisiell KIL-podcast av og med KIL-supportere. Vi er nye i gamet så kom gjerne med ris og ros - og forslag til forbedringer. Ta gjerne kontakt på kilpodden@gmail.com Heia KIL!

En podcast som tar deg bak kulissene på Stortinget.

Kommentatorene Daniel Høglund og Frode Scheie diskuterer siste ukes nyheter og hendelser fra nasjonal og internasjonal håndball. To meget håndballglade karer i en podcast med et middels seriøst navn. Lovløse tilstander og skudd fra hofta kan forekomme. Det blir også spennende gjester og gode historier når banden rir inn i håndballens solnedgang.

FM 99.3 // DAB + // Nett - Radio Nova er Oslo-studentenes helt egne radiokanal og den eldste ikke-kristne lokalradioen i byen. 24 timer i døgnet, syv dager i uka gir vi deg et vidt spekter av programmer som garantert dekker dine interesser og spiller favorittmusikken din, før du visste at du likte den.

En ukentlig podkast om norsk fotball. Programmet for oss som synes Rekdal er for positiv. Av og med Joakim Haaland, Håvard Rødal og Olav H. Storli. Følg oss på Facebook: https://www.facebook.com/liteelitepod/ Musikk av: http://www.purple-planet.com

Fantasy FK - en podcast om Eliteserien Fantasy

Vektskåla er rettshjelporganisasjonen Jussbuss sin rettspolitiske podcast. Jussbuss drives av jusstudenter ved universitetet i Oslo.

Petter Holthe Hanssen og Stian Andreassen inviterer en gjest for å finne svar på verdens ubesvarte spørsmål én gang for alle.

En podcast som har som formål å forenkle kompliserte problemstilligner omkring dyrevelferd, helse og bærekraftig utvikling. Jeg håper å kunne tilføre underholdene innhold igjennom engasjerende samtaler med inspirerende mennesker med et positivt budskap.

Podcast om SK Brann. Her snakker vi om alt som foregår i klubben.

Välkommen till Noel och Ludwigs podcast - Riddarna med brustna hjärtan. Här öser vi ur oss vardagsfilosofi och idioti veckovis. Högt som lågt, allt är tillåtet. Häng med. Podden görs av Noel Flike och Ludwig Kronstrand, som är en del av HOV1.

TONSPOD En podcast presentert av Tons of Rock om rock, metall og livet generelt. Ukens gjester: Kristopher Schau & Gylve Fenris Nagell Tons of Rock-festivalen går inn i sitt 4. år og da har man funnet det for godt å lage egen podcast. Hver uke frem til festivalen presenterer programleder Helle Stenkløv ukens Ekstranummer (les: episode)hvor det snakkes løst og fast om musikk og verden generelt, samt at man får besøk at prominente gjester. I første Ekstranummer får Tonspod besøk av Kristopher Schau og Gylve Fenris Nagell som i tillegg til musikk svinger godt innom dyreriket i løpet av denne halvtimen. Enjoy!

0:00/0:00
Video player is in betaClose