Recently added podcasts in Sweden

Mammor som tränar. Podcast om hälsa, träning, barn och livsstil

Jag har alltid drömt om att skapa en pod, och nu helt plötsligt har den drömmen gått i uppfyllelse! Hoppas ni gillar den!

Allt och lite till är en podcast med två tjejer som älskar att prata. Med öppna sinnen tar de upp blandade ämnen, högt som lågt, ofta tabubelagda och något självutlämnande.

Micke & Mange killgissar högt och lågt om livets svårigheter och möjligheter i hopp om att lätta upp stämningen på kort sikt och vår förmåga att våga tänka högt på lång sikt. Ibland med en kunnig gäst, för någon som verkligen vet är alltid bäst.

I vår specialpodd nördar vi ner oss lite extra i serier om olika ämnen. Ansvarig utgivare: Nina Glans

Kronans Apoteks lustfyllda och kittlande noveller är skrivna för att lyssna på två-och-två via din mobil, med bara en hörlur var. Lyssna därför med in-ear hörlurar, så att inte din version av historien stör din partners eller vice versa.

Richard Lewis is a tech journalist with over a decade experience, he is joined by his co-host Sam Davies to discuss recent affairs and laugh at ridiculousness.

Stilsnack med Althin Wistrand. Podden för dig som älskar inredning, mode och stil. Stilexperten Katarina Althin och årets inredningsbloggare Jannice Wistrand möts i inspirerande och informerande samtal om kläder och kroppsformer, inredning och feng shui.

Podcast av och med ståuppkomikerna Ludde Samuelsson, Marcus Thapper och en (rolig) gäst.

I bikten med Moa och Marielle avslöjar vi våra allra mörkaste hemligheter och berättelser. Vi pratar om allt som finns att prata om. Pinsamma sexhistorier, otrohet, självförtroende och mycket annat. Även du som lyssnar kommer kunna vara en del av denna podcast och det vill du verkligen inte missa!

En röst från Danderyds sjukhus. Så kan man sammanfatta podden Akutsjukhuset, där våra egna medarbetare är programvärdar. Mycket personligt får du höra om mötet med patienten, om vägen till valet att vårda, om en helt vanlig arbetsdag på sjukhuset och om episoder som stannat i minnet. Varje berättelse är unik. Det som förenar är engagemanget.

Tankar Ur En Ryttares Huvud, en podcast av Felicia Gårdlund med häst som huvudämne.

Framtiden – en tid som närmar sig med stormsteg. Kastas du mellan hopp och förtvivlan enbart vid tanken på vart världen är på väg? Ena stunden av ett klipp i flödet om vilsna isbjörnar på Arktis, andra stunden hoppfulla nyheter om färre krig, grön energi och stora vetenskapliga genombrott. Så hur kommer framtidens se ut om ett par decennier? Vi träffar experterna som ger oss en glimt av framtiden utifrån dagens samhälle och vart vårt beteende faktiskt kommer ta oss. Är dagens nya tekniker bara modeflugor eller har vi redan uppfunnit det som kommer revolutionera framtidens samhälle? Det här är Sköna Nya Värld. En podcast om framtiden.

As an internet creator who focuses on social justice videos, Dylan Marron gets a lot of hateful messages. In Conversations with People Who Hate Me, Dylan talks to the people who sent these messages, learning about them, their views, and why they felt the need to tell Dylan that he’s the "most pathetic person on the internet."

Minna & Tove. Tove & Minna. Två tjejer som bor på Mallis. En podd med tips, upplevelser, välbeprövat och pigga förfriskningar.

Vem är personen innanför våtdräktshuvan som ligger och guppar på en surfbräda ute i det kalla vattnet i väntan på nästa våg? Surfpodden är en podcast som handlar om vågsurfing i Sverige och de surfare som format scenen till det den är idag. Vi avhandlar allt från vilket surfvax som är bäst till vad som driver oss att surfa i kallt vatten och pålandsvind.

0:00/0:00
Video player is in betaClose